|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Drugą klasę zaczynają, w trudnych chwilach się wspierają! - Licealistki 2012, c
ahh, szkoda gadać...
po prostu chodzi o brak słowności. Najpierw mi naobiecuje a później nic z tego nie wychodzi... |
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugą klasę zaczynają, w trudnych chwilach się wspierają! - Licealistki 2012, c
Cytat:
jak ja nienawidzę wieczorów, szczególnie takich kiedy siedzę sama, nie mam z kim pogadać i jest i za☠☠☠iście smutno i wgl do dupy.. idę spać
|
|
|
#123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki wielkie kochana
![]() a ja idę pić z siostrą brandy, które dostała na 18nastkę ;> jutro na 18nastkę na którą mi się nie chce iść. a i zycie jest chujowe, a faceci bez uczuć.
|
|
#125 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Drugą klasę zaczynają, w trudnych chwilach się wspierają! - Licealistki 2012, cz
Ja właśnie wróciłam z Warszawy i zaraz idę spać, bo o 5 30 umowilam się z Tz tem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze dzisiaj miałam jechać do Krakowa z siostrą, ale mam już dość podróży.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
a mnie głowa coś boli, za długo spałam chyba wypiłam kawusie i idę się ogarnąć i ten dom do porządku doprowadzić. Śmiać mi się chce z Tż siostry- ostatnio jak byliśmy na weselu to ona nie przyszła z os. towarzyszącą i mówiła że po co jest mieć faceta i takie tam że lepiej samemu przyjść (tańczyła z mega przystojnym kelnerem, sam ją poprosił
) a ja patrzę a ona na fb ustawiła sobie że w związku jest haha, ładnie aż jej wypomnę te słowa z wesela |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
dowiedziałaś się ze siostra ma chłopaka prrzez fb ?
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio Tż jak był u niej mówił że pojechała do jakiegoś chłopaka ale nie myślałam że Oni razem są, przypuszczam że On też nie. Nie mam kontaktu z Tż od wczoraj więc jak się dzisiaj spotkamy(no a mam nadzieję że tak) to mi powie tyle że ja już wiem. Tż pewnie znów będzie mówił że ja tylko na niego krzyczę no na pewno
![]() Aj teraz już rozumiem, to nie moja siostra ma chłopaka tylko siostra Tż!
Edytowane przez miss vikachu Czas edycji: 2013-09-21 o 14:14 |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Drugą klasę zaczynają, w trudnych chwilach się wspierają! - Licealistki 2012, cz
hejo
nocowalam u kolezanki, chyba z pol godziny tylko przespalam i jak na zlosc nie mam jak odespac, bo zaraz wujek przyjezdza ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do tego mam zły humor i wszystko mnie wkurza, najchętniej bym się z kimś spotkała. ;x
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
powiedz mi czy glany są bardzo ciężkie ? Chcę je w przyszłym tygodniu sobie kupić powiedz mi jeszcze jakie są najlepsze i czy to nie bedzie dziwnie wyglądało jak będę do nich zakładała jakieś ładne bluzeczki
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Ja mam Steel'e i zdecydowanie polecam To jedne z najlepszych glanów moim zdaniem. No i wyglądają bardzo efektownie. HD też są świetne, ale jak dla mnie to trochę gorzej wyglądają. Ale to już kwestia gustu. Możesz trochę poczytać o dobrych firmach na necie - jest tego spoooro. Ale opinie podzielone, więc moim zdaniem lepiej poczytać na stronie sklepu recenzje danego modelu, inaczej to taka loteria, bo wiadomo, że komuś, kto zalicza kilkanaście koncertów w ciągu miesiąca i jeszcze solidnie poguje, buty rozwalą się szybciej niż osobie, która może i nawet nosi je często, ale nie naraża na jakieś szczególne uszkodzenia ![]() 3. Moim zdaniem nie, ale to zależy jakie bluzeczki masz na myśli Bo mam koleżankę, która ubiera się jak barbie, a do tego zakłada glany no i nie ukrywam - wygląda to komicznie... Ale ogólnie glany można fajnie łączyć ze strojem szkolnym, niekoniecznie musisz się ubierać jak typowa metalówa ![]() Aaaaa czuję się coraz gorzej.. |
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do ubrań to chodziło mi o np. jakiś sweterek w kwiatki, albo taki ładny sweterek biały oversize, bluzka z kołnierzykiem lub np. spodnie w kolorze jeansu z delikatną czarną panterką, tak pytam zeby nie było że taka mieszanka glanów i takich lekko słodkich ubrań będą wyglądać kiczowato
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
kurczaki, glany wydają mi się idealne na zimę i moje wiecznie przemoknięte skarpetki, ale niee, to jednak nie dla mnie ;<
|
|
|
|
|
#136 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze, to trudno tak stwierdzić bez patrzenia xd Ja przystaję na tym, że glany pasują nie tylko do typowo metalowego stylu, ale korzystać się z nich powinno raczej w zestawieniach rockowych/grunge itp, bo nie do wszystkiego pasują. No, chyba, że mowisz o takich bardziej stylowych, jak martensy chociażby, albo zwykłe glany, ale *patrz niżej, co piszę do Domi Cytat:
Możesz spróbować z takimi modelami:One Two Three Four Five Six Seven Te ostatnie mi się baaardzo podobają...
|
||
|
|
|
|
#137 |
|
Konto usunięte
|
glany nie czarne to dziwne glany :<
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jednak postawię na trapery ![]()
|
|
|
|
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
ja szukam butów na zimę, ale jak zwykle, nic mi się nie podoba
![]() i ja też zaczynam chorować
|
|
#141 |
|
Rozeznanie
|
Ja też planuje zakup butów zimowych ale bardzo cenię sobie elegancję więc trudno mi jest znaleźć jakieś porządne w normalnej cenie. Nie ukrywam że glany też mi się podobają ale przeraża mnie to że one są ciężkie, bardzo lubię leciutkie buty których praktycznie nie czuć że się ma na nogach. Jak popatrzyłam na ubrania i buty z tego sklepu co podawaliście linki do glanów to niektóre ubrania i buty całkiem spoko
|
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
Ja na zimę kupiłam sobie takie butki:
http://ccc.eu/pl/woman/ catalog/all/317305 |
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
też muszę sobie kupić buty na zimę. w z zeszłego roku niestety podeszwa się odkleja. chciałam kozaki na płaskim obcasie, takie wyższe. mam nadzieję, że uda mi się jakieś sensowne znaleźć
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Ja na zimę mam te glany raczej, nie planuję kupować typowo zimowych butów ;p
Za to rozglądam się za botkami, ale kasy brak... |
|
|
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
Ja jeszcze nie myślę o butach na zimę.
![]() Co roku tak jest, że jest spada śnieg, a ja ogarniam, że nie mam w czym chodzić, potem na szybko kombinuje jakieś buty, ale żadne jakie oglądam mi się nie podobają, albo nie mam tyle kasy. ![]() Glany są spoko, ale jakoś nigdy nie kupiłam sobie własnych, w sumie nie wiem czemu. ![]() Dalej się czuję beznadziejnie, jutro po szkole, a najlepiej w czasie lekcji muszę iść do lekarza. |
|
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
znalazłam za☠☠☠iste glany na vinted.pl , steele, w moim rozmiarze, kolesiówa która je sprzedaje tylko raz w nich chodziła , tylko 100 zł, żyć nie umierać
jeszcze tylko spytałam się jej o rozmiar w cm (bo wiadomo co inna marka to inny rozmiar) |
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja noszę 38 rozmiar i mam glany 39.Chociaż najlepiej zawsze przymierzać, no ale jak nie masz możliwości, to trudno. A z tym rozmiarem większym, to też w sumie różnie bywa
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
A ja padam na twarz
Od kilku godzin uczę się na biologię i mam wrażenie że nic nie umiem |
|
|
|
|
#149 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

)

) a ja patrzę a ona na fb ustawiła sobie że w związku jest haha, ładnie aż jej wypomnę te słowa z wesela 

Do tego mam zły humor i wszystko mnie wkurza, najchętniej bym się z kimś spotkała. ;x

To jedne z najlepszych glanów moim zdaniem. No i wyglądają bardzo efektownie. HD też są świetne, ale jak dla mnie to trochę gorzej wyglądają. Ale to już kwestia gustu. Możesz trochę poczytać o dobrych firmach na necie - jest tego spoooro. Ale opinie podzielone, więc moim zdaniem lepiej poczytać na stronie sklepu recenzje danego modelu, inaczej to taka loteria, bo wiadomo, że komuś, kto zalicza kilkanaście koncertów w ciągu miesiąca i jeszcze solidnie poguje, buty rozwalą się szybciej niż osobie, która może i nawet nosi je często, ale nie naraża na jakieś szczególne uszkodzenia
Ale ogólnie glany można fajnie łączyć ze strojem szkolnym, niekoniecznie musisz się ubierać jak typowa metalówa