Rossmann cz. XVIII - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-24, 21:09   #121
britnay
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez tekila901 Pokaż wiadomość
tak, poluję na niego jutro i lepiej już nie kuście niczym więcej, bo już tyle wydałam, że...
a jaka jest regularna cena?
To sa te w słoiczku czy tubie?
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:11   #122
inwencja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Dużo osób poleca Sally Hansen Instant Cuticle Remover. Po odjęciu 40% kosztuje 18,59 . Użyłam go dopiero raz, więc się nie wypowiadam.

Kupiłam Shine Caresse i już się nim umazałam. Jestem oczarowana . Złapałam też Skarb.
Dziękuję, miałam nadzieję na coś tańszego, bo portfel pusty, ale jest jeszcze parę dni, więc może jednak się na niego zdecyduje

There's only one way to soothe my soul.

inwencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:13   #123
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez britnay Pokaż wiadomość
coś koło 8zł.
w słoiczku, w moim rossie nie ma w tubie. chyba, że o ten w białym opakowaniu z niebieskimi napisami Ci chodzi.
Stary 2013-05-24, 21:15   #124
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
widze ze dużo z was ma shine carese ile sie mniej wiecej na ustach utrzymuja? dobra pigmentacja ?(nie bede sie maziac w drogerii
U mnie dzisiaj spokojnie 2-3h jedna warstwa wytrzymała, a jadłam w między czasie obiad i sporo piłam Jak dla mnie wiecznie przygryzającej wargi, to i tak dobry wynik więc jestem zadowolona Pigmentacja ok chociaż radzę przetestować kolor przed zakupem, bo w zależności od koloru wyjściowego ust może wyglądać bardzo różnie..

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Kupiłam ją dzisiaj. numer 102. Pomalowałam około 16.30 i mam jeszcze ją trochę na ustach. Jadłam, piłam, dużo gadałam i mam Kolor - niby róż ale z czasem zrobił się mało widoczny ale wyczuwalny i takie fajne uczucie po nałożeniu jest
Ja też mam 102 i jeszcze 300 Potwierdzam w 100% wszystko to, co o niej napisałaś

Cytat:
Czy znajde w Rossmannie żel ze świetlika Floslek, bo na stronie rossnetu nie ma?
Cytat:
Tak U mnie są tylko w słoiczkach, kosztują chyba około 8 zł przed zniżką
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:17   #125
SummertimeSadness
Zadomowienie

przetestowałam żółty tusz z lovely - cudo aż sobie pomyślałam, że za długie te rzęsy

testowałam też pomadkę lovely 01, taki delikatny jasny róż, świetna nienachalna, naturalna, nie wysusza. polecam, wychodzi nieco ponad 5 zł
SummertimeSadness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:18   #126
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość

Jeżeli masz ciemne usta to ten kolor będzie tragiczny . Nie użyłam jej ani razu, bo ja spróbowałam w domu to... . Usta robią się sine, bleee
Łeee, a na Allegro tak ładnie wygląda, śliczna, jasnoróżowa... A na żywo jakiś naprawdę dziwny kolor ma Usta mam takie... średnie? Nie blade, ale też nie bordowe... No, może czasem... Całkiem dobrze współgrają z pomadkami.
Chyba zostanie mi Sleek 'Baby Doll', ale nie widziałam na żywo
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:18   #127
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
mnie by chyba na włosy najbardziej zniżka jarała bo sama pielegnacja to teraz nie do końca mnie kreci bo ja kremów używam swoich sprawdzonych, sera z półprodutków robie i tak mi to super nie potrzebne.

