Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-25, 11:12   #121
Jamajka007
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III

A ja widziałam dziś na grouponie kalendarz z własnymi zdjęciami (taki na każdy miesiąc zdjęcie na gorze, na dole daty ) za bodajże 30 zł + przesyłka. Na dzień chłopaka nie zdążę, ale oferta jest ważna do grudnia tak ze na Mikołajki jak znalazł

Ogólnie jeśli chodzi o Dzień Chłopaka to jestem zwolenniczką drobnych prezentów w stylu bilety do kina, kubek, bokserski

"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.."

Jamajka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-25, 12:33   #122
Paweek
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.III

Ja osobiście mogę polecić uslugi z tej stronki:
"reklama"

Są to portrety/tabliczki ręcznie wypalane w drewnie. Na znajomch robi mega wrażenie. Każda osoba przeze mnie obdarowana takim prezentem była zadowolona

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2013-09-26 o 09:49
Paweek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-25, 18:52   #123
corka Elzbiety
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izkaa12 Pokaż wiadomość
e-papieros cigito 2go lub VV Lambo plus kilka dobrych smakowych liquidów np. czekoladowe, owocowe, mentolowe (bo pali, a bardzo chciałabym żeby przestał)
e - papierosa nie polecam - szybko się nudzi, poza tym nie jest w stanie zastąpić normalnego więc raczej na dłuższą metę nie pomoże rzucić palenia ;p
corka Elzbiety jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-26, 10:29   #124
FlexiLyn
Rozeznanie

Ja mam pewien problem z prezentami, bo akurat tak się złożyło 5 okazji w ciągu miesiąca ;p Najpierw obrona TŻ, zaraz potem jego imieniny, dzień chłopaka ( te trzy okazje zaledwie w 4 dni ) a zaraz potem mamy rocznicę i jego urodziny
Więc pomyślałam, że pierwszą trójkę można po prostu uczcić dobrą kolacją, pysznymi czekoladkami...takim po prostu romantycznym weekendem we dwoje Na rocznicę zamówiłam magiczny kubek z naszym zdjęciem i dokupię do niego dobre herbatki, bo TŻ pije je litrami w pracy i może jeszcze coś słodkiego? W sumie nie mam pojęcia, co można by dołożyć do takiego prezentu? Jak myślicie?
Na urodziny natomiast - poluję na elegancki skórzany portfel, i mam wielką nadzieję, że mój mężczyzna będzie na tyle leniwy, że nie kupi sobie żadnego wcześniej sam
Co sądzicie o takim rozwiązaniu ? ;p Bo myślę i myślę i nadal nie jestem pewna czy dobrze to rozplanowałam
FlexiLyn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-26, 15:01   #125
Jamajka007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlexiLyn Pokaż wiadomość
Ja mam pewien problem z prezentami, bo akurat tak się złożyło 5 okazji w ciągu miesiąca ;p Najpierw obrona TŻ, zaraz potem jego imieniny, dzień chłopaka ( te trzy okazje zaledwie w 4 dni ) a zaraz potem mamy rocznicę i jego urodziny
Więc pomyślałam, że pierwszą trójkę można po prostu uczcić dobrą kolacją, pysznymi czekoladkami...takim po prostu romantycznym weekendem we dwoje Na rocznicę zamówiłam magiczny kubek z naszym zdjęciem i dokupię do niego dobre herbatki, bo TŻ pije je litrami w pracy i może jeszcze coś słodkiego? W sumie nie mam pojęcia, co można by dołożyć do takiego prezentu? Jak myślicie?
Na urodziny natomiast - poluję na elegancki skórzany portfel, i mam wielką nadzieję, że mój mężczyzna będzie na tyle leniwy, że nie kupi sobie żadnego wcześniej sam
Co sądzicie o takim rozwiązaniu ? ;p Bo myślę i myślę i nadal nie jestem pewna czy dobrze to rozplanowałam
Kim będzie po obronie? Bo można by dorzucić jakiś "branżowy" gadżet
A tak poza tym świetnie wszystko rozplanowałaś. Podziwiam, że udało Ci się znaleźć rozwiązanie, bo dla mnie czasem jedno "święto" jest problemem Co do portfela.. Z autopsji wiem, że ciężko jest się zebrać w sobie i w końcu kupić portfel. Z obserwacji natomiast mogę stwierdzić, ze facetom przychodzi to jeszcze trudniej

