|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Zdrowa Dieta od 10.06 – Wspólna Mobilizacja
egzamin na aplikacji chyba cudem zdałam, teraz jestem wolna i niezestresowana. Postaram się potem poćwiczyć, ale muszę odpocząć, bo padam z nóg. Od teraz nie mam przeszkody, wymówka odpadła. Starałam się pilnować, ale szło różnie, teraz bardziej skoncentrowana będę na tym. Będę już zapisywać, co jem
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Hej, można się jeszcze dołączyć?
Termin rozpoczęcia diety już minął, ale w zasadzie ja też już mniej więcej od tego dnia zrzucam sadełko, więc może przyjmiecie mnie jeszcze? ![]() Mój wzrost to 161cm, a waga 61kg, więc zdecydowanie za dużo Ale postanowiłam wziąć się za siebie i trochę zrzucić. Staram się nie patrzeć na wagę a na ogólny wygląd, bo ćwiczę, więc możliwe, że mięśnie dodają kg Wiem, że z powietrza się nie budują, ale chyba jak się ćwiczy, to stają się bardziej napompowane i to wpływa na wzrost wagi, czy się mylę? ![]() Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie liczyłabym na wzrost wagi spowodowany przyrostem tkanki mięśniowej podczas diety redukcyjnej. Zajrzyj na podforum "pakernie". Dziewczyny codziennie cięzko trenują z obciążeniem, jedzą 100% zdrowe, wartościowe i starannie zbilansowane jedzenie, odpowiednie porcje białek, tłuszczy i węglowodanów w ilości ok 2500kcal na dobę, a mięśnie mimo tego wszystkiego baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar dzo powoli się budują. Taka już nasz kobieca uroda. Brak testosteronu powoduje że musimy się nieźle napracować na jakiekolwiek mięsnie ...
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki!
coś straaaasznie długa cisza na naszym wątku zapanowała. Czyżby to oznaczało koniec naszego zdrowego odchudzania? Dajcie znać czy od tego 10 czerwca do teraz są u Was jakieś postępy czy wręcz odwrotnie ? ;p Ja się moge pochwalić, że jestem coraz bliżej swojego celu: w talii mam na dzień dzisijeszy 66 cm !!! do 64 jeszcze TYLKO 2 ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Zdrowa Dieta od 10.06 – Wspólna Mobilizacja
Gratulacje!
cel juz blisko! U mnie niestety przestoj, choroba mnie zmogla, potem dochodzenie do siebie, ale od paru dni silownia i rolki wiec jestem dobrej mysli nie trzymam sie diety, ostatnio sobie troche popiwkowalam, ale nie mam wyrzutow sumienia, po prostu teraz robie od tego przerwe. Bardzo motywuje mnie aplikacja endomondo i sprawdzanie historii treningow ![]() Jutro godzina biegania, kilkanascie minut cwiczen silowych i moze rolki. Do jedzenia omlet, krem z brokulow, spaghetti z sosem pomidorowym i salatka z kurczakiem. A jak wasze plany na jutro? Btw, niby nie wazne ile razy dziennie sie je (wg paleo), ale po 2 tygodniach jedzenia 4-5 razy dziennie mniejszych porcji moj maz nie potrafi na raz zjesc nawet 2/3 tego co wczesniej w restauracjach zamawiamy mniejsze porcje, albo rezygnujemy z przystawek - strasznie mnie to cieszy!
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Metabolizm chyba jest u niego ok. Fatass, jak bys radzila, przekonac go do 3 posilkow? Wymyslanie pieciu posilkow dziennie (okej, 4 plus przekaska) jest, nie powiem, dosc upierdliwe, ale wydaje mi sie, ze mu sluzy.
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam takiej wiedzy ani kompetencji żeby Ci móc "nakazać" robić tak czy inaczej, ale jeśli Ty widzisz, że mu służy to chyba o to chodzi?
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Chyba tak, ale teraz mam zagwozdke czy mu nie szkodze i nie zwalniam metabizmu :P
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli koniec końców je tyle samo co wcześniej (lub więcej) to nie powinno to mieć wpływu na metabolizm. Więcej posiłków to w sumie też okazja by więcej razy w ciągu dnia zjeść jakieś warzywa
|
|
#131 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaczynam uczyć się na nich różnych tricków, póki co szału nie ma no ale to przeciez trening czyni mistrza ![]() Ja też ostatnio trochę popiwkowałam ale u mnie akurat jest tak, że po alkoholu nie mogę, nie chce mi się jeść. Także: piwko = mniej jedzenia. Nie twierdzę, że to dobrze, ale w końcu od czego są wakacje jak nie od relaksowania się ze znajomymi
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
Witam Serdecznie, zapraszam do odwiedzin naszej strony internetowej www.ekogrupa.com.pl
Strona jest jednocześnie sklepem internetowym. Od kwietnia zeszłego roku, prowadzimy dystrybucję żywności konwencjonalnej, ekologicznej, batonów bezcukrowych, 100%naturalnych produktów, soków tłoczonych na zimno, bezcukrowych czekolad z owocami liofilizowanymi itd. Działamy dystrybucyjnie na terenie trójmiasta i województwa pomorskiego. Sklep internetowy pozwala nam dotrzeć do szerszego grona odbiorców , nie tylko we wskazanych lokalizacjach. www.ekogrupa.com.pl - super ceny, super produkty i najlepsi producenci w kraju ZAPRASZAMY!!!!!! Aha... Dowóz na terenie trójmiasta, powyżej 150zł GRATISS!!!!!!!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

Ale postanowiłam wziąć się za siebie i trochę zrzucić. Staram się nie patrzeć na wagę a na ogólny wygląd, bo ćwiczę, więc możliwe, że mięśnie dodają kg