|
|
#122 |
|
koci świat
|
Dot.: Jesienne porządki - listopad
hej
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Tangle Teezer
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Vanille Noir z YR taką w malutkiej oryginalnej buteleczce bez atomizera jesli chcesz.
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za tangle teezer ?
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za lakiery ?
|
|
#128 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
witaj,
nic nie widzę za bardzo w wątku, coś wyciągniesz spod lady za VN?
|
|
#131 |
|
koci świat
|
teraz mam akurat te 3 - u mamy mam więcej - jak jestem u niej to po kilka biorę
![]() ostatnio podobała mi się u ciebie szczotka TT- byłabyś zainteresowana wymianą ??? jeśli tak to jak to widzisz ??? ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- no trochę ich mam i pewnie jeszcze na święta dostanę ![]() ile byś chciała ???? 5,6,7 ???? dawaj będziemy negocjować ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- no bierzmy już ten olej pod uwagę - po co ma ci zalegać ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- uuuu dużo za dużo za używaną TT i trochę olejku ![]() 8 ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- ok to co na priv ??? tylko u mamy to będę najszybciej chyba w niedzielę - bo dziś byłam i te 3 wzięłam ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- ok to super |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za propozycję, ale nic nie wyszperałam dla siebie
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Wszystkie lakiery z tego zdjęcia KLIK, Pierwszy i ostatni stąd KLIK, Pierwszy i trzeci od lewej stąd KLIK? ![]() ![]() Mogę oddać również 3-4 woski YC jeśli coś sobie dobierzesz Wykasowałam je z wątku, bo więcej niż 4 ciężko mi oddać, ale mam ich sporo w szufladzie nowych, nieotwieranych ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- A mogłabyś jakoś ponumerować te lakiery na zdjęciach? Bo te opisy chyba nie idą po kolei i nie wiem, który jest ile ważny ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- To byłabym chętna na te: od lewej https://wizaz.pl/forum/attachment.php...4&d=1387 452828 numery: 447 - pomalowany 1 pazurek na wzorniku tp 05/2014 Kosmos 202 - jednokrotnie pomalowane po 2 paznokcie u obu dłoni, tp 02/2014 204 - jednokrotnie pomalowane obie dłonie, tp 08/2014 Kocimiętka https://wizaz.pl/forum/attachment.php...3&d=1387 452828 460 - pomalowany 1 pazurek na wzorniku, tp 04/2014 Farbryka Czekolady 447 - dwukrtonie pomalowane obie dłonie, tp 01/2015 Podoba mi się jeszcze u Ciebie: 13. Yves Rocher balsam do ciała czekolada+malina ze świątecznej limitowanki, NOWY 400ml odlewki z(mogę oddać w org opakowaniu): 1.Baviphat Apple sleeping pack - odlewka do ustalenia - ile masz tam tej maski? ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Prościej będzie jak napiszesz, które Ciebie by interesowały, bo mam prawie wszystkie z tych polskich ![]() A co do maski, to czekam na wiadomość. Szkoda, że balsamu nie masz
Edytowane przez LeejdiNaati Czas edycji: 2013-12-19 o 14:57 |
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
5.ZiajaPro maska uspokajająca, tp 10/2014 - zostało ok 40% z 250ml, odlewki lub całość
6.ZiajaPro maska oczyszczająca z glinką zieloną mikrodermabrazja, tp 02/2014, zostało ok 55% z 250ml, całość lub odlewki 7.ZiajaPro peeling enzymatyczny, odlewki (BRAK FOTO), tp 05/2015 10. Lovely Nude - limitowana paletka, użyta 3razy. Oddam za coś ciekawego. coś za to ?
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
A byłabyś skłonna oddać całą tą maskę?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
A może uda Ci się coś dobrać za maseczki z ziaji pro? Ja lubię duże wymianki bo są bardziej opłacalne
podoba mi się też paleta... ale to już grubsza sprawa, zerknij jeszcze raz, czekam na odpowiedź
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
A powiedz mi, czy byłabyś w stanie oddać tą paletę magnetyczną z cieniami za wszystkie te rzeczy, które u mnie wymieniłaś?
Bo na nią też mam chęć ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Balsam mam jeszcze Wymiana nie doszła do skutku, bo po próbie perfum na które chciałam się wymienić, tak rozbolała mnie głowa, że teraz mało nie padnę ![]() Czyli nie oddasz?
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam niestety nic z Twojej wish, więc pewnie paletka odpada
![]() No to wróćmy do poprzedniej wersji wymiany I powiedz może czy masz coś jeszcze poza wątkiem do wymiany z pielęgnacji ciała? Może ukręcimy większą wymiankę niż te 5 lakierów i maseczka
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
coś za Lovely Nude - limitowana paletka
![]() Szukam jej ciągle, chyba wszystkie się już u mnie wyprzedały ;c |
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Ok
To czekam na wiadomość ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Szkoda, że nie miałam Revlona, kiedy Ty wymieniałaś pędzelki EDM
Aktualnie podoba mi się tylko róż Rose Gold, ale to troszkę mało
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
To ja oddam kryolana i paletę za tonik, kredkę i revlona pasuje? Wolę się szybko wymieniać, bo w końcu mnie poród nastanie
czekam na odp. Jutro wysłałabym Ci wszystko, jeśli Ci będzie pasować
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
I patrzyłaś do szafki co tam jeszcze masz?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
A tej drugiej maski (lemon) ile masz?
Bo tym żelem jestem średnio zainteresowana ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- A jaką one mają pojemność początkową? Wybacz, że tak wypytuję, ale w wątku nie ma takich informacji ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Moja kolekcja wosków jest tutaj KLIK Wybrałabyś coś z nich?---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- To wybieraj Czekoladkę Kringle mogę oddać jedną całą ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- A za ile wosków byś ją oddała? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety tylu wosków nie oddam
![]() Byłabym więc chętna na 4 lakiery (oprócz 202) i to obie maski do twarzy. Mogę oddać za to maskę do włosów, balsam i pędzel. Co Ty na to? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- No to w takim razie pozdrawiam i życzę Wesołych Świat ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Cos u mnie za ziaja pro peeling enzymatyczny?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.