|
|
#121 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze książkowe grzechy - cz. III
Cytat:
Ale na pierwszy ogien zapewne pojdzie "Obslugiwalem angielskiego krola" Hrabala i "Opera żebracza" Havla. Ostatnio zauwazylam, ze obkupuje znajomych i rodzine w ksiazki, a nie biore nic dla siebie. Z drugiej strony odkrywam nowe obszary pozyskiwania literatury tzn. biore udzial w konkursach i juz mi sie udalo wygac 3 ebooki
|
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
Nasze książkowe grzechy - cz. III
Uwielbiam Hrabala, teraz ja nadrabiam braki w literaturze klasycznej, na weekend biorę jednak fantastykę, niegdyś jej nie cierpialam teraz biorę weekendowo na "odmozdzenie"
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
w znaku jest promocja teraz, książki za 9,90; 19,90 i 29,90 przy zamówieniu za min. 99 zł ![]() ja jednak nie skorzystam, ale może ktoś ma kod rabatowy do matrasa i chce się podzielić ?
Edytowane przez Holly Nieduża Czas edycji: 2013-06-07 o 23:23 |
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ja już tylko podczytuję, ale jakbyście nie wiedziały, w LIDL-u są tańsze książki. Ja kupiłam "Wyznaję" Jaume Cabré 15 złotych taniej i "Szmaragdową tablicę" Carli Montero 10 złotych. To tak, jakby któraś chciała pogrzeszyć... ![]() http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/35223.htm |
|
|
|
#125 | ||
|
Irenosława Pierwsza
|
Co tam dziewczyny, co kupiłyście ostatnio?
Ja nic... no szok... ![]() Czytam teraz "Obserwatora" oj nie mogłam się wkręcić, ale juz jest dobrze, lecę z zapartym tchem ![]() Cytat:
Czyli spotkania w środku dnia /w świetle dnia - [bo oni tak się spotykali] i złudne życie Larissy... Cytat:
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2013-06-10 o 10:42 |
||
|
|
|
#126 |
|
Zadomowienie
|
ja przez ostatnie 2 miesiące nic nie kupiłam za to teraz zaszalałam w matrasie na 25% i zamówiłam:
- "W krzywym zwierciadle" M. Stuhr - "Księga kodów podświadomości" B.Pawlikowska - Dieta bez pszenicy. Jak pozbyć się pszennego brzucha i być zdrowym - "Joyland" S.King
|
#127 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
też się zastanawiam nad Kingiem, ale ja raczej nie przepadam za fabułą osadzoną w cyrkach, lunaparkach, wesołych miasteczkach
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() ja też w sumie kupiłam ją w dobrej cenie, jakoś 26 zl w Empik
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio nic nie kupiłam, ale planuję "Joyland" i nową Link
|
#131 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A to moje ostatnie: 1. prezent urodzinowy ![]() 2. moje (Picoult) i męża (pozostałe) |
||
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;41250414]
A to moje ostatnie: 1. prezent urodzinowy ![]() 2. moje (Picoult) i męża (pozostałe)[/QUOTE] U Twojego męża Kinga bym podebrała. Mam obydwie książki w planach, ale chyba niezbyt bliskich. Jak przeczyta Joyland, daj znać czy warto kupować. Znając Kinga pewnie tak, ale warto się upewnić ![]() Na dniach wychodzą dwie kolejne części książek Janet Evanovich, może zrobię większe zamówienie ![]() ![]()
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
moje ostatnie:
|
|
|
|
#134 |
|
Irenosława Pierwsza
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;41250414]Nie czytałam jeszcze nic tej autorki, chyba muszę spróbować
![]() Też nie skorzystałam, pojedyncze książki mnie interesowały, ale nie udało mi się uzbierać kwoty 99 zł A to moje ostatnie: 1. prezent urodzinowy ![]() 2. moje (Picoult) i męża (pozostałe)[/QUOTE] ![]() normalnie wsio... moje klimaty ![]() Saszeńkę zostaw sobie na zimę ![]() a ja zapoluję na Pawlikowską http://www.matras.pl/w-dzungli-podsw...ci-180595.html co sądzicie o tych książkach? na lubimyczytać są dobre opinie, a ja chyba potrzebuje lekko mówiąc - kopa znam takich autorów jak: Murphy, Vitale, Hicks... ciekawa jestem jak nasza rodzima Beata P. przedstawia to w swoich książkach
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2013-06-11 o 19:34 |
|
|
|
#135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
moje ostatnie przyrzekam, że nie mam już gdzie ich stawiać ![]() ![]()
Edytowane przez Holly Nieduża Czas edycji: 2013-06-11 o 20:55 |
|
|
|
#137 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
ale to żaden problem
sekrety róż - też są na mojej liście ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
"sekrety..." już za mną- fajna babska literaura ale chyba raczej z tych na 1 raz- ale czyta się naprawdę szybko i przyjemnie "obrazki,,," i "zapach..." chętnie bym kupila ale ostatniej miesiące jestem pod kreska i nie mogę się wygrzebać i wreszcie zaczyna do mnie docierać, ze debet na koncie sam nie zniknie i musze się ograniczyć-książki (mimo ze mam ich cale składy do przeczytania) poszly w odstawkę na samym końcu..... tez Wam tak ciężko się powstrzymac na widok słowa "promocja"???mnie to niemal boli paradoksalnie w sumie bo wiele pozycji (których jeszcze nie przeczytałam) z takich wlasnie promocyjnych zakupow często widuje pozniej jeszcze o wiele taniej i diabli biora moja dume, ze kupiłam w promocji "na zapas"....tak czy siak chętnie poszłabym w zakupowe tango ale staram się być nieczułym twardzielem-dlatego cichaczem podglądam tylko watek i rzadko się ostatnio udzielam
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! Edytowane przez mysia82 Czas edycji: 2013-06-12 o 09:27 |
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
a ja odkryłam dzisiaj przykrą rzecz, mam dwie takie same książki na półce
![]() to oznacza, że źle już ze mną
|
|
#140 | ||
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() ale do porządku przywołuje mnie stan konta/ portfela ![]() Cytat:
|
|
#141 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Już mam, kupiłam w Matrasie
![]() Zaczęłam czytać beata-pawlikowska-w-dzungli-podswiadomosci-cover-okladka.jpg
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
Marylin - a co to za ksiązka?
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
|
#144 |
|
Wtajemniczenie
|
To i ja sie pochwale moimi nowymi nabytkami na urodziny:
"Ojciec chrzestny" - Mario Puzo " Szmaragdowa tablica" - Carla Montero W planach mam zamiar kupic sobie kilka ksiazek m.in: "Mój pan i władca", "Chłopiec w pasiastej piżamie", jakies Picoult, Kinga i wiele wiele innych. ale jak narazie zawartosc portfela mi na wszystkie nie pozwala, wiec pomalu bede sobie je kompletowac no i zbierac kase
2014 książki filmy - 1 "Osoba, która jest twoją pierwszą miłością, kradnie ci serce. Osoba z którą pierwszy raz w życiu się kochasz, kradnie ci duszę. A jeżeli w jednym i drugim wypadku jest to ten sam człowiek, czeka cię marny los."
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Długo mnie tu nie było, musiałam sobie zrobić odwyk
![]() Oto moje skromne nabytki (raczej do wakacyjnej nauki) Nie wiem czy będę w stanie przeczytać książkę po szwedzku, ale spróbuję
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
pewnie jakos dasz rade
2014 książki filmy - 1 "Osoba, która jest twoją pierwszą miłością, kradnie ci serce. Osoba z którą pierwszy raz w życiu się kochasz, kradnie ci duszę. A jeżeli w jednym i drugim wypadku jest to ten sam człowiek, czeka cię marny los."
|
|
|
|
#147 | |
|
seriously? no.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
Cytat:
![]() z I części za dużo się nie dowiedziałam, bo już mam doświadczenie z takimi książkami i zawarte w nich pojęcia nie są mi obce, ale Beata bardzo fajnie pisze, inaczej... bardziej europejsko, pisze tez o sobie i zagłębia się trudne tematy..
/Jestem pianą, która opływa i zapełnia bielą najdalsze krawędzie skał; jestem także dziewczyną, tutaj, w tym pokoju./ Fale - Virginia Woolf Edytowane przez magnolia79 Czas edycji: 2013-06-28 o 19:29 |
|
|
|
|
#149 |
|
Zadomowienie
|
Standardowo, wszystkie z promocji/Allegro, czyli ok 15 zł za sztukę.
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
a ja w Matrasie i empiku nie kupuje, bo nie płacą kontrahentom
![]() A ostatnio kupilam "nie lubie poniedzialku" oraz kilka ksiazek Debbie Macomber. Niestety zdjec nie mam, bo to na czytnik. Dzieki Wam mam juz kilka tytulow na liscie
Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-07-01 o 10:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

Porcelana, Antyki, Yankee Candles, Azjatyckie kosmetyki