|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Młode matki - zrzucanie pociążowych kilogramow!
wpadłam przed akceptacją i widzę, że wiele postó do mnie: dziękuję
![]() co do białka to uzupęniam jak kazdy wege, czyli soja, soczewica, ciecieżyca - staram się unikać tych produktów ze "zdrowej półki" jak mleko sojowe (czekoladowe), które chociż pyszne wygląda na mocno przetworzone ![]() Kasia86: jaka cola, jaka pizza? fe, fe!Nadalka, ale ty masz już 10 miesięcy za sobą, pewnie metabolizm wrócił gratuluję!!! kla ski:to co, dzisiaj ważenie? u nas deszcze i sama nie wiem,ile udało sie wychodzić, ale czuję się lżejsza...trzymam kciuki za wszystkie ![]() uwaga, uwaga:67,2 a mam @, więc chyba coś ruszyło ![]() ![]() ![]() ps.ostatnio robię sobie z córcią baby aerobic- ja ćwiczę, ona podskakuje i się chichra wprawdzie to jakieś 20 minut, ale co frajda to frajda macie jakieś swoje hity do takich zabaw?moim jest condor pasa i ocarina(I) mam nadzieję ze przy okazji nie wykrzywiam jej gustu!
było tak:72 ![]() tak jest:68 tak będzie:66 ![]() może nawet:64 ![]() a jeżeli:60 ![]() to: Edytowane przez hihho Czas edycji: 2013-05-12 o 09:31 |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Młode matki - zrzucanie pociążowych kilogramow!
Witam sie w dzien mojego wazenia
o dziwo BYLA akceptacja rowne 82kg jeee - myslalam ze bd gorzej ;-)Qrde ja sie boje powrotu @ ... Mialam strasznie bolesne - no ale podobno gadaja ze po urodzeniu dziecka jest Lepiej - i tego sie trzymam Milej dalszej niedzieli Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#123 |
|
Przyczajenie
|
zdecydowanie po ciąży lepiej
![]() ale tu puusto ![]() gratuluję akceptacji
|
|
#125 | |
|
Raczkowanie
|
Sv: Dot.: Młode matki - zrzucanie pociążowych kilogramow!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Ja w sumie to samo, niestety. Nie idzie mi wcale. Już chyba muszę przeczekać jak mały zacznie w żłobku i będę miała więcej czasu dla siebie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Sv: Młode matki - zrzucanie pociążowych kilogramow!
Ja też mam @ a waga w górę :-( napecznialam woda :-(
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sv: Dot.: Młode matki - zrzucanie pociążowych kilogramow!
![]() no u mnie dalej owsianka na siandanie ... ale sie wycfanilam i jak wstaje mlodemu zrobic mleko w nocy i nad ranem, wypijam szklanke wody - wiec z rana nie czuje sie az taka od razu glodna, mam czas by wpierw kolo Milusia porobic pozniej legnie do lozeczka, karuzele sie wlaczy - czasmi usnie od razu, czasmi po 30 minutach rozmow do niej i wtedy ja wkraczam do akcji
|
|
|
|
|
#129 |
|
Przyczajenie
|
Kaktulek, kiedy oddajesz maluszka do żłobka?
Nie wiem, ale na twoim miejscu, nie popełniałabym mojego błedu:tzn obecnie maluszek jest naprawdę mniej absorbujący niż jak zacznie chodzić, a kilogramy "mniej przyczepne":p a zmiana diety przydaje się przy wprowadzaniu pokarmów - obecnie spokojnie mogę poczęstować dziecko tym, co mam na talerzu, wcześniej byaby to forma zamachu pozdro i wytrwałościps.dziewczyny, pierwszy rok za nami, zapisałyśmy się d grupy. drugi krok jest łatwiejszy, bo przecież nie mamy tych spadków wagi kosmicznych, tylko podzieliłyśmy sobie na etapy
|
|
#130 | |
|
Raczkowanie
|
Sv: Młode matki - zrzucanie pociążowych kilogramow!
Hihho - mały zaczyna 11 czerwca, czyli prawie zaraz
I ja już właśnie mam problem, bo moja dzidzia właśnie zaczęła sie uczyć chodzić i odejść od niego nie mogę na krok, bo sie spina po wszystkim. Dlatego jedzenie w biegu i odpocząć nie mam kiedy. I brak energii powoduje że w głowie mi tylko kola i słodkie. A z talerza mojego to i tak mogę go częstowac, ja zredukowałam mocno ilość soli z powodu nadciśnienia Ja ogólnie jadam zdrowo, moja zguba to słodycze i podjadanie. I produkty maczne, jak wcześniej pisałam, kompletnie mnie nie syca. Jak mam zjesc śniadanie z chleba, to zjadam 4 kromki a po godzinie jestem głodna znowu. O dziwo śniadanie złożone z owocu i kawy działa dla mnie perfekcyjnie ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
To gratuluję ja przez pierwsze 5 miesięcy spałam po 3-5 godzin dziennie, a mały siedział około 15-17 godzin na moich rękach. I świetny pomysł z ta woda, też spróbuje, mały dalej wstaje 1-2 razy w nocy na karmienie
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
kakrulek
Alez polecam sie na przyszlosc ... A i ta woda najlepiej taka cieplejsza - wtedy tez tak fajnje ciut cieplej w zoladeczku sie robi. Qrde nic dzis pozywnego nie zjadalan - no oprocz tej owsianki z rana. Najgorsze jest to ze od 3dni chodzi za mna - makaron z serem A jutro chyba se mielone pierdykne - bo tez za mna chodza, chyab za 1,5 miesiaca nie jadalam. No ale sie zobaczy czy bd mi sie chcialo wyjsc do sklepu, no jak nie bd padalo moze sie przejde ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Up up a hallo u co tam u was slychac - u mnie porazka 85 na wadze i nje chce zejsc - wiec moze juz tak zostanie
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
Jestem studentką psychologii, która jest w trakcie prowadzenia badań do swojej pracy mgr. Do badań szukam dziewczyn, które przed 18rokiem życia zaszły w ciąże i zechciałby wypełnić kilka prostych, anonimowych kwestionariuszy. Czy znajdą się wśród was chętne żeby pomóc mi w moich bojach z magisterką? ![]() O informacje piszcie śmiało pepcia818@interia.pl z góry wielkie dzięki!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

fe, fe!
gratuluję!!!
kla ski: