|
|
#122 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: JESIEŃ Lancome Bobbi Brown Korres Ciate Essie (październik)
Hej
sorki, że tyle to trwało - ciągle mam Twój wątek w sub, jakkolwiek zupełnie nie pamiętam, co Ci się u mnie podobało ![]() Miałam bardzo wyczerpującą wymianę z odmianą a potem dłuższy wyjazd. No, ale już jestem i jeśli masz ochotę to zapraszam do wątku
|
|
|
|
|
#123 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
hej
![]() W tzw. międzyczasie weszłam w posiadanie kilku lakierów do paznokci, więc Essie już bym od Ciebie nie brała. natomiast błyszczyk i mini cień z sephory chętnie. Napisz proszę co byś chciała za te dwie rzeczy. |
|
|
|
|
#124 |
|
Rozeznanie
|
podoba mi się kilka rzeczy ale czekam na odpowiedz kogoś kto był zainteresowany paletką sleek
odezwę się jak jej nie wymienię z tą osobą
|
|
#126 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej
róż jest w zasadzie tylko testowany; ubytek niewidoczny. ( kod A363. Masz jakieś źródło rozkodowania tej marki? Bo na checkcosmetics nie wchodzi )Tak rozważałam, ale raczej nie oddam go za błyszczyk i miniaturę cienia Mogę oddać kredkę do brwi MAC i cień Sephora (pełen wymiar) za sam błyszczyk (zrezygnowałabym z miniatury) ale to z kolei nie wiem, czy Tobie się opłaci ![]() chyba, że pogmeram jeszcze w Twoich wątkach, jeśli CI na różu zależy (mi się on dubluje ze Style
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
u mnie coś za Essie czekoladowy lakier Little Brown Dress, użyty dwa razy, świeży ?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, znajdziesz coś za Ciate oraz Spray John Frieda Fizz Ease?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:00.

sorki, że tyle to trwało - ciągle mam Twój wątek w sub, jakkolwiek zupełnie nie pamiętam, co Ci się u mnie podobało 
)