![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. III
Cytat:
Ale na pierwszy ogien zapewne pojdzie "Obslugiwalem angielskiego krola" Hrabala i "Opera żebracza" Havla. Ostatnio zauwazylam, ze obkupuje znajomych i rodzine w ksiazki, a nie biore nic dla siebie. Z drugiej strony odkrywam nowe obszary pozyskiwania literatury tzn. biore udzial w konkursach i juz mi sie udalo wygac 3 ebooki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Nasze książkowe grzechy - cz. III
Uwielbiam Hrabala, teraz ja nadrabiam braki w literaturze klasycznej, na weekend biorę jednak fantastykę, niegdyś jej nie cierpialam teraz biorę weekendowo na "odmozdzenie"
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#123 |
Zakorzenienie
|
w znaku jest promocja teraz, książki za 9,90; 19,90 i 29,90 przy zamówieniu za min. 99 zł ![]() ja jednak nie skorzystam, ale może ktoś ma kod rabatowy do matrasa i chce się podzielić ? ![]()
Edytowane przez Holly Nieduża Czas edycji: 2013-06-07 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
![]() ![]() http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/35223.htm |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
Irenosława Pierwsza
|
Co tam dziewczyny, co kupiłyście ostatnio?
Ja nic... no szok... ![]() Czytam teraz "Obserwatora" oj nie mogłam się wkręcić, ale juz jest dobrze, lecę z zapartym tchem ![]() Cytat:
Czyli spotkania w środku dnia /w świetle dnia - [bo oni tak się spotykali] i złudne życie Larissy... Cytat:
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2013-06-10 o 09:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
ja przez ostatnie 2 miesiące nic nie kupiłam za to teraz zaszalałam w matrasie na 25% i zamówiłam:
- "W krzywym zwierciadle" M. Stuhr - "Księga kodów podświadomości" B.Pawlikowska - Dieta bez pszenicy. Jak pozbyć się pszennego brzucha i być zdrowym - "Joyland" S.King
#127 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
też się zastanawiam nad Kingiem, ale ja raczej nie przepadam za fabułą osadzoną w cyrkach, lunaparkach, wesołych miasteczkach ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() ja też w sumie kupiłam ją w dobrej cenie, jakoś 26 zl w Empik ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio nic nie kupiłam, ale planuję "Joyland" i nową Link
![]()
#131 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to moje ostatnie: 1. prezent urodzinowy ![]() 2. moje (Picoult) i męża (pozostałe) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;41250414]
A to moje ostatnie: 1. prezent urodzinowy ![]() 2. moje (Picoult) i męża (pozostałe)[/QUOTE] U Twojego męża Kinga bym podebrała. Mam obydwie książki w planach, ale chyba niezbyt bliskich. Jak przeczyta Joyland, daj znać czy warto kupować. Znając Kinga pewnie tak, ale warto się upewnić ![]() Na dniach wychodzą dwie kolejne części książek Janet Evanovich, może zrobię większe zamówienie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
moje ostatnie:
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Irenosława Pierwsza
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;41250414]Nie czytałam jeszcze nic tej autorki, chyba muszę spróbować
![]() Też nie skorzystałam, pojedyncze książki mnie interesowały, ale nie udało mi się uzbierać kwoty 99 zł ![]() A to moje ostatnie: 1. prezent urodzinowy ![]() 2. moje (Picoult) i męża (pozostałe)[/QUOTE] ![]() normalnie wsio... moje klimaty ![]() Saszeńkę zostaw sobie na zimę ![]() a ja zapoluję na Pawlikowską http://www.matras.pl/w-dzungli-podsw...ci-180595.html co sądzicie o tych książkach? na lubimyczytać są dobre opinie, a ja chyba potrzebuje lekko mówiąc - kopa ![]() znam takich autorów jak: Murphy, Vitale, Hicks... ciekawa jestem jak nasza rodzima Beata P. przedstawia to w swoich książkach ![]()
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2013-06-11 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
moje ostatnie przyrzekam, że nie mam już gdzie ich stawiać ![]() ![]()
Edytowane przez Holly Nieduża Czas edycji: 2013-06-11 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Irenosława Pierwsza
|
ale to żaden problem
![]() sekrety róż - też są na mojej liście ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
"sekrety..." już za mną- fajna babska literaura ale chyba raczej z tych na 1 raz- ale czyta się naprawdę szybko i przyjemnie "obrazki,,," i "zapach..." chętnie bym kupila ale ostatniej miesiące jestem pod kreska i nie mogę się wygrzebać i wreszcie zaczyna do mnie docierać, ze debet na koncie sam nie zniknie i musze się ograniczyć-książki (mimo ze mam ich cale składy do przeczytania) poszly w odstawkę na samym końcu..... tez Wam tak ciężko się powstrzymac na widok słowa "promocja"???mnie to niemal boli ![]() tak czy siak chętnie poszłabym w zakupowe tango ale staram się być nieczułym twardzielem-dlatego cichaczem podglądam tylko watek i rzadko się ostatnio udzielam ![]()
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! Edytowane przez mysia82 Czas edycji: 2013-06-12 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
a ja odkryłam dzisiaj przykrą rzecz, mam dwie takie same książki na półce
![]() to oznacza, że źle już ze mną ![]()
#140 | ||
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() ale do porządku przywołuje mnie stan konta/ portfela ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#141 |
Irenosława Pierwsza
|
Już mam, kupiłam w Matrasie
![]() Zaczęłam czytać ![]() beata-pawlikowska-w-dzungli-podswiadomosci-cover-okladka.jpg
#142 |
Konto usunięte
|
Marylin - a co to za ksiązka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
To i ja sie pochwale moimi nowymi nabytkami na urodziny:
"Ojciec chrzestny" - Mario Puzo " Szmaragdowa tablica" - Carla Montero W planach mam zamiar kupic sobie kilka ksiazek m.in: "Mój pan i władca", "Chłopiec w pasiastej piżamie", jakies Picoult, Kinga i wiele wiele innych. ale jak narazie zawartosc portfela mi na wszystkie nie pozwala, wiec pomalu bede sobie je kompletowac no i zbierac kase ![]()
2014 książki ![]() filmy - 1 "Osoba, która jest twoją pierwszą miłością, kradnie ci serce. Osoba z którą pierwszy raz w życiu się kochasz, kradnie ci duszę. A jeżeli w jednym i drugim wypadku jest to ten sam człowiek, czeka cię marny los."
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Długo mnie tu nie było, musiałam sobie zrobić odwyk
![]() Oto moje skromne nabytki (raczej do wakacyjnej nauki) Nie wiem czy będę w stanie przeczytać książkę po szwedzku, ale spróbuję ![]()
#146 |
Wtajemniczenie
|
pewnie jakos dasz rade
![]()
2014 książki ![]() filmy - 1 "Osoba, która jest twoją pierwszą miłością, kradnie ci serce. Osoba z którą pierwszy raz w życiu się kochasz, kradnie ci duszę. A jeżeli w jednym i drugim wypadku jest to ten sam człowiek, czeka cię marny los."
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
seriously? no.
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() z I części za dużo się nie dowiedziałam, bo już mam doświadczenie z takimi książkami i zawarte w nich pojęcia nie są mi obce, ale Beata bardzo fajnie pisze, inaczej... bardziej europejsko, pisze tez o sobie i zagłębia się trudne tematy.. ![]()
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2013-06-28 o 18:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Standardowo, wszystkie z promocji/Allegro, czyli ok 15 zł za sztukę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
a ja w Matrasie i empiku nie kupuje, bo nie płacą kontrahentom
![]() A ostatnio kupilam "nie lubie poniedzialku" oraz kilka ksiazek Debbie Macomber. Niestety zdjec nie mam, bo to na czytnik. Dzieki Wam mam juz kilka tytulow na liscie ![]() Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-07-01 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.