Pieniadze a zwiazek - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 11:56   #121
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Pieniadze a zwiazek

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;42743863]Facet nadaje sie do kopniecia w dupe. 31-letni kon wiazac sie z mloda dziewczyna powinien wiedziec, ze ich finanse wygladaja zupelnie inaczej. To, ze ma do Ciebie pretensje, ze tak jest jest chore.
Oczekiwanie, zebys zawsze byla odwalona jak stroz w Boze Cialo tez jest skandaliczne.

Kop w dupe. Naprawde, nie ma innej rady. Jestes mloda, nie stoisz nad grobem , znajdziesz lepszego chlopa. Jak nie znajdziesz to lepiej byc samej niz z burakiem.[/QUOTE]

Ten związek nie ma przyszłości a facet to burak pospolity.
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 11:58   #122
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Autorko, gratulacje Rzadko się spotyka na forum taką konsekwencję, podziwiam z całego serducha i trzymam kciuki
Stary 2013-09-13, 11:59   #123
GrumpyCat
Wredny kotecek

Cytat:
Napisane przez Mentalna_Idiotka Pokaż wiadomość
Z tym ciaglym idealnym wygladem, to jest tak, że ciagle ma pretensje pedicuire nie zrobiony, wlosy niepofarbowane, czasami nie mam na to normalnie czasu i kasy. Nie chodze do kosmetyczki, jedynie do fryzjera na farbowanie i to co 2 miesiace, ostatnio powiedzial, zebym sie wybrała, to powiedzialam, ze mnie nie stac, zeby co miesiac 90 zł zostawic u kosmetyczki na sam pedicure (sama staram sie o to dbac, ale wiadomo, ze nie wyglada to tak profesjonalnie), powiedziałam mu, że skoro jest taki madry i chce zebym chodzila do kosmetyczki na zabiegi na kazdy kawalek ciala niech mi na to da, albo nie wymaga tego. zamknał sie na 4 spusty...
O Boże... zbieram szczękę z podłogi... nawet nie chcę pisać co sobie o tym facecie pomyślałam bo dostanę bana
Stary 2013-09-13, 12:14   #124
Shira Yuki
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Pieniadze a zwiazek

Cytat:
Napisane przez bujdanaresorach Pokaż wiadomość
Autorka już się wyprowadziła
i oby nie wróciła.
Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu.
Jestem jak dziki Mustang.
Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja
.
Shira Yuki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 12:20   #125
GrumpyCat
Wredny kotecek

Bardzo dobra decyzja Facet zarabiał prawie 5 razy więcej od autorki, niby taki omo inteligent a nie potrafił prostej kalkulacji zrozumieć, że choćby skały srały to po połowie nie dadzą rady się dokładać, no chyba że wynajęliby razem mały pokoik w mieszkaniu studenckim wtedy mogliby się składać po równo, tylko ciekawe jak długo by ten pan wytrzymał

Znajdziesz jeszcze o wiele wartościowszą osobę A te teksty na temat wygądu... bez komentarza... Brad Pitt się znalazł
Stary 2013-09-14, 07:17   #126
Mentalna_Idiotka
Przyczajenie

Dziekuje Wam jeszcze raz za slowa wsparcia!
Co dzien czytajac Wasze wpisy utwierdzam sie w przekonaniu, ze postapilam prawidlowo!
Mentalna_Idiotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-14, 08:30   #127
Figlak
Zadomowienie

Nie udzialałam się tutaj, ale czytałam od początku i powiem szczerze, że nie wierzyłam że zdecydujesz się i odejdziesz od niego.
On zapewne teraz jest święcie przekonany, że za tydzień czy dwa wrócisz i będziesz prosiła żeby Cię przyjął z powrotem, bo przecież on Cię z biedy wyciagnął

Gratuluję odwagi i życze wytrwałości. Widać, że jesteś silną dziewczyną, zaradną i dasz sobie radę. Powodzenia
Figlak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-14, 11:21   #128
Hiyori
Zadomowienie

Gz i powodzenia

Edytowane przez Hiyori
Czas edycji: 2013-09-14 o 11:23
Hiyori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-14, 11:42   #129
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Szczerze mowiac nie spodziewałam sie tego, sadzilam, ze bedzie mnie przekonywał i tak dalej, ale przyjal to bez cienia emocji. Nie rozumiem.
To znaczy rozumiem tylko, ze to nie mialo sensu, a ja w sumie nie mialam chyba dla niego wiekszego znaczenia.
przykro mi.
może po prostu dotarło do niego, że będziesz dla niego zbyt kosztowna, nie dorzucisz, ile żądał, do mieszkania, jedzenia; na ciuchy, kosmetyczkę i fryzjera kasy nie masz, więc musiałby Cię sponsorować i, niewykluczone, że pozbył się Ciebie, a sam może zacząć rozglądać się za bardziej majętną niewiastą. Taką, która zapłaci sobie za farbę i depilację brazylijską i panu krewetki zafunduje.
Desperatką, miałabym wrażenie, ale cóż, wiadomo, że i totalne buraki dziewczyny znajdują.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2013-09-14 o 11:44
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-14, 11:49   #130
Pomadka
Zakorzenienie

Trudno sie nie zgodzic z dziewczynami.
Cytat:
Napisane przez Mentalna_Idiotka Pokaż wiadomość
No wlasnie, jak mu zasugerowałam, że moze bysmy troche pooszczedzali, albo ze powinien mi okazac troche zrozumienia i mi pomoc, ze mu sie odwdziecze przeciez za to, jak bede zarabiala normaln
wiesz, takie gadanie 'odwdziecze sie' to brzmi jak obietnica wiecznie nigdy/kiedys. zatem nie dziw mu sie, ze reaguje jakbys go chciala wykorzystac... jakkolwiek dobre nie sa Twoje intencje.

Cytat:
ie, to powiedzial, ze zwariowałam i, że jestem 'cwana'.. wydaje mi sie, ze on mysli, ze chce go wykorzystac, nie wiem, zawsze powtarza poza tym : 'to ja wyrwałem Cie z tego bidowania, powinnas sie cieszyc' i tym podobne.
Jesli to prawda, ze tak to bez ceremonialow Ci mowi, to jest to totalna dyskwalifikacja faceta!

Cytat:
Trudo jest go 'kopnac w tylek', bo go kocham, wiem, ze to glupie, milosc jest slepa, ale ja mimo wszytsko bardzo chce go ztrzymac przy sobie, ale jednoczesnie wykanczam sie psychicznie ciaglym zastanawianiem sie, czy sprostam jego wymaganiom finansowym.
Nie sadzilam, ze status finansowy moze tak dzielic ludzi...
Z tym ciaglym idealnym wygladem, to jest tak, że ciagle ma pretensje pedicuire nie zrobiony, wlosy niepofarbowane, czasami nie mam na to normalnie czasu i kasy. Nie chodze do kosmetyczki, jedynie do fryzjera na farbowanie i to co 2 miesiace, ostatnio powiedzial, zebym sie wybrała, to powiedzialam, ze mnie nie stac, zeby co miesiac 90 zł zostawic u kosmetyczki na sam pedicure (sama staram sie o to dbac, ale wiadomo, ze nie wyglada to tak profesjonalnie), powiedziałam mu, że skoro jest taki madry i chce zebym chodzila do kosmetyczki na zabiegi na kazdy kawalek ciala niech mi na to da, albo nie wymaga tego. zamknał sie na 4 spusty...
Spoko, zatem wykoncz sie psychicznie, zamiast sprowdzic faceta do parteru, ktoremu sie wydaje, ze jak mam zlotowke wiecej, to moze wymagac i tylko wymagac...

Wez, nie wiem czy nie jest szkoda czasu i twojego zaangazowania w to wszystko...
Stary 2013-09-14, 12:52   #131
wilusia
Przyczajenie

Bardzo dobrze zrobiłaś. Gratuluję Ja sama wyrwałam się z naprawdę niszczącego mnie związku ze starszym facetem i powiem szczerze, że długo się zastanawiałam czy zrobiłam dobrze. Minęło 4 miesiące i naprawdę cieszę się, że tak się stało.
wilusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości