![]() |
#121 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
niez³y kawa³ek od Ciebie woj. Lubelskie, Pu³awy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
a no to rzeczywi¶cie rzut beretem
![]() ![]() a jak± macie pogodê dzisiaj? u mnie zrobi³o siê strasznie zimno brrrr ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- ale widzê w³a¶nie,ze mamy podobny wzrost, wiek i cel wagowy ![]() ![]() a czy my¶my siê nie pozna³y na innym w±tku? bo mam Ciê w kontaktach ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez mannijonnim Czas edycji: 2013-07-11 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Madzia, byle do soboty podasz wagê
![]() ![]() Manni, Cytat:
![]() ![]() no ja te¿ T¯ dalej t³usto gotuje a ja staram siê grzecznie je¶æ. d³ugo mieszkacie razem z T¯? Madziu do tego cycka, ja bym ugotowa³a broku³ki na parze i pola³a jogurtem ![]() camembert moja mama wrzuca do mikrofali, zmiêkcza go i zjada z ¿urawin±. Ale co racja to racja.., t³u¶czizna ![]() ![]() Manni, z moim T¯ jest tak samo... te¿ mama go wyrêcza³a, mieszka³ na blokach a teraz ma rodzinê i mieszka w domu gdzie ci±gle jest robota... wiêc wyobra¼ sobie jak ja muszê go wychowywaæ. Ale có¿.. takiego go kocham... a z tym ¶lubem... niebawem jedziemy po garnitur i bêdzie musia³ siê ze mn± wybraæ. Ale pozwole mu wzi±¼æ to co on chce. Ufam , bo wiem ¿e ma dobry gust wiêc nie bêdê marudziæ. Madzia, na to winko to i ja siê pokusze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
chowam siê ![]() ![]() Dzisiaj obchodzimy 2 rocznicê bycia razem ![]() ![]() ![]() garnitur poszli¶my wybieraæ razem,ale ja sie w jednym zakocha³am l no wiêc T¿ tez byl zachwycony, teraz mi dokucza,ze za w±skie spodnie i ¿e go zmusi³am ![]() ![]() ![]() ![]() sl±sk - dolny¶l±sk ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Manni, Ty mi nie postanawiaj tylko dzia³aj! Æwiczy³a¶ dzi¶?
moje gratulacje na kolejn± rocznicê ![]() ![]() ![]() ale ja jestem zwolenniczk± mieszkania razem przed ¶lubem. Wspólna gospodarka, problemy, rachunki i byie ze sob± 24h 7 dni w tygodniu bardzo zbli¿aj± do siebie ludzi... a czasem niesety otwieraj± oczy i pomagaja zakoñczyæ zwi±zek jeszcze przed sakramentalnym "tak", a ja ¦l±sk górny. Okolice Rybnika. ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Wypije kawê i jadê w koñcu za roczek zap³aciæ, wpadnê te¿ do sklepu po co¶ na obiad na jutro... jaka¶ rybkê by siê zjad³o... Moi panowie zostaj± w domku razem. A na wieczór mam prasowanko...
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() mm podobne zdanie na temat mieszkania przed ¶lubem, zgo³a odmienne od pani z poradni przedma³¿eñskiej ![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Manni,
Wierzê ¿e Ci siê ju¿ nie chce wieczorem. Jak dla mnie i mojej nadwagi tyle co Ty dzi¶ zrobi³a¶ apropo æwiczeñ to by³oby za ma³o. Ale Ty nie jeste¶ jako¶ zat³uszczona wiêc powinno wystarczyæ. Pracujesz fizycznie? Po co mi znów o tej pani z poradni przypominasz? nerwice mam jak sobie przypomnê ¿e mam tam i¶æ....
