|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Motywacja by stracic 6 kg
Hmmm nie ma sprawy ,,,,,zamieniamy sie powodzenia w koszeniu trawki ok 500m2 no i mozesz pomoc mi sprzatac te 160 m .....ale to prawda maly ma raj basen trampolina ale roboty duzo -jednak nigdy wiecej nie chcialabym mieszkac w bloku
Moj w czerwcu jedzie do pl podjade po Ciebie i zrobimy sobie weekend treningow hahah |
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Motywacja by stracic 6 kg
A co do przyzwyczajenia to się zgodze, ja też wychowałam się w mieście, a teraz mieszkam na zadup... tylko że w mieszkaniu, w koło mam widoki na inne domki, pola, krowy, konie i do sklepu 2km. Brakuje mi takich przydomowych sklepów, co wystaczy przejść 200m i już jestem w sklepie, jesli czegoś nie kupiłam
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Wierzę Ci z tym sprzątaniem i koszeniem, ja jestem chyba uczulona na koszenie trawy, jak kiedyś u wujka kosiłam to dostałam uczulenia A ja swoich ponad 80m kwadratowych nie umiem nadąrzyć ogarnąć, synek mi bardzo bałagani i córcia też nie lepsza. Non stop tylko sprzątanie i sprzątanie, kiedy oni z tego wyrosną
|
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Hehe, ja to mam jednak luksus. Sklepów mam do wyboru.
![]() Współczuję Ci Elza, ja nie wiem czy dałabym sobie radę z takimi wyrzeczeniami, skoro na diecie Dukana ledwo sobie daję radę No ale skoro ma Ciebie boleć, to faktycznie pomyśl żeby niektóre rzeczy wyrzucić z jadłospisu. Magi, ja jak byłam mała to kochałam sprzątać i ciągle sprzątałam u siebie w pokoju a jak byłam w przedszkolu to i po innych... ale mi to nie zostało i bałaganię równo, a jak mama zmusi to dopiero sprzątam
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Butterfly oni z tego nigdy nie wyrosną
![]() wymyśl zabawę z synkiem w sprzątanie, zachęć że to fajna zabawa |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Zabawę powiadasz, hmm...
Jak mojemu 2letniemu synkowi powiem, zeby posprzątał za sobą klocki do pudełka, to najpierw je posprząta a za chwilę je znowu wywali i tak w kółko, jemu radoche sprawia wywalanie rzeczy
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym najpierw musiala zaczac od tego duzego (meza)hahaha a nie chodzic caly dzien zbierac ukladac wycierac ----uroki bycia zona i matka
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
A ja myślałam, że tylko mój mąż lubi tak mi bałaganić, ja mu ciągle mówię, jak dzieci mają posprzatać po sobie, skoro ty też mi troche bałaganisz
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Hahah oni to maja w genach hahah
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Motywacja by stracic 6 kg
Jeeej, czytam Was i czytam, że macie dzieci rozrabiające, mężów itd to aż mi się zachciało mieć bobaska.
Zawsze marzyłam o dzieciaczku, o wybieraniu ubranek, jedzonek, spacerkach z wózkiem ale jeszcze mam czas, najpierw muszę napisać maturę dobrze i studia skończyć.. ja bym chciała mieć swój dom w którym bym sprzątała za dziećmi i mężem, ale pewnie z czasem mi się to odwidzi. |
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Kary szybciej niz myslisz hahaha (zart)
Przyjdzie czas i na Ciebie i masz rację skoncz szkole w pierwszej kolejnosci !!!! I korzystaj teraz poki mozesz ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Korzystam, korzystam.
![]() Też pochwalę się krajobrazem, jest bardziej leśny ale niestety bloki też się znajdą... w końcu Wawa.
|
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Wawa
Moje Drogie Panie ja dzis wylezakowalam sie na sloncu :-D Bylam tez w tym sklepie o ktorym Wam pisalam i dostalam adres do podobno dobrego dietetyka (pojade to sie okaze) Pani byla pewna tylko tego ze moge jesc na 100% ryz ,makaron,jajka ,mleko ,maslo i ser ale nie zolty jablka najlepiej wlasnej hodowli .... Na kolacje zjadlam dwa jajka (na twardo ) A jak Wam mija dzien ??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Ja w poniedziałek idę na grilla, zrywam się ze szkoły z przyjaciółmi.