Stary 2013-09-26, 19:55   #126
FlexiLyn
Rozeznanie

No niby tak...o ile ten jego portfel się wcześniej nie rozleci, bo mamy do czynienia za stanem krytycznym Ale może nie...
A co do branży...logistyka ;p Więc może być ciężko
Stary 2013-09-27, 09:28   #127
Jamajka007
Zakorzenienie

Niestety nie mam pojęcia, z czego korzystają logistycy.. Więc polecam uśmiech

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-27, 16:17   #128
ashandie
Raczkowanie

Ja pomyślałam, że na dzień chłopaka dam mu pudełko "Zestaw "imie TŻ" i wrzucę mu tam tabakę, skarpetki(bo zawsze gubi i nie ma rano jakich włożyć :P) i jakieś dobre piwko pinty i może żel intymny(ale to chyba zostawię na późniejsze okazje bo nigdy nie robiłam mu nic na dzień chłopaka a chodzi o drobiazg ). No i pewnie słodycze, wszyscy faceci kochają słodycze

Na urodziny podarowałam mu koszulke zespołu, którym się wtedy bardzo jarał i jak dotąd to jest najbardziej udany prezent (zamawiałam ją z UK xD)
ashandie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-28, 14:33   #129
Irina2
Przyczajenie

Czy to na pewno dobry pomysł na prezent

Drogie, szybko zbliża się nasza dziesiąta rocznica i trochę w panice szukam pomysłu na prezent. Koleżanka podsunęła mi pomysł, żeby wykupić karnet na lot motolotnią - podobno fantastyczne doznania i niezapomniane wrażenia. Znalazłam nawet firmę
"reklama"
, która robi z całego lotu film i zdjęcia. Wygląda świetnie, cena też jest do zaakceptowania tylko zastanawiam się czy to na pewno dobry pomysł. Mój Miły lubi wycieczki, podróże i tego typu aktywności ale zastanawiam się czy nie przesadzę. Może macie jakieś doświadczenia. Rozmawiałam z kimś z tej firmy i zapewniano mnie, że to super frajda i mąż na pewno będzie zadowolony ale wolałabym się upewnić - tym bardziej, że w ubiegłym roku nie do końca trafiłam z pomysłem .

Edytowane przez jola2243
Czas edycji: 2013-09-28 o 16:03
Irina2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-28, 14:47   #130
Laurell228
Przyczajenie

wyjątkowy prezent dla chłopaka

Cześć! Zainteresowało mnie to forum, więc od razu założyłam konto i mam do Was pytanie. Czy macie jakiś pomysł na wyjątkowy i oryginalny prezent dla chłopaka? Nie musi być to nic drogiego, bardziej jakiś upominek od serca, który wywała szczery uśmiech na jego twarzy.. Chciałabym, pokazać mu jak mi na nim zależy a nie kupić byle co, żeby było xd
Laurell228 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-28, 14:49   #131
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

Dot.: Czy to na pewno dobry pomysł na prezent

Z moich doświadczeń wynika, że:
a) zaraz dostaniesz bana
b) żadna Wizażanka na tą stronę nie wejdzie
c) za moment posypią się posty że reklama jest płatna
d) taka forma reklamy nie jest zachęcająca i firmę stawia w dosyć złym świetle
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-28, 15:27   #132
201703160940
Konto usunięte

Dot.: wyjątkowy prezent dla chłopaka

Cytat:
Napisane przez Laurell228 Pokaż wiadomość
Cześć! Zainteresowało mnie to forum, więc od razu założyłam konto i mam do Was pytanie. Czy macie jakiś pomysł na wyjątkowy i oryginalny prezent dla chłopaka? Nie musi być to nic drogiego, bardziej jakiś upominek od serca, który wywała szczery uśmiech na jego twarzy.. Chciałabym, pokazać mu jak mi na nim zależy a nie kupić byle co, żeby było xd
Jest wątek zbiorczy.
Ja swojemu byłemu kiedyś zrobiłam prezent sama - kupiłam ozdobne pudełko, białe karteczki i napisałam na każdej za co go kocham (można np. 365 na każdy dzień roku), zrobiłam ruloniki, obwiązałam każdy wstążeczką i włożyłam do pudełka. Codziennie otwierał jeden, radochę miał niezłą
201703160940 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-28, 15:30   #133
sensei1992
Raczkowanie

kup mu GTA V ale możesz go potem długo nie zobaczyć
Stary 2013-09-28, 18:06   #134
miernikstresu
Rozeznanie

Ja w prezencie dla mojego TŻ bym kupila coś sobie aby zaspokoić jego jak i swoje pragnienia

miernikstresu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-29, 09:26   #135
elfa90
Raczkowanie

Dziewczyny poratujcie mnie... Z moim partnerem przerobiliśmy już większość prezentów ja od paru dni nieskutecznie szukam dla niego prezentu z okazji dnia chlopaka. Ciasta muffinki i inne wyroby już były koszulka, bokserki, gadzety elektroniczne, kupony i inne rzeczy juz byly. Chcialabym go czyms zaskoczyc ale niestety nie mam kompletnie pomyslu
elfa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-29, 09:39   #136
Aimee_J
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sensei1992 Pokaż wiadomość
kup mu GTA V ale możesz go potem długo nie zobaczyć
Tylko sprawdź czy ma konsolę, bo z tego co wiem nie ma wersji na PC

Mój zawsze marzył o własnym logo, ze swoim pseudonimem, więc zaprojektowałam takie, a mając akceptację projektu, po cichu zamówiłam mu grawerowany kubek i pieczątkę z owym logo.
O ile nie zniżyłabym się do kupna mu kubka z napisem 'Dla mojego Misia' [uważam, ze jest wiele lepszych prezentów], o tyle wiedziałam, że taki będzie strzałem w dziesiątkę, bo będzie jedyny w swoim rodzaju
Aimee_J jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-29, 13:23   #137
czikabomb
Raczkowanie

Możesz też zamówić breloczek na allegro. Dodać np. wasze zdjęcie, Twoje, czy jakiegoś miejsca, w którym byliście. Z tyłu można dodać napis.
czikabomb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-29, 15:18   #138
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Ja mojemu wojakowi kupuję bransoletkę z wygrawerowanym cytatem jjego ukochanego filmu, piekę pakę ciastek dla całego oddziału i daję zdjjęcie
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-30, 12:25   #139
skodka1997
Przyczajenie

Exclamation Prezent dla kolegów! :)

Hej Dostanę może od was jakieś pomysły na prezenty ze zdjęciami? Bo mamy jakby swoją "paczkę" i jednemu koledze i koleżance już daliśmy antyramy ze zdjęciami.Nie chcemy żeby pomysł powtarzał się kolejne razy (bo następni koledzy też już maja urodzinki).
z góry dzięki ))
skodka1997 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-30, 12:32   #140
skodka1997
Przyczajenie

Smile Antystresowy cycuszek na prezent? ;>

Mam taka sprawę. Koledzy mają urodzinki i czy nie byłoby lekką przesadą dać im takiego cycuszka antystresowego ?(mają po 16 lat). Byłoby śmiesznie ale nie wiem czy nie głupio? prosze o pomocc ))
skodka1997 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-30, 12:37   #141
mingunia
Raczkowanie

Dot.: Prezent dla kolegów! :)

Możecie zamówić karykatury
Stary 2013-09-30, 14:55   #142
Falca
Raczkowanie

Właściwie to kupiłam prezent TŻ, ale martwię się, że to pomyłka. Zawsze miał portfel sportowy, więc taki mu i tym razem kupiłam. Dobrej jakości, ulubionej marki a jednak... kilka godzin temu, mimochodem rzucił, że chciałby portfel elegancki "dla prawdziwego faceta" :P I co tu robić? Dać czy kombinować coś innego?
Falca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-30, 16:45   #143
helloxaggie
Przyczajenie

Prośba o pomoc !

Witam wszystkich ; )
Mój chłopak niebawem obchodzi swoje osiemnaste urodziny i wymyśliłam, że zrobię mu filmik urodzinowy z życzeniami z całego świata. I tutaj mam do was pytanie ? Czy znacie jakiś obcokrajowców którzy byliby chętni coś takiego dla mnie nagrać w swoim ojczystym języku? )) Wystaczy krótkie "wszystkiego najlepszego Michał". Byłabym bardzo wdzięczna. Czekam na wasze odpowiedzi !

Edytowane przez helloxaggie
Czas edycji: 2013-09-30 o 16:50
helloxaggie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-01, 08:58   #144
FlexiLyn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez skodka1997 Pokaż wiadomość
Hej Dostanę może od was jakieś pomysły na prezenty ze zdjęciami? Bo mamy jakby swoją "paczkę" i jednemu koledze i koleżance już daliśmy antyramy ze zdjęciami.Nie chcemy żeby pomysł powtarzał się kolejne razy (bo następni koledzy też już maja urodzinki).
z góry dzięki ))
A może puzzle zrobione z takiego zdjęcia? Jest wiele firm, gdzie można takie zamówić. Albo kalendarz, podkładka, kubek...
Stary 2013-10-01, 11:14   #145
Jamajka007
Zakorzenienie

Dot.: Prośba o pomoc !