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mi kochana te¿ to nie wystarcza,bo nie chudne niestety juz;/ jakis czas spadalo ³adnie i znowu stanê³o ![]() ![]() ![]() ![]() a Tobie ile jeszze zosta³o do zrzucenia? no "super" pani z poradni ![]() ![]() jeszcze musieli¶my i¶c na 2 idnywidualne spotkania, jedno w salce przy ko¶ciele a drugie u niej w domu, po dwukrotnym prze³o¿eniu przez ni± terminu, juz sie zaczelam zastanawiaæ na zmian± poradni,ale wczoraj byli¶my ostatni raz, stwierdzila,ze mam baaaaaardzo trudny charakter i ze na pewno mojemu T¿ jest ciê¿ko mnie znosiæ, s³odka co? : ![]() a tylko to Wam zosta³o? Skupienie zalatwione i nauki? a pracujê w sklepie z ciuchami, wiêc chyba trudno to nazwaæ praca fizyczn±, szczegolnie ostatnio,kiedy nic kompletnie sie nie dzieje ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
![]()
Witam Was serdecznie dziewczynki
![]() Szuka³am i szuka³am, a¿ wreszcie znalaz³am dialog pod±¿aj±cy we w³a¶ciwym kierunku ![]() ![]() Moja historia choæ troszkê smutna,( ale na szczê¶cie najgorsze ju¿ za mn± mam nadziejê ![]() ![]() Parê lat temu zachorowa³am, niestety powa¿anie, w skróce problemy z jelitami, dwa lata walki i by³o ju¿ dobrze i ze zdrowiem i wag± ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mój plan wagowy: 49 kg czyli 9 do zrzucenia ![]() ![]() Mój plan na realizacjê: 1000 kcal oraz 4 x w tygodniu æwiczenia 1h, mel b oraz ewcia chodakowska ![]() Pozdrawiam serdecznie Marta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Manii, ile bym da³a za pracê w sklepie z ciuchami
![]() ewentualnie przy panelach, ju¿ pracowa³am i bardzo to lubi³am. My mamy nauki i skupienia za³atwione, tylko ta poradnia ale... miejsce na podpis z poradni by³ na kartce z nauk, a przy protokole ksi±dz kartkê z nauk zabra³ to mo¿e nie musze ju¿ tego robiæ ![]() co za baba ![]() do zrzucenia najelpiej 23kg. Ale jak bêdzie 13kg to te¿ bêdê zadowolona. Muszê siê poczuæ dobrze... bo z moj± 9tk± na przedzie czuje siê chora.... ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Marta, Witaj ![]() ![]() ![]() Powiedz mi tylko czy diete konsultowa³a¶ z lekarzem? My¶lê ¿e w Twoim wypadku powinna¶ najpierw poradziæ siê czego Ci wolno a czego nie? Wagê te¿ masz chyba nie du¿±.... ile masz wzrostu? ![]() Mi³o Ciê poznaæ i zachêcam do udzielania siê ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
Martu¶ witamy
![]() ![]() ![]() ![]() a ile masz wzrostu? 49kg to tez moje marzenie ![]() ![]() STRONGWOMEN tak mysle,ze skoro ksi±dz ju¿ zabra³ te Wasze indeksy to mo¿e nie potrzebujesz tej poradni ![]() ![]() my¶lê, ze Ty jeste¶ du¿o bardziej systematyczna ode mnie i pewnie zdrowiej ¿yjesz,wiêc migiem uda Ci siê osi±gn±æ wymierzony cel ![]() ![]() ![]() ![]() a gdzie teraz pracujesz? ja ju¿ sama nie wiem, gdzie bym chciala pracowaæ , kiedys pracowa³am przez kilka ³adny lat w sanepidzie, ale tez ¶rednio mi siê podoba³o, tzn praca jak praca, ale mentalno¶c ludzi..... a gdzie Wy uciek³y¶cie? ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez mannijonnim Czas edycji: 2013-07-11 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wola³abym (osobi¶cie, ±le dostosujê siê do reszty) wa¿enie w weekend bo w tyg pracuje i latam biegiem ![]() zestawik fajny ![]() ![]() mo¿e na zestaw trudniejszy cos takiego: -rogrzewka (dowolna) 5 minut -20 -30minut aerobicu/æwiczeñ z youtube/biegania/skakania na skakance (ogólnie aeroby) -rozci±ganie (5 minut) -30 squatów -5 minut æwiczeñ na rêce -brzuszki (po 50 prostych, 50 na ka¿d± stronê i 50 unoszeñ nóg na dó³ brzucha) -rozci±ganie brzucha ![]() ![]() oczywi¶cie mo¿ecie siê nie zgodziæ na moj± propozcyjê... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie ¿ar tropików przesta³ siê laæ z nieba i chwa³a za to ![]() Ty mój cel Mani to chyba osi±gnê³a¶, bo je¶li dobrze widzê to 54 juz masz, a ja ci±gle przy 60 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#136 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Z informacji zakazanych, zrobi³am 3 szt camembert w panierce, z ¿urawin±-pycha ![]() ![]() dobra, od jutra naprawde juz bêdê grzeczna ![]() ![]() Do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() mo¿e jeszcze w pierwszym po¶cie poza tabelk± z wymiarami dorzuæmy jakie¶ linki z æwiczeniami albo jakie kto æwiczenia poleca...???? hm?? jakby co ja polecam zestawiki æwiczeñ zwane 8min ![]() ![]() tez siê zbieram ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 035
|
[QUOTE=mannijonnim;4173831 0]no zauwazy³, ale potrzebne by³y ³zy, trzaskanie drzwiami i wrzaski z mojej strony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz ju¿ siê powiedzmy interesuje,a lbo przynajmniej nie narzeka je¶li mu siê pytam. On generalnie ma bardzo bierne podej¶cie do wszystkiego, wyrêczany przez mamusiê ca³e ¿ycie jedynak ![]() ![]() To jakbym o swoim czyta³a. Te¶ciowa mysli, ¿e trzeba siê nim opiekowaæ. Ale ja to wybije jej z g³owy bo to nie moje dziecko tylko przysz³y m±¿. Zosta³y nam 2 miesi±ce a nie mamy poradni, ani nawet kontaktu do kogokolwiek kto to prowadzi. Ja poweidza³am niech T¯ za³atwia. Ja mam i tak dosyæ na g³owie. Du¿o czasu mu nie zosta³o ![]() A i wcale tak jak siê wydaje nie jestem chyda jak wskazuj± wymiary, brzuch i boczki s± ogromne ![]()
Edytowane przez kami_165 Czas edycji: 2013-07-11 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
Cze¶æ laski
![]() To na czym stanê³o? kiedy siê wa¿ymy i mierzymy? Ja ju¿ po ¶niadaniu i w pracy. Sniadanie: 2 parówki+ pomidor+kawa z mlekiem i 2 ³y¿eczkami cukru. Co polecacie jesc ¿eby miec ³adn± cerê i mniej niedoskona³o¶ci? bo mi ciagle jacy¶ nieprzyjaciele wyskakuj± a mam 31 lat ![]() ps. mój niestety te¿ by³ i czasem nadal jest wyrêczany przez mamusie i siostre (co wczoraj sama mi powiedzia³a-podziêkowa³am jej za to ![]() Wczoraj np ukrêci³ korkoci±g i zosta³ on w korku (który nadal tkwi³ w butelce) i mówi do mnie " przynie¶ mi ¶rubokrêt z pokoju"- nie posz³am, oboje mieli¶my tak± sam± drogê , oboje mamy po 2 rêce i 2 nogi. Stwierdzi³ ze "teraz to ju¿ z³o¶liwa jeste¶", ale sam siê nie ruszy³, sposobem wepchn±³ korek do ¶rodka bo nie chcia³o mu siê podnosiæ. 0n ci±gle o takie rzeczy prosi ale sam szanownej dupci nie podniesie ![]() ![]() Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-07-12 o 06:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Kciuki prosze,jade do jednego sklepu po buty do slubu
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#141 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Witam dziewczyny!
Musicie mi chyba na dupsko dac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- O i jak czytam o Waszych wybrankach serca to ja mam to samo:P Moja tesciowa tak nauczyla mojego meza ze wszystko za niego robila, zalatwiala, ¿e on sam o nic nie musia³ siê martwic ani nic i jak zaczelismy siê spotykaæ zaczelam nad nim pracowa choæ latwe to nie by³o:P Po slubie jeste¶my prawie 2 lata i jest trochê lepiej choæ nie idealnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 035
|
Cytat:
Hej Stanê³o chyba na sobocie, ale kto¶ wspomina³ te¿ o poniedzia³ku ![]() A na cerê dosta³am od endokrynologa spironol i mam czy¶ciutk± buziê teraz. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() I Ci nasi faceci s± podobni widzê. Ale my siê nie te¶ciowym nie damy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Cze¶c dziewczynki
![]() to widzê,ze wszystkie mamy podobnych T¿ i ciêzkie zycie przed nami ![]() ![]() ![]() uda³o sie te 54kg ,teraz juz 52,50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() w³asnie ogl±dam slub w tv (ostatnio ci±gle to robiê ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#144 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
w³asnie ogl±dam slub w tv (ostatnio ci±gle to robiê
![]() ![]() Ja te¿ nale¿e do beks, tzn. czêsto sobie p³acze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Zajrzyjcie na pierwszego posta
![]()
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ale super!!!!! dziêki ![]() ![]() plan pomiarów i æwiczeñ bardzo mi pasuje, nawet w³asnie w³±czy³am jak±s muzyczke w tv i rozpoczynam æwiczenia ![]() na obiad rybka i suróweczka ![]() dziewczyny mam nadziejê,ze macie racjê i ¿e dam radê i siê nie rozkleje ![]() ![]() tez bym chciala byc tak± usmiechniêta i szczêsliw± panna m³od±, mam nadzieje,ze nikt mnie w tym dniu nie wkurzy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
Dzieñ dobry dziewczynki
![]() Bardzo mi mi³o do Was do³±czyæ ![]() Wczoraj jak wróci³am z pracy wzie³am siê za rysowanie ![]() ![]() Jak wrócê przed noc± do domu zobiê wszystkie niezbêdne pomiary ![]() Rano tylko zd±¿y³am zaliczyæ wagê ![]() a w³a¶ciwie inna bu¼ka winna byæ ![]() ![]() ![]() ![]() Co do konsultacji lekarskiej, a i owszem takowe za mn±, choæ niewiele wnios³y, generalnie przy mojej chorobie, tyloletniej wiem ju¿ co mogê, a czego nie mogê je¶æ, im lepiej siê czujê tym bardziej modyfikujê t± moj± dietê, teraz np powoli wprowadzam owoce, co by³o absolutnie nie do przyjecia np rok temu. wa¿enie w poniedzia³ek jak najbardziej ok ![]() Co do æwiczeñ deklarujê ![]() codziennie mel b - dwa terningi - to tylko 20 minut Martusiu - dasz radê ![]() dwa razy w tygodniu skalpel e.ch. Buziaki - Cmok ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Uzupe³niê siê jeszcze o informacjê wymiarowe ![]() wiek 33 wiosny ![]() wzrost: 164 cm waga.. nie bêdê tej pora¿ki zapisywaæ ponownie ![]() cele: do 1.08 - 55 kg do 1.09 - 52 kg do 1.10 - 49 kg cmok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiek : 32 lata wzrost: 162cm waga: 52,5 - 53kg wymiary: biust - 88cm talia: 68cm biodra: 100cm (nie wiem, po prostu nie wiem ![]() ![]() uda: 56cm (dnoooo dna) ³ydki: 32cm (jakie proporcje ![]() ![]() ![]() we¼my sie do roboty w koñcu ![]()
![]() |
![]() |
#149 | |||
Zakorzenienie
|
Manni,
Cytat:
![]() ![]() Neska, Twój zestaw æwiczeñ jest ju¿ na pierwszej stronie. Madziu, Cytat:
![]() Cytat:
paulinko, wiem co to znaczy nie lubieæ siebie a nic z tym nie robiæ... lata praktyki ![]() Kami, na jakiej stronce kupowa³a¶ buty? pasowa³y? ja nic nie znalaz³am w sklepach na siebie. Manni, ja czêsto ogl±dam LOVE TV ![]() Lenik, daj znaæ czy deklaracje æwiczeñ zmieni³y siê w czyny ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Jestem dzi¶ nieregularna i podjadam... ![]() Butów ¶lubnych nie kupi³am ale skusi³am siê na balerinki. Dam synkowi obiad i zmykniemy na chwilê na dwór. Jak pójdzie na drzemkê to bêdê æwiczyæ.
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Jeste¶ moj± motywacj±
![]() Wymiary i wiosny jak widze podobne ![]() Du¿o bym da³a, ¿eby byæ ju¿ na Twoim etapie, szczerze gratulujê ![]() Te wakacje niestety s± dla mnie stracone, tak ¼le siê jeszcze ze soba nie czu³am, co niestety prze³o¿y siê na moj± aktywno¶æ towarzysk±, jak równie¿ moje pla¿owanie, znam siebie i wiem, ¿e je¶li siê dobrze ze sob± nie czuje nie potrafiê brylowaæ ![]() ![]() Mo¿esz mi jeszcze w trzech s³owach napisaæ jak Ci siê to uda³o ![]() ![]() dziêkujê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.