|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
A ja widziałam dziś na grouponie kalendarz z własnymi zdjęciami (taki na każdy miesiąc zdjęcie na gorze, na dole daty
![]() ![]() ![]() Ogólnie jeśli chodzi o Dzień Chłopaka to jestem zwolenniczką drobnych prezentów w stylu bilety do kina, kubek, bokserski ![]()
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III
Ja osobiście mogę polecić uslugi z tej stronki:
"reklama" Są to portrety/tabliczki ręcznie wypalane w drewnie. Na znajomch robi mega wrażenie. Każda osoba przeze mnie obdarowana takim prezentem była zadowolona ![]() Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-09-26 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
|
e - papierosa nie polecam - szybko się nudzi, poza tym nie jest w stanie zastąpić normalnego więc raczej na dłuższą metę nie pomoże rzucić palenia ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
Ja mam pewien problem z prezentami, bo akurat tak się złożyło 5 okazji w ciągu miesiąca ;p Najpierw obrona TŻ, zaraz potem jego imieniny, dzień chłopaka ( te trzy okazje zaledwie w 4 dni
![]() ![]() Więc pomyślałam, że pierwszą trójkę można po prostu uczcić dobrą kolacją, pysznymi czekoladkami...takim po prostu romantycznym weekendem we dwoje ![]() Na urodziny natomiast - poluję na elegancki skórzany portfel, i mam wielką nadzieję, że mój mężczyzna będzie na tyle leniwy, że nie kupi sobie żadnego wcześniej sam ![]() Co sądzicie o takim rozwiązaniu ? ;p Bo myślę i myślę i nadal nie jestem pewna czy dobrze to rozplanowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak poza tym świetnie wszystko rozplanowałaś. Podziwiam, że udało Ci się znaleźć rozwiązanie, bo dla mnie czasem jedno "święto" jest problemem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
No niby tak...o ile ten jego portfel się wcześniej nie rozleci, bo mamy do czynienia za stanem krytycznym
![]() A co do branży...logistyka ;p Więc może być ciężko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie mam pojęcia, z czego korzystają logistycy.. Więc polecam uśmiech
![]()
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ja pomyślałam, że na dzień chłopaka dam mu pudełko "Zestaw "imie TŻ" i wrzucę mu tam tabakę, skarpetki(bo zawsze gubi i nie ma rano jakich włożyć :P) i jakieś dobre piwko pinty i może żel intymny(ale to chyba zostawię na późniejsze okazje bo nigdy nie robiłam mu nic na dzień chłopaka a chodzi o drobiazg
![]() ![]() Na urodziny podarowałam mu koszulke zespołu, którym się wtedy bardzo jarał i jak dotąd to jest najbardziej udany prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Czy to na pewno dobry pomysł na prezent
Drogie, szybko zbliża się nasza dziesiąta rocznica i trochę w panice szukam pomysłu na prezent. Koleżanka podsunęła mi pomysł, żeby wykupić karnet na lot motolotnią - podobno fantastyczne doznania i niezapomniane wrażenia. Znalazłam nawet firmę
"reklama" , która robi z całego lotu film i zdjęcia. Wygląda świetnie, cena też jest do zaakceptowania tylko zastanawiam się czy to na pewno dobry pomysł. Mój Miły lubi wycieczki, podróże i tego typu aktywności ale zastanawiam się czy nie przesadzę. Może macie jakieś doświadczenia. Rozmawiałam z kimś z tej firmy i zapewniano mnie, że to super frajda i mąż na pewno będzie zadowolony ale wolałabym się upewnić - tym bardziej, że w ubiegłym roku nie do końca trafiłam z pomysłem ![]() Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-09-28 o 16:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
wyjątkowy prezent dla chłopaka
Cześć! Zainteresowało mnie to forum, więc od razu założyłam konto i mam do Was pytanie. Czy macie jakiś pomysł na wyjątkowy i oryginalny prezent dla chłopaka? Nie musi być to nic drogiego, bardziej jakiś upominek od serca, który wywała szczery uśmiech na jego twarzy.. Chciałabym, pokazać mu jak mi na nim zależy a nie kupić byle co, żeby było xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy to na pewno dobry pomysł na prezent
Z moich doświadczeń wynika, że:
a) zaraz dostaniesz bana b) żadna Wizażanka na tą stronę nie wejdzie c) za moment posypią się posty że reklama jest płatna d) taka forma reklamy nie jest zachęcająca i firmę stawia w dosyć złym świetle |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 | |
Konto usunięte
|
Dot.: wyjątkowy prezent dla chłopaka
Cytat:
Ja swojemu byłemu kiedyś zrobiłam prezent sama - kupiłam ozdobne pudełko, białe karteczki i napisałam na każdej za co go kocham (można np. 365 na każdy dzień roku), zrobiłam ruloniki, obwiązałam każdy wstążeczką i włożyłam do pudełka. Codziennie otwierał jeden, radochę miał niezłą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
kup mu GTA V ale możesz go potem długo nie zobaczyć
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
Ja w prezencie dla mojego TŻ bym kupila coś sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny poratujcie mnie... Z moim partnerem przerobiliśmy już większość prezentów ja od paru dni nieskutecznie szukam dla niego prezentu z okazji dnia chlopaka. Ciasta muffinki i inne wyroby już były koszulka, bokserki, gadzety elektroniczne, kupony i inne rzeczy juz byly. Chcialabym go czyms zaskoczyc ale niestety nie mam kompletnie pomyslu
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Tylko sprawdź czy ma konsolę, bo z tego co wiem nie ma wersji na PC
![]() Mój zawsze marzył o własnym logo, ze swoim pseudonimem, więc zaprojektowałam takie, a mając akceptację projektu, po cichu zamówiłam mu grawerowany kubek i pieczątkę z owym logo. O ile nie zniżyłabym się do kupna mu kubka z napisem 'Dla mojego Misia' [uważam, ze jest wiele lepszych prezentów], o tyle wiedziałam, że taki będzie strzałem w dziesiątkę, bo będzie jedyny w swoim rodzaju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Możesz też zamówić breloczek na allegro. Dodać np. wasze zdjęcie, Twoje, czy jakiegoś miejsca, w którym byliście. Z tyłu można dodać napis.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Konto usunięte
|
Ja mojemu wojakowi kupuję bransoletkę z wygrawerowanym cytatem jjego ukochanego filmu, piekę pakę ciastek dla całego oddziału i daję zdjjęcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() z góry dzięki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
![]()
Mam taka sprawę. Koledzy mają urodzinki i czy nie byłoby lekką przesadą dać im takiego cycuszka antystresowego ?(mają po 16 lat). Byłoby śmiesznie ale nie wiem czy nie głupio? prosze o pomocc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla kolegów! :)
Możecie zamówić karykatury
![]()
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
Właściwie to kupiłam prezent TŻ, ale martwię się, że to pomyłka. Zawsze miał portfel sportowy, więc taki mu i tym razem kupiłam. Dobrej jakości, ulubionej marki a jednak... kilka godzin temu, mimochodem rzucił, że chciałby portfel elegancki "dla prawdziwego faceta" :P I co tu robić? Dać czy kombinować coś innego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Prośba o pomoc !
Witam wszystkich ; )
Mój chłopak niebawem obchodzi swoje osiemnaste urodziny i wymyśliłam, że zrobię mu filmik urodzinowy z życzeniami z całego świata. I tutaj mam do was pytanie ? Czy znacie jakiś obcokrajowców którzy byliby chętni coś takiego dla mnie nagrać w swoim ojczystym języku? ![]() ![]() Edytowane przez helloxaggie Czas edycji: 2013-09-30 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prośba o pomoc !
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Przyczajenie
|
Dot.: Prośba o pomoc !
O, super, dziękuję za informację...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Na ostatnie urodziny TŻ dostał ode mnie piżamę - może niezbyt romantyczny prezent, ale stara jest okropna i nie mogłam na nią dłużej patrzeć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
prezent dla 30-latka - pomocy
Jestem z moim facetem od niedawna i nie mam kompletnie pomysłu co mu kupić na urodziny . lubi biegać , słuchać płyt winylowych , jest miłośnikiem kawy , wspominał także o torbie skórzanej na laptopa , ale jestem maturzystką i mój budżet jest ograniczony .(do 150 zł) nosi także tytanową obrączkę i ta jest już zniszczona , ale chyba za krótko jesteśmy ze sobą żebym kupowała mu takie prezenty . macie jakieś pomysły ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
Dot.: prezent dla 30-latka - pomocy
[1=4361879d4c70b2b53b813e4 187372d2034e23790_68a6537 18270f;43179521]Jestem z moim facetem od niedawna i nie mam kompletnie pomysłu co mu kupić na urodziny . lubi biegać , słuchać płyt winylowych , jest miłośnikiem kawy , wspominał także o torbie skórzanej na laptopa , ale jestem maturzystką i mój budżet jest ograniczony .(do 150 zł) nosi także tytanową obrączkę i ta jest już zniszczona , ale chyba za krótko jesteśmy ze sobą żebym kupowała mu takie prezenty . macie jakieś pomysły ?[/QUOTE]
150zł to kawał pieniądza, także spokojnie. Jeśli lubi biegać, to możesz mu kupić pulsomierz albo koszulkę do biegania. Jeśli zbiera płyty winylowe, to jeśli wiesz co lubi możesz mu taką kupić. Możesz też iść w stronę kawy, kupić specjalny czajniczek do jej zaparzania, fajny kubek, kilka rodzajów smakowych kaw, młynek do mielenia kawy... Opcji masz naprawdę sporo ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.