![]() |
#121 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Okazja w moim mieście!
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
U mnie mozna kupić starą Manię Armaniego perfum...jesli ktoś zainteresowany sprawdze cene
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- "All About Eve" - 40ml / 169zł - "Les Belles" żółte - 50ml / 188,30zł i 100ml / 235zł - "Les Belles" niebieskie - 30ml / 125,50zł - "Les Belles" zielone - 50ml / 139,50zł (a na te to sama mam oko ![]() ![]() Gdyby kogoś interesowały, to jest tam m.in. jeszcze Cristobal (ale ni spojrzałam, czy EDT, czy EDP - pewnie i tak drożej niż na Allegro), Le Dix Balenciagi, "muszelka" Christiana Lacroix, D&G Feminine i D&G "panterka" (oraz męska "zebra"), So Pretty Cartiera i Kenzo d'Ete w starych opakowaniach. Po ceny znów musiałabym się przejechać. ![]() Acha, Le Feu już nie ma. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie zainteresowana zawiadamia się, że na www.strawberrynet.com pojawił się Silver Rain, za jedyne 326,50zł / 50ml (u nas 500, o ile się nie mylę).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
Własnie wróciłam z buszowania przedświatecznego po sklepach i donoszę zainteresowanym, że w Douglasie w Starym Browarze w P-niu po południu stało kilka flakonów 100ml Stelli Sheer za 199zł i jeszcze był tam balsam do ciała z tej samej serii. Na cenę balsamu nie zwróciłam uwagi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
W drogerii w Tesco przy ul. Połczyńskiej w Warszawie są m.in.:
- Givenchy Oblique RWD (Rewind) - edt 2x20 ml (w jednym opakowaniu) za 149 zł, - Rochas Alchimie - 30 ml edp za 119 zł, - Guerlain Mahora - 30 ml edt za 194 zł. ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pamiętam, że obok tej perfumerii był do niedawna fryzjer (a może jeszcze tam jest ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Kurcze gdybym wiedziała, że tam Alchimie w takiej cenie stoi to bym wyszła bez nowych butów ze sklepu za to z nową flaszką perfum
![]() Rzeczywiście obok jest fryzjer ale nie polecam go z całych sił, ostatnio przemiła Pani spaprała mi fryzurę, której teoretycznie spaprać się nie da ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
W galerii łódzkiej w douglasie kurzą się na półce dwie stare Manie 100ml, 310 zł. Nie pamietam edt czy edp... Procz tego jedna flaszka Celine Oriental Summer 30 ml za 130 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
W "Piotrze i Pawle" na Gronowej można kupić Hot Couture EDP Givenchy - 30ml (170zł) i 50ml (ceny nie pamiętam, chociaż byłam tam dziś - mogę sprawdzić jutro). Nie znałam tego zapachu i nie sądziłam, że uda mi się go poznać, a tu nagle dziś taka niespodzianka - wielka flacha testera czekająca grzecznie na mnie
![]() ![]() Edytowane przez aragosta Czas edycji: 2006-01-10 o 21:05 Powód: liter. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Wczoraj byłam w Sephorze w warszawskiej Arkadii, i są tam spore obniżki na wybrane artykuły. Jest min trochę perfum, z tego co pamiętam Organza, Nu, Chanel dziewiętnastka, Noa... Było też Crystal Noir ale chyba zabrałam ostatnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Łodzi w Sphorze przy Piłsudskiego też spore obniżki na niektóre zapachy. Z pewnym zdziwieniem odkryłam Madness, których na ich półkach nie wiedziałam od niepamiętnych czasów (na dodatek w ciekawej cenie). Są In Love Again - 2 wersje (to coś dla Bieliczka i Neonki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, 30-tka nie jest specjalnie atrakcyjna cenowo. za to 50-tka kosztuje chyba coś ok. 150 zł., co (jak na Sephorę) jest ceną całkiem, całkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
A w Sephorze w Gdyni widziałam wczoraj takie ,,perełki"
- Desnuda - 40 ml - 142 zł - Les belles żółte - 30 ml 99 zł, 50 ml 144 zł - Les belles niebieskie - 30 ml 99 zł, 100 ml 162 zł Ceny - tak około bo nie mam pamięci do cyfr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
