Wyzwanie SYLWESTER - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-23, 10:38   #121
vrou
Przyczajenie

Dot.: Wyzwanie SYLWESTER

w końcu zakończyło się urodzinowe obżarstwo i wracam do Was!
Czuje się jak gruby prosiak i aż mi się płakać chcę z nerwów, że tyle nie ćwiczyłam i tak się nawpieprzałam!

No ale teraz czas wrócić do ćwiczeń!
Epinephrine- też ćwiczę p90x, są zabójcze jak dla mnie, muszę robić przerwy, nie daję rady zrobić wszystkiego na raz. Ćwiczę na zmianę z Mel B. Ponoć wyszło teraz 2p90x, ale widziałam, że z jakimiś przyrządami to ja odpuszczam, bo nie posiadam i nie lubię.

Co do jedzenia to uwielbiam kurczaka <3 ! Albo warzywka na patelni, albo brokuł z ryżem/kaszą. Kurczaka zawsze robię na wodzie, dodaje przyprawy, oregano, pieprz, trochę przyprawy do mięs, bazylię, do tego sałata lodowa oooooommm!

a próbowałyście lasagne z cukinni zamiast makaronu? mniam!
vrou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 10:42   #122
blanche_
Rozeznanie

Jeszcze nie robiłam żadnej bo jakoś ubzdurałam sobie że musi być w tej formie z tym falowanym brzegiem
O mały włos właśnie nie puściłam kuchni z dymem przez moje jajka na drugie śniadanie
Wczoraj robiłam tylko dwa zestawy i kilka pompek, bo jestem jeszcze na antybiotykach, ale po tiffoczkach zakwasy są

p90x chciałam kiedyś robić, ale to jest jakaś masakra i jeszcze ym musiała drążek załatwić

Edytowane przez blanche_
Czas edycji: 2013-09-23 o 10:43
blanche_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 10:45   #123
vrou
Przyczajenie

to chyba robiłaś właśnie tą drugą wersję p90x, bo ta pierwsza jest bez drążków i innych takich bajerów. wszystko na ziemi z użyciem rąk i nóg. no i mięsni brzucha! ale też masakra, tylko może trochę mniejsza.
vrou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 10:59   #124
blanche_
Rozeznanie

nic nie robiłam
Oglądałam filmiki na yt żeby zobaczyć o co w ogóle chodzi, skoro tak to może jednak się zabiorę. Ale to bardziej siłówka czy aeroby? Bo od czwartku wracam do biegania i więcej aerobów już mi nie trzeba
Stary 2013-09-23, 12:39   #125
offca88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vrou Pokaż wiadomość
w końcu zakończyło się urodzinowe obżarstwo i wracam do Was!
Czuje się jak gruby prosiak i aż mi się płakać chcę z nerwów, że tyle nie ćwiczyłam i tak się nawpieprzałam!
Mam to samo weekend u rodziny i kg jedzenia na stole i w żołądku, ale od dziś chce zacząć na maxa INSANITY
Stary 2013-09-23, 13:25   #126
natalab
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alekziz Pokaż wiadomość
Lepiej późno niż wcale. Chociaż widać, że ona treningowi poświęca większość swojego czasu, ale może za jakiś dłuuuugi czas przynajmniej w połowie będę wyglądać jak ona. Z resztą ona najbardziej skupia się na ćwiczeniach siłowych, czego ja robię niestety zbyt mało... Muszę znów wrocić na siłownie!

Dziękuje bardzo! Nie znałam wcześniej tej strony, ale właśnie tego mi było trzeba.

proszę bardzo ja też niedawno ją odnalazłam

Moja wymiana:
biżuteria/ubrania:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post48358050
książki:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post41932564
natalab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 14:09   #127
blairinne
Raczkowanie

Dziewczyny, świetnie Wam idzie.

Ja niestety nie mam się czym chwalić, właśnie się przeprowadziłam i nie miałam kompletnie czasu ani ochoty na ćwiczenia. Dietę trzymam tak czy siak=ze względów zdrowotnych. Jednak nie wiem jak się zabrać na nowo do aktywności fizycznej, bo pogoda nie sprzyja rowerowi ani bieganiu, a do ćwiczeń "z płyt" mam dość mało miejsca. Może orientujecie się gdzie w Krakowie można znaleźć jakieś tanie karnety na siłownię czy cokolwiek takiego? Dopiero tutaj zamieszkałam i jestem zielona.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-23, 14:14   #128
Anol
Rozeznanie

Dołączam do was laseczki
Wiele razy zaczynałam ćwiczyć i trwało to góra miesiąc, od dawna obiecywałam sobie, że rzucę palenie, o zdrowszym (bo 100% to ono nie jest) jedzeniu nawet nie marzyłam. Myślałam że to droga zabawa, no i też nie wierzyłam, że potrafię.
Jednego dnia zmieniłam wszystko nie potrafię robić czegoś stopniowo.
Będąc w pracy powiedziałam sobie basta, nie wypalę kolejnej fajki. W domu nie ruszyłam obiadu, zrobiłam sobie na szybko warzywa na patelnię z Biedronki z kurczakiem i sosem czosnkowym. PYCHA. Pomyślałam sobie: dziewczyno skoro już zaczęłaś to idź dalej!! I wieczorem wyciągnęłam zakurzony stepper, a potem przywitałam się ponownie z Jillian Mój TŻ nie jest typem, który mnie wspiera we wszystkim, zazwyczaj śmieje się, że to moja kolejna fanaberia i zaraz mi przejdzie. Nie dziwie się, bo zawsze miałam słomiany zapał hehe.
Teraz mnie podziwia
Od 3 miesięcy nie palę.
Od 3 miesięcy odżywiam się zdrowiej.
Od 3 miesięcy ćwiczę

Śmieszne jest to, że fajki było mi łatwiej rzucić niż słodycze. Zdarza mi się zgrzeszyć, oj taaak
Wyzwanie sylwestrowe!! Chcę założyć obcisłą mini i nie wstydzić się boczków czy pupy

Oliwia 18.05.2015

Anol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 14:20   #129
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anol Pokaż wiadomość
Dołączam do was laseczki
Wiele razy zaczynałam ćwiczyć i trwało to góra miesiąc, od dawna obiecywałam sobie, że rzucę palenie, o zdrowszym (bo 100% to ono nie jest) jedzeniu nawet nie marzyłam. Myślałam że to droga zabawa, no i też nie wierzyłam, że potrafię.
Jednego dnia zmieniłam wszystko nie potrafię robić czegoś stopniowo.
Będąc w pracy powiedziałam sobie basta, nie wypalę kolejnej fajki. W domu nie ruszyłam obiadu, zrobiłam sobie na szybko warzywa na patelnię z Biedronki z kurczakiem i sosem czosnkowym. PYCHA. Pomyślałam sobie: dziewczyno skoro już zaczęłaś to idź dalej!! I wieczorem wyciągnęłam zakurzony stepper, a potem przywitałam się ponownie z Jillian Mój TŻ nie jest typem, który mnie wspiera we wszystkim, zazwyczaj śmieje się, że to moja kolejna fanaberia i zaraz mi przejdzie. Nie dziwie się, bo zawsze miałam słomiany zapał hehe.
Teraz mnie podziwia
Od 3 miesięcy nie palę.
Od 3 miesięcy odżywiam się zdrowiej.
Od 3 miesięcy ćwiczę

Śmieszne jest to, że fajki było mi łatwiej rzucić niż słodycze. Zdarza mi się zgrzeszyć, oj taaak
Wyzwanie sylwestrowe!! Chcę założyć obcisłą mini i nie wstydzić się boczków czy pupy
Ja niestety też palę, ale słodycze potrafiłam rzucić z dnia na dzień, a palić - nadal palę.

Poza tym gratuluję wytrwałości!!

I jak tam efekty po 3 miesiącach ćwiczeń?
to dużo i mało i wszystko.
alekziz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 14:26   #130
czikabomb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blairinne Pokaż wiadomość
Dziewczyny, świetnie Wam idzie.

Ja niestety nie mam się czym chwalić, właśnie się przeprowadziłam i nie miałam kompletnie czasu ani ochoty na ćwiczenia. Dietę trzymam tak czy siak=ze względów zdrowotnych. Jednak nie wiem jak się zabrać na nowo do aktywności fizycznej, bo pogoda nie sprzyja rowerowi ani bieganiu, a do ćwiczeń "z płyt" mam dość mało miejsca. Może orientujecie się gdzie w Krakowie można znaleźć jakieś tanie karnety na siłownię czy cokolwiek takiego? Dopiero tutaj zamieszkałam i jestem zielona.
Ja polecam Platinium, karnet kosztuje 119 zł + 10 zł kaucji. Duży wybór zajęć, możesz sobie wybrać zumbę, masalę, latino dance, czy brzuchomanię, pilates i wiele innych- jest różnorodność i dobre godziny. Zapewne są tańsze siłownie, ale na innych niestety się nie znam
czikabomb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 14:41   #131
BandytkaD
Rozeznanie

Ja z moich ulubionych dań dietetycznych mam sałatkę z brązowego ryżu, kurczaka, żurawiny i orzechów włoskich. nawet mogłam sobie dodać do tego majonez light, ale rezygnowałam z niego
a druga sałatka to się mocno musiałam przekonać, ale jest świetna: rukola, gruszka, prażone pestki dyni, cytryna, oliwa i kiełki słonecznika. Bardzo zapychająca. Gramatury się wydają niewielkie, ale przy tak lekkich wagowo rzeczach to wychodzi tego naprawdę duża miska.

Ja teraz cierpię, że zimno się robi, bo nie mogę jeździć na rowerze do pracy a takto sobie ćwiczę zumbe holenderską oraz dance fitness. No i Tiffany na boczki

a co do basenu: nawet bym pochodziła razem z mężem (bo on też chce schudnąć) ale ja niestety od podstawówki do końca liceum w ramach wf-u miała basen i czułam się zmuszona do tego i teraz czuję wielkie zniechęcenie czego żałuję po części, bo wtedy miałam ujędrnione ciało
BandytkaD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-23, 15:11   #132
natalab
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BandytkaD Pokaż wiadomość
Ja z moich ulubionych dań dietetycznych mam sałatkę z brązowego ryżu, kurczaka, żurawiny i orzechów włoskich. nawet mogłam sobie dodać do tego majonez light, ale rezygnowałam z niego
a druga sałatka to się mocno musiałam przekonać, ale jest świetna: rukola, gruszka, prażone pestki dyni, cytryna, oliwa i kiełki słonecznika. Bardzo zapychająca. Gramatury się wydają niewielkie, ale przy tak lekkich wagowo rzeczach to wychodzi tego naprawdę duża miska.

Ja teraz cierpię, że zimno się robi, bo nie mogę jeździć na rowerze do pracy a takto sobie ćwiczę zumbe holenderską oraz dance fitness. No i Tiffany na boczki

a co do basenu: nawet bym pochodziła razem z mężem (bo on też chce schudnąć) ale ja niestety od podstawówki do końca liceum w ramach wf-u miała basen i czułam się zmuszona do tego i teraz czuję wielkie zniechęcenie czego żałuję po części, bo wtedy miałam ujędrnione ciało
to spróbuj się przełamać nastaw się optymistycznie i do dzieła!

Moja wymiana:
biżuteria/ubrania:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post48358050
książki:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post41932564
natalab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 15:39   #133
Anol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Epinephrine Pokaż wiadomość
Też tak mam, ale pocieszam się myślą że teraz pocierpię jako "klocek", a za 3 miesiące będe sexi babką.

ja kiedy mam ochote na coś słodkiego sięgam po pistacje bądź rodzynki! Polecam

Chyba zacznę ćwiczyć p90x.
Ostatnio miałam taki napad na słodkie i zaczęłam jeść rodzynki, ale potem popatrzyłam ile mają kalorii Rodzynki są zdrowe i daję je do owsianki, ale żeby zaspokoić moją "chcicę" to musiałabym pochłonąć paczkę, a to mija się z celem.
W zamrażalniku ZAWSZE mam zamrożone kawałki banana (takiego żółtego z brązowymi plamami bo jest najsłodszy) i robię loda.... ale to brzmi nieraz dodaje inne owoce ale wtedy jest mniej słodki.

Cytat:
Za mną:

Mel B:
8 min abs
10 min pośladki

10 min Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90
20 min Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout

dziewczyny, jakie robicie ćwiczenia na nogi?
Któreś z 6 minutowych Chodakowskiej dają po nogach.
Siedzenie przy ścianie jest całkiem męczące, a jak chcesz coś co Cię zabije to poćwicz z Zuzką

Cytat:
Ja niestety też palę, ale słodycze potrafiłam rzucić z dnia na dzień, a palić - nadal palę.

Poza tym gratuluję wytrwałości!!

I jak tam efekty po 3 miesiącach ćwiczeń?
W wymiarach i wadze nic spektakularnego, ale jak zobaczyłam swoje fotki w kostiumie kąpielowym z sierpniowego wyjazdu nad morze to szczęka mi opadła Oglądanie się w lustrze i robienie pozowanych zdjęć ma się nijak do spontanicznej sesji (gdy jesteś tego nieświadoma).
Nie nie !! Nie wyglądam jak Adriana Lima niestety, ale efekty widoczne.
Nie zależy mi jakoś specjalnie na kilogramach, bardziej na centymetrach. Mam 178-180 cm (wynik zawsze jest inny ) i ważę 66-67 kg, więc jest ok. Tyle, że mam obwisły tyłek i oponkę

Cytat:
Napisane przez BandytkaD Pokaż wiadomość

Mnie chyba bardziej trzeba przekonać do mieszania owoców w tego typu sałatkach. Do tej pory nie rozumiem jak u licha dziewczyny mogą jeść serek wiejski na słodko. Raz próbowałam i prawie się Chyba że ananas i rodzynki to było kiepskie połączenie.

Na rowerze do pracy jeżdżę cały czas, o ile nie pada Nie mam daleko bo 2 km i jak nie pojadę rowerem to muszę iść na piechotę... wolę rower bo szybciej

Oliwia 18.05.2015

Anol jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 17:44   #134
Julliee93
Raczkowanie

hej Jak tam Wam dziś dzień mija ? Ja dziś zrobiłam sobie dzień bez ćwiczeń gdyż po wczorajszych mam takie zakwasy ,że ledwo się ruszam. Ale przynajmniej wiem ,że wczoraj faktycznie coś zrobiłam
Myślę,że za tydzień jak już wyjadę znów z domu na studia to moja dieta zmieni się na lepsze. Tutaj mam tyle pokus, mama zawsze kupuje coś słodkiego dla rodzeństwa więc i ja nie mogę się oprzeć i nie zjeść tego batonika czy ciasteczek
Julliee93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 18:32   #135
alekziz
Zakorzenienie

Za mną:

Mel B:
10 min pośladki
8 min abs

Tiffany ballerina legs - 5 min
Cassie legs and thigs workout - 10 min

20 Minute Extreme SEXY BIKINI ABDOMINAL Workout
10 minute Fat-Burning Cardio Workout: BeFit in 90

Włączyłam sobie muzykę idealną na trening i odrazu lepiej się ćwiczyło.
Stary 2013-09-23, 18:54   #136
zuzanna90
Raczkowanie

za mną cardio z programu Body Revolution autorstwa Jillian

niestety pochłonełam dziś taką ilość słodyczy, że chyba przez tydzień będę miała wyrzuty sumienia
Stary 2013-09-23, 18:57   #137
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzanna90 Pokaż wiadomość

niestety pochłonełam dziś taką ilość słodyczy, że chyba przez tydzień będę miała wyrzuty sumienia
nie ładnie... teraz trza to spalić i następnym razem się kontrolować
Stary 2013-09-23, 19:01   #138
zuzanna90
Raczkowanie

Cytat:
nie ładnie... teraz trza to spalić i następnym razem się kontrolować
tak jest! poprawię się

ps. jeszcze jak widzę, że jesteś fanką Vixena, to Twoje słowa trafiają do mnie podwójnie

Edytowane przez zuzanna90
Czas edycji: 2013-09-23 o 19:03
zuzanna90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 19:24   #139
j_o_l_e_k
Przyczajenie

hej
ja dziś zrobiłam total body circuit i szok trening
niestety czekolada mnie znowu skusiła
a weekend to była słodyczowa porażka
j_o_l_e_k jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-23, 19:30   #140
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
tak jest! poprawię się

ps. jeszcze jak widzę, że jesteś fanką Vixena, to Twoje słowa trafiają do mnie podwójnie
haha. ja ogólnie hip-hopowo zakręcona dziewczyna.:brzyd al:
widzę, że też słuchasz rapu. to się dogadamy!

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
Napisane przez j_o_l_e_k Pokaż wiadomość
hej
ja dziś zrobiłam total body circuit i szok trening
niestety czekolada mnie znowu skusiła
a weekend to była słodyczowa porażka
no to kolejna w kolejce do spalenia tego dziadostwa to same zło dla naszego pięknego ciała!
Stary 2013-09-23, 19:33   #141
zuzanna90
Raczkowanie

Cytat:
haha. ja ogólnie hip-hopowo zakręcona dziewczyna.:brzyd al:
widzę, że też słuchasz rapu. to się dogadamy!
no to mam bratnią rapową duszę
Stary 2013-09-23, 19:48   #142
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
no to mam bratnią rapową duszę
piona siostro!
Stary 2013-09-23, 20:06   #143
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja jestem po Jillian. coraz lepiej mi idzie.
I dietetyczne dziś ładnie.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 20:32   #144
Tusia forte
Wtajemniczenie

