5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-07-11, 13:23   #121
mannijonnim
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 362
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Cytat:
Napisane przez madziullka Poka¿ wiadomo¶æ
To wpadaj do mnie dokupiê tylko winko
chêtnie a sk±d jeste¶?
Stary 2013-07-11, 13:30   #122
madziullka
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 825

niez³y kawa³ek od Ciebie woj. Lubelskie, Pu³awy

Rozbieram Pradê Candy edp https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1271715
madziullka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-11, 13:50   #123
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
a no to rzeczywi¶cie rzut beretem chyba,ze w ramach przed¶lubnych woja¿y

a jak± macie pogodê dzisiaj? u mnie zrobi³o siê strasznie zimno brrrr

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:

ale widzê w³a¶nie,ze mamy podobny wzrost, wiek i cel wagowy

a czy my¶my siê nie pozna³y na innym w±tku? bo mam Ciê w kontaktach

Edytowane przez mannijonnim
Czas edycji: 2013-07-11 o 13:51
mannijonnim jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-11, 13:58   #124
strongwomen
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 098
GG do strongwomen

Madzia, byle do soboty podasz wagê i opublikuje tabeleczkê

Manni,
Cytat:
moja dieta? hmmm wczoraj piêknie szlo, dopoki nie wrocilam do domu strasznie g³odna i nie po¿ar³am 3 ogromnych go³abkow
za³amujesz mnie i ta czekolada jeszcze? chowaj siê bo dostaniesz....

no ja te¿ T¯ dalej t³usto gotuje a ja staram siê grzecznie je¶æ.
d³ugo mieszkacie razem z T¯?

Madziu do tego cycka, ja bym ugotowa³a broku³ki na parze i pola³a jogurtem

camembert moja mama wrzuca do mikrofali, zmiêkcza go i zjada z ¿urawin±. Ale co racja to racja.., t³u¶czizna ja bym zjad³a z kanapk±

Manni, z moim T¯ jest tak samo... te¿ mama go wyrêcza³a, mieszka³ na blokach a teraz ma rodzinê i mieszka w domu gdzie ci±gle jest robota... wiêc wyobra¼ sobie jak ja muszê go wychowywaæ. Ale có¿.. takiego go kocham...

a z tym ¶lubem... niebawem jedziemy po garnitur i bêdzie musia³ siê ze mn± wybraæ. Ale pozwole mu wzi±¼æ to co on chce. Ufam , bo wiem ¿e ma dobry gust wiêc nie bêdê marudziæ.

Madzia, na to winko to i ja siê pokusze a ja ze ¶l±ska
Stary 2013-07-11, 14:13   #125
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez strongwomen Poka¿ wiadomo¶æ
Madzia, byle do soboty podasz wagê i opublikuje tabeleczkê

Manni, za³amujesz mnie i ta czekolada jeszcze? chowaj siê bo dostaniesz....

no ja te¿ T¯ dalej t³usto gotuje a ja staram siê grzecznie je¶æ.
d³ugo mieszkacie razem z T¯?

Madziu do tego cycka, ja bym ugotowa³a broku³ki na parze i pola³a jogurtem

camembert moja mama wrzuca do mikrofali, zmiêkcza go i zjada z ¿urawin±. Ale co racja to racja.., t³u¶czizna ja bym zjad³a z kanapk±

Manni, z moim T¯ jest tak samo... te¿ mama go wyrêcza³a, mieszka³ na blokach a teraz ma rodzinê i mieszka w domu gdzie ci±gle jest robota... wiêc wyobra¼ sobie jak ja muszê go wychowywaæ. Ale có¿.. takiego go kocham...

a z tym ¶lubem... niebawem jedziemy po garnitur i bêdzie musia³ siê ze mn± wybraæ. Ale pozwole mu wzi±¼æ to co on chce. Ufam , bo wiem ¿e ma dobry gust wiêc nie bêdê marudziæ.

Madzia, na to winko to i ja siê pokusze a ja ze ¶l±ska

chowam siê no postanawiam poprawê naprawdê

Dzisiaj obchodzimy 2 rocznicê bycia razem a od wrze¶nia 20122 mieszkamy razem szybko nam posz³o hihi

garnitur poszli¶my wybieraæ razem,ale ja sie w jednym zakocha³am l no wiêc T¿ tez byl zachwycony, teraz mi dokucza,ze za w±skie spodnie i ¿e go zmusi³am ale my¶lê, ze to takie przekomarzanie siê garnitur jest piêkny i wygl±da jakby by³ szyty na niego, wiêc nie ma co marudziæ

sl±sk - dolny¶l±sk
Stary 2013-07-11, 14:26   #126
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni, Ty mi nie postanawiaj tylko dzia³aj! Æwiczy³a¶ dzi¶?

moje gratulacje na kolejn± rocznicê patrz±c na to ¿e my mamy ju¿ dziecko to muszê przyznaæ ¿e te¿ nam szybko posz³o
ale ja jestem zwolenniczk± mieszkania razem przed ¶lubem. Wspólna gospodarka, problemy, rachunki i byie ze sob± 24h 7 dni w tygodniu bardzo zbli¿aj± do siebie ludzi... a czasem niesety otwieraj± oczy i pomagaja zakoñczyæ zwi±zek jeszcze przed sakramentalnym "tak",

a ja ¦l±sk górny. Okolice Rybnika.

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Wypije kawê i jadê w koñcu za roczek zap³aciæ, wpadnê te¿ do sklepu po co¶ na obiad na jutro... jaka¶ rybkê by siê zjad³o...
Moi panowie zostaj± w domku razem.

A na wieczór mam prasowanko...
Stary 2013-07-11, 14:34   #127
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Manni, Ty mi nie postanawiaj tylko dzia³aj! Æwiczy³a¶ dzi¶?

moje gratulacje na kolejn± rocznicê patrz±c na to ¿e my mamy ju¿ dziecko to muszê przyznaæ ¿e te¿ nam szybko posz³o
ale ja jestem zwolenniczk± mieszkania razem przed ¶lubem. Wspólna gospodarka, problemy, rachunki i byie ze sob± 24h 7 dni w tygodniu bardzo zbli¿aj± do siebie ludzi... a czasem niesety otwieraj± oczy i pomagaja zakoñczyæ zwi±zek jeszcze przed sakramentalnym "tak",

a ja ¦l±sk górny. Okolice Rybnika.

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Wypije kawê i jadê w koñcu za roczek zap³aciæ, wpadnê te¿ do sklepu po co¶ na obiad na jutro... jaka¶ rybkê by siê zjad³o...
Moi panowie zostaj± w domku razem.

A na wieczór mam prasowanko...
no je¶li uznasz za æwiczenia wyginanie ise w pracy i bieg na busa, to tak wieczorkiem poæwiczê, tylko,ze ja jestem o 22:30 w domu i jedyne co mi siê chce to prysznic i ³ózko

mm podobne zdanie na temat mieszkania przed ¶lubem, zgo³a odmienne od pani z poradni przedma³¿eñskiej

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 14:44   #128
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni,
Wierzê ¿e Ci siê ju¿ nie chce wieczorem. Jak dla mnie i mojej nadwagi tyle co Ty dzi¶ zrobi³a¶ apropo æwiczeñ to by³oby za ma³o. Ale Ty nie jeste¶ jako¶ zat³uszczona wiêc powinno wystarczyæ. Pracujesz fizycznie?

Po co mi znów o tej pani z poradni przypominasz? nerwice mam jak sobie przypomnê ¿e mam tam i¶æ....
Stary 2013-07-11, 14:51   #129
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Manni,
Wierzê ¿e Ci siê ju¿ nie chce wieczorem. Jak dla mnie i mojej nadwagi tyle co Ty dzi¶ zrobi³a¶ apropo æwiczeñ to by³oby za ma³o. Ale Ty nie jeste¶ jako¶ zat³uszczona wiêc powinno wystarczyæ. Pracujesz fizycznie?

Po co mi znów o tej pani z poradni przypominasz? nerwice mam jak sobie przypomnê ¿e mam tam i¶æ....

mi kochana te¿ to nie wystarcza,bo nie chudne niestety juz;/ jakis czas spadalo ³adnie i znowu stanê³o oby nie posz³o w górê
a Tobie ile jeszze zosta³o do zrzucenia?

no "super" pani z poradni ju¿ mi siê nie spodoba³a na tych spotkaniach grupowych, jak poprzyczepiala nam kartki z imionami i kazala opowiadac o sobie, tylko po to,zeby sie czepiac,ze razem mieszkamy i takie tam, pogl±dy ma jak stara dewotka i w ogole jest beznadziejna, stwierdzila ,ze mam ja problem ze sob± no szok!
jeszcze musieli¶my i¶c na 2 idnywidualne spotkania, jedno w salce przy ko¶ciele a drugie u niej w domu, po dwukrotnym prze³o¿eniu przez ni± terminu, juz sie zaczelam zastanawiaæ na zmian± poradni,ale wczoraj byli¶my ostatni raz, stwierdzila,ze mam baaaaaardzo trudny charakter i ze na pewno mojemu T¿ jest ciê¿ko mnie znosiæ, s³odka co? :

a tylko to Wam zosta³o? Skupienie zalatwione i nauki?

a pracujê w sklepie z ciuchami, wiêc chyba trudno to nazwaæ praca fizyczn±, szczegolnie ostatnio,kiedy nic kompletnie sie nie dzieje
Stary 2013-07-11, 14:56   #130
lenik33
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 209
Cool Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Witam Was serdecznie dziewczynki
Szuka³am i szuka³am, a¿ wreszcie znalaz³am dialog pod±¿aj±cy we w³a¶ciwym kierunku W sensie, ¿e dobrze mi siê Was czyta i bardzo chêtnie do³±czê do Waszego grona je¶li mnie "wpu¶cicie"
Moja historia choæ troszkê smutna,( ale na szczê¶cie najgorsze ju¿ za mn± mam nadziejê ) jednak¿e ¶ci¶le zwi±zana z walk± o lepsz± siebie
Parê lat temu zachorowa³am, niestety powa¿anie, w skróce problemy z jelitami, dwa lata walki i by³o ju¿ dobrze i ze zdrowiem i wag± 54 kg i niespodzianka, jestem w ci±¿y niestety ilo¶æ hormonów spowodowa³a takie zamieszanie w moim organizminie, ¿e wszystko wróci³o ze zdwojon± si³± - dodam, ¿e mam najcudowniejsz± córeczkê na ¶wiecie i przesz³abym to wszystko jeszcze raz, ale czas po ci±¿y to masakra, by³ czas, ¿e przez dwa tygodnie nie by³am w stanie ma³ej wzi±¶æ na rêce, nie mia³am si³y, traci³am jakie¶ 7 kg w tydzieñ.. nie bêdê siê zag³êbiaæ no nic, by³o mine³o, nie pamiêtam trzy lata znowu walki, niestety z bardzo silnymi sterydami, lekami biologicznymi itd, co nie pozosta³o bez wp³ywu na moj± figurê, psychikê, poczucie w³asnej warto¶ci itd... Dzi¶ jest dobrze ze zdrowiem, bêdzie jeszcze lepiej ale ¿eby by³o najpiêkniej muszê mieæ porz±dek w g³owie, który nastanie kiedy bêdê znowu piêkna w moim odczuciu Trzymajcie kciuki

Mój plan wagowy: 49 kg czyli 9 do zrzucenia choæ jak dojdê do 52 te¿ pewnie bêdê szczê¶liwa

Mój plan na realizacjê: 1000 kcal oraz 4 x w tygodniu æwiczenia 1h, mel b oraz ewcia chodakowska

Pozdrawiam serdecznie
Marta
lenik33 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-11, 15:01   #131
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manii, ile bym da³a za pracê w sklepie z ciuchami
ewentualnie przy panelach, ju¿ pracowa³am i bardzo to lubi³am.

My mamy nauki i skupienia za³atwione, tylko ta poradnia ale... miejsce na podpis z poradni by³ na kartce z nauk, a przy protokole ksi±dz kartkê z nauk zabra³ to mo¿e nie musze ju¿ tego robiæ

co za baba normalnie Ciê obrazi³a... pi.z.da. To s± takie dewotki.

do zrzucenia najelpiej 23kg. Ale jak bêdzie 13kg to te¿ bêdê zadowolona. Muszê siê poczuæ dobrze... bo z moj± 9tk± na przedzie czuje siê chora....

---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Marta, Witaj rzeczywi¶cie du¿o przesz³a¶ i gratulujê zdrowej córeczki i wiary w siebie z chêci± Ciê przyjmiemy

Powiedz mi tylko czy diete konsultowa³a¶ z lekarzem? My¶lê ¿e w Twoim wypadku powinna¶ najpierw poradziæ siê czego Ci wolno a czego nie? Wagê te¿ masz chyba nie du¿±.... ile masz wzrostu?

Mi³o Ciê poznaæ i zachêcam do udzielania siê
Stary 2013-07-11, 15:16   #132
mannijonnim
Raczkowanie

Martu¶ witamy gratulujê walki z chorob±, te¿ mia³am problemy z jelitami, po kolonoskopii troche sie polepszy³o,ale czujê,ze wraca 2 gratulacjê z powodu córeczki wiele prze¿y³as,ale uda³o siê))))
a ile masz wzrostu? 49kg to tez moje marzenie ale jestem leniem uwielbiaj±cym s³odko¶ci,wiêc ciêzkie to moje dietowanie

STRONGWOMEN tak mysle,ze skoro ksi±dz ju¿ zabra³ te Wasze indeksy to mo¿e nie potrzebujesz tej poradni bo gdzie niby mialaby Ci te piecz±tki postawiæ? a baba z poradni no idealniê j± nazwa³a¶, ona ju¿ obra¿a³a dziewczyny na tych grupowych spotkaniach g³upimi ¿artami na temat ciê¿arnych i w ogole, jedna dziewczyna siê prawie pop³aka³a, no baba bez kultury , taktu i generalnie rozumu. Na skupieniu rozmawia³am z ksiêdzem na ten temat i mowil,ze wiele osob siê na ni± skar¿y³o i to byly jej ostatnie nauki u nas w parafii. Do wszystkiego trzeba mieæ chocia¿ cieñ predyspozycji...
my¶lê, ze Ty jeste¶ du¿o bardziej systematyczna ode mnie i pewnie zdrowiej ¿yjesz,wiêc migiem uda Ci siê osi±gn±æ wymierzony cel i te zbêdne kg sa tylko kwesti± czasu zeby to jedzenie nie by³o takie smaczne i tak nie kusi³o zapachem jaka ja jestem s³aba

a gdzie teraz pracujesz?
ja ju¿ sama nie wiem, gdzie bym chciala pracowaæ , kiedys pracowa³am przez kilka ³adny lat w sanepidzie, ale tez ¶rednio mi siê podoba³o, tzn praca jak praca, ale mentalno¶c ludzi.....

a gdzie Wy uciek³y¶cie?

Edytowane przez mannijonnim
Czas edycji: 2013-07-11 o 16:48
mannijonnim jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-11, 19:45   #133
neska22
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 922
GG do neska22

Cytat:
cze¶æ wszystkim
Ja jestem jak najbardziej za wa¿eniem i mierzeniem jednego dnia. Dla mnie mo¿e byæ sobota.

Moja propozycja zestawu nr I(minimum)który ka¿da musi obowi±zkowo wykonaæ:
3 min truchtu w miejscu
20 sk³onów tu³owia (stoimy w rozkroku, rêce szeroko, schylamy siê , prawa rêka-lewa stopa,wyprost, sk³on, lewa rêka -prawa stopa)
50 pó³brzuszków (czyli nie podnosimy siê do pozycji siedz±cej, tylko odrywamy ³opatki od pod³ogi, rêce za g³ow± , mo¿na kombinowaæ i robiæ sko¶ne-jakie kto lubi, albo z nogami uniesionymi i z k±tem prostym-nasza inwencja)
20 przysiadów
jestem na tak

wola³abym (osobi¶cie, ±le dostosujê siê do reszty) wa¿enie w weekend bo w tyg pracuje i latam biegiem

zestawik fajny i jak mówicie, mo¿emy go nazwaæ zestawem lenia

mo¿e na zestaw trudniejszy cos takiego:
-rogrzewka (dowolna) 5 minut
-20 -30minut aerobicu/æwiczeñ z youtube/biegania/skakania na skakance (ogólnie aeroby)
-rozci±ganie (5 minut)
-30 squatów
-5 minut æwiczeñ na rêce
-brzuszki (po 50 prostych, 50 na ka¿d± stronê i 50 unoszeñ nóg na dó³ brzucha)
-rozci±ganie brzucha

nie wiem czy nie przegiê³am
oczywi¶cie mo¿ecie siê nie zgodziæ na moj± propozcyjê...
neska22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-11, 20:54   #134
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mannijonnim Poka¿ wiadomo¶æ
a no to rzeczywi¶cie rzut beretem chyba,ze w ramach przed¶lubnych woja¿y

a jak± macie pogodê dzisiaj? u mnie zrobi³o siê strasznie zimno brrrr

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

ale widzê w³a¶nie,ze mamy podobny wzrost, wiek i cel wagowy

a czy my¶my siê nie pozna³y na innym w±tku? bo mam Ciê w kontaktach
Oczywi¶cie ¿e tak bo ja kochana szuka³am po prostu takiej grupy w której poczuje sie dobrze, no i znalazlam

U mnie ¿ar tropików przesta³ siê laæ z nieba i chwa³a za to bo w tych upa³ach to tylko mi siê spaæ chcia³o.

Ty mój cel Mani to chyba osi±gnê³a¶, bo je¶li dobrze widzê to 54 juz masz, a ja ci±gle przy 60

Stary 2013-07-11, 21:00   #135
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Ty mój cel Mani to chyba osi±gnê³a¶, bo je¶li dobrze widzê to 54 juz masz, a ja ci±gle przy 60
dla mnie 54 to marzenia ¶ciêtej g³owy chyba

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 21:02   #136
madziullka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neska22 Poka¿ wiadomo¶æ
jestem na tak

wola³abym (osobi¶cie, ±le dostosujê siê do reszty) wa¿enie w weekend bo w tyg pracuje i latam biegiem

zestawik fajny i jak mówicie, mo¿emy go nazwaæ zestawem lenia

mo¿e na zestaw trudniejszy cos takiego:
-rogrzewka (dowolna) 5 minut
-20 -30minut aerobicu/æwiczeñ z youtube/biegania/skakania na skakance (ogólnie aeroby)
-rozci±ganie (5 minut)
-30 squatów
-5 minut æwiczeñ na rêce
-brzuszki (po 50 prostych, 50 na ka¿d± stronê i 50 unoszeñ nóg na dó³ brzucha)
-rozci±ganie brzucha

nie wiem czy nie przegiê³am
oczywi¶cie mo¿ecie siê nie zgodziæ na moj± propozcyjê...
przegiê³as ale o to przeciez chodzi ¿eby schudn±æ

Z informacji zakazanych, zrobi³am 3 szt camembert w panierce, z ¿urawin±-pycha i wypili¶my 3/4 butli wina

dobra, od jutra naprawde juz bêdê grzeczna
Do jutra

Stary 2013-07-11, 21:10   #137
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
przegiê³as ale o to przeciez chodzi ¿eby schudn±æ

Z informacji zakazanych, zrobi³am 3 szt camembert w panierce, z ¿urawin±-pycha i wypili¶my 3/4 butli wina

dobra, od jutra naprawde juz bêdê grzeczna
Do jutra
no skoro tamten zestaw ma byæ lajtowy to to bêdzie hardcore oczywi¶cie mo¿e byæ jeszcze gorzej mo¿na sukcesywnie dodawaæ æwiczenia

mo¿e jeszcze w pierwszym po¶cie poza tabelk± z wymiarami dorzuæmy jakie¶ linki z æwiczeniami albo jakie kto æwiczenia poleca...???? hm??

jakby co ja polecam zestawiki æwiczeñ zwane 8min np. 8 min abs, 8 min legs, 8 min arms itd.... na youtoube dostêpne
tez siê zbieram
Stary 2013-07-11, 21:31   #138
kami_165
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 035

[QUOTE=mannijonnim;4173831 0]no zauwazy³, ale potrzebne by³y ³zy, trzaskanie drzwiami i wrzaski z mojej strony zrozumia³,ze wszystko jest wa¿ne, dla niego najwiêksza konsternacjê stanowi³ rozmiar obr±czki, jego ¶lubnej czy aby nie bêdzie ciasna i jeszcze,ze ja nie rozumiem problemu i nie chcê pomoc a co ja niby siedze w palcu i stwierdzê, ze do sierpnia utyje w tym miejscu

teraz ju¿ siê powiedzmy interesuje,a lbo przynajmniej nie narzeka je¶li mu siê pytam. On generalnie ma bardzo bierne podej¶cie do wszystkiego, wyrêczany przez mamusiê ca³e ¿ycie jedynak ale ucze go powoli na czym polega ¿ycie, chocia¿ przysz³a te¶ciowa stale i tak probuje z niego zrobiæ ciapê, ale widze,ze juz zaczyna to dostrzegaæ[COLOR="Silver"]

To jakbym o swoim czyta³a. Te¶ciowa mysli, ¿e trzeba siê nim opiekowaæ. Ale ja to wybije jej z g³owy bo to nie moje dziecko tylko przysz³y m±¿.
Zosta³y nam 2 miesi±ce a nie mamy poradni, ani nawet kontaktu do kogokolwiek kto to prowadzi. Ja poweidza³am niech T¯ za³atwia. Ja mam i tak dosyæ na g³owie. Du¿o czasu mu nie zosta³o

A i wcale tak jak siê wydaje nie jestem chyda jak wskazuj± wymiary, brzuch i boczki s± ogromne

Edytowane przez kami_165
Czas edycji: 2013-07-11 o 21:32
kami_165 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-12, 06:34   #139
madziullka
Wtajemniczenie

Cze¶æ laski

To na czym stanê³o? kiedy siê wa¿ymy i mierzymy?
Ja ju¿ po ¶niadaniu i w pracy.
Sniadanie: 2 parówki+ pomidor+kawa z mlekiem i 2 ³y¿eczkami cukru.

Co polecacie jesc ¿eby miec ³adn± cerê i mniej niedoskona³o¶ci? bo mi ciagle jacy¶ nieprzyjaciele wyskakuj± a mam 31 lat

ps. mój niestety te¿ by³ i czasem nadal jest wyrêczany przez mamusie i siostre (co wczoraj sama mi powiedzia³a-podziêkowa³am jej za to) i wkurza mnie to czasem niemi³osiernie.

Wczoraj np ukrêci³ korkoci±g i zosta³ on w korku (który nadal tkwi³ w butelce) i mówi do mnie " przynie¶ mi ¶rubokrêt z pokoju"- nie posz³am, oboje mieli¶my tak± sam± drogê , oboje mamy po 2 rêce i 2 nogi. Stwierdzi³ ze "teraz to ju¿ z³o¶liwa jeste¶", ale sam siê nie ruszy³, sposobem wepchn±³ korek do ¶rodka bo nie chcia³o mu siê podnosiæ. 0n ci±gle o takie rzeczy prosi ale sam szanownej dupci nie podniesie nie bêdzie tak, o nie

Edytowane przez madziullka
Czas edycji: 2013-07-12 o 06:43

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-12, 08:20   #140
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.

Kciuki prosze,jade do jednego sklepu po buty do slubu

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
Stary 2013-07-12, 10:21   #141
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289

Witam dziewczyny!

Musicie mi chyba na dupsko dac nie mogê siê zebrac ¿eby zdrowiej jesc i zacz±æ siê ruszac ³apie ciagle dola a nie mogê siê tak konkretnie za siebie wzi±æ Moja córeczka jest najpiêkniejszym co mog³o mi siê w ¿yciu przydarzyæ ale moje cia³o po porodzie jest ca³e w rozstêpach a kg w ogóle nie lec± w dó³ z reszta nie maj± jak lecieæ skoro ob¿eram siê jak ¶winia Sama na siebie jestem z³a a z drugiej strony nie mogê siê za siebie zabraæ...

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

O i jak czytam o Waszych wybrankach serca to ja mam to samo:P Moja tesciowa tak nauczyla mojego meza ze wszystko za niego robila, zalatwiala, ¿e on sam o nic nie musia³ siê martwic ani nic i jak zaczelismy siê spotykaæ zaczelam nad nim pracowa choæ latwe to nie by³o:P Po slubie jeste¶my prawie 2 lata i jest trochê lepiej choæ nie idealnie Ale powiem Wam ze du¿o zmienilo siê na lepsze jak zamieszkali¶my sami bo jak mieszkali¶my z te¶ciami to jak ja nie umylam naczyñ a kaza³am mu to jego mama to robila bo "jak to wygl±da ¿eby facet myl gar":/ no i po slubie 1,5 roku mieskzalismy sami wiec "nauczy³am" go roznych domowych obowiazkow...teraz niestety mieszkamy z powrotem u rodzicow bo zamierzamy kupic mieszkanko a przy wynajmowaniu to nawet na meble nie odlozymy. a co do przygotowan ¶lubnych to wszystko ja zalatwialam, mój maz nieczym sobie glowy nie zaprzatal...wkurzalo mnie to strasznie bo myslalam ze po prostu ma gdzies ten slub,w esele i w ogole a potem ju¿ odpuscilam- taki ju¿ jest i ju¿, tak by³ cale zycie wyreczany przez mamusie i teraz ciê¿ko jest cos tak na zawolanie zmieniæ...a co do te¶ciowej to na pocz±tku chcia³a ¿eby wszystko by³o po jej bo siê tak nauczyla ale ja jestem Zosia_samosia i jasno postawi³am sprawê "bêdzie tak jak ja chce", nie by³a zadowolona na pocz±tku ale potem siê z tym pogodzila, bo w koñcu to nasz slub
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-12, 11:57   #142
kami_165
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 035

Cytat:
Cze¶æ laski

To na czym stanê³o? kiedy siê wa¿ymy i mierzymy?
Ja ju¿ po ¶niadaniu i w pracy.
Sniadanie: 2 parówki+ pomidor+kawa z mlekiem i 2 ³y¿eczkami cukru.

Co polecacie jesc ¿eby miec ³adn± cerê i mniej niedoskona³o¶ci? bo mi ciagle jacy¶ nieprzyjaciele wyskakuj± a mam 31 lat

ps. mój niestety te¿ by³ i czasem nadal jest wyrêczany przez mamusie i siostre (co wczoraj sama mi powiedzia³a-podziêkowa³am jej za to) i wkurza mnie to czasem niemi³osiernie.

Wczoraj np ukrêci³ korkoci±g i zosta³ on w korku (który nadal tkwi³ w butelce) i mówi do mnie " przynie¶ mi ¶rubokrêt z pokoju"- nie posz³am, oboje mieli¶my tak± sam± drogê , oboje mamy po 2 rêce i 2 nogi. Stwierdzi³ ze "teraz to ju¿ z³o¶liwa jeste¶", ale sam siê nie ruszy³, sposobem wepchn±³ korek do ¶rodka bo nie chcia³o mu siê podnosiæ. 0n ci±gle o takie rzeczy prosi ale sam szanownej dupci nie podniesie nie bêdzie tak, o nie

Hej
Stanê³o chyba na sobocie, ale kto¶ wspomina³ te¿ o poniedzia³ku
A na cerê dosta³am od endokrynologa spironol i mam czy¶ciutk± buziê teraz.

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Kciuki prosze,jade do jednego sklepu po buty do slubu

Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
ja swoje przez internet kupilam na moje kopyto

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ppaulinka1990 Poka¿ wiadomo¶æ
Witam dziewczyny!

Musicie mi chyba na dupsko dac nie mogê siê zebrac ¿eby zdrowiej jesc i zacz±æ siê ruszac ³apie ciagle dola a nie mogê siê tak konkretnie za siebie wzi±æ Moja córeczka jest najpiêkniejszym co mog³o mi siê w ¿yciu przydarzyæ ale moje cia³o po porodzie jest ca³e w rozstêpach a kg w ogóle nie lec± w dó³ z reszta nie maj± jak lecieæ skoro ob¿eram siê jak ¶winia Sama na siebie jestem z³a a z drugiej strony nie mogê siê za siebie zabraæ...

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

O i jak czytam o Waszych wybrankach serca to ja mam to samo:P Moja tesciowa tak nauczyla mojego meza ze wszystko za niego robila, zalatwiala, ¿e on sam o nic nie musia³ siê martwic ani nic i jak zaczelismy siê spotykaæ zaczelam nad nim pracowa choæ latwe to nie by³o:P Po slubie jeste¶my prawie 2 lata i jest trochê lepiej choæ nie idealnie Ale powiem Wam ze du¿o zmienilo siê na lepsze jak zamieszkali¶my sami bo jak mieszkali¶my z te¶ciami to jak ja nie umylam naczyñ a kaza³am mu to jego mama to robila bo "jak to wygl±da ¿eby facet myl gar":/ no i po slubie 1,5 roku mieskzalismy sami wiec "nauczy³am" go roznych domowych obowiazkow...teraz niestety mieszkamy z powrotem u rodzicow bo zamierzamy kupic mieszkanko a przy wynajmowaniu to nawet na meble nie odlozymy. a co do przygotowan ¶lubnych to wszystko ja zalatwialam, mój maz nieczym sobie glowy nie zaprzatal...wkurzalo mnie to strasznie bo myslalam ze po prostu ma gdzies ten slub,w esele i w ogole a potem ju¿ odpuscilam- taki ju¿ jest i ju¿, tak by³ cale zycie wyreczany przez mamusie i teraz ciê¿ko jest cos tak na zawolanie zmieniæ...a co do te¶ciowej to na pocz±tku chcia³a ¿eby wszystko by³o po jej bo siê tak nauczyla ale ja jestem Zosia_samosia i jasno postawi³am sprawê "bêdzie tak jak ja chce", nie by³a zadowolona na pocz±tku ale potem siê z tym pogodzila, bo w koñcu to nasz slub
na zachêtê
I Ci nasi faceci s± podobni widzê. Ale my siê nie te¶ciowym nie damy
Stary 2013-07-12, 12:07   #143
mannijonnim
Raczkowanie

Cze¶c dziewczynki
to widzê,ze wszystkie mamy podobnych T¿ i ciêzkie zycie przed nami no,ale có¿ serce nie s³uga
uda³o sie te 54kg ,teraz juz 52,50 ale wierzcie mi,ze nie by³o to wcale ³atwe, przez 9msc æwiczeñ i odmawiania sobie dos³ownie wszystkiego nie schud³am nawet 0,5kg a potem nagle zaczê³am je¶c wiêcej, ale przez miesi±c praktycznie same warzywa i ryby (wierzcie mi,ze mialam juz dosyc tych warzyw, a lubiê) i nagle schud³am,az sama by³am w szoku patrz±c na wage , mysla³am,ze sie zepsu³a

w³asnie ogl±dam slub w tv (ostatnio ci±gle to robiê) i pan m³ody sie pop³aka³ jak zobaczy³ panne m³oda w sukience i ja te¿ beczê nie wiem jak ja dam radê na w³asnym ¶lubie......

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-12, 12:44   #144
ppaulinka1990
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 289

w³asnie ogl±dam slub w tv (ostatnio ci±gle to robiê) i pan m³ody sie pop³aka³ jak zobaczy³ panne m³oda w sukience i ja te¿ beczê nie wiem jak ja dam radê na w³asnym ¶lubie......[/QUOTE]

Ja te¿ nale¿e do beks, tzn. czêsto sobie p³acze ale na w³asnym slubie da³am rade owszem krêci³a mi siê ³ezka w oku ale jako¶ j± st³umi³am powiem Wam, ¿e od rana w dniu ¶lubu ca³y czas mia³am u¶miech na twarzy i wszyscy w szoku byli, ¿e jeste¶my tacy u¶miechniêci, w³a¶ciciel restauracjiw której robili¶my wesele powiedzia³ nawet, ¿e jeste¶my jedn± z nielicznych szczê¶liwych i zadowolonych par powiem Wam, ¿e przed weselem chcia³am ¿eby wszystko by³o idealne a w dniu ¶lubu na te szczególiki nie zwraca³am nawet uwagi, na weselu nie pamiêta³am nawet jak ko¶ció³ by³ przystrojony
ppaulinka1990 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-07-12, 12:49   #145
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Zajrzyjcie na pierwszego posta
Stary 2013-07-12, 13:05   #146
mannijonnim
Raczkowanie

klask i:

ale super!!!!! dziêki
plan pomiarów i æwiczeñ bardzo mi pasuje, nawet w³asnie w³±czy³am jak±s muzyczke w tv i rozpoczynam æwiczenia

na obiad rybka i suróweczka

dziewczyny mam nadziejê,ze macie racjê i ¿e dam radê i siê nie rozkleje tzn ³ezka w oku jest nawet s³odka, ale ja jestem w stanie sie rozszlochaæ i niagara

tez bym chciala byc tak± usmiechniêta i szczêsliw± panna m³od±, mam nadzieje,ze nikt mnie w tym dniu nie wkurzy
Stary 2013-07-12, 14:11   #147
lenik33
Raczkowanie

Dzieñ dobry dziewczynki
Bardzo mi mi³o do Was do³±czyæ
Wczoraj jak wróci³am z pracy wzie³am siê za rysowanie tak, tak, namolowa³am sobie w swoimi nowym zeszyscie tak± grubsz± pani±, napisa³am kilka motywuj±cych sentencji w stylu, ¿e trzeba regularnie æwiczyæ i pilnowaæ diety, aby tak nie wygl±daæ i zacze³am od dzi¶
Jak wrócê przed noc± do domu zobiê wszystkie niezbêdne pomiary
Rano tylko zd±¿y³am zaliczyæ wagê
a w³a¶ciwie inna bu¼ka winna byæ bo wynik masakra 58,2 matko i ojcze jak ja siê mog³am doprowadziæ do takiego stanu bo o ile czê¶æ mogê zwaliæ na sterydy, 1/3 to na pewno moja zas³uga No nic, najwa¿niejsze, ¿e w porê siê cz³owiek ogarn±³ i podejmuje wyzwanie w odpowiednim momencie
Co do konsultacji lekarskiej, a i owszem takowe za mn±, choæ niewiele wnios³y, generalnie przy mojej chorobie, tyloletniej wiem ju¿ co mogê, a czego nie mogê je¶æ, im lepiej siê czujê tym bardziej modyfikujê t± moj± dietê, teraz np powoli wprowadzam owoce, co by³o absolutnie nie do przyjecia np rok temu.
wa¿enie w poniedzia³ek jak najbardziej ok
Co do æwiczeñ deklarujê
codziennie mel b - dwa terningi - to tylko 20 minut Martusiu - dasz radê
dwa razy w tygodniu skalpel e.ch.
Buziaki - Cmok

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Uzupe³niê siê jeszcze o informacjê wymiarowe
wiek 33 wiosny
wzrost: 164 cm
waga.. nie bêdê tej pora¿ki zapisywaæ ponownie no dobra 58.2
cele:
do 1.08 - 55 kg
do 1.09 - 52 kg
do 1.10 - 49 kg

cmok
Stary 2013-07-12, 14:18   #148
mannijonnim
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lenik33 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry dziewczynki
Bardzo mi mi³o do Was do³±czyæ
Wczoraj jak wróci³am z pracy wzie³am siê za rysowanie tak, tak, namolowa³am sobie w swoimi nowym zeszyscie tak± grubsz± pani±, napisa³am kilka motywuj±cych sentencji w stylu, ¿e trzeba regularnie æwiczyæ i pilnowaæ diety, aby tak nie wygl±daæ i zacze³am od dzi¶
Jak wrócê przed noc± do domu zobiê wszystkie niezbêdne pomiary
Rano tylko zd±¿y³am zaliczyæ wagê
a w³a¶ciwie inna bu¼ka winna byæ bo wynik masakra 58,2 matko i ojcze jak ja siê mog³am doprowadziæ do takiego stanu bo o ile czê¶æ mogê zwaliæ na sterydy, 1/3 to na pewno moja zas³uga No nic, najwa¿niejsze, ¿e w porê siê cz³owiek ogarn±³ i podejmuje wyzwanie w odpowiednim momencie
Co do konsultacji lekarskiej, a i owszem takowe za mn±, choæ niewiele wnios³y, generalnie przy mojej chorobie, tyloletniej wiem ju¿ co mogê, a czego nie mogê je¶æ, im lepiej siê czujê tym bardziej modyfikujê t± moj± dietê, teraz np powoli wprowadzam owoce, co by³o absolutnie nie do przyjecia np rok temu.
wa¿enie w poniedzia³ek jak najbardziej ok
Co do æwiczeñ deklarujê
codziennie mel b - dwa terningi - to tylko 20 minut Martusiu - dasz radê
dwa razy w tygodniu skalpel e.ch.
Buziaki - Cmok

---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Uzupe³niê siê jeszcze o informacjê wymiarowe
wiek 33 wiosny
wzrost: 164 cm
waga.. nie bêdê tej pora¿ki zapisywaæ ponownie no dobra 58.2
cele:
do 1.08 - 55 kg
do 1.09 - 52 kg
do 1.10 - 49 kg

cmok
wiem co czujesz kochana dla mnie szokiem bylo zobaczenie siê na zdjêciach, jakos na ¿ywo tych kg w dziwny sposob nie dostrzega³am az mi sie niedobrze zrobi³o jak w poltorej roku z 49 dosz³am do 61 najwazniejsza jest ¶wiadomo¶c i cel mam nadzieje,ze ka¿da z nas ten cel osi±gnie

wzrost: 162cm
waga: 52,5 - 53kg

wymiary:
biust - 88cm
talia: 68cm
biodra: 100cm (nie wiem, po prostu nie wiem(( )
uda: 56cm (dnoooo dna)
³ydki: 32cm (jakie proporcje)

we¼my sie do roboty w koñcu (w szczególno¶ci ja)
Stary 2013-07-12, 14:29   #149
strongwomen
Zakorzenienie

GG do strongwomen

Manni,
Cytat:
a gdzie teraz pracujesz?
nigdzie ale do koñca tygodnia drukuje cv i w poniedzia³ek muszê roznie¶æ kilka... z jednej wyp³atki ciê¿ko... tylko sama nie wiem gdzie z nimi isæ

Neska, Twój zestaw æwiczeñ jest ju¿ na pierwszej stronie.

Madziu,
Cytat:
Oczywi¶cie ¿e tak bo ja kochana szuka³am po prostu takiej grupy w której poczuje sie dobrze, no i znalazlam

Cytat:
ja siê niestety nie znam. Ja u¿ywam tylko tinika z garniera ale ja te¿ nigdy problemów z cer± nie mia³am.

paulinko, wiem co to znaczy nie lubieæ siebie a nic z tym nie robiæ... lata praktyki ale bierz siê w gar¶æ i chocia¿ cokolwiek zmieñ, jak nie jeste¶ gotowa na æwiczenia to chocia¿ zdrowo jedz.

Kami, na jakiej stronce kupowa³a¶ buty? pasowa³y? ja nic nie znalaz³am w sklepach na siebie.

Manni, ja czêsto ogl±dam LOVE TV i te¿ jestem p³aczliwa...

Lenik, daj znaæ czy deklaracje æwiczeñ zmieni³y siê w czyny

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Jestem dzi¶ nieregularna i podjadam...
Butów ¶lubnych nie kupi³am ale skusi³am siê na balerinki.
Dam synkowi obiad i zmykniemy na chwilê na dwór. Jak pójdzie na drzemkê to bêdê æwiczyæ.
Stary 2013-07-12, 14:35   #150
lenik33
Raczkowanie

Jeste¶ moj± motywacj±
Wymiary i wiosny jak widze podobne
Du¿o bym da³a, ¿eby byæ ju¿ na Twoim etapie, szczerze gratulujê
Te wakacje niestety s± dla mnie stracone, tak ¼le siê jeszcze ze soba nie czu³am, co niestety prze³o¿y siê na moj± aktywno¶æ towarzysk±, jak równie¿ moje pla¿owanie, znam siebie i wiem, ¿e je¶li siê dobrze ze sob± nie czuje nie potrafiê brylowaæ a tego wszyscy siê po mnie spodziewaj±
Mo¿esz mi jeszcze w trzech s³owach napisaæ jak Ci siê to uda³o has³owo przynajmniej
dziêkujê
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-06-04 08:47:56

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.