![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ktoś coś słyszał o diecie OXY?
Zamiast stosować jakieś diety to zacznijcie zdrowo się odżywiać!
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
jasne
![]() Dzień pierwszy za mną. Głodna nie bylam ;D Największym osiągnięciem jest to, że mimo majówki i imprezy trzymałam się planu i nie kusiło mnie nawet ciasto ;> ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- odżywiałam się cały czas zdrowo. Zrezygnowałam z wielu rzeczy już dawno temu, jednak efektów jako takich nie ma ![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem absolutnie nie, jeśli masz problemy z tarczycą nie powinnaś się brać za gotowe diety-cut z internetu, tylko wybrać się do dietetyka, który ustawi twój plan żywieniowy indywidualnie, biorą pod uwagę również Hashimoto... Jeśli lekarz nie wspomniał, że poza lekami należy pod szczególną uwagę wziąć też specyficzne dla tego schorzenia zalecenia żywieniowe, to jestem zawiedziona (przykro, że wielu medyków jest przekonanych, że tabletki załatwią sprawę i tyle...).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Ja też głodna nie byłam, fajnie, że ta dieta jest tak urozmaicona, aż chce się jeść, raz byłam na tak monotonnej, że bez przerwy kusiło, żeby przerwać i podjadać ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
czy możesz napisać gdzie kupiłaś tą dietkę i jak długo na nią czekałaś . Chciałabym zacząć jak najszybciej ale nie wiem jak to zrobić żeby w miarę szybko ją mieć Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
dieta do zakupu na stronie.
Jadłospis jest super. Nie chodzi się głodnym ja mam jednak problem tak jak któraś pisała, z drugim sniadaniem. Po prostu śniadanie o 8 tak mnie syci że na kolejny posiłek mam ochotę dopiero po 12. No i drugie śniadanie z dnia 2 wylądowało w toalecie- nie dałam rady przełknąć - wszystkie składniki lubię ale każdy z osobna |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Ja też wczoraj zaczęłam dziewczyny!!
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Mi majówka i tak się posypała ale jak teraz za okno patrzę to niespecjalnie żałuję :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
witajcie, to ja się podłączę do czytania o tej nowej diecie. Jeszcze nie jestem przekonana, póki co latam po różnych forach i chomikach w poszukiwaniu diety, bo u mnie na ogół jest niestety tak, że przeczytam jadłospips i na tym się kończy, bo zawsze coś mi nie pasuje. Jesteście zadowolone z efektów?
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Ja mam wrażenie, że tego jedzenia jest czasem za dużo. Jak na przykład surówka do drugiego obiadu - nie mogłam wcisnąć tej ilości. I mam wrażenie, że kolacje są dużo większe od śniadań;p I póki co waga mi przez 2 dni nic nie zleciała;( Ale to pewnie dlatego, że przez 3 dni byłam na innej diecie i w środę źle się na niej poczułam, więc zmieniłam na oxy od czwartku. A od poniedziałku mam - 2,5kg więc ni jest źle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
No to z chęcią się przyłączę, oczywiście od poniedziałku, dziś zrobię zakupy... Od tygodnia jem zdrowo i zczęłam biegać ok 4 x w tygodniu, może z raz uda się pójść na basen...
cel -6kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie
![]() Troche Was podczytywalam no i w koncu sie zarejestrowalam ![]() Kupilsm diete i od dzis zaczelam ..zobaczymy czy cos sie ruszy ta paskudna waga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
Witam.
Ja też od dziś zaczynam. Sporo przytyłam przez ostatni czas, a ta dieta wydaje się fajna. Mam pytanko odnośnie przypraw jakie np. do kurczaka na parze? Możecie napisać jakich przypraw używacie?
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się czy mozna soli uzywac??? Bo w poprzedniej diecie jaka stosowalam nie mozna bylo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Zastanawiam się czy mozna soli uzywac??? Bo w poprzedniej diecie jaka stosowalam nie mozna bylo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Pierwszy dzień prawie za mną wyglada obiecujaco, prawie nie byłam głodna
![]() Co do soli to pewnie nie można przesadzać, bo sól zatrzymuje wodę i ogólnie jest niezdrowa... Przyprawy to wszystkie zioła np bazylia, tymianek, cząber, pieprz ziołowy, zioła prowansalskie, papryka... ja zawsze przyprawiam takim miksem ![]() Edytowane przez Isenia Czas edycji: 2014-05-05 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
według mnie najważniejsze żeby nie używać tych wszystkich kostek rosołowych, kucharków itp bo w tym jest niby najwięcej chemii
![]()
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Za mną 8 dzień diety. Waga niewiele się ruszyła bo to są wahania na poziomie kg - ale to są okolice miesiączki, więc mam nadzieję, że to dlatego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Zaczelam w poniedzialek z waga 82 kg. Dzisiaj rano sie zwazylam i jest 80
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś drugi dzień ![]() U mnie też drugie śniadanie z dnia dzisiejszego wylądowało w wc ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
ha ha nieżle, ja nie zabrałąm do pracy marchewki i zjadłam w drugi dzień IIśniadanie z pierwszego :P, czyli niewiele straciłam, ale dziś to jakaś głodna chodzę... na wadze mniej o 0,6kg, niby wiem że to woda, ale i tak cieszy....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
Hej przyłącze się do Was, będzie raźniej
![]() Za mną pierwszy dzień, też macie wrażenie że te porcje są ogromne. Wypiłam 500 ml wody przed śniadaniem i już go prawie nie mogłam zjeść. drugie śniadanie z jutrzejszego 2 dnia zjem chyba osobno :P jogurt z cynamonem i osobno marchewka :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
mam to samo wrażenie co do porcji 650g jedzenia plus 0,5l wody to masakra jakaś...
Ja jem ciut mniejsze porcje bo nie jestem w stanie wcisnąć na raz tyle.... ale dziś głodna jestem :P i na kolację zjadłam więcej tuńczyka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Ja tez wrabalam wiecej tunczyka mmmmmniam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Przyczajenie
|
Mieszałyście tego tuńczyka z fasolką? Czy osobno?
Ja kupiłam tuńczyka w sosie własnym, bo nie mogłam znalezć w zalewie ![]() Nawet nie wiem jaki to jest.
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
ha ha, w zalewie to właśnie w sosie własnym, chodzi o to, że nie w oleju... Ja zrobiłm sobie jeszcze sos z 2 łyżek jogurtu i czosnku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
Ja dzis po obiedzie bylam tak pelna ze podwieczorek odpuscilam..ale za to zezarlam slodyczs
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.