![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Naczelne wizazanki trollują
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#124 |
Ha ha ha ha ha
|
![]() |
#125 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Spamować forum można też postami i własnymi wypowiedziami. Uważacie, że przytoczone wątki to tzw trolling? Trzeba było je zgłaszać, albo totalnie olać. Jak mnie coś wkurza to albo omijam szerokim łukiem, albo staram się coś z tym zrobić.
Jeśli każda z was ma za sobą tylko super poważną wizażową przeszłość, przynoszącą samą chlubę temu portalowi to zazdroszczę ![]() Ja akurat mimo długiego stażu i szacownego wieku wiem, że zdarza mi się napisać głupoty i słowa niezbyt mądre- potrafię się do tego przyznać i nie robię z siebie chodzącego ideału ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Dostosowałam się do Twojej odp. Poza tym miałam ciężki dzień w pracy, musisz mi wybaczyć ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
Wstydź się winter. To jest niedopuszczalne w instytucji finanso... tfu, wizażowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
sęk w tym,że się nie wstydzę wieku tylko lekkich odlotów ,ale jak się wejdzie w alpaczą kupę to tak może być
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
a żebyś wiedziała
![]()
#133 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Konto usunięte
|
Pewnie dostanę odpowiedź, że było mniej, więc już uprzedzę - było, bo było mniej wizażanek i forum było mniej znane. Teraz to chyba największe forum kobiece, więc nic dziwnego, że trafiają tu różni ludzie. Cena sławy
![]() Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2013-04-15 o 21:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale nie było nudzących się dzieci, które myślą, że są takie zabawne, a tak naprawdę tylko żałośnie i nudno trollują forum ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4032961 3]Oczywiście, że to było.
Ale nie było nudzących się dzieci, które myślą, że są takie zabawne, a tak naprawdę tylko żałośnie i nudno trollują forum ![]() ![]() A fakt, bo kiedyś trolle były inteligentnymi doktorantami, którzy byli fascynującymi osobowościami i trollowali forum w intrygujący sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4032961 3]Oczywiście, że to było.
Ale nie było nudzących się dzieci, które myślą, że są takie zabawne, a tak naprawdę tylko żałośnie i nudno trollują forum ![]() ![]() Troll i trollowanie- to ostatnio bardzo modne słowo na forum ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------------------------------------------- Naprawde dziewczyny, nie rozumiem Was. To, co robicie tutaj to jest zwyczajny chlew. Watek o egzaminie na prawo jazdy byl po prostu bzdurny i niesmieszny. Watek Gofrzycy to juz byly prawdziwe niziny kultury i rozsadku. Zabrzmi to brutalnie, ale uwazam, ze z osoba, ktora podjudza glupie klotnie, zaklada prowokacyjne watki i celowo sprawia przykrosc swoim bezmyslnym zachowaniem cos jest nie tak. Powaznie polecam psychologa. O ile glupote trolla, ktory zaklada sobie konto i pisze bzdury mozna jeszcze zrozumiec to watki majace za cel prowokacyjne opisywanie krzywdzenia zyjacych istot i podżeganie do klotni sa po prostu chore. Na takie watki, moim zdaniem, nie ma tu miejsca. Jak juz pisalam wyzej: dla tego typu zachowan lepsza bedzie Kafeteria. Cytat:
To, o czym piszesz w zacytowanym fragmecie a to, co mialo miejsce to dwie rozne rzeczy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40329760]Niezla kultura.
[/QUOTE] Odniosę się tylko do tego- napisałam o rzucaniu kamieniem, dostałam odpowiedź o śmietniku. Aluzja do czego to była? Kulturalna? Moim zdaniem nie, riposta może i dziecinna, ale dostosowałam się tylko do poziomu osoby której odpisałam, i tyle z mojej strony, temat kończę. że Ty się wypowiedziałaś to dobrze, każdy ma prawo do tego. Ale że zaraz przybiegło kilka osób, żeby napisać tylko " zgadzam się" i przyklasnąć- dziwne to ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-04-15 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
damn good coffee
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40329760]
Moim zdaniem jest roznica miedzy palnieciem glupota a celowym, glupim i krzywdzacym zachowaniem. Myslisz, ze niektorym dzieczynom nie bylo przykro jak czytaly posty Gofrzycy? Myslisz, ze niektore nie przejely sie tymi bzdurami? To, o czym piszesz w zacytowanym fragmecie a to, co mialo miejsce to dwie rozne rzeczy.[/QUOTE] A dlaczego miałoby być im przykro? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#144 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-04-15 o 22:26 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Fajnie, ze Cie temat bawi. Swietna ikonka. Bardzo "w temacie".
A dlaczego mialoby byc im przykro? Dziwie sie, ze to trzeba tlumaczyc, ale okej. Wyobraz sobie, ze sa na tym swiecie ludzie, ktorzy potrafia jeszcze emocjonalnie reagowac, szczerze przejac sie slyszac o czyjejs krzywdzie. Przejrzyj watek. Zobacz jak niektore emocjonalnie zareagowaly. Naprawde dziwie sie, ze tego nie rozumiesz. Sa osoby przejmujace sie nieszczesciem, reagujace na zlo i pomysly, ktore moga zaowocowac czyjas krzywda. No, chyba, ze pisanie o trzymaniu zwierzat w meblach i karmieniu syfem to dla Ciebie norma. Tamte watek oparty byl na zerowaniu na cudzych emocjach, uczuciach, poczuciu krzywdy. Nie niosl za soba nic poza wywolaniem awantury. EOT ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-04-15 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
damn good coffee
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40330164]Fajnie, ze Cie temat bawi. Swietna ikonka. Bardzo "w temacie".
A dlaczego mialoby byc im przykro? Dziwie sie, ze to trzeba tlumaczyc, ale okej. Wyobraz sobie, ze sa na tym swiecie ludzie, ktorzy potrafia jeszcze emocjonalnie reagowac, szczerze przejac sie slyszac o czyjejs krzywdzie. Przejrzyj watek. Zobacz jak niektore emocjonalnie zareagowaly. Naprawde dziwie sie, ze tego nie rozumiesz. Sa osoby przejmujace sie nieszczesciem, reagujace na zlo i pomysly, ktore moga zaowocowac czyjas krzywda. No, chyba, ze pisanie o trzymaniu zwierzat w meblach i karmieniu syfem to dla Ciebie norma. Tamte watek oparty byl na zerowaniu na cudzych emocjach, uczuciach, poczuciu krzywdy. Nie niosl za soba nic poza wywolaniem awantury. EOT [/QUOTE] Może nabierz trochę dystansu. Zamiast występować jako Wizażowy Obrońca Uciśnionych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Nawet jeśli już, to Gofrzyca nie napisała nigdzie, że terroryzuje zwierzaka. Zapytała tylko. Nie skazujemy kogoś, bo pomyślał, że kiedyś coś ukradnie.
![]()
![]() |
#148 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;40330164]
Sadze, ze uwaga o smietniku byla smutnym, i niestety zarazem trafnym, podsumowaniem tamtych watkow i wiekszosci odpowiedzi na ten. Nie odnioslam wrazenia, ze tyczyla sie Ciebie ![]() A ja odniosłam takie wrażenie, bo zacytowano moje słowa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Widzę po cytatach, że jamestown próbuje uwrażliwiać innych na to, co się pisze na forum, bo komuś może być przykro. Serio, takiej hipokryzji dawno nie widziałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Teraz wejdzie dziadek i zacznie naprawiać radio
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.