kolorówkowo wszystkie swoje zakładki do kupienia odznaczam i kupuje teraz chodziaż w sumie mimo iż mi tak dużo wyszło za wszystko to jakos nie czuje ze kupuje coś zbytecznego-podkład i tak mialam kupić, coś do brwi tak samo, baza pod cienie mi zaschła na kamień, korektor pod oczy mi sie rozwarstwia, tusz juz sie chyli ku końcowi, cieni mam dużo i zadnego nie kupiłam, jakoś tak mi wyszło bo podkłądy 2 to 60 zl prawie, ale normalnie by wyszło około 90, shine carese i kredka z maxfactora też duzo jak dla mnie kosztuja, ale na takiej promocji to moge sie w burżuazje sredniej klasy pobawić. W sumie jedynie żałuje rival de loop kapsułek bo wogóle mi nie odpowiadaja i lakier z wibo okazał sie beznadziejny a drugi własciwie mam bardzo podobny.
Pielęgnacja twarzy też mnie średnio właśnie kręci, bo używam swoich sprawdzonych jak i Ty, z apteki z reguły. Ale pielęgnacją ciała bym nie pogardziła, w mydełka bym się obłowiła

Na poprzednim -40% na kolorówkę kupiłam kredkę do brwi MF i jestem z niej bardzo zadowolona, będę jej chyba rok używać, kolor idealny, dobrze się nią maluje, trzyma się cały dzień... Może w cielaka na linię wodną też się zaopatrzę? To prawda, że jak taka promocja jest to można "przyburżujować" za grosze

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2013-05-24 o 21:19
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 21:21   #128
Owieecka
Raczkowanie

Dzisiaj kupiłam:

- podkład Wake me up
- Carmex w słoiczku
- tusz Lovely żółty na wypróbowanie Ciekawe czy wygra z różowym Wibo. Niestety musi poczekać, bo mam napoczęte 2 tusze.
- kilka maseczek, głównie Ziaja
- peeling enzymatyczny Lirene
- 7 lakierów, mimo że w domu jest ich tona. Te kuszące kolory...
- punktowy koncentrat korygujący Tołpy
- kapsułki Rival de Loop Anti- Age
- czekolada, żeby osłodzić sobie oglądanie rachunku

Przydałby mi się jakiś korektor, ale nie mogłam się zdecydować. Jeśli uda mi się podjąć decyzję to pewnie jeszcze po niego wrócę. Oglądałam też dzisiaj szminki, ale akurat nie było koloru, którym byłam zainteresowana. Bardzo się z tego cieszę, bo i tak wcale nie potrzebowałam nowej szminki, ale wiecie jak to jest... Kuszą tak jak i lakiery.
Owieecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:21   #129
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość

w nocy, tzn. że zostawiłaś go na całą noc? właśnie o takim sposobie wczoraj przeczytałam i trochę mnie zdziwiło, żeby zostawić na peeling na noc, no ale widocznie coś jest w takich nietypowych sposobach
To nie jest nietypowa metoda - na opakowaniu jest napisane żeby nałożyć go na noc jak zwykły krem i rano zmyć
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:23   #130
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
U mnie dzisiaj spokojnie 2-3h jedna warstwa wytrzymała, a jadłam w między czasie obiad i sporo piłam Jak dla mnie wiecznie przygryzającej wargi, to i tak dobry wynik więc jestem zadowolona Pigmentacja ok chociaż radzę przetestować kolor przed zakupem, bo w zależności od koloru wyjściowego ust może wyglądać bardzo różnie..

Ja też mam 102 i jeszcze 300 Potwierdzam w 100% wszystko to, co o niej napisałaś

Tak U mnie są tylko w słoiczkach, kosztują chyba około 8 zł przed zniżką
kurde ust mi jutro zabraknie do sprawdzania bo jedynie 101 i 102 mi sie nie podobaja boje sie ze jak już pomaluje raz to potem nie zmyje prawdopodobnie 103 bedzie kiepsko widzoczne u mnie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Pielęgnacja twarzy też mnie średnio właśnie kręci, bo używam swoich sprawdzonych jak i Ty, z apteki z reguły. Ale pielęgnacją ciała bym nie pogardziła, w mydełka bym się obłowiła

