![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Ja też
![]() No i ogólnie jestem ciekawa jaką kreację zaprezentuje Miranda. Pewnie dlatego jej agentka, która również zajmuje się sprawami Kora Organics została w Nowym Jorku. Ze względu na sześciogodzinną różnicę czasu spokojnie możemy się na razie zająć porannymi czynnościami ![]()
#122 |
Zakorzenienie
|
Ta sukienka to moje marzenie
![]() Szkoda tylko, że ma z tyłu ten okropny metalowy zamek.
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawdopodobnie ten dezodorant w ogóle został wycofany z oferty. Na oficjalnej stronie producenta nie ma już żadnych dezodorantów a na iherb.com jest adnotacja, że nie będzie dostaw. Kilka produktów tej firmy ma swoje recenzje na Wizażu, od czasu do czasu niektóre można kupić na Allegro. Można je dostać także na stronie biovea.com.
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mnie np, najbardziej interesuje jej podejście do życia, np. joga, sport czy odżywianie więc sporo już tego miałam okazję poznać, chętnie przeczytałabym niektóre książki które ona czyta, w pierwszej części wątku Ewciak spisała kosmetyki Mirandy i wtedy kilka kupiłam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
SAMANTHA THAVASA Sierpień 2013
http://www.youtube.com/watch?v=H3aK5...ature=youtu.be
#126 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny stosowalyście kiedyś krem z wyciągiem ze śluzu ślimaka? Interesuje mnie to bo chciałabym wygładzić woje blizny, a on podobno tak działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Ja taką listę potrzeb i pragnień mam
![]() Nie chodzi o to że niczym bieberomanka bezmyślnie małpuję wszystko co robi lub ma na sobie osoba którą darzę zainteresowaniem ale jeśli chodzi np. o Mirandę to po prostu podoba mi się jej klasyczny styl i dlatego często szukam polskich odpowiedników. Nabyłam min. podobne jeansy rurki, czarne botki, czarną marynarkę, moja szafa wzbogaciła się także o kilka dużych chust i podobną kurtkę jeansową. Niestety nie mogę się równać z dochodami Mirandy która co rusz szaleje z zakupami, więc niejako " zbieram po niej resztki " ![]() ![]() ![]() ![]() Rozważamy z TŻ ewentualną budowę domu, ogółem troszkę decyzji trzeba podjąć i niestety w takich sytuacjach należy rozsądnie gospodarować grosiwem ![]() Myślałam ostatnio nad zakupem sukienki z TopShop, tej w stokrotki ale stwierdziłam, że źle bym się czuła w takiej mini. Marzy mi się za to czarna albo granatowa bandażowa sukienka Herve Leger, jakaś stonowana ołówkowa sukienka w stylu Victorii Beckham ( na Ebay są chińskie podróbki ![]() ![]()
#128 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Mirandzie dowiedziałam się o książkach Louise Hay, odkryłam ćwiczenia Ballet Beautiful ( uwielbiam także książkę ), zaczęłam czytać więcej książek o samorozwoju. No i oczywiście szczotkowanie ciała na sucho. Myślę, że sposób życia Mirandy chociaż niedościgniony to jednak może w pewien sposób mieć wpływ także i na Nas. Czasem kiedy mi się nie chce czegoś robić myślę sobie, że Miranda nie zostawiałaby tego na jutro, dla niej słowo prokrastynacja nie istnieje ( pisała nawet o tym w swojej książce ). Może nie mam wypasionej tablicy marzeń ale kolekcjonuję na dysku inspirujące mnie zdjęcia.
Zaczęłam także zagłębiać się w ziołolecznictwo i naturalne metody pielęgnacji. Nie mogę się doczekać kiedy ukaże się druga książka Mirandy ![]()
#129 |
Zakorzenienie
|
Spójrzcie na to
![]() ( Skład: aloes, ogórek, seler, sól morska, jarmuż, cytryna oraz pure synergy powder ).
#130 |
Przyczajenie
|
Dzięki niej trochę zmieniłam swój styl ubierania. Oczywiście nie wyrzuciłam starych ciuchów z szafy, tylko przy zakupie nowych wzorowałam się na stylu Mirandy i starałam się je jakoś łączyć z obecną garderobą. Najbardziej podobały mi się jej stylizacje sprzed kilku lat, z początków znajomości z Orlando. Zestawienie marynarki z rurkami (najlepiej czarne i cienka koszulka wprawiona w spodnie), kapelusz, długie zwiewne sukienki z jeansówką, skórzana spódnica… Przyznam że najwięcej takich ubrań znajduję w ciucholandach :P A no i oczywiście pierścionki, których kiedyś nie nosiłam wcale. Jakoś nie mogę przekonać się do butów Mirandy, mało które zdecydowałabym się założyć, pomimo tego że są markowe. Nie jestem również maniaczką torebek, stawiam raczej na wygodę – torebka na długim pasku przede wszystkim i do tego pojemna, żeby wszystkie zeszyty, książki, przekąski mogły pomieścić się, bo zwykle spędzam całe dnie na uczelni. Próbowałam jogi, jednak jakoś nie mogę odnaleźć się. Pewnie inaczej byłoby gdybym poszła na normalne zajęcia, gdzie miałabym trenera. Z tego co wiem, to w Gdyni, w ramach programu aktywne trójmiasto w każdy wtorkowy wieczór odbywają się darmowe zajęcia jogi. Nie wiem czy kogoś to zainteresuję, bo chyba większość Mirandziaków zamieszkuje środkową i południową Polskę. Ja chętnie wybrałabym się na takie zajęcia, ale niestety wakacje postanowiłam spędzić w rodzinnym mieście (studiuję w Gdańsku) i praktyka nie pozwoli mi wyrwać się nawet na 1 dzień.
Oprócz tego staram się dbać o skórę twarzy. W zasadzie moim jedynym problemem jest lekkie błyszczenie się, zwłaszcza latem, no i wiadomo że od czasu do czasu jakiś pryszcz wyskoczy, jednak nie mogę narzekać, no może poza pojawiającymi się zmarszczkami mimicznymi, ale nic na to nie poradzę, że uśmiech bardzo często gości na mojej twarzy. Dawniej zdarzało mi się nie zmywać makijażu na noc, gdy wracałam późno, ale teraz, choćbym już zasypiała na stojąco, odpowiednie zadbanie o twarz przed pójściem spać to podstawa. Dzięki Mirandzie, a w zasadzie dzięki Wam, bo to tu znalazłam linki do przeróżnych ćwiczeń, z których mogłam wybrać sobie te które najbardziej mi odpowiadają – przy których popracować nad konkretnymi częściami ciała. Oprócz tego polubiłam biegać. Od około 3 miesięcy staram się robić to w miarę regularnie (3-4 razy w tygodniu). Choć początki nie były zbyt łatwe, dziś mogę powiedzieć że jest to dla mnie prawdziwa przyjemność ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Ale nasmarowałam, następnym razem postaram się jakoś rodzielić ten tekst, żeby był czytelny lub trochę skrócić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Nic się nie martw Leeloo, jest dobrze
![]()
#132 |
Zakorzenienie
|
Specjalnie na dzisiejsze spotkanie z prasą Miranda oraz jej drużyna skorzystała z dobrodziejstw Juice Press .
Jak widać w menu pojawi się nawet woda kokosowa ![]() Tutaj oficjalna strona sklepu, aż mi cieknie ślinka: http://juicepress.com/ Szkoda, że w Polsce jest mało takich miejsc ( o ile w ogóle jakieś są ).
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jestem w trakcie zakupu nowego laptopa. Myślałam o MacBook Air, ale gdy spojrzałam na cenę... Mimo tego, że cenowo w przeliczeniu wychodzi podobnie, w innych krajach ludzie nie muszą posiadać pałacu, dwóch jachtów i na wakacje latać na Hawaje, żeby pozwolić sobie na kupno MacBooka czy luksusowych kosmetyków. Boli mnie to, gdyż jako przyszłość narodu polskiego, nie widzę dla siebie innej opcji jak mieszkać za granicami Polski, żeby móc pozwolić sobie na takie życie, jakie chciałabym mieć. Edytowane przez ekomonika Czas edycji: 2013-07-30 o 17:23 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Hmmmm
![]() Może jeszcze coś się ruszy. Przeważnie dziennikarze chwalą się gdzie są. A tutaj nic.
#136 |
Zakorzenienie
|
W międzyczasie - najnowszy katalog MANGO Jesień / Zima 2013
Edytowane przez Ewciak78 Czas edycji: 2013-07-30 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Na niektórych zdjęciach jej twarz wyszła po prostu strasznie.
Obok niej w katalogu pojawiają się jeszcze trzy modelki i wszystkie wyglądają w miarę naturalnie.
Edytowane przez Ewciak78 Czas edycji: 2013-07-30 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Prezentacja Kora Organics: Miranda w sukience Zimmermann.
#139 |
Zakorzenienie
|
O kwiaty zadbała firma Zezeflowers
#140 |
Zakorzenienie
|
Wśród przekąsek znalazły się min. muffinki Mirandy
#141 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że zaproszenie przedstawicieli mediów do domu to bardzo dobre posunięcie. Jak myślicie ?
#142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z perspektywy dziennikarzy i redaktorów - genialny materiał, będzie duża sprzedaż/klikalność. Większe wynagrodzenie i możliwość zaimponowania w branży. Jednak dla bardziej taktownych i rzetelnych dziennikarzy może być to trochę krępujące, bo tutaj taki swobodnie, siedzą jak u znajomej, a jednak trzeba uważać, aby nie przekroczyć pewnej granicy, bo inaczej osoba zapraszająca się poirytuje, nie będzie chciała rozmawiać itd. Ale znowu nie może być za nudno ![]() Z perspektywy Radzi - sama nie wiem, ona jest tak optymistycznie nastawiona i media chyba tylko w domu jej nie towarzyszą. Jednak pamiętajmy, że jest to osoba słynąca z dobrego gustu, wyczulona na estetyczne potrzeby. Może będzie chciała (nie)świadomie to udowodnić? A tak poza tym, polecam Wam okłady ze świetlika na zmęczone oczy. To działa! ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że w innym miejscu np. w wynajętej sali byłoby sztucznie, sztywno. A tak to w domu Miranda może jest pewna siebie i podczas wywiadu może powoływać się na wszystko co lubi bo to faktycznie ją w tym miejscu otacza - mamy bukiety, domowe wypieki, zdrowe przekąski, mnóstwo zieleni i skromna biała sukienka. Dziennikarze będą jej jedli z ręki
![]()
#144 |
Raczkowanie
|
Jeśli do przetestowania i zrecenzowania w magazynie/internecie to jak najbardziej. Mam nadzieję, że nie dostaną tylko za napisanie pochlebnych słów czy za sam wywiad.
Wkurzyła mnie ta kampania dla Mango! Jak można zaprezentować taką piękną kobietę w taki niezbyt urodziwy sposób.
-myśleć poztywnie -rozkoszować się życiem ![]() - marzenia do spełnienia ![]() Edytowane przez Jenny Lila Czas edycji: 2013-07-30 o 20:21 Powód: żale na fotografów |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
No właśnie ja też tego nie rozumiem
![]() Miranda wygląda na tych zdjęciach jak narkomanka albo jakby była chora. Szara cera i napuchnięte usta. Brrrr....... A co do dzisiejszego spotkania z dziennikarzami to może zainspirowała się Josie Maran ? Josie również urządziła taką prezentację w swoim domu. W ten sposób dziennikarze mają uczucie intymnej więzi z daną osobą - hej zobaczcie, nie jestem taka za jaką uchodzę, zaprosiłam Was do siebie żebyście mnie bliżej poznali. Mieszkam sobie normalnie a dopełnieniem mojego życia są naturalne kosmetyki. Lubię kwiaty, lubię pracować w ogrodzie itp. itd.
#146 |
Zakorzenienie
|
Pojawiają się już pierwsze wpisy. Wygląda na to, że Panie były zadowolone.
Jedna nawet chciała uprowadzić Frankie ![]() Czas na herbatkę, w ulubionej filiżance Royal Albert
#147 |
Zakorzenienie
|
Na pierwszym zdjęciu widać minerał, który pochodzi ze sklepu Astro Gallery. Niektóre kamienie kosztują am nawet kilka tysięcy dolarów. Nie wiadomo czy został on tylko wypożyczony czy też stał się własnością Mirandy.
#148 |
Zakorzenienie
|
Ewciak szybkie pytanie
![]() jak często stosujesz swoją rękawicę Alepia? Bo kupiłam i się zachwycam ale nie chcę przedobrzyć :P |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Redaktorka amerykańskiego Elle zachwyciła się wczoraj psem Mirandy. Może wyniknie z tego jakaś sesja ?
Zobaczymy jakie artykuły na temat wczorajszej prezentacji pojawią się w najbliższym czasie. Pingwinku razem z czarnym mydłem używam raz lub dwa razy w tygodniu na całe ciało. Natomiast w połączeniu z żelem pod prysznic używam częściej ale tylko na nogi, brzucho, pośladki i ramiona. Nawet jeśli stosuję rękawice codziennie nie ma żadnych podrażnień czy wysuszenia. Skóra jest jak jedwab ![]()
#150 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak tak sobie buszujecie po sklepach nie rzuciła Wam się w oczy tzw. lista rzeczy do zrobienia w formie papierowego bloczku ? Tak jak karteczki samoprzylepne. Wiem, że niektóre dziewczyny drukują sobie takie listy z komputera i wklejają do notesów. Wydaje mi się, że " odrywana " jest lepsza.
Wyczaiłam dzisiaj taki gadżet na blogu Nissiax: http://nissiax83.blogspot.com/2013/0...l#comment-form
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.