|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Wspólne odchudzanie od poniedzialku
Dziewczyny nie wiem czy moja waga zwariowala czy co Ale rano pokazala 66,4 kg.
![]() ![]() bardzi mnie to cieszy. Moja córka ma 11 tygodni a już jej wystaje kawałek zęba na dole. Ciekawe co nas dalej czeka. Też ciągle się slini i wszystko wkłada do buzi. Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie od poniedzialku
To. Mam nadzieje, ze naprawde tak jest, gratulacje! Oby tak dalej! Mam nadzieje, ze to tylko jeszcze bardziej Cie zmobilizowalo!
Moja jutro konczy 5 miesiecy, szukalam palcem, ale jeszcze nic nie wyskakuje. Mam nadzieje , ze to bedzie spokojny okres, bo kazde dziecko inaczej przechodzi... |
|
|
|
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Edytka, i jak dzisiaj waga? Oszalala czy naprawde schudlas? Dajesz sobie rade na diecie?
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Tak waga dobrze pokazała
ale dziś stoi w miejscu. Nie narzekam jest super. Dziś zjadłam okoli 1000kcalWysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
a ja zalamka,,,
waga idzie w gore,,,dzis 72,8,,,co ja robie zle,,,,,,moze zaczne tak jak wy jesc czesciej a mniej,,,ale boje sie ze skoro tak malo jem i waga idzie w góre to że jak zaczne jeść to dopiero będzie galopować...
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Wspólne odchudzanie od poniedzialku
Cytat:
Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny nie iem czy to mozliwe,wczoraj zjadłam 5 mniejszych posiłków,przedwczoraj 4 bo mnie olśniło i później zaczęłam,,
,no i dziś moja waga 72,3,,,nie wiem czy mam się cieszyć bo boję się że jak bedę jadła 5 razy to ,że mnie przybędzie,ale wczoraj policzyłam mniej więcej ile spożywałam wcześniej kalorii,,,wyszło mi ok700 jak zjadłam więcej i ok550 jak jadłam normalnie,,,może ja faktycznie za mało kalorii dostarczałam,,,zobaczymy w przyszłości co sie stanie,,,,odnośnie zatrzymywania wody w organiźmie,,nie wiem,nie wydaje mi się bo często chodzę ,,,opróżnić zbiornik
|
|
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
Mama misia oczywiscie że powinnaś sie cieszyc i jeść tak dalej. Myślę ze u Ciebie to da pozytywny wynik
![]() Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę a ja tym razem zalamka waga pokazuje 67,3 ;(
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Wspólne odchudzanie od poniedzialku
ale ostatnio pokazywała 67,9 tak?czyli nie jest źle a nawet masz super wyniki,,,czyli w ciągu jakiego czasu ile Ci edytka poleciało?
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Od 7 czerwca zaczelan się naprawdę odchudzać. Waga początkowa to 70kg więc ponad 3 kg poszło. Ale widzisz wczoraj mi waga pokazywała ponad 66 kg a dziś ponad 67;\ mam nadzieję że to tylko chwilowy kryzys.
Ale wkoncu tez chcę zacząć biegać ale jak na złość nie mam kiedy ;/ Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
ja bieganie niestety tez ostatnio opuszczam,ale najzwyczajniej nie daje rady bo mój misio nie spi w nocy więc mam góra 4 godziny snu na dobe,,nie dam rady biegac,,
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Wspólne odchudzanie od poniedzialku
Cytat:
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny,nie wiem czy mam wierzyć mojej wadze,,,ale pokazuje 71,5
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny zauważyłam że i u was dziewczyny się wykruszają dlatego chciałam was zaprosić do nas na watek "ponad 90 kg na liczniku...." gdzie zostało nas kilka najbardziej wytrwałych
![]() Bedzie nam bardzo miło jeśli sie dołączycie wiadomo w większej grupie raźniej. Pozdrawiam was serdecznie i życzę spadków...
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Czesc !
Weekend mialam bardzo zajety. U mnie sobie waga stoi ale juz mam plan wziecia sie za siebie od srody, malo zrec, duzo ruchu. Ieszcze pare kioo by sie przydalo schudnac. To chyba u was wszystkonjak najlepiej, mama misia, schudlas? Cos zmienilas w swojej diecie?