Na poprzednim -40% na kolorówkę kupiłam kredkę do brwi MF i jestem z niej bardzo zadowolona, będę jej chyba rok używać, kolor idealny, dobrze się nią maluje, trzyma się cały dzień... Może w cielaka na linię wodną też się zaopatrzę? To prawda, że jak taka promocja jest to można "przyburżujować" za grosze
ja włąśnie jutro na tą kredke cielista bede polować na poczatku sie broniłam mówie nie bede kredki za 16 zł kupować, ale w sumie zadnej negatywnej opini nie widziałam, to jak ma być taka dobra to lepiej kupic tą niż 2 beznadziejne za 10 zł
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:24   #131
anusiakk_kk
Zadomowienie

Cytat:
mnie by chyba na włosy najbardziej zniżka jarała bo sama pielegnacja to teraz nie do końca mnie kreci bo ja kremów używam swoich sprawdzonych, sera z półprodutków robie i tak mi to super nie potrzebne.

kolorówkowo wszystkie swoje zakładki do kupienia odznaczam i kupuje teraz chodziaż w sumie mimo iż mi tak dużo wyszło za wszystko to jakos nie czuje ze kupuje coś zbytecznego-podkład i tak mialam kupić, coś do brwi tak samo, baza pod cienie mi zaschła na kamień, korektor pod oczy mi sie rozwarstwia, tusz juz sie chyli ku końcowi, cieni mam dużo i zadnego nie kupiłam, jakoś tak mi wyszło bo podkłądy 2 to 60 zl prawie, ale normalnie by wyszło około 90, shine carese i kredka z maxfactora też duzo jak dla mnie kosztuja, ale na takiej promocji to moge sie w burżuazje sredniej klasy pobawić. W sumie jedynie żałuje rival de loop kapsułek bo wogóle mi nie odpowiadaja i lakier z wibo okazał sie beznadziejny a drugi własciwie mam bardzo podobny.
wszystko mi się pokończyło wiec kupiłam wszystko co potrzebowalam (oprocz pudru w kamieniu/sypkiego bo nie wiem jaki a synergen 03 nie bylo)
promocja na produkty do wlosów by mnie rownież ucieszła, odzywek nigdy dość, tzn. w sensie że warto używać innych co kilka dni aby wlosy korzystały z różnych dóbr (gliss kur ma fajne teraz jakies 7 oil)

Edytowane przez anusiakk_kk
Czas edycji: 2013-05-24 o 21:25
anusiakk_kk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 21:25   #132
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Łeee, a na Allegro tak ładnie wygląda, śliczna, jasnoróżowa... A na żywo jakiś naprawdę dziwny kolor ma Usta mam takie... średnie? Nie blade, ale też nie bordowe... No, może czasem... Całkiem dobrze współgrają z pomadkami.
Chyba zostanie mi Sleek 'Baby Doll', ale nie widziałam na żywo
Też widziałam jej zdjęcia i wydawała mi się taka ładna, jaśniutka, ale na żywo na mnie wygląda bardzo źle

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:25   #133
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze nie używałam, dopiero na rękę psiknęłam żeby sprawdzić czy atomizer jest dobry - psika delikatną mgiełką, więc jest super. Dziś wieczorem na twarz użyję i porównam czy spisuje się tak dobrze jak Vichy, Avene czy LRP Nawet jeśli będzie trochę odstawać to za cenę 18 zł za 400 ml - brać, brać, brać
Chyba kupię, ale jakby coś to będzie na Ciebie

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:26   #134
peggy_blue
Zakorzenienie

Fajnie, że jest ten wątek i moge sobie poczytać o Waszych zakupach dziewczyny i nie czuje się najgorzej z moimi Ale z drugiej strony juz mam nową listę rzeczy które muszę jutro upolować. Niech ta promocja się skończy, bo zrobię takie zapasy wszystkiego, że nie bedę miała gdzie tego trzymać