![]() Fajnie masz, też bym poleżakowała przy takim widoku... To nie jest tak źle, skoro możesz ryż, makaron, jajka itd. A co ze słodkościami? Mi dzień mija normalnie, zrobiłam sobie dłuższy spacerek do Carrefoura stąd tamte zdjęcia.
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ale mam dzisiaj lenia, już trzeci dzień mnie trzyma
![]() Wczoraj byliśmy na zakupach w Dortmundzie, pokupowałam dziciom ciuszki, w domu byłam dopiero po 22giej, wróciłam taka padnięta, że tylko umyć się i spać. Dzisiaj chciałąm wstać o 5.30 a tak sobie przestawiałam budzik, że wstałam o 7.30 ![]() Troszke tu posprzątam, bo wczoraj nie wszystko zdąrzyłam i zbieramy się do kościółka, a potem na jakąś małą wycieczkę
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ... ja niestety na 11 mam do pracy (otwarka niedziela) na szczescie tylko 1.5 h hihihi
A popoludniu tak jak motylek bedziemy jechac korzystac ze slonka wybieramy sie na hamm do maximilian parku ojjjj tam dzieci maja raj no i ja może troche poskacze ![]() Jak narazie moja bezniklowa dieta wychodzi tłumacze sobie to dla mojego dobra i narazie sie da a w glowie wymyslam cos co da się zrobic z niczego Teraz pora na spacerek z pieskiem -buziole |
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie fatygujcie sie klikac na linki (spam)
I tak doradze ci cos zmien meza
|
|
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
To dobrze, że wychodzi Ci dieta.
Obyś się przyzwyczaiła, bo będzie Ci ciężko...Ja dzisiaj mam lenia, jak zwykle wstałam sobie o 12 i zjadłam dwa jajka na miękko. Zaraz chyba idę muzyki słuchać
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() współczuję tych alergii okropnych, ja jak byłam malutka ok 4lata miałam? to miałam alergię pokarmową...tragedia ![]() dziś już jestem po owsiance i musli ![]() ćwiczenia były wczoraj, spinning, zumba i masa brzuszków i gimnastyki dziś trochę odpuszczam może wieczorem pobiegam sobie z 45-50 min ![]() już 4 dzień nie pojadłam nic słodkiego fuck.
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Malenka trzymaj tak dalej :-*
Co do jedzenia to az tak sie nie boje jak narazie jade na jajkach -jeszcze wam nie mowilam ale czekam na moja kuchnie -narazie od czasow przeprowadzki mam taka prowizorke ale lada dzien to sie zmieni i bede mogla eksperymentowac tego juz sie nie moge doczekac ,a jestem zla bo miala byc juz w tamtym tygodniu a jak w piatek zadzwonilam to pani poinformowala mnie ze jeszcze ok 14 dni ....chyba sie powiesze.... Zaraz bedzie z pracy moj shrek i jedziemy rodzinnie wylegiwac sie w parku .... |
|
|
|
|
#140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czemu te wszystkie smakołyki są tuczące... Hm, może wymyślimy dietę czekoladową?
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
Kary hihihihi udana jestes - wymysl cos co ja tez bede mogla (bakalie i czekolada odpadaja :-(( )
|
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
Dieta otrębowych ciastek z polewą waniliowo-karmelową?
Przez 2 pierwsze dni wcinasz same ciastka, przez dwa kolejne pijesz samą wodę żeby się nie zapchać oczywiście tymi słodyczami, a przez następne dni patrzysz jak waga rośnieee... ![]() Może być? |
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Hahah ale wybuchlam smiechem hahaha moze byc wykluczamy tylko karmel i truskawki ciastka zostaja
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
To od kiedy przechodzimy na nową dietę cud?
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
Od zaraz hihihi ;-p
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Tylko musze wrocic do domku bo jeszcze wyleguje sie w parku az zal wracac
|
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Zazdroszczę takich widoków
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
A to moj urwis w swoim żywiole
|
|
|
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Widzę, że jesteś normalną matką. Ja normalnie łapię się za głowę jak widzę rozgogolone mamusie i ubrane w czapeczki i kurteczki dzieci przy 23 stopniach.
|
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez nie wiem ale w sloncu mamy chyba z 29 st. I najchetniej sama bym wskoczyla do tej wody hahah
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

Zawsze marzyłam o dzieciaczku, o wybieraniu ubranek, jedzonek, spacerkach z wózkiem
ale jeszcze mam czas, najpierw muszę napisać maturę dobrze i studia skończyć.. 

fuck.