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Najważniejsze że waga nie idzie w górę
Ja weekend też mialan dosć zajęty. U mnie szatanskie kilogramy 66,6. Z jedzeniem trochę poszalalam przez weekend i nawet się dziwię że waga nie poszła w górę. Ale dzisiaj upał aż nic się nie chcę. Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Ja we wtorek zobacze czy w polsce nad morzem sa upaly.
Lubie k jest cieplutko, ale jak nie ma wiatruto nie wychodze z malutka, bo goraco i sie tylko meczy. Chcialabym znalezc jakas fajna diete, rozpisana i ktorej sie trzeba trzymac, ale tyle przeszukalam i nic nie znalazlam. Musze sama sobie jakies dietetyczne przepisy poszukac.. Ja w weeken zjadlam kopytka na masle w bulce tartej, uwielbiam je i dobrze, ze waga nie poszla w gore
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
mogę się przyłączyć jeszcze ? jestem na diecie od dziś
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#142 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wspólne odchudzanie od poniedzialku
Cytat:
ważę 56 kg chce schudnąć 4 kg wzrostu mam 162 cm nie mam konkretnej diety,na pewni MŻ masa warzyw i owoców,ograniczam pieczywo i ziemniaki. Reszty dowiem się tutaj mam nadzieję |
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki,,,w końcu cieplutko więc my z misiem cały czas w biegu i w drodze,,,
,ruszamy się razem ? ?????????
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Raczkowanie
|
sylvunia staram się jeśc regularnie,jak wychodzę a wiem że w tym czasie mam np,obiad,,,to biore sobie przekaskę a obiad zjadam w czasie co miała być przekąska,,,jak wam dziewczyny idzie?edytka ty mnknieszw gubieniu kg,,,,,ja niestety nie moge biegać teraz bo mój mąż przez 2 tyg,musi pracować na 2 zmiany i nie ma kto z niniusiem siedzieć
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Mama mIsia wiem jak to jest. Ja wlasnie też czasu na bieganie znaleść nie mogę do tego ten wykanczajacy upał.
Wczoraj prawie nic nie jadłam i mało wody wypilam a waga wskazuje 67 kg. Muszę się pilnować z piciem tej wody. Mama mIsia a jak Twoja waga? Już nie idzie w górę? Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Czesc,
ja mam stale pory jedzenia i daje rade. tez chcialam pic ocet jablkowy, z woda, ale czas przygotowania go to okolo 4 tygodnie, kiedy musi swoje odlezec, wiec sie poddalam. jeszcze pare kilogramow i bede czula sie ze soba super ![]() wiec motywacja teraz rosnie, goracoi ochota wyjscia na plaze a jak na plaze to w kostiumie. (chociaz i tak wstydze sie wyjsc w samych majtkach to ubieram do plywania krotkie spodenki... chyba swoich nog nigdy nie przestane sie wstydzic, ale co zrobic. szukalyscie jakis ciekawych przepisow z mala porcja kalorii i smaczne? ja jak ide do sklepu to musze miec cel i sie go trzymac, bo jak nie wiem co kupic to nabiore jakiegos swinstwa i tyle. od dzis bede pedalowac na rowerku ![]() a jak tam u Was? |
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Ja lubię robić warzywka na patelni naprawdę można zjesc dość duża ich porcję a mają mało kcal. Często robię też sałatki które z sosem mają około 300 kcal.
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny,jak wasze zmagania?moja waga dalej pokazuje 72,,
,ale sie zmierzylam,,,,i jest 4 cm mniej w brzusiu,,, |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.

waga idzie w gore,,,dzis 72,8,,,co ja robie zle,,,,,,moze zaczne tak jak wy jesc czesciej a mniej,,,ale boje sie ze skoro tak malo jem i waga idzie w góre to że jak zaczne jeść to dopiero będzie galopować...

,no i dziś moja waga 72,3,,,nie wiem czy mam się cieszyć bo boję się że jak bedę jadła 5 razy to ,że mnie przybędzie,ale wczoraj policzyłam mniej więcej ile spożywałam wcześniej kalorii,,,wyszło mi ok700 jak zjadłam więcej i ok550 jak jadłam normalnie,,,może ja faktycznie za mało kalorii dostarczałam,,,zobaczymy w przyszłości co sie stanie,,,,odnośnie zatrzymywania wody w organiźmie,,nie wiem,nie wydaje mi się bo często chodzę ,,,opróżnić zbiornik

? ?????????