|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 69
Cytat:
dobry dziś wieczorem mam ginka. kciukać proszę! wizyta o 20.
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
naj będę kciukać
|
|
|
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeśli są skórzane to chyba warto ![]() Cytat:
![]() Maja zobacz w New Look, ostatnio trafiłam właśnie na takie ledwo za kostkę całe czarne, może nie na słupku ale na szerszym, stabilnym obcasie ![]() coś w tym stylu tylko że te są na platformie ![]() http://www.newlook.com/shop/shoe-gal...oots_286697701 ale paskudna pogoda
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, też kciukam
![]() Przynajmniej jest słońce ale fakt, rok temu w drugim tygodniu października byłam z TŻ w Toruniu i było cieplutko, pięknie - temperatura dziś jest nieporównywalna, choć jest dużo wcześniej ![]() przejechałam właśnie ponad pół godziny na rowerku lubię to uczucie przyjemnego zmęczenia po wysiłku
|
#126 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Melduję się w perwersyjnym wątku!
Aleks, z tego co wiem, możesz wysłać buty bezpośrednio do producenta, dołączając paragon Naj, super, że impreza się udała! Możesz zrobić znów badanie moczu Cytat:
Masakra, ty jesteś nadczłowiekiem w tej pracy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
powiem wam, że to chyba jedne z nielicznych urodzin, w które płaczę tyle razy ze wzruszenia, że o mnie tak wszyscy pamiętają Wydałam koleżankę za mąż Nie obyło się niestety bez początkowych zgrzytów, bo nie zostałam poinformowana na którą mam być, gdzie mam być, dopiero o 14 jak byłam w Sosnowcu... Potem byłam na mszy z młodymi, bo ksiądz sobie wymyślił, że wszystkie papiery podpiszemy dzień przed, więc w sumie moglibyśmy od razu iść na wesele Potem ćwiczyłam z mamą mojej PM zakładanie sukni ślubnej, co wcale nie było proste, ale następnego dnia poszło mi już o wiele lepiej, kieca trzymała się całą noc na swoim miejscu I podrinkowaliśmy z jej fajową rodziną. Przy okazji dowiedziałam się wieczorem, że wizażystka nie będzie dla mnie jednak za darmo, jak było powiedziane jeszcze w poniedziałek, tylko muszę zapłacić 50zł... A ja nie wzięłam swojej kolorówki, gdyż nie przewidziałam takiego obrotu sprawy No i żeby mieć w zapasie gotówkę dla tej dziewczyny, byłam zmuszona dać młodym mniej kasy do koperty, niż zamierzałam. Rano jak tylko przyjechałam zostałam pomalowana, ale kompletnie na szybko. Ogólnie wyszło calkiem ładnie, ale górne rzęsy musiałam tuszować sobie sama, a na cienie pod oczami nie dostałam korektora, choć zrobione były kreski i kącik oczu w kolorze śliwki. Nie dostałam także utrwalenia makijażu, ani bazy pod cienie, co poskutkowało tym, że koło 22 miałam już na powiekach 3 wielkie skupiska zrolowanych cieni. Choć czuję się troszku o to zawiedziona, to całe wesele, ślub i wszystko inne z tym związane to przesłania Wykupywanie Panny Młodej bardzo mi się spodobało, w ogóle wszystko było takie naturalne i wesołe, błogosławieństwo wyszło okropnie wzruszająco. No w ogóle wszystko poszło tak, jak było zaplanowane, pan młody był zestresowany podczas przysięgi, a młoda wyprzedzała księdza, miałam okazję przejechać się zabytkowym autkiem. Jedzenia było tyle, że nie dałam rady dowlec się do wiejskiego stołu, founde widziałam tylko z daleka. I świetnie czułam się z tym, że we wszystkim pomagałam, byłam za wiele rzeczy odpowiedzialna przed ślubem i na weselu. Nawet awaryjnie musiałam nagle przyszywać tren pancernym szwem, bo jeden z nachmielonych wujków w trakcie tańca zerwał i połamał cały guzik, na którym trzymał się tren... Mam nadzieję, że się sprawdziłam, bo dostałam takie wielgachne podziękowania, że aż mi głupio, bo sobie nie zdawałam sprawy, że ktoś postrzega to jako coś ogromnego i niezastępowalnego. I dostałam urodzinowe odśpiewane "sto lat" od całej sali, zadedykowaną piosenkę Kancelarii "zabiorę cię właśnie tam" (tylko muszę jeszcze dojść, kto ją wybrał, bo z tym wiąże się ciekawy splot okoliczności ) , setkę do wypicia oraz prezent w postaci kartki owieczki ( ) dołączonej do różnych kaw i herbat, czyli to, co uwielbiam najbardziej. Odtańczyliśmy sobie w trójkę Tylko Narzeczony pił z sąsiadem ze stołu i nawet tego nie zauważył... Jak przyszłam do stołu, to zapytał, co mam w rękach i skąd to mam Może to dlatego, że co chwilę coś miałam do zrobienia, załatwienia czy pomocy, zwłaszcza na początku wesela, ale no jest mi przykro (bo nawet od niego nie dostałam czekolady, bo jak stwierdził nie miał czasu przez obronę pamiętać i zapomniał, że to już...). Ogólnie bardzo muszę pochwalić zespół, grał bardzo fajnie, tylko dla mnie było za dużo szybkich piosenek, bo nie wyrabiałam w 8.5cm obcasach Podobało mi się, że tort był po obiedzie, bo mogłam go dużo zjeść I jestem bardzo zadowolona, na pewno jeszcze na Śląsk pojadę odwiedzić, bo ojciec młodej nazwał mnie drugą córką i bardzo rzewnie się wszyscy żegnaliśmy. Kochani ludzie! ![]() P.S. wiadomosć przeładowana grafiką, to pousuwałam wam troszkę
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Wczoraj po powrocie z pracy mialam 38 st goraczki ![]() ale wzielam polopiryne, wypilam herbatke z sokiem malinowym i cytryna wypiłam grzane piwo z sokiem, imbirem, gozdzikami, cynamonem i miodem i dzs czuje sie zniacznie lepiej i goraczki brak ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- med to super, ze wesele udane a TZ to powinien kopa dostac choc jak czytam o takich praktykach wizazowych - brak korektora, fixera i robienie na odwakl sie to mi sie noz w kieszeni otwiera
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) nie są tyle warte. Nie mogę jednak całkiem wieszać na niej psów, bo PM pomalowała naprawdę ładnie i makijaż trzymał się jej nawet cały następny dzień (bo nie chciało jej się o 5 rano go zmywać). Ogólnie byłam bardzo zachęcona przez moją PM do makijażu robionego przez wizażystkę, bo jak to powiedziała "jesteś na tym weselu drugą osobą po mnie" i trochę szkoda, że miałam pecha.
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-09-30 o 12:41 |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Med, super, że impreza udana. Śląsk zaprasza
Grape, mejl!
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Ołkej!
Będę mieć na uwadze
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mogłabyś polecić jakąś dobrą bazę pod cienie? ostatnio największe wrażenie zrobiła na mnie Smashbox z próbki, ale też nie jest idealna, miałam "odlewkę" ArtDeco od koleżanki, ale szybko mi wyschła i nie przetestowałam za dobrze.. cienie wytrzymują na moich powiekach do 3h ![]() Cytat:
No ale najważniejsze, że się wybawiłaś
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2013-09-30 o 12:46 |
||
|
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta wizazystka najwidoczneij slupiła sie na ładnym makijażu PMki a reszte zrobila tak na odwal sie troche - smutno to, ze tak niektóre robia... ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zainteresowała mnie też Paese, jest bardzo chwalona w KWC, a do tego kosztuje połowę mniej niż Artdeco.. muszę coś kupić, bo mam tak tłuste powieki, że obojętnie czy cienie są za 2 czy 200zł, to po jakimś czasie i tak się zrolują albo zbledną
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
podklad na powieke nakladasz? dobrze przypudrowac trzeba, zeby sie cienie trzymaly
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam Essence I love stage ![]() Med, cieszę się, że się wybawiłaś i do
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam bazę Urban Decay szczególnie, że teraz można je kupić w tubkach więc odpada problem wydlubywania
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
macie pozdrowienia od Bijusi
biedna nie ma internetu, ale tęskni za nami
|
|
|
|
#138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ponoć ma lać cały tydzień ![]() Cytat:
pfi, normalnie foch ![]() objadłam się carbonarą i teraz sie będę lenić ![]() Najka skąd ćwiczysz NMTZ?? masz całość w jednym filmiku czy te nieszczęsne części z youtuba
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
bezsensu są te cześci
![]() jakiś czas temu trafiłam na tą stronę http://www.benderfitness.com/ i też mi się wydają całkiem fajne te ćwiczenia
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2013-09-30 o 15:13 |
|
|
|
#141 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie przeraża wiązanie sukni ślubnej, już szukam chętnej do tego ![]() Na śląsku są najlepsze wesela!!!Marzy mi się takie ![]() Dobry! Wysłali mnie dziś z pracy na szkolenie, z którego nic nie wyniosłam dobrze, że wyszłam z biura W końcu kupiłam sobie bransoletkę oglądając w domu stronkę widzę, że jest z dziecięcej kolekcji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
mialam sie kurowac i co - caly dzien poza domem bylam - wyslalam w koncu wszystkie dokumenty i tablice do jeleniej,zeby auto wyrejestrowac,
Zajrzelismy do kilku lumpeksow i kupilam sobie 2 letnie sukienki, sweterek i bluzke a P. kupil superowa kurtke na zime za 3 zl i pare innych rzeczy - jeszcze zakupy jedzeniowe.Obiad nawet zrobilam - rybe smazona, ziemniaki i marchewke z jablkiem no i tyle - teraz musze zebrac rzeczy do prania i sie tu ogarnac troche...
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
hej~!!
kupiłam te butki i przy okazji dwie kolejne kiecki sobie kupiłam nic już nie kupuję na jesien/zimę bo trochę przegięłammed super, że wesele się udało i że zrobili Ci taką fajną niespodziankę urodzinową, a na TŻta to ale ta Twoja PMka to taka troche bridezilla była, co? Tym bardziej świetnie, że koniec konców była z Ciebie zadowolona ![]() arra wow kurtka za 3zł jak ja dawno nie byłam w lumpie, kiedyś to każdy niemal ciuch miałam z lumpka...
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Marg, najlepsze wesele to będzie u mnie
Dziękuję za życzenia ![]() Arrakis, to masz ruchliwy dzien dziś Claris, no troszkę tak, ale w dzień wesela kompletnie się zrelaksowała Mam nadzieję, że mi uda się wiele rzeczy zaplanować z głową i pozałatwiać wcześniej, by nie mieć takiego młynu... Ale czy tak się da? Szalejesz zakupowo lachonku Grape, co tam u ciebie poza brzydką pogodą? Zrobiłam sobie dzisiaj dzień laby. TŻ z kwiatkami nie przyleciał zatrzeć wrażenie po wczoraj, także mam PMS, większego doła i zawód.
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-09-30 o 19:21 |
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spojrzalam na twoj suwaczek i prawie 10 lat razem jestescie - masakra
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle chciałam napisać, że zbieram same pochwaly za moje nowe włosy, w związku z czym raczej nie wrócę już do takich jasnych jak miałam, ew. ton-dwa jaśniejsze. Ja już się też przezwyczaiłam do tego koloru i mi sie podoba
Dzisiaj nawet pacjentka sama mnie skomplementowała, bo wcześniej to sama pytałam pacjentów facetów jak wyglądam ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- i jaram się tym, że nie będzie aż tak bardzo widac odrostu |
|
|
|
#147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
). Jakoś tak no... rewelacyjnie Ci pasuje Własnie natrafiłam na coś takiego - gdybym brała ślub w jakimś plenerze a nie w kościele, kazałabym sobie puścić
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie będzie tak źle ze sznurowaniem sukni, będę miała pomoc siostry tż, świadkowej, więc damy radę! A może przerobię na zamek i po kłopocie masz suknię sznurowaną czy na zamek?Łączę się w bólu z humorkami na poprawę nastroju polecam zakup czegoś z biżu nawet z kolekcji dziecięcej ![]() ![]() ![]() Może tż planuje niespodziankę na weekend z okazji Twoich urodzin?
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odliczam do urlopu odpocznę sobie w końcu od szefowej której nie będę widzieć prawie 3 tygodnie - umie sie ten urlop zaplanować nie ![]() a TŻ'towi to się naprawdę należy
|
|
|
#150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobrze, ostatecznie mogę zgodzić się na to stwierdzenie Suknię mam na zamek i guziczki. W razie, gdyby ubierała mnie tylko mama czy coś. No i nie mam trenu, z czego się cieszę po akcji z przyszywaniem na tym weselu, bo mój kochany ma tendencję do deptania po sukniach Ale jak masz tyle osób do pomocy, to spokojnie dacie radę. Bo tutaj jedna z nas musiała sznurować, druga z kolei trzymała suknię w cyckach ![]() Grape, o wow, trzy tygodnie to bardzo dużo! Zapomnisz co to jest praca
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

ale jeśli są skórzane to chyba warto 

lubię to uczucie przyjemnego zmęczenia po wysiłku

powiem wam, że to chyba jedne z nielicznych urodzin, w które płaczę tyle razy ze wzruszenia, że o mnie tak wszyscy pamiętają
No i żeby mieć w zapasie gotówkę dla tej dziewczyny, byłam zmuszona dać młodym mniej kasy do koperty, niż zamierzałam. Rano jak tylko przyjechałam zostałam pomalowana, ale kompletnie na szybko. Ogólnie wyszło calkiem ładnie, ale górne rzęsy musiałam tuszować sobie sama, a na cienie pod oczami nie dostałam korektora, choć zrobione były kreski i kącik oczu w kolorze śliwki. Nie dostałam także utrwalenia makijażu, ani bazy pod cienie, co poskutkowało tym, że koło 22 miałam już na powiekach 3 wielkie skupiska zrolowanych cieni. Choć czuję się troszku o to zawiedziona, to całe wesele, ślub i wszystko inne z tym związane to przesłania 

masz całość w jednym filmiku czy te nieszczęsne części z youtuba
jak ja dawno nie byłam w lumpie, kiedyś to każdy niemal ciuch miałam z lumpka...