A hitem tej wyprzedaży jest dla mnie pomadka caresse, ja mam w odcieniu 201 i jestem zakochana w regularnej cenie bym raczej nie kupiła, a tak to można przyburzujować podoba mi się to określenie
peggy_blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:26   #135
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiakk_kk Pokaż wiadomość
ja kupiłam wszystko co potrzebowalam (oprocz pudru w kamieniu/sypkiego bo nie wiem jaki a synergen 03 nie bylo)
promocja na produkty do wlosów by mnie rownież ucieszła, odzywek nigdy dość, tzn. w sensie że warto używać innych co kilka dni aby wlosy korzystały z różnych dóbr (gliss kur ma fajne teraz jakies 7 oil)
ja bym dwufazówek sobie nakupiła napewno może rossman wysłucha naszych prósb, ale nie teraz bo juz całkiem zbankrutuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 21:30   #136
charlotte89
Zakorzenienie

Mnie jeszcze kusi ta woda termalna, ale jeszcze nigdzie jej nie widziałam
Stary 2013-05-24, 21:30   #137
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peggy_blue Pokaż wiadomość
Fajnie, że jest ten wątek i moge sobie poczytać o Waszych zakupach dziewczyny i nie czuje się najgorzej z moimi Ale z drugiej strony juz mam nową listę rzeczy które muszę jutro upolować. Niech ta promocja się skończy, bo zrobię takie zapasy wszystkiego, że nie bedę miała gdzie tego trzymać

A hitem tej wyprzedaży jest dla mnie pomadka caresse, ja mam w odcieniu 201 i jestem zakochana w regularnej cenie bym raczej nie kupiła, a tak to można przyburzujować podoba mi się to określenie

mnie nie martwi to gdzie ja bede to trzymać, tylko że nie zuzyje do następnej promocji i co ja wtedy kupie carrese jest chyba hitem dla wiekszosci tej wyprzedaży zauważyłam ze standardowo zakupy wiekszosci są dość podobne te same rzeczy sie powtarzają
Stary 2013-05-24, 21:31   #138
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
Chyba kupię, ale jakby coś to będzie na Ciebie
Dobra Ja za to jutro przejdę się po różowego Carmexa
Stary 2013-05-24, 21:31   #139
kudlik_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam 102 i jeszcze 300 potwierdzam w 100% wszystko to, co o niej napisałaś
Miło mi, że się zgadzamy

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 21:32   #140
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie jeszcze kusi ta woda termalna, ale jeszcze nigdzie jej nie widziałam
Jest przy dermokosmetykach
Stary 2013-05-24, 21:33   #141
SummertimeSadness
Zadomowienie

czy jest jakaś wizazanka z radomia? w którym rossie spotkam kremy ava?
SummertimeSadness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:36   #142
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
11 zł z groszami, jak dobrze się orientuję.
Dzięki, już wiem

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:42   #143
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
mnie nie martwi to gdzie ja bede to trzymać, tylko że nie zuzyje do następnej promocji i co ja wtedy kupie carrese jest chyba hitem dla wiekszosci tej wyprzedaży zauważyłam ze standardowo zakupy wiekszosci są dość podobne te same rzeczy sie powtarzają
i ciągle się zastanawiam dlaczego, bo na zdjęciach na blogach wygląda tragicznie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 21:42   #144
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
coś koło 8zł.
w słoiczku, w moim rossie nie ma w tubie. chyba, że o ten w białym opakowaniu z niebieskimi napisami Ci chodzi.
Chodzi mi dokładnie o ten w tubie, ma on 15 ml, a w słoiczku tylko 10 ml.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P200512_12.54_[01].jpg (31,7 KB, 68 załadowań)
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:45   #145
Fabryczna23
Zadomowienie

Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez pinats Pokaż wiadomość
ja polecam bibułki matujące z pudrem Kobo -co prawda nie ma ich w Rossie, ale naprawdę polecam

w nocy, tzn. że zostawiłaś go na całą noc? właśnie o takim sposobie wczoraj przeczytałam i trochę mnie zdziwiło, żeby zostawić na peeling na noc, no ale widocznie coś jest w takich nietypowych sposobach

ja chyba nie zauważyłam żadnej różnicy między nimi, oczywiście poza cenową

a napiszesz coś o nim dzisiaj? nie potrzebuję pełnej opinii, tylko chciałabym wiedzieć, czy choć trochę pogrubia

chwalony był tutaj peeling enzymatyczny Perfecta

odpisałabyś na mojego posta, a nie!
szczęśliwego lotu

ok, znowu mam pytania
1. widziałam, że któraś z Was kupiła brązowy żel do brwi Wibo, wcześniej też było o nim tu pisane - jak wrażenia?
2. to TE kredki Lovely są tutaj tak chwalone?
3. to TE lakiery Lovely są tutaj tak chwalone ?
Nie mam jeszcze matury tyle Ci powiem, ale chyba podobny rocznik jesteśmy

Cytat:
Napisane przez SummertimeSadness Pokaż wiadomość
przetestowałam żółty tusz z lovely - cudo aż sobie pomyślałam, że za długie te rzęsy
U mnie taki średni efekt. Dość naturalny, ale za to baardzo są podkrecone
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:47   #146
Mn1s1ek
BAN stały

Cytat:
Ja wiem że to nie na temat ale gratuluję zrzucenia kilogramów - mnie udalo się to 3 lata temu bez efektu jojo więc dieta działa
Mn1s1ek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:48   #147
charlotte89
Zakorzenienie

Cytat:
Bo się nakręcamy nawzajem

Cytat:
W moim najbliższym Rossamannie jej nie mają A zapomniałam sprawdzić dzisiaj na Stokłosach, a tam pewnie była, bo było wszystko i jeszcze więcej No nic, trudno się mówi

W temacie kuszenia i wzajemnego nakręcania
Jeszcze przed promocją, pytałam Was o radę w sprawie podkładu.
Koniec końców mam Bourjois Heathy Mix co prawda z wymianki, ale jeśli ktoś się waha, czy warto go teraz kupić, to mogę z czystym sumieniem polecić Spełnił praktycznie moje wszystkie oczekiwania - bardzo łatwo się aplikuje, nie jest suchy, nie tworzy smug, w moją cerę wtapia się idealnie. Nie podkreśla suchych skórek, daje ładne, naturalne wykończenie. Nałożony miejscami w większej ilości kryje, to co powinien. W żadnym razie nie tworzy efektu maski. Co prawda sińców pod oczami nie schowa, ale nie wymagam tego od niego - od czego jest w końcu korektor. Trzyma się na swoim miejscu cały dzień, nawet w warunkach ekstremalnych czyli deszczu i wilgoci Naprawdę bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Jestem z niego o wiele bardziej zadowolona niż z ostatnio testowanego podkładu Diora
Podobnymi odkryciami okazały się cień Color Tattoo i żelowy eyeliner Maybelline - jak dla mnie zdecydowanie zasługują na uwagę i jeśli ktoś nie ma pomysłu na co wydać pieniądze, to bardzo polecam

Edytowane przez charlotte89
Czas edycji: 2013-05-24 o 21:50
Stary 2013-05-24, 21:51   #148
Stace
Zakorzenienie

A osoby które kupiły Bourjois 123 - testowałyście już? Jakie wrażenia ?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-24, 21:53   #149
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi mi dokładnie o ten w tubie, ma on 15 ml, a w słoiczku tylko 10 ml.
u mnie nie ma tego, są tylko te w słoiczku.
Stary 2013-05-24, 21:55   #150
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
i ciągle się zastanawiam dlaczego, bo na zdjęciach na blogach wygląda tragicznie
zależy które kolory te pierwsze 2 faktycznie wyglądaja fatalnie, ale te mocniejsze kusza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości