|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Początek nowego życia...
Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Początek nowego życia...
Ja na szczęście nie pale i raczej nigdy nie będę. Mało to mam innych uzależnień z których się (na tym forum!) leczę?
|
|
|
#123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Początek nowego życia...
Cytat:
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Początek nowego życia...
Po co sobie dokładać kolejnych zmartwień? To te kase wolę wydać na jakiś balsam!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Początek nowego życia...
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałabym rzucić
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
To my Cię tu oduczymy
Dzień dobry wszystkim, co tam słychać? Jak mija poranek?
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie się wykąpałam i zrobiłam sobie ten peeling kawowy i REWELACJA! Nigdy nie miałam tak gładkiego ciała po żadnym peelingu ze sklepu. Nie miałam kawy sypanej bo u mnie w domu nikt kawy nie pije, ale miałam ziarenka kawy, które zmieliłam nie tak drobno i fajnie tarły ciało
|
|
|
|
|
#131 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć wszystkim,dzień zaczełam od wsmarowania w swoje potworne uda balsamu.
Zażyłam 2 tabletki bio cla duo i wypiłam kawe. Na śniadanie zmiksowałam paczkie truskawek mrożonych ze słodzikiem.Wyszedł cudowny mus,który smakował jak lody truskawkowe.Czemu ja tego wcześniej nie robiłam?sama nie wiem ![]() Zdecydowałam,że przez kilka dni będe sie raczyć tylko warzywkami i owocami coby troszkie wyczyścić się z tego i owego. Z rańca skoczyłam na zakupy do biedronki,zaopatrzyłam się w warzywka na patelnie,paprykie,marchew kie,jabłka,banany,kiwi,fa solka czerwona z puszki.Znalazłam coś fajnego-podgrzybki z cebulka na patelnie-nigdy wcześniej ich nie widziałam,ale napewno czesto zagoszczą na moim talerzu.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
Ja też uwielbiam takie musy z mrożonych owoców i się często zastanawiam czemu byłam taka głupia i jadłam te cukrowane lody jak takie są przecież nawet dużo smaczniejsze bo przynajmniej smakują owocami!
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
No włąśnie często tak jest,że opychamy się śmieciowym żarełkiem a ma ono swoje dużo zdrowsze a równie dobre odpowiedniki np mus z truskawek po zamrożeniu daje pyszne lody
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze coś mi dziś wizaż szwankuje :/
Edytowane przez burtonistka Czas edycji: 2013-04-02 o 11:54 |
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to samo...
nie można cytować, mam spieprzone subskrybowanie, nie widzę nowych postów... ![]() jak to tak, żyć bez wizażu? ![]() jakie plany na dzisiaj dziewczyny?
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też właśnie się posty nie cytują, nie pokazuje się, że ktoś napisał nowy post, zdjęcie mi się dodać nie chciało, cholera no!
Myślałam, że tylko u mnie taki problem się zrobił, miło, że nie tylko ja cierpię Jakie plany na dziś? Ja mam zamiar namalować 4 obrazki, muszę zbierać prace do nowej szkoły na rozmowę kwalifikacyjną. Muszę na jutro się nauczyć na klasówkę z angielskiego i powtórzyć do soboty biologię bo jest próbna matura
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
burtonistka ooo to młodziutka jesteś
![]() ja też mam dzisiaj w planach naukę. w końcu trzeba się ogarnąć po słodkim lenistwie. muszę zrobić tłumaczenie i napisać choć ze 2 paragrafy do pracy licencjackiej ![]() a jeśli chodzi o ćwiczenia, to planuję 2 dzień Squat Challenge (zaczęłam wczoraj) + 20 min. na bieżni, a jak coś się jeszcze uda zrobić, to będzie super
|
|
#139 |
|
Rozeznanie
|
Hehe dzisiaj pierwszy dzień po świętach, wszystkie chciały wrócić do zdrowych nawyków a tu lipa bo wizaż szwankuje
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja też dziś pokręcę tradycyjnie hula hopem
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Już Cię lubię!
![]() Uwielbiam kubki, miseczki i różne pierdoły do kuchni ![]() Dzień dobry Przed chwilą zaliczyłam 4,5km biegu w 32min + 1,4km marszu ![]() Plany na później to drugi dzień squat challenge i czwarty dzień ripped in 30 , szybkie zakupy, przeniesienie przepisów ze starego bloga na nowy i chyba tyle
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Problem w tym, że ja już nie mam miejsca na kolejne kubki
|
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ratuje to, że mam dwie kuchnie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba je wszystkie na jakichś hakach powieszę na całej ścianie
fajnie by to wyglądało
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
kubki?
po co Wam tyle kubków?
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
U mnie na wadze 73 kg, wiec po świętach dodatkowych gramów nie ma ufff ) Dzisiaj rano zorbiłam sobie peeling i balsamowanie-az miło. Jak do tej pory zjadłam łyżkę sałatki+ 3 plastry polędwicy, a przed chwilą banan mały + pomarańcza z połową jogurtu naruralnego. Na reszte dnia pomysłu nie mam. Ale dzisiaj max 1000 kcal + jakieś 3 litry wody (ponad litr już wypiłam), bo chce sie oczyścić. A jak u Was przybyły jakieś gramy, kg po świetach ? Jak było mówione dzisiaj zaczynam. Na kwiecień mam plan by zejść jakieś 2-3 kg nie więcej zobaczymy co z tego będzie.
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Bo lubię nimi cieszyć oczy
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też dalej 67.9 kg
czyli Święta obyły się bez dodatkowych kilogramów
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny od rana sie probuje zalogowac, 5 razy zmienialam haslo, dalej nic , mam dosc tego !
robilam dzisiaj peeling: kawa, balsam, cukier, cynamon. kurde ja nie moge tego myslalam ze sie zabije, juz 2 raz. po drogeryjnych nie mam tego :P a wanny myslalam ze nie doszoruje... zmierzylam sie..... zgroza.... od gory: szyja 42 biceps w najszerszym punkcie 42piersi tez w najszerszym 134 pod biustem 121 pępek 132 udo (nie wiem jak to wytłumaczyc, jak mi sie zaczyna noga to mam szerzej to tam mam 74!!!! ) a nizej juz mam 66.... łydki prawa 50 lewa 48... bo 3 lata temu złamałam nogę i do dzisiaj mnie boli.. i bardziej wykorzystywalam prawa dlatego tak jest... ehh długa droga przede mna... ale wierze w siebie.... pozdrawiam dziewczyny ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- kubki, o tak!! ;D tez lubie, nawet mam kuber 0,7 l ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- dzisiaj nauka... matura za pasem a ja jeszcze nie skonczylam prezentacji.. :P zaraz naloze jeszcze , maseczke, zrobie paznkocie i bede piekna :P ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- znam to z kuchni juz wychodzą do mojego pokoju, i mama sie wkurza, "wszedzie kubki, wszedzie, mało masz? "
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi też szwankuje wizaż
![]() Zjadłam już obiad-duża paczka warzyw na patelnie. Kupiłam sobie shepa i jaką gazete z dietami-lubie takie pierdołki,dodatkowo mnie motywują.Ide sobie poczytać,póżniej zajrze.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

- 24 - 20