dzięki tetma za cynk, kupiłam sobie flaszkę żółtych les belles
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Komu Safari, komu
![]() W budce z perfumami na chmielnej stoi sobie flaszka 50 ml za 210 zł, cena średnio może atrakcyjna ale są namacalnie dostępne jest tez Machora 75 ml ale cena zabójcza bo 300 zł I męski Horizon w miniaturce za 25 zł jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Oi
a ja widziałam w jednej perfumerii w Toruniu Organzę Indecence, ale droga bardzo:
50 ml za 250zł 100 za ponad 400zł.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Przy okazji wyjazdu służbowego odkryłam w Słupsku sympatyczną perfumerię, zupełnie niepozorną w której dojrzałam kilka ciekawych zapachów w całkiem przyzwoitych cenach
![]() Była tam m.in. Organza Indecence o poj. 30ml za 100zł. Była Mahora, 30ml za 90zł. Był też zapach Jovan Musk (?) Oil. 50ml kosztowało zdaje się 70zł. Zresztą, pewnie znalazłoby się jeszcze parę "zabytków" ![]() Jakby co służę namiarami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Nie czytalam calego watku, ale mam nadzieje, ze nie powtarzam niczego:
Warszawa, Rossmann k. Smyka: 5th Avenue, Provocative Woman po porazajaco niskiej cenie - niestety nie pamietam dokladnie, Sun Moon Stars, i pare innych, jak bede to dopisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
Olsztyn - w perfumerii w Leclerku - 50% znizki na Les Belles, wprawdzie niebieskie, ale tez słodkie (100 ml kosztuje ok 120 paru zl, 50tka - refill - czyli kiepska buteleczka - ale TYLKO 72 zł)...też Laura Biagotti Emotions - ale tu nie znam cen.
Dziewczęta...prosba - jakby któraś słyszała o promocji na Les Belles żółte - dajcie please znać...Przegapiłam te Sephorę w Trójmiescie :-(((( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
a jest tu może jakaś Wizażanka ze Słupska? ![]() ta Organza strasznie kusi..cena jest rozsądna.. niestety do SŁupska jest straaasznie daleko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wizażanka ze Słupska ?!!
Cytat:
Ja będę w Słupsku jutro ![]() I mam zamiar odwiedzić ten sklep ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
oj..no to już raczej za późno żeby się jakoś umówić..ale jeśli jeszcze kiedyś byś się tam wybierała to daj znać
![]() oczywiście jeśli jeszcze te zapachy tam będą :0 a na razie pewnie będę szukać czegoś równie miłego na zimowe dni .. tylko że tak niesamowicie trudno na coś innego się zdecydować..ech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy kogoś ta informacja zainteresuje, ale w Douglasie w Alfa Centrum jest promocja na linię zapachową białej Krizii. I tak, flakonik 75 mililitrowy kosztujący pierwotnie 350 zł (o ile dobrze spojrzałam) można nabyć za połowę ceny
![]() Już mnie kusiło, żeby sobie drugi stożek na zapas kupić, bo przecież okazja... ale nie mogłam, nie, jednak fundusze nie pozwalają... Gryzłam się w tej perfumerii strasznie, analizowałam wszystkie za i przeciw - aż pan z ochrony dziwnie na mnie patrzył. Stanęło więc na tym, że nabyłam balsam do ciała ![]() ![]() ![]() Ostatnio mam straszną fazę na ten zapach i szczerze powiedziawszy, aż wsyd mi przed Wami, że ja wciąż i wciąż o tej Krizii. Pewnie już od dawna z tej przyczyny i tak omijacie moje posty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
mała perfumeria w Kościerzynie ma kilka perełek, najpierw chciałam sie upewnić
![]() a wiec : Escada Collection (tester) a zaraz za nim flakonik tego samego kształtu, ale kolor granatowy (napis collection jest) Organza Indecence ze 3 duże flakony Theorema Cerruti Image myślę że jeszcze kilka by się znalazło, ale nie bardzo sie orientuje które zapachy ciężko są dostępne, te zapamiętałam z forum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.