![]() |
#121 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
do WIOLI; gdzie robilas ten zabieg mikrodermabrazji, mozesz podac jakies namiary? mnie tez te "cudowne peelingi" nie pomogly. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
![]()
ja wypróbowałam kilka domowych mokrodermabrazji i najlepsza okazała się Mary Kay. Na allegro kosztuje ok.100 zł, ja kupuję saszetki też na all - 10 saszetek na 10 zabiegów - ok. 24 zł.
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mikrodermabrazja
a co myslicie o zestawie z Oriflame
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
no właśnie tez mnie on ciekawi
![]()
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie,
Zapraszam do zapoznania się z ofertą firmy kosmetycznej CYRANO. Zapewniamy serwis gwarancyjny i pogwarancyjny, Certyfikaty, Najniższe ceny, Materiały marketigowe. Poszukujemy dystrybutorów na terenie Polski. Zapraszam http://allegro.pl/show_user_auctions.php?ui d=6013455 tel. 600 70 80 70 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
BAN stały
|
![]()
reklama jest płatna
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2007-10-02 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
![]()
Microdermabrazja to nowoczesna w pełni bezpieczna ,a zarazem bardzo skuteczna metoda będaca alternatywa dla zabiegów medycyny estetycznej ,która w spektakularny sposób poprawia funkcjonowanie skóry i pomaga uporać się ze specyficznymi jej problemami. Polega na bezinwazyjnym mechanicznym scieraniu wyłacznie warstwy rogowej naskórka microwarstwa po microwarstwie aż do pożadanego poziomu , pod stała kontrola wizualna kosmetyczki gwarantujac precyzję zabiegu.
- a więc wg. powyższego (np. kupując obojętny peeling czy inny specyfik do złuszczania naskórka w np. drogerii czy w takich firmach ja avon lub innych nie mających nic wspólnego z kosmetyką , czy uzyskam pożądany efekt ???? - odp. owszem jeżeli to co chcę złuścić jest minimalne ) jeżeli mówimy o microdermabrazji i chcemy uzyskać pożądany efekt to miejmy na myśli nie krem ale metodę za pomocą której przy użyciu sprzętu wykonujemy taki zabieg. Jeżeli ktokolwiek mówi że kupił preparat microdermabrazji to jest w ogromnym błędzie !!! Kwasy 8% ??? Oczywiście można zakupić w każdej aptece, ale jeśli chcemy wykorzystać kwasy do zabiegu to na pewno nie sami w domu bo możemy sobie zrobić krzywdę http://gabinet.mine.nu http://www.gabinet.cba.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() Produkty gabinetowe są drogie i dobre jakościowe , więc dlatego ceny zabiegów nie należą do najtańszych , ale przynoszą najlepsze efekty http://www.gabinet.mine.nu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny mam pytanie od ilu lat mozna robic mikrodermabrazje?? Bo slyszalam ze od 18 a ja w kwietniu koncze 18 a na zabieg chcialam isc w marcu i tak wlasnie sobie mysle czy ona mi moze zaskodzic?? Z tradziku jestem juz prawie wyleczona ale chce sie pozbyc tych blizn ktore mi po nim pozostaly. Ale mi chodzi o taka mikrodermabrazje u kosmetyczki a w nie w domu to jak myslicie poddac sie jej czy jeszcze poczekac??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
Na taki zabieg można spokojnie pozwolić sobie nawet przed osiemnastką. Jest w zupełności bezpieczny i daje dobre rezultaty. Jeśli na kosmetyku jest napisane mikrodermabrazja, to tylko ściema - to po prostu zwykły peeling!! Jak ktoś chce uzyskać dobry efekt, to powinien skorzystać z profesjonalnego zabiegu w gabinecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Od roku używam Mary Kay i jestem zadowolona. Niestety tylko raz próbowałam mikrodermobrazję innej firmy, ale była beznadziejna. Dziewczyny, jeżeli decydujecie się na Mary Kay, to lepiej duże opakowanie za 100 zł. Zaoszczędzicie sporo kasy, gdyż to jest dosyć wydajne, a w tubie jest tego dużo. Jak powiedziałam ścieram się tym od roku (niestety nie regularnie), a jeszcze mam połowę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się z poprzedniczkami
![]() ![]() Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Osobiście robiłam tylko raz dermabrazję w gabinecie i sporo zapłaciłam, a znajoma powiedziała mi że szkoda tyle pieniędzy skoro można duuużo taniej kupic dermabrazję oriflame. Ona stosuję ją juz dłuższy czas i bardzo mi polecała. Poza tym zauważyłam że ma ładną buzię.Mimo że jest przed 50-tką. Skuszę się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Kochane moje, może i domowa mikrodermabrazja coś daje, ale nic nie zastąpi wykonanej w dobrym salonie kosmetycznym. Miałam już takie zabiegi i co w skrócie powiedzieć? Po raz pierwszy robiono mi ją aparatem z którego leciały kryształki takie jak piasek (nie pamiętam nazwy) i od razu zasysane wraz z naskórkiem były do aparatu. Może to i coś dało ale ogólnie lipa! Najadłam się tylko tego piaseczku i w oczach miałam go pełno. Teraz od jakiegoś czasu chodzę na mikrodermabrazję diamentową wykonywaną specjalną głowicą. Byłam już 4 razy, ponieważ mam sporo blizn po trądziku, a i pierwsze zmarszczki delikatnie zaczynają się pojawiać. REWELACJA ! Mogę z serca polecić. Nie wiem czy na tak doskonałą kosmetyczkę trafiłam, czy też co innego, ale efekt cudny. Ceny co prawda są różne w różnych miejscach, ale tu gdzie chodzę w miarę tanio, a pakiety jeszcze tańsze. Polecam naprawdę !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Uwielbiam domowe mikrodermabrazje.