Cytat:
Napisane przez helloxaggie Pokaż wiadomość
Witam wszystkich ; )
Mój chłopak niebawem obchodzi swoje osiemnaste urodziny i wymyśliłam, że zrobię mu filmik urodzinowy z życzeniami z całego świata. I tutaj mam do was pytanie ? Czy znacie jakiś obcokrajowców którzy byliby chętni coś takiego dla mnie nagrać w swoim ojczystym języku? )) Wystaczy krótkie "wszystkiego najlepszego Michał". Byłabym bardzo wdzięczna. Czekam na wasze odpowiedzi !
Mam nadzieję, że nie liczy się to jako reklama.. Jakiś czas temu miałam konto na portalu Interpals, gdzie można poznać ludzi z całego świata, poza nachalnymi mężczyznami z krajów arabskich () trafiłam na same sympatyczne osoby

Stary 2013-10-02, 06:29   #146
helloxaggie
Przyczajenie

Dot.: Prośba o pomoc !

O, super, dziękuję za informację... Będę próbować !
helloxaggie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-02, 15:43   #147
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Falca Pokaż wiadomość
Właściwie to kupiłam prezent TŻ, ale martwię się, że to pomyłka. Zawsze miał portfel sportowy, więc taki mu i tym razem kupiłam. Dobrej jakości, ulubionej marki a jednak... kilka godzin temu, mimochodem rzucił, że chciałby portfel elegancki "dla prawdziwego faceta" :P I co tu robić? Dać czy kombinować coś innego?
Możesz się rozglądnąć za eleganckimi. Wpadnie Ci coś w oko to kup a tamten sprzedaj. A jak nic nie znajdziesz to wtedy daj mu ten co kupiłaś. Może akurat się w nim zakocha :P
maggie_grace jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-06, 20:44   #148
emilienne
Raczkowanie

Na ostatnie urodziny TŻ dostał ode mnie piżamę - może niezbyt romantyczny prezent, ale stara jest okropna i nie mogłam na nią dłużej patrzeć przerobiliśmy już portfele, bokserki, ramki ze zdjęciami i wiele innych, coraz trudniej o pomysły
emilienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-08, 14:37   #149
4361879d4c70b2b53b813e4187372d2034e23790_68a653718270f
Konto usunięte

prezent dla 30-latka - pomocy

Jestem z moim facetem od niedawna i nie mam kompletnie pomysłu co mu kupić na urodziny . lubi biegać , słuchać płyt winylowych , jest miłośnikiem kawy , wspominał także o torbie skórzanej na laptopa , ale jestem maturzystką i mój budżet jest ograniczony .(do 150 zł) nosi także tytanową obrączkę i ta jest już zniszczona , ale chyba za krótko jesteśmy ze sobą żebym kupowała mu takie prezenty . macie jakieś pomysły ?
4361879d4c70b2b53b813e4187372d2034e23790_68a653718270f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-08, 21:38   #150
Pestka88
Zadomowienie

Dot.: prezent dla 30-latka - pomocy

[1=4361879d4c70b2b53b813e4 187372d2034e23790_68a6537 18270f;43179521]Jestem z moim facetem od niedawna i nie mam kompletnie pomysłu co mu kupić na urodziny . lubi biegać , słuchać płyt winylowych , jest miłośnikiem kawy , wspominał także o torbie skórzanej na laptopa , ale jestem maturzystką i mój budżet jest ograniczony .(do 150 zł) nosi także tytanową obrączkę i ta jest już zniszczona , ale chyba za krótko jesteśmy ze sobą żebym kupowała mu takie prezenty . macie jakieś pomysły ?[/QUOTE]

150zł to kawał pieniądza, także spokojnie. Jeśli lubi biegać, to możesz mu kupić pulsomierz albo koszulkę do biegania. Jeśli zbiera płyty winylowe, to jeśli wiesz co lubi możesz mu taką kupić. Możesz też iść w stronę kawy, kupić specjalny czajniczek do jej zaparzania, fajny kubek, kilka rodzajów smakowych kaw, młynek do mielenia kawy... Opcji masz naprawdę sporo

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości