W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz. 13! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł dla 14 części Mamuś lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 cz.14! 4 10,81%
Skurcz, skurcza skurczem pogania- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Dolegliwości różne mamy, ale ostro się trzymamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 1 2,70%
Brzuszki rosną że ho ho, skurcze bolą, że ojoj- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 0 0%
Skurcze łapią, brzuchy skaczą, jeszcze dzieci nam nie płaczą- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Do porodów się zbliżamy, będą z nas wzorowe mamy- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 6 16,22%
Trwa już wielkie odliczanie-która pierwsza mamą zostanie? Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 3 8,11%
Porodówka wizją kusi - lecz poczekać jeszcze musi- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Jeszcze w dwupaku wszystkie człapiemy-już niedługo się rozpakujemy-Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 2 5,41%
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013, cz.14! 17 45,95%
Głosujący: 37. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-12, 20:26   #121
malinka0525
Zadomowienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
tez tak sobie to tłumaczę
Pizza mi jednak nie podeszla i zjadłam bardzo mały kawałek, a resztę Tż.. ale za to czekają na mnie chrupki.. ale to może później bo teraz mi już niedobrze

w ogóle dzisiaj mam strasznie nerwowy dzien i ciagle sie na Tzta drę i co najlepsze.. dobrze mi z tym, ze jestem taka s*ka
U mnie pizza była wczoraj Mężowi się zachciało więc nie protestowałam Ale była taka pyszna, że zjadłabym i dzisiaj

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:27   #122
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 c

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
powiedzcie mi hm.. jakby to powiedziec jak twardnieje brzuch /czy jak ma sie skurcz to sie ma troche uczucie jak na kupe czy cos w tym stylu? :brzyda l:

bylam dzis w tym lerla stoje a tu nagle brzuch twardy i niewiem czy mi sie kupke chcialo czy to taki skurcz bo wsumie po chwili przeszło i kupe tez sie odechcialo hahhaah :brzyda l: niewiem o co chodzilo wogole:P

no i nie przywitalam sie w nowym wątku! a wiec sie WITAM
Mnie przy tym brzuch robi sie twardy i po chwili to mija.......
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40774290]
My chcieliśmy tańczyć walca, nawet w domu próbowaliśmy, ale daliśmy se siana przy trzecim kroku I wyszło jak wyszło, ale wesele i tak miałam przewspaniałe, mimo, że tylko na 25 osób - niezapomniane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
My tez mielismy 25 osób ale super było
Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
hejooo

Wchodze teraz a tu nowy watek - ale gonicie

Tez nie rozumiem tego kupowania po porodzie. Jak ma sie cos stac, to czy przed czy po i tak sie stanie - taki nasz los. (moje zdanie)

Ja mialam dzis stracha, ze mi wody odchodza. ale falszywy alarm, wiec musze sie zabrac za pranie i prasowanie i jak mi wplynie kaska to kupci reszte wyprawki (materac, kremy, pieluchy, majtki poporodowe i podklady i najwazniejsze Tantum Rose)

Znikam bo Marysia ma goraczke i marudzi bardzo.
Dokładnie.Moja tesciowa doradzała zeby kupic tylko wyprawke do szpitala a reszte po. Taa jasneee bo bd miec siłe jezdzic po sklepach albo głowkowac co zamówic na all i czekac na to i ogarniać........

Zdróweczka dla Marysi
Stary 2013-05-12, 20:27   #123
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez krysiaa2608 Pokaż wiadomość
Dziewczyny - TŻ poszedł spać po obiedzie, przed chwilką się przebudził, nagle wstaje i chwyta moją rękę i ją maca
Mówię: "co jest?"
TŻ: "o jezu, myślałem, że nie masz ręki!"
Ja: "jak nie mam reki?!"
TŻ: "no nie wiem, po prostu że nie masz!"

...i poszedł spać dalej

Mój TŻ też tak czasem ma, a ostatnio lunatykuje.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40773438]Ja zjadłam parę gołąbków i umieram z bólu brzucha wzdęciowo-najedzeniowego :/ Leżę i jest lepiej. Ale gołębie pierwsza klasa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Gołąbki, ale bym zjadła
A najbardziej to na żurek w chlebku z jajeczkiem i białą kiełbaską. Aż mi ślinka leci....

Cytat:
Wogole wczesniej byla kolezanka mamy u nas no i patrzy i mowi ze kupilam wozek ja mowie ze tak a ona takie oczy i z hukiem na mnie ze czemu tak wczas kupilam wozek ze wozek sie kupuje po urodzeniu dziecka!!! a ja mowie ze po urodzeniu nie bede sie kwapic i jezdzic po wozek jak takie rzeczy sie wczesniej kupuje i ze nie za wczesniej jest bo to juz 8 miesiac a ta na mnie ze ja sobie nie umiem ciazy liczyc !! ze jak to no to jej mowie ze 32 tydz to 8 miesiac a ta zfochowana poszla ze nieprawda ze napewno dopiero gdzies 6ty czy poczatek 7go i ze za wczas na wozek i wogole co za babsko

Znowu mam nogi opuchniete a oprocz krotkiej przechadzki po auchan i z samochodu do pracy nie chodzilam duzo.. czy to przez beznadziejna pogode czy cos?
Co za tupet, każdy kupuje kiedy chce. Mnie też denerwują takie pytania. Chcę to kupuję. U mnie w rodzinie też zdziwieni, że już łóżeczko mam i po co tak szybko, a ja że ze względów finansowych i osobistych (kupiłam bo chciałam). Chcę wydatki rozdzielić sobie na poszczególne miesiące. Niczym się nie martw. A koleżanke mamy bym pogoniła gdzie pieprz rośnie

Witaj w klubie, mnie też nogi puchną i to bardzo.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:28   #124
Rockyyy
Zakorzenienie

Oliath & pozostałe brzuchatki,a słuchałyscie tego HICIORA????
http://www.youtube.com/watch?v=Z0DO0XyS8Ko
Stary 2013-05-12, 20:31   #125
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Malinka: juzz coraz bliżej)
Misiaczka: jasne,podpytam mamebo ona robiła,alejam znam życie wrzuciła tam co znalazła w lodowce plus drobno pokrojone ziemniaczki
Perse: też B.lubie

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:33   #126
Rockyyy
Zakorzenienie

Jak tylko wróciłam ze szkoły to mi brzuch co chwile twardnieje.Siedziałam na ogrodku bo u nas upał i odpoczywałam w cieniu,lezałam ...Wziełam juz 3 Magnezy...no i ciągnie ale chyab to poprostu zmeczenie ...

En nie martw sie Ja dzis zaliczyłam lody i duuże kawały pizzy bo Tz samodzielnie zrobił
Stary 2013-05-12, 20:35   #127
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

envl: hyhy..czsami potrzebnytaki dzień suczny) a z jedzenia to jajowa zdrowa podobno zapotrzebowanie kobiet w ciąży na jaja jest większe.

Jednak wizytę ugina mam jutro..musze mu wspomnieć o siniakach które pokazują mi się na nogach a raczej się nie obijam za mocno..i dziwnym pieczeniu skory w tym samym miejscu gdzie czułam ucisk na watrobe jak za dużo siedziałam..zadnych zmian na skórze nie widać...dziwne..

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-12, 20:38   #128
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz

Moje dziecko stuka w szyjkę, obawiam się, że chce wyjść :P

A tak a serio to się boję, czy się aby nie obrócił i nie stuka nóżkami, no ale dowiem się za 1,5 tygodnia dopiero, gdzie ta moja cenna łepetynka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:40   #129
fiazo
Zakorzenienie

witam się w nowej części
ale mam dziś podły nastrój, taki wnerw mnie dziś złapał, że nikt nie mógł mnie uspokoić oprócz rozbrajającej 4letniej bratanicy
wkurzyłam się na moją siostrzenicę (12lat) - księżniczka wrrrr, kumulacją jej zachowania, które mnie dobiło było to, że chciała siedzieć na krześle, a nie na ławce jak i tak zaraz odchodziła od stołu, a do tego potem zaczęła się bawić przy stole komóreczką

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:42   #130
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Perse: a może rączkami?

