|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI
Cytat:
dostaje świra, jestem zła.. niech mnie ktoś przytuli!
|
|
|
#122 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI
Cytat:
oby mu tak zostało !! Cytat:
chodzę do kina tylko jak wygram bilety więc nigdy nie kupuję nic... kolów, popkornów i innych naczosów ! bo mi kasy szkoda (sknera )Cytat:
Siedze goła z maską na twarzy jak przetrawię mój szybki obiad (nawet nie piszę co jadłam bo a feeee )to pomacham nóżkami a potem znowu muszę do sklepu.. ale jutro wolne |
|||
|
|
|
#123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. wczoraj bylo tez oki zartowal, dawal buziaki a ja wyjechalam ze jest nie czuly bo wygrzebalam cos z zeszlego tygodnia, albo ze teraz mniej jest "czulosci" a on sie smial ze poprsaotu jest mu duszno w nocy (u nas w sypialni jest masakra) dlatego tak teraz jest a ja sie prawie przez to poryczalam bo stwierdzilam ze pewnie klamie i go nie pociagam albo mnie zdradza .. glupia ja ? tez wstyd chyba o tym pisac jak teraz wertuje pamiecia ... czasem jak sie rozpedze z gadka na niego to naprawde ma mnie dosc mowi mi ze sie powtarzam jak motorynka i wkrecam sobie , cos wejdzie mi do glowy i ja to chyba na sile chce urzeczywistniac .. nie wiem .. ![]() Ridja badz co badz do zoba w Bułgarii ![]() Blachaczek a Ty czego sie dolujesz <przytul>
"Everyday is a step closer" Edytowane przez La_Mezcla Czas edycji: 2013-08-14 o 16:59 |
|
|
|
|
#124 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
![]() muszę jakieś zakupy na szybko uskutecznić.. wolne mam do poniedziałku, jestem ciekawa czy pojadę w pt do A. chciałabym, bo inaczej zemrę z nudy!
|
|
|
#125 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
ale chyba faktycznie coś na jutro trzeba kupić... przecież obiad muszę rrobić...
|
||
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Wrocilam z szopingu
kupilam kilka (!) stanikow, krotka bluze Adidasa (takie jakby bolerko) i czerwony trencz Orsay Zaliczylam tez 2 cheeseburgery i malego szejka mango-maracuja w mc donalds Zaraz lapie za sztange
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
jakie ożywienie, łoo matko!
![]() ja jestem jakaś niedospana. po południu położyłam się na chwilkę i o 15.30 mnie obudził telewizor Nigdy nie zasypiam przed tvBolą mnie plec po dzisiejszym treningu i nogi po poniedziałkowym. gdy dorzucimy do tego kostkę to... ja chyba już się rozsypuję Nadrobiłam was, ale nie dojrzałam tego przepisu na placki z cukinią. Co z nim? ![]() anusia ty chyba często jakieś staniki kupujesz, nie? ;D Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-08-14 o 17:12 |
|
|
|
#129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
proboje zmienic swoje nastawienie, no wczoraj tez go to smieszylo ale jak mi sie wkrecilo to juz sie wkurzyl i pow ze go denerwuje moja gadka i ze jak on niema humoru czy cos to sie nie odzywa i jak ja teraz mam taki okres to tez mam sie nie odzywac az mi nie przejdzie .. bo powiedzial ze bylo dobrze a ja wymyslac i go drecze tymi gadkami a on nie wie jaki mam w ogole problem .. ze nie chce sie bo jest cieplo ze nie potrfi mi tego wytlumaczyc tak ma poprostu eh .. dzis go przeprosilam,m - to juz cos bo zadko to robie to mi napisal ze chce zeby bylo jak wczesniej i ze dobrze ze widze ze cos ze mna sie dzieje nie tak a ja zwalam wine na niego a bylo juz naprawde ok nie rpzejmowalam sie niczym robilam swoje bylam soba usmiechnieta i mimo ze np on mial loty mialam to gdzies i bylo dobrze a jak sie poklocilismy to zaraz normalnie gadalismy a teraz sie zafiksowalam cos ale mam nadzieje ze tak jak Ty zwalcze swoje wkretoloty
|
|
#130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wykończycie mnie!!!!! Cytat:
|
||||
|
|
|
#131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy c
Cytat:
Plus jeden na sobie, 4 dzisiaj kupione i jeszcze kilka w praniu . To juz nalog...
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
ojapie*dolę
![]() ja nigdy nachosów nie jadłam Dobrze, że mi ślinka nie leci
|
|
|
|
#133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzes
Cytat:
i jak ładnie poukładane !
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzes
Cytat:
ja mam 2 czarne , jeden bialy, jeden zolty i jeden czerwony .. koniec ![]() porzadek to ty masz godny nasladowania ![]() Asia nie proboj nawet jesc bo Cie wciagnie
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kupiłam paprykę i czas rozpocząć sezon na leczo
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
|
|
#137 | |
|
Wtajemniczenie
|
witam na nowym watku
juz 5 stron ![]() Melduje jak na razie zakupy w lumpku wieczorkiem robie Zuzke, jeszcze nie wiem jaka myslalam ze po wczorajszch wykrokach bede miala zakwasy, ale tylko lekko czuje tylek jak chodze po schodach albo siadam..chyba za malo zrobilam My dzisiaj na obiadek kurak i salatka..i podjadalismy synkowi frytki byly pyszne Cytat:
[/QUOTE]ja tez nie ale ja tez za czipsami nie przepadam..za slodyczami tez nie...chba ze nutella ale na kilogramy spozywam slonecznik ![]() MOj Facet mnie nie namawia, ale on tez je malo slodyczy...Za to dzieki niemu mamy zawsze mnostwo owocow w domu La_Mezcla a Ty czasem w ciazy nie jestes ?? ja mialam takie humorki wlasnie jak bylam w ciazy, albo mocno przed okresem...a moze masz cos z tarczyca i hormonki szaleja, moze warto sie przebadac...ja tez mialam takie jazdy na poczatku zwiazku ale Wy sie juz chyba troche znacie ? ![]() anusia o kurcze to naprawde nalog ![]() Powinnam wlosy isc umyc ale strasznie mi sie nie chce
|
|
|
|
|
#138 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tamten wątek końcówka coś ciężko szła, każda nabrała sił i spamuje na nowo (każda chce być w top 10 )Cytat:
Cytat:
Cytat:
żeby się później nie musiało męczyć z ich odstawianiem Cytat:
![]() jadłam już leczo wczoraj jeśli dobrze pamiętam u Tż pychotka! ![]() Nic dzisiaj nie ćwiczyłam, nie chce mi się! ![]() idę czytać książkę.
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i w upały mi też się rzadziej chce... Cytat:
![]() Ja mam jeszcze jeden słoik z zeszłego roku ![]() Planuję o 19 zacząć trening na piłce
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Co czytasz?
|
|
|
|
#141 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XIV
Musialam tak poukladac, bo 'artystyczny balagan' zajmowal za duzo miejsca
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
jak na razie to czytam "O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, oftopujemy i często grzeszymy cz.XIV"
![]() a tak serio to "Tysiąc wspaniałych słońc" Hosseini Ej, dziewczyny dlaczego nad postami wyświetla się, że jest to część XI a nie XIV?
Przeciętność nie jest tym, do czego należy dążyć! Edytowane przez anczysko1 Czas edycji: 2013-08-14 o 18:27 |
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle odebrałam od krawcowej rzeczy - jak cudnie jest mieć coś za dużego i musieć to zwężać
poczułam się jak lachon ![]() I robiłam zakupy na podróż, chcieliśmy kupić trochę jedzenia, ale zamiast tradycyjnych zupek chińskich i konserw postawiłam na tuńczyka w puszcze i takie kaszki instant zawsze jakaś mniej groźna alternatywa. Do tego jakieś pseudo fitness płatki.
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo podobno przepiękna książka! Czeka w kolejce do przeczytania na moim czytniku
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
zeżarłam kurczaka, ale zanim go już zjadłam to byłam głodna i zjadłam placuszki na sodzie i zsiadłym mleku.. powiem tyle - było warto
![]() wieczorem pobiegać lecę |
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dzisiaj tez kurczaczek, a konkretnie to kurzy cycek
ale w sosie ze smietany kocham kwasna smietane i nie potrafie sie jej wyrzec |
|
|
|
#147 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy c
Cytat:
zastępują mi owsiankę, zalewam mlekiem z wodą i już uwielbiam je ! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też miałam cycka w tej chińszyźnie
zaraz idę pomachać hantlami
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy c
redeyes ale Ty się zmieniasz
![]() 30 minut ćwiczeń za mną ale czuję niedosyt, nie mam czasu na więcej... kąpiel i zakupy... |
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot: O piękne sylwetki chyba walczymy, pijemy, offtopujemy i często grzeszymy cz. XI
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.

a wcześniej ciężko było go zgonić z komputera.
oby mu tak zostało !! 
chodzę do kina tylko jak wygram bilety
(sknera
.. wczoraj bylo tez oki zartowal, dawal buziaki a ja wyjechalam ze jest nie czuly bo wygrzebalam cos z zeszlego tygodnia, albo ze teraz mniej jest "czulosci" a on sie smial ze poprsaotu jest mu duszno w nocy (u nas w sypialni jest masakra) dlatego tak teraz jest a ja sie prawie przez to poryczalam bo stwierdzilam ze pewnie klamie i go nie pociagam albo mnie zdradza .. glupia ja ? tez wstyd chyba o tym pisac jak teraz wertuje pamiecia ... czasem jak sie rozpedze z gadka na niego to naprawde ma mnie dosc
mowi mi ze sie powtarzam jak motorynka i wkrecam sobie , cos wejdzie mi do glowy i ja to chyba na sile chce urzeczywistniac .. nie wiem .. 

Dobrze, że mi ślinka nie leci 
wniosek: nawet biegać trzeba umieć