Polecam Microdermabrasion in a jar dr.Brandt. Droga ale rewelacyjna i niezwykle wydajna. Najlepsza, jakiej używałam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Ja się właśnie zastanawiam nad domową mikrodermabrazją od
lub Którą polecacie? Mam 20 lat, cerę mieszaną (wypryski w strefie T, a policzki suche).
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Hi,
Osobiście nie polecam mikrodembrazji Neutrogeny (Pure Glow, MicroDembrasion System). W skład zakupionego zestawu wchodził specjalny peeling (micro-oxide crystallized cream) plus urządzenie do masowania z gąbeczką na końcu. Używałam go rok temu i żadnych zmian nie zauważylam- efekt jak po normalnym peelingu. Obecnie jestem na etapie testowania Lancome Resurface Peel.. Oczekuje dobrych efektow no ale zobaczymy ![]() W 100% zgadzam się z dziewczetami iz lepiej wybrać sie na takie zabiegi do kosmetyczki jednak tej jesieni sprobuje domowych sposobów. Jesli te zawioda to przyszlej jesieni napewno oddam się w ręce profesjonalisty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Przyczajenie
|
a co z Opolem? możecie polecić jakiś niedrogi gabinet?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
A która z tych domowych mikrodermabrazji według Was najlepiej dziala na blizny??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Podpisuję się pod tym pytaniem. Mam sporo blizn po trądziku. Stosuję domową mikrodermabrazję L'oreala Refinish, ale nie widzę efektów.
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Mam 18lat i chciałabym spróbować mikrodermabrazji na piegi? Czy nie jestem za młoda? Czy są jakieś widoczne efekty po 1 razie? i ile mniej więcej to koszuje?
Proszę o odpowiedź, nowa tutaj jestem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
Devayani - całkowicie nie usuniesz blizn potrądzikowych , możesz zminimalizować ich widoczność , co do domowych mikrodermabrazji itp. to na pewno efektów nie będzie . Zabieg mikrodermabrazji polega na bezinwazyjnym mechanicznym ścieraniu warstwy rogowej naskórka microwarstwa po microwarstwie aż do pożądanego poziomu , pod stała kontrola wizualna , oczywiście.
Dla innych osób , jeżeli chcesz zrobić sobie mikrodermabrazję to nie traktuj tego jak manicure , czy pójście do fryzjera , jest to zabieg dal tych którzy tego potrzebują bez względu na wiek , jeżeli jesteś młoda to zazwyczj twoja skóra nie potrzebuje tego typu zabiegów. Ilość wykonanych mikrodermabrazji aby były widoczne efekty to minimum 5 zabiegów. Przed podjęciem decyzji warto odwiedzić gabinet kosmetyczny , aby kosmetyczka mogła obejrzeć twoją cerę i ocenić czy potrzebujesz tego typu zabiegu. Pozdrawiam więcej na temat mikrodermabrazji poczytasz tutaj Edytowane przez moniqmo Czas edycji: 2010-01-15 o 13:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy Wy także zauwałyście totalny brak wszelkich mikrodermabrazji w kremie w sklepach?
![]() |
#147 |
BAN stały
|
ja wolę iść do kosmetyczki, żeby mi to zrobiła profesjonalnie. warte swoich pieniędzy,
osobiście chodzę do salonu fryzjersko-kosmetycznego PAULA w PIASECZNIE Polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Może któraś z Was jest po zabiegu i może polecić jakiś salon kosmetyczny w okolicach Katowic gdzie robią zabieg mikrodermabrazji ( wypróbowany salon naprawdę godny polecenia)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Witam,
Mam pewien problem otóż kupiłam Mamie na urodziny kupon na 5 zabiegów mikrodembrazji diamentowej na grouponie . Jednak prezent się nie spodobał , więc mam pytanie czy jest może jakaś chętna osoba która chciałaby odkupić ode mnie te 5 zabiegów za 250 zł normalnie kosztowałoby to 600 zł. Kupon można zrealizaowac przez cały rok tylko ze w pierwszym miesiącu trzeba po prostu zamienić go na karnet czyli do 20 listopada. I mam pytanie czy byłaby chętna jakaś osoba z trójmiasta ? Salon znajduje się w Gdańsku na Żabiance. Mój e-mail to lara_rigel@o2.pl Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Dziewyczyny, pomożcie!
Czy fioletowe (jak siniaki) paski na twarzy po mikrodermabrazji wykonywanej w salonie to normalna sprawa? twarz jest oczywiscie cala zaczerwieniona, ale dodatkowo ma takie hmm smugi po pociągnięciach tego przyrzadu do wykonywania zabiegu.... troche sie martwie, bo przechodzilam ten zabieg juz 3 razy (w innym salonie) i boje się, ze dzisiaj zabieg nie byl prawidlowo wykonany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.