Hejka! Można dołączyć?
Moje wakacyjne postanowienie idealnej sylwetki trochę nie wyszło, dlatego moim kolejnym i już ostatecznym celem i datą odniesienia sukcesu ma być właśnie sylwester! Potrzebuję motywacji, szczególnie w okresie zimowym , bo wtedy najtrudniej mi trzymać dietę i zmusić się do ćwiczeń spod ciepłego koca
Mam nadzieję, że w końcu uda mi się ujędrnić ciało i zaskoczyć wszystkich nową sylwetką za trzy miesiące. Pomożecie?

noticemysoul

Is there a cure for this pain
Maybe I should have something to eat
But food wont take this emptiness away
Im hungry for you my love
Tusia forte jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 20:41   #145
zuzanna90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tusia forte Pokaż wiadomość
Hejka! Można dołączyć?
Moje wakacyjne postanowienie idealnej sylwetki trochę nie wyszło, dlatego moim kolejnym i już ostatecznym celem i datą odniesienia sukcesu ma być właśnie sylwester! Potrzebuję motywacji, szczególnie w okresie zimowym , bo wtedy najtrudniej mi trzymać dietę i zmusić się do ćwiczeń spod ciepłego koca
Mam nadzieję, że w końcu uda mi się ujędrnić ciało i zaskoczyć wszystkich nową sylwetką za trzy miesiące. Pomożecie?
pomożemy
i ćwiczymy, ćwiczymy bo inaczej ...
Stary 2013-09-23, 20:44   #146
BandytkaD
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anol Pokaż wiadomość

Mnie chyba bardziej trzeba przekonać do mieszania owoców w tego typu sałatkach. Do tej pory nie rozumiem jak u licha dziewczyny mogą jeść serek wiejski na słodko. Raz próbowałam i prawie się Chyba że ananas i rodzynki to było kiepskie połączenie.
ja też nie byłam przekonana, ale się przełamałam i spróbowałam i pokochałam to połączenie Jeżeli sałatki z owocami, to albo w małych ilościach, albo po prostu sałatka owocowa. tych serków wiejskich smakowych nie trawie, są dla mnie obrzydliwe :/ zresztą, kiedyś tyle tych serków naturalnych jadłam, że mi się przejadły
BandytkaD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 21:59   #147
mira_belle
Raczkowanie

Cytat:

Uwielbiam BR, jeden z moich ulubionych zestawów Jillian, szkoda tylko, że nigdy nie dotarłam dalej niż do 7 workotu Zawsze mi się buzia śmieje jak ona tam krzyczy i się znęca nad grupą

Wczoraj: belly dancing fat burning, 8 min arms, 10 min waist Tiffany
A dziś zakwasy i 9 km spaceru.
mira_belle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-24, 07:49   #148
zuzanna90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mira_belle Pokaż wiadomość
Uwielbiam BR, jeden z moich ulubionych zestawów Jillian, szkoda tylko, że nigdy nie dotarłam dalej niż do 7 workotu Zawsze mi się buzia śmieje jak ona tam krzyczy i się znęca nad grupą
uwielbiam ją!
ja dopiero wczoraj zaczęłam, i muszę, MUSZĘ wytrwać do końca
Pierwszy tydzień robię z opcją na przyspieszenie metabolizmu więc ćwiczę 2 razy dziennie i mam dziś takie zakwasy, że oj...
ale grupę do ćwiczeń mają fantastyczną aż chciało by się tam być
Stary 2013-09-24, 08:10   #149
alekziz
Zakorzenienie

o czym dziewczyny piszecie? jakiś link może? chętnie zobaczę o czym mowa!

i tak poza tym to dzień dobry!
Stary 2013-09-24, 08:21   #150
zuzanna90
Raczkowanie

Cytat:
o czym dziewczyny piszecie? jakiś link może? chętnie zobaczę o czym mowa!

i tak poza tym to dzień dobry!
cześć dziecko rapu!

o link ciężko, bo Body Revolution to rozległy program i niestety w całości znajduje się na chomiku albo na innych tego typu portalach.
Program autorstwa Jillian Michaels, trwa 90 dni, jest fajna różnorodność, co 2 tygodnie zmieniają się zestawy treningów siłowych, co miesiąc zmienia się cardio.
Więcej nie napiszę, bo dopiero przecieram szlaki, więc o wrażeniach i mam nadzieję efektach napiszę za miesiąc, dwa

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości