Fryzjer w Tychach - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-14, 10:12   #121
cala-w-trawie
Raczkowanie

GG do cala-w-trawie
Dot.: Fryzjer w Tychach

dopisuje się do pytania.
czy kiedyś w końcu spotkam dobrego fryzjera?

cala-w-trawie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 21:32   #122
rozrabiara88
Raczkowanie

podnoszę bo od ostatnich postów się wiele zmieniło... zna ktoś jakiegoś dobrego fryzjera szczególnie na osiedlu H?
Stary 2009-08-31, 19:48   #123
ed8e7ebf78e49b1a45fc3895febd2c1711dc606c_5fbc4d167eb77
Konto usunięte

Witam, ja także chciałam się zapytać o dobrego tyskiego fryzjera, który pomoże mi w dobraniu fryzury, doradzi patrząc na kształt mojej twarzy i rodzaj włosów, powie, jeśli mój pomysł kompletnie nie będzie do nich pasował i na pytanie "co by mi pan/pani doradziła?" nie odpowie "nie wiem" albo "to co pani chce". Po prostu żeby miał coś do powiedzenia jak mnie zobaczy i dorzucił coś od siebie do mojej koncepcji. Zwłaszcza że wybieram się z długimi włosami i chcę ciąć dosyć sporo i dość inaczej.

Jeśli chodzi o moje doświadczenia.. Graży kompletnie nie polecam; co prawda u niej ścinałam tylko grzywkę, ale i to kompletnie nie wyszło. Za to Trendy na Kościuszki- jak najbardziej. Komfort, ładnie, dobrze. Trendy na Roweckiego - średnio, jednak wolę te drugie.

Dodam, że jestem w liceum, dlatego chciałabym pójść do kogoś kreatywnego Mariusz, p. Magda Wolik, p. Agnieszka, czy zostać przy Trendach?
ed8e7ebf78e49b1a45fc3895febd2c1711dc606c_5fbc4d167eb77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 19:18   #124
SpoXi
Raczkowanie

A Ja ostatnio miałam przyjemność wypróbować nowy salon fryzjerski
Broadway Academy II na Zecie. Wyszłam bardzo zadowolona efektem i ceną.

Zapraszam ---->
http://www.vinted.pl/members/52008-spoxi88

... Cars in the distance,
a bicycle bell...
Dogs are barking as the kingdom fell...
In its place stood a golden town,
where people walk without touching
the ground ... .

SpoXi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 20:45   #125
rozważna_i_romantyczna
Rozeznanie

[1=ed8e7ebf78e49b1a45fc389 5febd2c1711dc606c_5fbc4d1 67eb77;14010560]Witam, ja także chciałam się zapytać o dobrego tyskiego fryzjera, który pomoże mi w dobraniu fryzury, doradzi patrząc na kształt mojej twarzy i rodzaj włosów, powie, jeśli mój pomysł kompletnie nie będzie do nich pasował i na pytanie "co by mi pan/pani doradziła?" nie odpowie "nie wiem" albo "to co pani chce". Po prostu żeby miał coś do powiedzenia jak mnie zobaczy i dorzucił coś od siebie do mojej koncepcji. Zwłaszcza że wybieram się z długimi włosami i chcę ciąć dosyć sporo i dość inaczej. (...)
[/QUOTE]

Mogę polecić p.Beatkę, firma nazywa się Estetix,(fryzjer, solarium itp.) i mieści się w bloku koło parkingu Chrzanowskich (naprzeciwko Kauflandu, ale bliżej Reala), dokładnego adresu nie znam ale numer tel.tego zakładu to 032 217 82 87. Chodzę do p.Beatki od lat (choć obecnie mieszkam w innym mieście) i jestem bardzo zadowolona . Ona nie tylko ma talent w rękach, ale też potrafi skutecznie wyperswadować mi różne pomysły, jeśli np.planowana fryzura będzie na mnie źle, nietwarzowo wyglądać (kolor, obciecie) albo bedzie niepraktyczna (trudna w utrzymaniu) czy niedobrana do mojego rodzaju włosów. Za to bardzo p.Beatkę cenię. A po drugie za to, że włosy po Jej cięciu naprawdę się trzymają - po umyciu nie mam problemu z ułożeniem ich samodzielnie (a mam włosy z natury niesforne).
rozważna_i_romantyczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-07, 09:47   #126
olka872
Przyczajenie

Witam,
czy nie wie ktoś przypadkiem gdzie przeniesiono zakład fryzjerski energy (za hotelem tychy obok klubu palisander). Albo chociaż gdzie teraz pracuje pani Basia fryzjerka z tego salonu.dziękuje z góry za informacje i pozdrawiam
olka872 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 10:39   #127
Serce
Raczkowanie

Łoż matko!!! Odradzam fryzjerkę z Primy. Miałam masakrę na głowie i nie sugerujcie się dziewczyny postami z opiniami o fryzjerach od osób, które mają po 1 wpis. Pewnie same fryzjerki sobie chcą zrobić reklamę.

Cytat:
Napisane przez annamilw Pokaż wiadomość
Najlepsza fryzjerka w Tychach to Agnieszka w Primie wlascicielka tego miejsca. Bylam w Gazy , chcialam zrobic niespodzanke mezowi, niestety ale fryzura ktora mi tam sprezentowano nienadawala sie do mojej urody, styl na kleopatre jak to pani fryzjerka dobrala. Wszyscy moi znajomi smiali sie ze mnie ze wygladam jak dobrze zachowana 40. W koncu poszlam do Pani Agi, super babka, szybka ma za***iste poczucie humoru, robi robote szybko i nie waha sie, ceny przestepne. Mialam duze Ale do tego co chciala zrobic ale efekt jest SUPER obciecie i pasemka, uratowala mnie przed mezem . Acha mieszkam w Stanach i czesto Amerykanki mnie zaczepiaja na ulicy i pytaja o mojego fryzjera. Szkoda ze nie ma tutaj takiej szalowej babki, trudno, kazde odwiedziny w kraju juz wiem ze bede ladowac na foteliku u Agi
Serce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-14, 20:41   #128
anii7
Przyczajenie

Witam

Tak jak pisałam wcześniej jestem bardzo zadowolona z p. Agnieszki z Femme Fatale na balbinie. Jest tam profesjonalna obsługa i gdybym mogła, nic bym nie zmieniała...
W chwili obecnej jestem zmuszona poszukać chwilowo tańszego fryzjera, ponieważ nie stać mnie na farbowanie włosów za 200 zł z bólem serca to pisze, ale takie jest życie...
Chodzi mi o blond pasemka + ewentualnie drugi kolor. Włosy do szyi. Może też zetnę włosy, dlatego zależy mi na osobie, która dobrze zetnie i umie doradzić dobór fryzury, gdybym chciała coś zmienić. Zależy mi też na dobrej farbie stosowanej w salonie.
Wstępnie zastanawiam się nad salonem na przeciw kauflandu (p. Beata), salonem na oś. U w pawilonie i p. Agnieszką z hotelu prima ( arena )
Proszę o informację, kogo polecacie i jaką może mieć w przybliżeniu cenę. Dziękuję
anii7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-21, 10:16   #129
frappe23
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agakta Pokaż wiadomość
Witam!
Czy ktoś wie gdzie teraz pracuje Wojtek Krosny ktorego do niedawna można było znaleźć w salonie fryzjerskim Mariusz w Tychach??
Wojtek pracuje w salonie Kasi Bronkowskiej ( która też jest świetna). Salon "Bronkowska" znajduje się na Balbinie (pasaż europejski 8).
frappe23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-29, 13:42   #130
Serce
Raczkowanie

Dziwne że osoby polecające P. Agę z Primy (Areny) mają po 1 wpis lub dwa. Czyżby kryptoreklama???
Nie jestem zawistną malkontentką tylko niezadowoloną klientką. Jeszcze nie spotkałam się żeby ktoś przy pasemkach do folii wkładał palec zamiast szpikulca, jak to robi P. Aga. Pasemka nierówne, że w związanych włosach lepiej się nie pokazywać. Może i jest miła, wesoła i wygadana ale to nie o to chodzi.
Stary 2009-10-04, 17:39   #131
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agakta Pokaż wiadomość
Witam!
Czy ktoś wie gdzie teraz pracuje Wojtek Krosny ktorego do niedawna można było znaleźć w salonie fryzjerskim Mariusz w Tychach??
jak juz frappe napisala Wojtek pracuje u Kasi Bronkowskiej na balbinie salon bronkowska i trzeba przyznac jest genialny czesze mnie od 2 lat, robil mi fryzurke na slub i bylam zachwycona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-07, 07:31   #132
Serce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez COOKE Pokaż wiadomość
a co cię tak dziwi? ja też mam drugi wpis ,a na forum zaglądam od lat... i wcale nie muszę się rejestrować.Poprostu klientki zakładu są zadowolone (bądź nie -tak jak ty ) i wpisują swoją aprobatę bądź dezaprobatę,a ktoś kto czyta- sam osądzi czy skorzystać z usług tej fryzjerki,czy nie.... i już !

a dla mnie jest to oczywiście oprócz umiejętności jedna z ważniejszych cech tego zakładu,bo nie lubię siedzieć na fotelu i czekać jak skazaniec na "ścięcie", lubię się czuć swobodnie (chyba jak każdy...) i w miłej atmosferze patrzeć na zegarek jak szybko ucieka czas,a nie patrzeć w sufit lub czytać denne gazetki.

Ale to wszystko oczywiście moje zdanie na temat p.Agnieszki,do której chodzę od lat i będę daj jej Bozia zdrówko chodzić jeszcze długo,długo....

Nie no w porządku, każdy ma prawo do własnego zdania. Jedni są zadowoleni inni nie. Po co się tek unosisz?
Stary 2009-10-09, 22:47   #133
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Usunąłem wpisy i zablokowałem konta kilku spamerom z tego wątku, polecających samych siebie.

Zgłaszajcie proszę takich "jednopostowców" zachwalających siebie albo niszczących konkurencję Złym Postem, będę częściej czyścić ze spamu

zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 12:08   #134
rapaniana
Przyczajenie

A był ktoś w Broadway Academy na os. K?
cały czas szukam naprawde dobrego fryzjera w tychach kto sobie świetnie radzi z gęstymi włosami (profesjonalne cieniowanie, nadanie lekkości włosom, a nie szczępienie i zęby, no i 1cm to ma byc 1 cm a nie 5cm!) i tak:
Aldona dobrze tnie ale arogancka i lekceważąca do klienta, trendy hair na kościuszki jest ok ale byłam tylko raz u pani sabiny wiec trudno oceniać, femme fatale na Balbinie-porażka, ostatnio byłam u p. Bogusi na przeciw kościoła karolina i właśnie 1 cm miało być a skończyło się na 3cm i fryzura zupełnie inna niż chciałam mieć i za taką cenę(
prosze pomóżcie, teraz z pół roku bede musiała czekac az mi włosy odrosną i az sie boje jak bede musiała się wybrac do fryzjera żeby mi masakry na głowie nie zrobił(
rapaniana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-03, 17:10   #135
martucha84
Zakorzenienie

wojtek krosny na bablinie - w salonie bronkowska
naprawde zna sie slucha i obcina dobrze... zreszta wlascicielka salonu kasia bronkowska tez...

powiedz tylko co chcesz uzyskac (lekkosc itd a nie strzepiate zeby i zobaczysz ze bedziesz zadowolona)
Stary 2009-11-16, 10:26   #136
malmag
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
wojtek krosny na bablinie - w salonie bronkowska
naprawde zna sie slucha i obcina dobrze... zreszta wlascicielka salonu kasia bronkowska tez...

powiedz tylko co chcesz uzyskac (lekkosc itd a nie strzepiate zeby i zobaczysz ze bedziesz zadowolona)

Czy ma ktoś namiary na ten salon?
malmag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 16:21   #137
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malmag Pokaż wiadomość
Czy ma ktoś namiary na ten salon?
Salon "Bronkowska" znajduje się na Balbinie Tel. 0-32 725-69-27.

polecam i Kasie i Wojtka
Stary 2009-11-26, 23:31   #138
berbyll
Przyczajenie

A można wiedziec ile kasy biorą w tym salonie Bronkowska za obcięcie?
berbyll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 12:44   #139
periwinkle
Przyczajenie

Byłam dzisiaj, za ścięcie włosów wraz z myciem zapłaciłam 50zł i 10zł za prostowanie. Jestem bardzo zadowolona z efektu ;]

Edytowane przez periwinkle
Czas edycji: 2009-11-27 o 12:46
periwinkle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-29, 11:10   #140
berbyll
Przyczajenie

W sumie przyzwoita cena. A był ktoś tam na balejażu? Ile kosztuje?
berbyll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-02, 20:26   #141
AltaceT
Raczkowanie

Ja polecam Grażynę Ryszkę na ul. Uczniowskiej 7, za Bramą Słońca. [studio Visage?]
Kobieta Czarodziejka. Z czarnych zrobiła mnie blondynką w 2 wizyty, włoski są mięciutkie, nie zniszone. 130 zł za balejaż , obcięcie, mycie, suszenie i modelowanie.
Pracuje na włoskich kosmetykach.

Pięknie robi też brwi, jestem zachwycona po każdej wizycie.
AltaceT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-06, 16:48   #142
periwinkle
Przyczajenie

A czy ktoś prostował sobie trwale włosy w tychach? Ciągle zastanawiam się nad tym zabiegiem...
periwinkle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-09, 17:55   #143
Pauli*
Przyczajenie

mógłby mi ktoś napisać gdzie dokładnie znajduje się salon Bronkowska i jak tam dojechać?

bo zapisałam się i nie bardzo wiem jak tam trafić :P
Pauli* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-03, 21:33   #144
kajka113
Przyczajenie

Chcialam polecic pania Magde Sojka ktora obecnie pracuje na Damrota66 jest profesjonalistka w pelni slowa tego znaczeniu wszystkie moje znajome ktorym polecilam pania Magde sa bardzo zadowolone .Nieraz mialam rozne pomysla ale pani Magda potrafila mi je wybic z glowy .Serdecznie polecam
kajka113 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-04, 02:24   #145
beata638
Przyczajenie

Szczerze mogę wszystkim polecić Adama i Patrycję z salonu "maniewski" w Hotelu Gołębiewski w Wiśle. Mają tzw "super rękę", potrafią wyczarować extra fryzurki. ale niestety "dobijają cenami" i pracują na KEMONIE(wg mnie Beznadziejnym). od stycznia będą działali też w Pasażu pod Orłem w Bielsku-Białej. Jesli zależy Wam tylko na perfekcyjnym cięciu to polecam. A może z biegiem czasu właściciel zdecyduje się na zmianę Kemona na kerastase lub l'oreal
beata638 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-06, 12:36   #146
tikula226
Przyczajenie

Także szczerze polecam Panią Magdę Sojka. Korzystam z jej usług od kilku lat i jestem bardzo zadowolona Zaleta jest tez to, ze jej ceny nie są wygórowane.
tikula226 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-01, 09:54   #147
angelaole
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anii7 Pokaż wiadomość
Miałam okazję farbować się w polecanym salonie p. Magdaleny Wolnik, która podobno czesała w Tancu z Gwiazdami. Pani Magdy nie było, więc poszłam do p. Ewy. I tego salonu nie polecam!
Poprosiłam fryzjerkę o dobór fryzury, oraz farbowanie grube pasemka jasny blond z ciemnymi. A było tak...
1. Propozycja fyzury- fryzjerka dała mi do oglądania katalog z fryzurami, aby cos sobie wybrac. Poprosiłam do poradę, to stwierdziła,że w takich jak mam jest mi ładnie, a jak chce zmiane, to cos mam sobie wybrac...
2. Kolor... do blond pasemek zaproponowała czerwone, to miały byc te ciemne... wybrałam brąz
Efekt koncowy: wyszłam z brazowymi włosami z jasnymi pasemkami, bardzo cienkimi,że ich widać nie było. Cena - zapłaciłam maksymalną cene,jaką mogłam w tej usłudze zapłacic. I tu kończę moją przygodę z tym salonem.

Po w/w przeżyciach fryzjerskich nadal szukałam i wreszcie znalazłam moją fryzjerkę
Gorąco polecam p. Agnieszke z Femme Fatale na Balbinie. Chciałam rozjaśnić włosy i ściąć na krótko. p. Agnieszka doradziła mi kolor i fryzure. Wyszłam z salonu mega zadowolona. teraz chodzę regularnie, fryzurkę mam tą samą, ale strzyżąc p. Agnieszka zawsze doda coś od siebie, mój mąż mówi,że się już przyzwyczaił,ze czasami ma nową żone..
Szukanie zakończone

Ja też byłam w salonie Magdaleny Wolnik i czesała mnie p. Ewa. I napiszę tylko MASAKRA. Po przyjeździe do domu, mąż mnie zapytał, czy ja już byłam u fryzjera.
angelaole jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-02, 10:57   #148
Sei Bella
Przyczajenie

Ja akurat moge powiedziec wiele na temat salonu Kasi Bronkowskiej.Sama jestem fryzjerka i chodze sie do niej obcinac a jestem bardzo wybredna ale Kasia zawsze mnie ostrzyze jak chce i jestem za kazdym razem bardzo zadowolona.Chodz nie raz jak mnie obcinala moja byla szefowa to pozniej szly nozyczki w ruch i sie poprawialam
Sei Bella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-08, 15:29   #149
caroline19
Raczkowanie

Rapaniana- brodway academy na os K - zdecydowanie polecam panią Grażynkę (wcześniej chodziłam do niej, kiedy pracowala w innym salonie).
Ceny podobne jak w trendy
caroline19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 14:51   #150
caira
Raczkowanie

Z czystym sumieniem mogę polecić panią Magdalene Sojke.Dzisiaj byłam robić baleyage z podcięciem włosów.Zarówno kolor jak i podcięcie-rewelacja.
caira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości