![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla nienawidzących swojej wagi
W kwestii piciowej to ja piję czerwoną herbatę bez dodatków fusiastą, Yerba matę i wodę (najlepiej Ustroniankę z Jodem albo z Magnezem) chociaż najlepsze efekty miałam w trakcie pobytu w Ciechocinku (wiadomo jod, moja tarczyca miała urlop, cellulit sam znikł mimo picia wody wysokosodowej Krystynki, która nie jest polecana osobom, które chcą schudnąć. A ja właśnie chudłam i to jak pięknie), wystarczy, że wrócę do domu i po jakimś czasie znowu woda stoi.
Co do kwestii co nagle to po diable - u mnie to już sporo trwa ![]() co do białka - najlepiej przyswajalne i najbardziej wartościowe dla człowieka białko jest białko roślinne (migdały, owoc Noni), wegetarianie, którzy dobrze się odżywiają nigdy nie mają problemów z białkiem. Jedyna bolączka to wapno, które owszem jest w roślinach ale ciężko ustalić proporcję do fosforanów, żeby się dobrze wchłaniało (ja wapno biorę tabletkowe ale to z racji choroby, mam niedoczynność przytarczy, po operacji miałam tężyczkę stąd leki już do końca życia).
![]() |
#122 | |
bez kija nie podchodz
|
Moze tez poszperam na temat siłowych. kiedys chodzilam na silownie, ale mieszkalam w innym miescie, moze znajdę swoj stary trening, bo mialam go na kartce rozpisany
![]() Dzis mi uciekl autobus i wracalam 4 km na nozkach, zawsze cos :P Plus dzis się zmierzylam, zważylam i zrobiłam zdjęcia sylwetki. Mam zamiar powtorzyć za miesiąc..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziś Mel i Tiffany przede mną ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
bez kija nie podchodz
|
Ja dziś zrobie 6 minutowki ewy i rozciaganie ( uwielbiam, kiedys b. duzo w tym siedzialam
![]() I poczytam i spróbuje ulozyc ala trening silowy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zrobiłam z Tiffany boczki, bikini i pupę. Jej treningi są cudowne, energiczne, radosne, chce się więcej! Ona i Mel rządzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
bez kija nie podchodz
|
A ja jakos nie lubie Tiffany
![]() ![]() Uff 6 x5min chodakowskiej, 20 min rowerek i idę czytać coś o siłowym
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
eh ale jestem beznadziejna nowy tydzien, miała zacząć dietkę i dupa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Ja tez sie zbieralam kilka msc ale jak zaczynalam mega kopa. Musialam czuc ze tego chce na 150 % a nie na 70 tylko ![]() Wydrukowalam sobie zdjęcia super laski i powiesiłam nad biurkiem i na lodowce ( na mnie dziala) Teraz bede robic spis wymiarow, zrobiłam zdjęcia ( ktore sa okropnę!) co dało mi mocnego kopa i dzis cwiczylam wiecej niz zwykle. Wchodze tez na funpage ewki, tam mozna ostrzymac mega motywację. Metamorfozy dziewczyn. No nie wiem dla mnie to dziala, powiedzialam sobie ze do wakacji 2014 chce byc super laska i tyle ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ps. a ile kg chciałabyś zrzucić? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
bez kija nie podchodz
|
20
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Unex
![]() ja także parę razy zabierałam się za odchudzanie, ale zawsze przez swoją niecierpliwość i słomiany zapał poddawałam się szybko. tym razem jest inaczej. robię to tylko dla siebie, nie dla innych, zeby zobaczyli jak wyglądam. mną potrząsnęła choroba i konsekwencje jakie mogą za nią iść. teraz jestem zdeterminowana.
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Unex - ja mam na pulpicie super pupkę i tekst"Want it? Do it!" i wiem, że będę taką miała
![]() ![]() U mnie akurat dieta przyszła łatwo, nie wyobrażam sobie teraz zrobić na obiad coś smażonego, jakieś sosy, zjeść białe pieczywo czy pocukrować herbatę. Jasne, że nie daję się zwariować, bo jak mam ochotę na coś niezdrowego to czasem zjem, ale mam już zaszczepiony w głowie zdrowy styl życia ![]() Dziś zjem pstrąga na parze na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
bez kija nie podchodz
|
Ja tez juz sobie nie wyobrazam smazonego schaboszczaka z ziemniakami wcinac
![]() Nie wydaje mi się smaczny jak kiedyś. Pobiera mnie coś, nie wiem jak z cwiczeniami dzis w zwiazkuz tym..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
chwila przerwy od sprzątania, potem zakupy, obiad i ćwiczenia mnie jeszcze dzisiaj czekają, właśnie patrzę co ciekawego ma ta Tiffany
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona ma te treningi takie bardziej "kobiece", poruszasz pupką biodrami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Można się dołączyć?
![]() Niestety też nienawidzę swojej wagi. ![]() ![]() A wiecie co uważam za przyczynę? Głupi wf który będę miała dopiero w tym roku (a i tak niezbyt aktywny bo strzelanie, nie dałabym rady zapisać się na aerobik i ćwiczyć z resztą dziewczyn chyba bym umarła ze wstydu w stroju). W LO wfu było jakieś łącznie 3 godziny zegarowe więc widać jak nawet ta godzina dziennie robi różnicę... Więc przekonuję się do ćwiczenia, ale oczywiście teraz wakacje, jest milion ciekawszych rzeczy do zrobienia ![]() Cytat:
![]() Ale ona jest wysoka i szczupła a ja pod każdym względem przeciwieństwo.. Jak dobre na tyłek to trzeba skracać, jak dobre na długość to mi na łydce się klinują ![]() Cytat:
Jak chcesz to mogę Ci wysłać treningi rozpisane na każdy dzień tygodnia. Gdzieś w internecie jest jej oryginalny spis tych ćwiczeń, ale ja nie mogłam znaleźć wszystkich filmików więc skleciłam sobie swój ![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała Tiffkę rozpisaną
![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Już wysyłam na PW
![]()
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ze spodniami to też dla mnie koszmar, z długościa nie mam problemu, ale znów jak spodnie są mi dobre w tyłku, to obciskają udo, a jak dobre w udzie to znów na tyłku o dużo za duże... ja nie wiem na kogo oni te spodnie szyją... jakieś patyczaki chyba ![]()
![]() |
![]() |
#141 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zrobiłam boczki i pupę od Tiffany i brzuch z Mel bo uwielbiam akurat ten trening z nią, ale chyba zdecydowanie lepiej bawiłam się z Tiffany. spodobały mi się te ćwiczenia, chociaż chyba Mel daje mi większy wycisk. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do ćwiczeń codziennie, to ponoć 5-6 razy w tyg. to wystarczająco. Nie chcę dawać mylnych info, ale ostatnio ta wyczytałam w WH, że mięśnie muszą mieć też czas na regenerację. cześć Taranka! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() No to ja dzisiaj zaczynam dietkować ;D ciekawe co pokaże waga za 2 tygodnie u pani dietetyk oby spadek bo bardzo na niego liczę ![]() Ja też bardzo lubię mel b ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
Ja od dzisiaj wprowadzam regularnie jedzenie.
Rozpisałam sobie godziny no i tak będę jadła. ![]() Muszę pobudzić metabolizm, bo wczesniej jadlam rzadko i dużo. Do tego... muszę co najmniej 3 razy więcej pić niż normalnie, bo wczorja wypiłam tylko 2 kubki herbaty. Dobrze, że sobie to wszystko rozpisalam, zauwazylam przynajmniej jakie błędy robię ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
![]() Jestem nowa na wizażu! Bardzo spodobał mi się ten wątek! Mam podobne problemy i tak jak wy, ćwiczę z Mel B i Tiffany! Wolę Mel B, bo jakoś bardziej czuję, że ćwiczę i bardziej się męczę. A nie ma dla mnie nic lepszego jak nie móc podnieść się z podłogi po ćwiczeniach ![]() Mam 55kg i 165cm wzrostu. W kwietniu ważyłam 59 kg i zauważyłam, że to już przegięcie. Mam tendencję do tycia w biodrach i na brzuchu. I straszną tendencję do rozstępów. ![]() ![]() Na początku lipca ważyłam 52kg, i teraz czuję się strasznie, wiem, że nie jestem gruba, ale przecież chodzi o to, żeby dobrze się czuć ze swoim ciałem. A waga o niczym nie świadczy. Moje ciało nie ma w sobie nic atrakcyjnego... Więc może wesprzemy się razem, wyznaczymy sobie cele i będziemy motywować się wzajemnie żeby je osiągnąć? ![]() Mój cel do końca września to ok 53,5 kg- to mnie uszczęśliwi. Oczywiście bardziej liczą się dla mnie centymetry, ale będę się cieszyć z każdego ubytku. No i 13 października wybieram się na wesele, więc mam nadzieję, że do tego czasu wrócę do tych 52 kg, a jeśli nie potrafię zrzucić tych kg, to chociażby marzy mi się, by z boczków mi ubyło! :< uffff, ale się rozpisałam. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez vrou Czas edycji: 2013-09-18 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
bez kija nie podchodz
|
A ja jestem chora, wczoraj po poludniu poczułam się fatalnie. No i nie ma regularnego jedzenia, bo w ogole apetytu nie mam. Dzis sobie zrobię jakąś rybkę we foli, a tak to nic nie jadłam jeszcze..
No i 2 dzien przerwy w treningach.. ![]() Szkoda mi tych dni tak bardzo, jutro raczej tez odpuszcze, bo nie widze poprawy stanu zdrowia.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
może to trochę paradoksalne, ale żeby schudnąć trzeba jeść ![]() warto w tym celu skorzystać z jakiegość kalkulatora, który nam powie ile kalorii w zależność od aktywność powinno się spożywać
![]() |
![]() |
#149 | |
bez kija nie podchodz
|
gucia, ja sobie zalozylam, ze 1 dzien w tygodniu na regenerację
![]() jest jakas szansa, ze robie za malo dni na regeneracje i dlatego nie chudne, czy to nie mozliwe ? Albo za ciezkie treningi ? Bo w sumie zazwyczaj po treningu, nie mam juz sily na nic, pot czasami kapie na podlogę Tak się wciagnelam w wir cwiczen, ze dla mnie to juz norma ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a poza tym przyczyny mogą byc też inne: palisz tłuszcz, ale rozwijasz mięśnie - a te też mają swoją wagę lub dostarczasz za mało kalorii i organizm się broni i zbiera zapasy myślę, że przetrenowanie też może tu grać dużą rolę generalnie całe trenowanie, praca nad sylwetką to jest gra prób i błędów musisz spróbować i zobzczyć co się będzie działo jeśli zrobisz trening co drugi dzień ja trenuję 3 razy w tygodniu i w zupełności mi to wzstarcza ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.