|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Witam
Dostalam dzis "ciekawy" antybiotyk na perzerz. Mozna go stosowac w przypadku narazenia na wdychania paleczek waglika i ogolnie ma dziwne zastosowania ale moze pomoze ![]() Zaraz troszke was nadrobie
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
W połowie sierpnia
No łazienka nie taka wymarzona, ale spokojnie da się wytrzymać. Tż mnie trochę zdenerwował, bo wszystko na niego rezerwujemy, bo to on mnie zabiera, wszystko piszę w jego imieniu i mówię mu, że trzeba jutro zadzwonić ustalić szczegóły, a on że ja mam to zrobić... To mogłam od początku pisać w swoim imieniu, a nie jak tu babka już pisze cały czas na mejla 'panie Piotrze'
|
|
|
|
#123 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41690554]Jak widać pozwala, ale nigdy nie miałam powiedziane, że TAK, ON MOŻE TU SPAĆ
![]() [/QUOTE] [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41690714]No niby nie... No ja u niego w życiu nie mogę. Ja pierdziele, jaka logika ![]() To ci.pka zobaczy Cytat:
Cytat:
Właśnie! Może i my spróbujemy ![]() Siedziałam z szwagrem TŻa pół dnia przy jego dziecku. Świeży tatuś i stracha ma o wszystko. Przyjaciółka czasami mówi, że spędzam z nim więcej czasu niż z własnym TŻem. Co ja poradzę, że mój pracuje wtedy kiedy mam wolne a szwagier kończy równo ze mną a ładny, ma karnację jak mulat
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cześć.
Nie mam sił, wczoraj i dzisiaj. Ale szczególnie dzisiaj... odwiedzilismy dwa szpitale i padam na ryj , caly dzień zawalony. Na Tzta spadlo lustro i w reke sie troche wbilo no i ścięgna trochę powychodzily .. Jest to prawa ręka ;/ Wszystko przed wyjazdem się nam sypie
|
#125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;41688478]W sobotę mój TŻ był na purtelamie kumpla, wrócił zniszczony lekko i wbił mi się na chatę na noc ). No i miałam śmierdzące alkoholem zwłoki w wyrku, które dość intensywnie miały w głowie tylko jedno A rano jak wychodził to mama go usłyszała i powiedziała potem do mnie: "Udaję, że nie widzę!" [/QUOTE]Mieszkasz z rodzicami?. W takim razie to niestety ale oni decyduja bo to ich dom i maja prawo nie akceptowac tego. Niestety ale tez tak mialam...
|
|
#126 | |
|
Konto usunięte
|
"Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: "Niech ONA da ci buzi" ZAZDROŚNICE cz.II - REAKTYWACJA
Cytat:
![]() będzie miał jeszcze wizytę przed wyjazdem?
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Kinqua masakra! mam nadzieję, że będzie ok, że szybko się poprawi to
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- robil drabinke dla szynszyla.
|
|
#130 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No, i poleciał foch za to zdjęcie
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
MalaTż z koleżanką? może się znają dobrze
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kto to na zdjeciu?
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdzie nie jadę. Nie mam słów już do Tżta na ten temat, spłynęło to po mnie i powiedziałam tylko 'trudno'.
|
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dałam to zdjęcie tylko po to, żebyście oceniły czy jest o co się obrażać. Nie po to by straszyć was moją brzydotą ![]() Co? I jak zareagowała na wyprowadzkę? ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Czuję się niedoinformowana, co się stało?
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Uswiadomilam ja takze, ze spakuje sie i wyprowadze przed slubem(ale zamieszkamy tam po) to sie zdziwila . Ja bylam ta co miala zostac do konca swoich dni z nia![]() No w sumie nie. To przeciez tylko kolega
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się, facetom foch przechodzi znacznie szybciej niż nam ![]() Miałam jechać z Tżtem na kilka dni gdzieś. Tak mu tata zaproponował. Nie wypaliło nam Zakopane (mieliśmy jechać w ten weekend teraz co będzie), była dość spora kłótnia, opisywałam to dziewczynom, ale doszło do porozumienia, że pojedziemy gdzieś tu bliżej nas w sierpniu na spokojnie, wybraliśmy Karpacz, wszystko było ok, dopóki dzisiaj nie dawno Tż nie rozpoczął rozmowy z tatą o tym czy może mu już dać pieniądze (wynagrodzenie za pracę Tż) bo chcemy rezerwować nocleg a jego tata wielce zaskoczony bo zrozumiał to na swój sposób, że ostatnie kino, wyjazdy nad zalew itp to jest forma tego wyjazdu (zrozumiał, że jeśli nie wypaliło nam te Zakopane to znaczy, że nic już żaden wyjazd nie wypali) i nici.
|
|
|
|
|
#137 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no niestety jest kaloryczne, ale od tamtego roku się tym nie przejmuję w taki upał smakuje najbardziej,tym bardziej jakieś cytrynowe ale i tak najbardziej piwo smakuje mi po wódce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mają coś w sobie z babskiej natury, przejdzie mu
|
|||||
|
|
|
#138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hyhy, ponad 300m2, miesięcznie ok 4,5k za rachunki bo gospodarstwo, jeszcze garaż 100m2.. i może jeszcze kredyt mam przejąć. Ha..haha.
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
aa, dostałam od TŻ naszyjnik z sercem, wszystko fajnie, fajnie, ale spodziewałam się symbolicznego kwiatka, bo umawialiśmy się, że kupimy sobie jakiś drobiazg,albo się gdzieś razem wybierzemy
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
mam ochote zaczac malować oczy eyelinerem ale jak to robie to wyglądam jak czarownica
|
|
#141 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Co do studiow to lepiej ich nie sluchac. No coz kiedys bedzie musiala sie pogodzic z odejsciem coreczki. Moja jakos przezyla![]() Cytat:
Zmykam spac
Edytowane przez evelineau Czas edycji: 2013-07-08 o 22:47 |
|||
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
el amor To mu nie dał tej wypłaty?
Ja na 18stce popiłam szklankę wódki piwem a parę sekund później stukałam się kieliszkami z solenizantką.. na wejściu taki wstyd, za☠☠☠ać siebie i świeżą 18stkę ![]() May ja też wyglądam jak czarownica.. z kuhewskimi oczkami
|
|
#143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty co mu podarowałaś?Cytat:
Jakoś nie mam do tego ręki.
|
||
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#145 |
|
Konto usunięte
|
- Jak masz na imię? Kasia
- Ile masz lat? za ponad 3 m-ce 19 - Ile już jesteś z TŻem? jutro 14 miesięcy - Jakie masz hobby, zainteresowania? spacery, aktywny tryb życia, muzyka, turystyka, logistyka, transport, moda i wiele wiele innych ![]() - Czym się zajmujesz? (praca, studia, liceum) Idę od września do 4 klasy technikum ( profil logistyka), a aktualnie mam wakacje, i szukam pracy - Co spowodowało, że postanowiłaś dołączyć! To co chyba nas wszystkie bardzo jednoczy, straaasznie w ...uj wielka zazdrość o TŻ ( co gorsze - uzasadniona zazdrość o Niego!! ). Ogólna chęć poznania fajnych kobietek, a kolejna sprawa jest taka, że i tak tu siedzę praktycznie codziennie i przeglądam i tak uwielbiam się udzielać i pogadać pozdraaawiam Was
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
MalaWredna nie dostał. Znacz będzie dostawał pieniądze na dalsze wypady (typu te randkowe) bo twierdzi, że nie opłaca mu się brać tych pieniędzy od niego, bo wtedy będzie miał wyliczone, a tak może dostawać i dostawać, taaa.
Ja mówię na to wypłata tak po swojemu, bo on nie pracuje gdzieś w pracy tylko na gospodarstwie, mógłby pracować w normalnej pracy i zarabiać, a nie mieć wyliczone niczym kieszonkowe. Na szczęście to ostatni rok, bo skończy szkołę i idzie do normalnej pracy. |
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie nic, zgodnie z naszymi ustaleniami upiekłam mu dzisiaj babeczki i zrobiłam kolację, a na dniach jak skończy pracę zabieram go w parę fajnych miejsc, i planujemy wyjazd nad morze, dlatego trochę głupio mi było, no ale cóż
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8ffe7f6f9a74453efbc496d 3c34d755c4c5ba14f;4169736 5]- Jak masz na imię? Kasia
- Ile masz lat? za ponad 3 m-ce 19 - Ile już jesteś z TŻem? jutro 14 miesięcy - Jakie masz hobby, zainteresowania? spacery, aktywny tryb życia, muzyka, turystyka, logistyka, transport, moda i wiele wiele innych ![]() - Czym się zajmujesz? (praca, studia, liceum) Idę od września do 4 klasy technikum ( profil logistyka), a aktualnie mam wakacje, i szukam pracy - Co spowodowało, że postanowiłaś dołączyć! To co chyba nas wszystkie bardzo jednoczy, straaasznie w ...uj wielka zazdrość o TŻ ( co gorsze - uzasadniona zazdrość o Niego!! ). Ogólna chęć poznania fajnych kobietek, a kolejna sprawa jest taka, że i tak tu siedzę praktycznie codziennie i przeglądam i tak uwielbiam się udzielać i pogadać pozdraaawiam Was [/QUOTE]hejho |
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8ffe7f6f9a74453efbc496d 3c34d755c4c5ba14f;4169736 5]- Jak masz na imię? Kasia
- Ile masz lat? za ponad 3 m-ce 19 - Ile już jesteś z TŻem? jutro 14 miesięcy - Jakie masz hobby, zainteresowania? spacery, aktywny tryb życia, muzyka, turystyka, logistyka, transport, moda i wiele wiele innych ![]() - Czym się zajmujesz? (praca, studia, liceum) Idę od września do 4 klasy technikum ( profil logistyka), a aktualnie mam wakacje, i szukam pracy - Co spowodowało, że postanowiłaś dołączyć! To co chyba nas wszystkie bardzo jednoczy, straaasznie w ...uj wielka zazdrość o TŻ ( co gorsze - uzasadniona zazdrość o Niego!! ). Ogólna chęć poznania fajnych kobietek, a kolejna sprawa jest taka, że i tak tu siedzę praktycznie codziennie i przeglądam i tak uwielbiam się udzielać i pogadać pozdraaawiam Was [/QUOTE]Sporo nas łączy, ten sam wiek, podobne hobby, też idę do 4 klasy i to pogrubione też |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.

No łazienka nie taka wymarzona, ale spokojnie da się wytrzymać. 

Więc w sumie nie żałuję, podobał mi się.
głupia Wrednaaaa... głupiaaaaa
A rano jak wychodził to mama go usłyszała i powiedziała potem do mnie: "Udaję, że nie widzę!"
[/QUOTE]