Envl: narobilas mi jednak znają na jajowe ze szczypiorkiem) mniaaam...

A lody calipso czekoladowe też dzisiaj zaliczylam

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-05-12, 20:47   #131
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Elaine tez mam to pieczenie jakby zelazko przyladal ktos okropne to. Czyli to samo przechodzimy.

Titam sie w nowej czesci. Dzis nic wiecej nie pisze. Ide spac zaraz.
Paaaa
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:47   #132
Charlize89
Rozeznanie

Powiedzcie mi laseczki czy to nie za późno zapisać się teraz do szkoły rodzenia w 29 tc?
Stary 2013-05-12, 20:51   #133
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
envl: hyhy..czsami potrzebnytaki dzień suczny) a z jedzenia to jajowa zdrowa podobno zapotrzebowanie kobiet w ciąży na jaja jest większe.

Jednak wizytę ugina mam jutro..musze mu wspomnieć o siniakach które pokazują mi się na nogach a raczej się nie obijam za mocno..i dziwnym pieczeniu skory w tym samym miejscu gdzie czułam ucisk na watrobe jak za dużo siedziałam..zadnych zmian na skórze nie widać...dziwne..
Mnie tez sie sinaki pokazują od jakiego czasu.Na udach.....Obserwowałam sie i pilnowałam i jestem pewna ze sie nie obijam...Pokazałam je ginowi,stwierdzil ze to nic powaznego ,jestem bardziej wrazliwa i mam kruchsze naczynia..Polecił smarowac sie Venorutonem...
Kochana napisz co Ci twój hginek jutro na to powie.....

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Elaine tez mam to pieczenie jakby zelazko przyladal ktos okropne to. Czyli to samo przechodzimy.

Titam sie w nowej czesci. Dzis nic wiecej nie pisze. Ide spac zaraz.
Paaaa
Słodkich czarujących snów
Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi laseczki czy to nie za późno zapisać się teraz do szkoły rodzenia w 29 tc?
Niee,u mnie własnie w SR sugerują ze fajnie jest chodzic od ok 28tc
Stary 2013-05-12, 20:52   #134
Konto usunięte

Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Perse: a może rączkami?

Envl: narobilas mi jednak znają na jajowe ze szczypiorkiem) mniaaam...

A lody calipso czekoladowe też dzisiaj zaliczylam
Może
Moje kochane łapki

Ciekawe czy będę tak samo mówić, jak będzie nimi ciągnąć kota za ogon :P

Cytat:
Ja chodzę od 30 tc, dopiero w pt mam drugie spotkanie.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:58   #135
Rockyyy
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-

Nooo i co powie mój kłapouch jak go Laurowe łapki za uszy wytargają
Stary 2013-05-12, 20:58   #136
roxi1980
Zakorzenienie

Byłam w Biedronie
Rzeczy z oferty już wyłożone, ale sprzedaż od jutra. Nie oglądałam wszystkiego, bo się nie chciałam babce, co wykładała pałętać. Kocyki są boskie - o dziwo nie jakiś tani polar, a mikrofibra - ale... kurna!!! największa chyba biedra w mieście a kocyków może 10, nawet nie wszystkie wzrory są Chętnym więc radzę pędzić na otwarcie... ja idę na 7, muszę mieć kocyki i piżamy dla Norberta (śliczne krótkie po 17,99). Nie wiem jak z jakością, ale bosko wyglądają te spacerówki z Miki...

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 20:58   #137
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
ja się położyłam, ale zasnąć nie mogę, jak na złość wszystko mnie swędzi.. nie wiem co jest ;/ włączyłam lapka i oglądam oświetlenie sufitowe
Okazało się, że w przedpokoju musimy mieć 2 lampy bo na środku jest zbrojenie ścian, więc już mi koncepcję zburzyli

mogę się pochwalić moim pięknym mieszkaniem
Nasz domek też tak wyglądał Albo jeszcze gorzej, bo tynk się sam sypał i były normalnie dziury. Ale za to potem jak będzie pięknie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
wpadłam tylko Wam się pożalić, że dzisiaj grzeszę niczym nie jedna, a trzy ciężarówki naraz
NIC zdrowego dzisiaj nie zjadłam, od samego rana mam ochotę na same śmieciowe jedzenie
Ledwie wstałam zjadłam całą milkę, potem jajecznicę, potem pączka lidlowskiego, potem loda, zaraz pizzę.. a to wszystko popijam colą masakra po prostu
Od czasu do czasu można sobie pozwolić. Mi też się zdarza

Cytat:
Myślę, że w sam raz A ile ma trwać?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:03   #138
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Rockyyy dziekuje za linka

Dziekuje Wam za odpowiedz .

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:05   #139
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Byłam w Biedronie
Rzeczy z oferty już wyłożone, ale sprzedaż od jutra. Nie oglądałam wszystkiego, bo się nie chciałam babce, co wykładała pałętać. Kocyki są boskie - o dziwo nie jakiś tani polar, a mikrofibra - ale... kurna!!! największa chyba biedra w mieście a kocyków może 10, nawet nie wszystkie wzrory są Chętnym więc radzę pędzić na otwarcie... ja idę na 7, muszę mieć kocyki i piżamy dla Norberta (śliczne krótkie po 17,99). Nie wiem jak z jakością, ale bosko wyglądają te spacerówki z Miki...
A ja chyba nic w Biedrze nie kupie bo Tz ma wypłate popoludniu a pewnie po 16 juz ochłapy bedą Tudnooo :/
Stary 2013-05-12, 21:05   #140
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
nie jest za późno, ja jestem w 29 dc a jutro mam drugie spotkanie
Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Byłam w Biedronie
dobrze, że piszesz, że takie fajne jakościowo, tylko 10 szt.? ja sama chciałam 2 szt. kupić, ale będę zła jak nie dostanę

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:07   #141
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Myślę, że w sam raz A ile ma trwać?
No właśnie jutro chcę dzwonić i pytać. Trochę się późno obudziłam z tą SR
Stary 2013-05-12, 21:08   #142
EVAgwiazdka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
widze, ze te lezaczki goruja. A czy w ogole sa one niezbedne? Jakos nie mam go w planach, chyba ze cos mi sie tam pozniej odmieni
moj siostrzeniec nie mial lezaczka i nie wiem czy nie od tego ze w nim nie siedzial to juz na poczatku 6 miesiaca raczkowal a mojej przyjaciolki synek jest w tym samym miesiacu urodzony tydzien starszy i caly czas w lezaczku siedzi dopiero zaczyna siadac (8mies)
Stary 2013-05-12, 21:09   #143
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Rockyyy dziekuje za linka

Dziekuje Wam za odpowiedz .
Ja chyba bd zamawiac tez te koszulki Karolajn pisała ze są fajne
Stary 2013-05-12, 21:13   #144
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dobrze, że piszesz, że takie fajne jakościowo, tylko 10 szt.? ja sama chciałam 2 szt. kupić, ale będę zła jak nie dostanę
no właśnie ja też chcę dwa... Jakby były kiepściejsze, wzięłabym jeden, ale są milusie

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:18   #145
surka
Zakorzenienie

Był dzisiaj Pan od remontów i wchodzi jutro do roboty, ale powiedział, że roboty jest na minimum miesiąc

Teraz chyba będę rzadziej do was zaglądać
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:19   #146
fiazo
Zakorzenienie

ide spać, dobranoc

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:21   #147
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Był dzisiaj Pan od remontów i wchodzi jutro do roboty, ale powiedział, że roboty jest na minimum miesiąc

Teraz chyba będę rzadziej do was zaglądać
ALe pomysl ze bedziesz mec sliczne mieszkanko

Fiazo-słodkich snów
Stary 2013-05-12, 21:21   #148
ita83
Wtajemniczenie

witam w nowym wątku na chwileczkę tylko wpadłam się zameldować i powiedzieć ze skurcze się uspokoiły tzn dalej sa ale znacznie rzadziej i mniej bolesne a zazywam już tylko magnez wiec

za to dziś kilka razy pilam wode z lodem bo maluch mało ruchliwy i budziłam lobuza żeby dal mi znac ze wszystko w porzatku - wyrodna matka ze mnie znowu tak dziecko spiace budzic bezlitosnie
Stary 2013-05-12, 21:22   #149
Marionette18
Raczkowanie

Cytat:
Wogole wczesniej byla kolezanka mamy u nas no i patrzy i mowi ze kupilam wozek ja mowie ze tak a ona takie oczy i z hukiem na mnie ze czemu tak wczas kupilam wozek ze wozek sie kupuje po urodzeniu dziecka!!! a ja mowie ze po urodzeniu nie bede sie kwapic i jezdzic po wozek jak takie rzeczy sie wczesniej kupuje i ze nie za wczesniej jest bo to juz 8 miesiac a ta na mnie ze ja sobie nie umiem ciazy liczyc !! ze jak to no to jej mowie ze 32 tydz to 8 miesiac a ta zfochowana poszla ze nieprawda ze napewno dopiero gdzies 6ty czy poczatek 7go i ze za wczas na wozek i wogole co za babsko

Znowu mam nogi opuchniete a oprocz krotkiej przechadzki po auchan i z samochodu do pracy nie chodzilam duzo.. czy to przez beznadziejna pogode czy cos?
Ja tez slyszalam, zeby nie kupowac za wczesnie, ale w sumie podchodze do tego tak samo jak do rzeczy typu nie spogladaj przez judasza lub dziurke od klucza bo dziecko bedzie mialo zeza...

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
ja się położyłam, ale zasnąć nie mogę, jak na złość wszystko mnie swędzi.. nie wiem co jest ;/ włączyłam lapka i oglądam oświetlenie sufitowe
Okazało się, że w przedpokoju musimy mieć 2 lampy bo na środku jest zbrojenie ścian, więc już mi koncepcję zburzyli

mogę się pochwalić moim pięknym mieszkaniem

A co do bólu brzucha, to chyba pęcherz, bo poszłam siusiu i szczypie ;/ wzięłam no-spę i urosept.
No, no! Piekne gniazdko! Ja tak bede miala w lipcu. Nie dawno przyszlo do nas zawiadomienie, ze spoldzielnia zacznie remontowac nam lazienki od polowy lipca, wiec bedzie wesolo biorac pod uwage fakt ze maja wymieniac wszystkie rury, rowniez te w kuchni i wyburzac sciane miedzy lkazienka i przedpokojem. A na srodku tego balaganu ja ze skurczami i odchodzacymi wodami!!! Tak to sobie wyibrazam Moze chociaz ktorys z panow robotnikow zawiezie nas do szpitala i zaoszczedzimy na taxi

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-12, 21:22   #150
Konto usunięte

Odp: W prawo,w lewo lata brzuszek - to nie samba,to maluszek! - Mamy VII-VIII 2013 cz

Szlag, ja też chcę dwa kocyki :/
A jeszcze jutro muszę iść do labu...
Nie wiem, czy w takim razie o 9 coś będzie :/

U nas w Lidlu też zawsze mają po 6 rzeczy z promocji :| Np. chciałam takie deserki, bo chciałam szklanki po nich, to mój tata musiał iść o 9 na otwarcie, bo po południu nie było już :/

Czemu dają tego tak mało, przecież mieliby na tym zarobek...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości