|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.21
sorry, że tak nie do końca odpowiem na Twoje pytanie, ale jak jakaś strona Ci średnio działa w telefonie, to "7" daje możliwość wyświetlania takiej wersji jak na komputery i ignorowania wersji mobilnej.
ie/ustawienia/preferencje witryny internetowej. (ja się o tym dowiedziałam przypadkiem, a często mi ta opcja tyłek ratuje) |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś do 10 zł kosztują, gama kolorystyczna ma wiele odcieni różu i nude, no i sa wg mnie bardzo fajne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zasiedzenie
|
Czy -40% na kolorówkę w Rossmannie to powtarzająca się akcja? I jak tak, to nie wiecie kiedy znowu będzie?
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tej pory była dwa razy, może się powtórzy ale tego chyba nikt nie wie ![]()
![]() |
#125 |
Naczelny Hipster
|
Odp: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.21
Dziewczyny jaka forme odswiezacza do powietrza polecacie?
Wprowadzilam sie do akademika, a w moim pokoju jest straszny zaduch, no smierdzi :/ wszystko jest czyste, no ale nie byl wietrzony przez dwa miesiace, wiec to pewnie dlatego. Jak jestem w pokoju to otwieram okno, zeby wywietrzyc, ale chce to jakos wspomoc ![]() Kiedys bylam w domu, w ktorym byly takie odswiezacze wsadzane do kontaktu i dla mnie one cuchna chemia :/ chyba, ze mozecie polecic jakas firme, ktora nie jest cuchnaca tylko faktycznie pachnie ![]() Myslalam jeszcze o takim czyms plynnym, do ktorego wklada sie te patyczki, ale zastanawiam sie czy to mi nie wywietrzeje w dwa dni? (zawartosc mam na mysli) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
...
|
Dot.: Odp: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.21
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Naczelny Hipster
|
Tylko, ze mi nie chodzi o psikany, bo nie bede co chwile psikac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Naczelny Hipster
|
Nie lubie zapachu kadzidelek
![]() Wolalabym cos swiezego, jakas trawa czy cos w ten desen. Kiedys mialam taki psikany, ktory pachnial jak swieze pranie <3 Ale psikanego nie chce, a zreszta nigdzie blisko nie mam Lidla xD Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Możecie mi doradzić coś w sprawie zakupu tableta/czytnika?
Mam sporo materiałów do nauki w pdf, doc itd. Tego są tysiące stron, mam rok, żeby to przerobić, a bez sensu będzie chyba drukować. Dlatego pomyślałam, żeby kupić 7" calowy czytnik albo tablet. "Czytać" będę max 2-3 godziny dziennie, na pewno z przerwami, więc w sumie nie musi mieć żadnych bajerów, aby się wzrok nie psuł. Tak naprawdę będzie mi to potrzebne tylko przez rok. Mam telefon z androidem i laptopa - to mi wystarcza. Możecie mi coś polecić z jak najniższej półki? Czy kupię coś, co nie pójdzie do kosza po tygodniu za jakieś maksymalnie (ale tak naprawdę maksymalnie) 300zł? Nie będę grała w żadne gry, fejsbuki, gadu gadu, skajpy też nie będą mi potrzebne. Nawet wizaż nie ![]() ![]() Korzystałam z czegoś takiego na wyjeździe, ale tylko przez tydzień max pól godziny dziennie (jakaś pogoda, autobusy itd.). Nada to się czy na dłuższą metę nie bardzo? naprawdę, na żadnych acerach, iPadach mi nie zależy ![]() I 7" cali najbardziej mi odpowiada. To taki format zeszytu A5, więc akurat.
Edytowane przez olasia99 Czas edycji: 2013-09-05 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
czytałam, że te odświeżacze z patyczkami od yankee candle są dobre i długo pachną.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Naczelny Hipster
|
Odp: Dot.: Odp: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.21
Cytat:
![]() Sprobuje z patyczkami Brisa moze najpierw... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#134 | |
Naczelny Hipster
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo
Cytat:
![]() ![]() A Bris tylko 4€ ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie maci
pioesnki szukam, 3 raperow w wieziennych ciuchach w paski, cos w nazie z xx, rapowy kawalek, a ,la lata 30'te, pomozecie, prosze
![]()
#136 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie maci
Cytat:
Czy Polskibus robi postoje na siku/fajka/rozprostowanie nóg? Warszawa - Gdańsk i z powrotem jeśli to ma znaczenie. Dość pilne bo po 13 mam odjazd ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Konto usunięte
|
Jak jechałam w lipcu na tej trasie to i w drodze do Gdańska i w powrotnej stawał na stacji benzynowej w Ostrołęce (?) na 15 minut - spokojnie można było skorzystać z toalety na stacji i wyjść się przewietrzyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Pytanie z cyklu czy powinnam. Bede sie widziala z kolezanka ktora mieszka za granica i tam urodzila dziecko. Przyjezdza na kilka dni i chcialabym sie spotkac z nimi, ale nie wiem czy koniecznoscia jest kupienie czegos dla dziecka. Pytam bo nie bede miala kiedy tego prezentu kupic
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#139 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tutaj masz pomocny wpis: http://mrvintage.pl/2012/07/jak-dobrac-torbeteczke.html Sprawdzi się coś w tym stylu, ale polecam jednak prawdziwą skórę, która posłuży dłużej i wygląda milion razy lepiej: http://www.zara.com/pl/pl/m%C4%99%C5...7p1295789.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
Mam kilka pytań.
Czy paszport wyrobi się szybciej w mieście zamieszkania (Płock) czy mieście wojewódzkim (Warszawa)? Pytam, bo moja siostra chce wyrobić, a teraz mieszka w Warszawie - jednak dotarcie zajmie jej sporo czasu, nie wiemy, czy nie lepiej, żebym ja złożyła w Płocku? Jaka może być czasowo różnica, a może nie ma żadnej? Czy szmatkę muślinową do mycia twarzy kupię gdzieś stacjonarnie? Allegro. Miałam na sprzedaż 6 kredek do oczu, wszystkie wystawiłam na jednej aukcji, żeby nie wystawiać i pilnować kilku. W aukcji zaznaczyłam, że proszę pytać o dostępność kolorów. Niedawno sprzedałam 3 kolory, napisałam w opisie, które były dostępne. Ktoś za chwilę kupił jeden. Zostały dwa kolory. No i kupiła znowu dziewczyna, która o kolor nie zapytała, a oczywiście jego nie było. Myślę sobie spoko, prowizja jest niewielka, kit z wystawianiem, oddam jej 100% kasy. Podała mi nr konta, oddałam jej kasę. Ani me, ani be, ani kukuryku, że kasę otrzymała, a dostałam potwierdzenie odczytania maila. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#146 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest niezgodne z regulaminem allegro. Jeśli nie masz 6 kredek w 6 kolorach czyli 36 kredek to musisz je wystawić na oddzielnych aukcjach. Może ona robi Ci na złość i chce Ci jakoś przekazac, że robisz źle? A ja mam pytanie o telefon. Mam nokię, nie smartfona, telefon ma niecały rok. Do tej pory bateria wystarczała na 2-4 dni w zależności od tego ile gadałam etc. Na wiosnę komórka zrobiła mi psikusa bo ładowałam ją wieczorem do "pełna", w nocy była odłączona a rano wrzuciłam do torby nie oglądając zbytnio. Po kilku godzinach się okazało, że bateria jest niemal rozładowana. I zrobiła tak ze 2 razy pod rząd. Zdziwiłam sie, że bateria tak szybko się zuzyła ale przeczekałam i telefon znowu działał jak należy. Na pewno nie włączało się samoistnie wi-fi, żadne aplikacje etc. Przez kilka miesięcy było ok a teraz znowu się tak robi. Tzn laduję telefon wieczorem, odłączam a rano bateria jest wyczerpana. co to może byc?
Edytowane przez kuki9 Czas edycji: 2013-09-06 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
działam Wam poczta na tlenie?
bomi się załadować nie chce.
#149 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Szybkie pytanie.
Czy wie ktoś czy spotify na androidzie zadziała bez wi-fi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.