|
|
#121 |
|
Cytrynka
|
Dot.: Rozwój osobisty i dążenie do celu
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;43718144]Wlasnie jem chipsy i ogladam serial
.[/QUOTE]Oczywiście w tym zdaniu jest ironia co dalej jest wytłumaczone
|
|
#122 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Cytrynka
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;43718430]Wiem
. Chodzilo o sam fakt, ze zamiast wziac dupe do roboty to lenie sie w najbardziej oczywisty sposob.[/QUOTE]w każdym razie zaburzeń psychicznych nie masz
|
|
#124 |
|
BAN stały
|
dobry wieczór
wróciłam właśnie z pracy, miałam dzisiaj kontrolę i przytrzymali do teraz. Cynamonka wiadomo, że najlepiej zdobywać doświadczenie przez praktykę. Nic chyba nie działa tak jak praktyka
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Cytrynka
|
Cytat:
Dziewczyny wymieniały praktyki, wolontariaty, staże, warsztaty i inne propozycje
|
|
|
#126 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Cytrynka
|
nie szkodzi, ważne że wiadomo gdzie je zdobyć
swoją drogą nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać fenomen studentów, którzy odbierają dyplom nie mając doświadczenia KOMPLETNIE w niczym...
|
|
#128 | |
|
Rozeznanie
|
no to żeby nie było, że ja teraz siedzę przed kompem od tak to powiem, że niedawno wróciłam z siłowni
tak więc kolejny kroczek zrobiony w stronę sprawności fizycznej i zostania instruktorem ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
). Jest jeszcze grupa trzecia, która w trakcie studiów odkrywa, że to co studiują jednak nie jest wystarczająco interesujące i chcą się zajmować czym innym, a nie mieli okazji zdobyć doświadczenia właśnie w tych innych dziedzinach.
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Konto usunięte
|
Tez oglądałam serial, ale nie pożerałam chipsów, tylko ćwiczyłan sobie przy okazji
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zrobiłam się głodna
|
|
#131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hejka nou ![]() Cześć dziewczyny Bardzo ciekawy wątek![]() Tak jak większość Was-chciałąbym skończyć studia, dostać się na wybraną magisterkę, znaleźć robotę w zawodzie lu b założyć własny biznes-to są moje małe marzenia a kiedyś może pracować w zawodzie na IS ale przecież małe marzenia są windą do dużych ![]() Poza tym- angielski Jestem osobą która kocha ludzi, uwielbia z nimi przebywać, dlatego lubię ciągle się w coś angażować. Wolontariaty na koncertach, w przedszkolach, w bibliotece. Wymiany międzynarodowe, lubię kiedy coś się dzieje ![]() Cytat:
umiejętność nawiązywania kontaktu z ludzmi/komunikowanie się- myślę że ta umiejętność wszedzie jest wymagana. Sporo nauczyłam się poprzez np. wolontariat na koncertach.Jako obsługa widowni sama musiałam wyjść z inicjatywą czy widowni niczego nie brakuje. Nauczyłam się cierpliwości.
|
||
|
|
|
|
#132 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Dziewczyny, co dzis zrobilyscie dla siebie? Ja padam na twarz, pol dnia zalatwialam dzis jakies pierdoły. Jedyne, co zrobilam to posprzatalam, odlozylam ubrania, ktore musze podrzucic do domu dziecka i posluchalam latajac po miescie anglojezycznego radia.
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
Super wątek, jeśli można to chętnie dołączę
Zmotywował mnie do stworzenia sobie takiej listy "do zrobienia" na rok 2014 Moim głównym celem jest utrata wagi (podzieliłam sobie na etapy), doskonalenie zawodowe (kursy, książki itd), nauka 2 języków- narazie tylko podstawy i na koniec najtrudniejsze dla mnie- nauczyć się tańczyć ![]() edit: Razem wyszło mi 37 tych punktów, to są najważniejsze z nich
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest pierwszy etap do wkraczania z nimi w życie ![]() co chcesz się nauczyć tańczyć?
|
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wstyd na maxa,pora to zmienić.Mam nadzieję, że na tym się nie skończy
|
|
|
|
#136 |
|
Cytrynka
|
Witam nowe dziewczyny
![]() Jeśli chodzi o to co dziś dla siebie zrobiłam hmm byłam na kursie z angielskiego, poczytałam książkę, ogarnęłam rzeczy na jutrzejsze seminarium, odpoczęłam
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Też poczytałam książkę, byłam na angielsim, opracowałam zagadnienia na gazy, teraz siedzę na gramatyką angielską
aaa i niedawno wróciłąm z Maca z Mc Flurry Magnum z migdałami i polewą karmelową
|
|
|
|
|
#138 |
|
Konto usunięte
|
Co zrobiłam dla siebie?
Byłam na angielskim, czytałam książkę, obejrzałam serial, teraz robię sobie herbatę z goździkami, cynamonem pomarańczą i sokiem malinowym i będę czytać. Potem kąpiel i medytacja. |
|
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;43722912]Jaki?
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Dziewczyny, co dzis zrobilyscie dla siebie? Ja padam na twarz, pol dnia zalatwialam dzis jakies pierdoły. Jedyne, co zrobilam to posprzatalam, odlozylam ubrania, ktore musze podrzucic do domu dziecka i posluchalam latajac po miescie anglojezycznego radia. [/QUOTE]NCIS. Ja tylko takie kryminalne ogladam. No i Harveya ![]() Sluchalam kanadyjskiego radia, przeczytalam z 50 stron nowej ksiazki i cwiczylam, a tak to tez nic. Naukowo stoje w miejscu, chociaz wczoraj osiagnelam sukces i napisalam pierwsza strone pracy mgr Hej Dorcia
Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2013-11-14 o 23:14 |
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Też wczoraj oglądałam serial
ponadto posłuchałam trochę angielskich nagrań (obecnie przerabiam te z gazety English Matters) i pouczyłam się na studia
|
|
#141 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;43722912]Jaki? ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Dziewczyny, co dzis zrobilyscie dla siebie? Ja padam na twarz, pol dnia zalatwialam dzis jakies pierdoły. Jedyne, co zrobilam to posprzatalam, odlozylam ubrania, ktore musze podrzucic do domu dziecka i posluchalam latajac po miescie anglojezycznego radia. [/QUOTE]wczoraj piłam piwsko z koleżanką ![]() Dziś w planie nauka (jutro mam kolokwium) i mam nadzieję, że pójdę na squasha (lenistwo teraz się wkrada). |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wstałam wcześnie bo 7,30 poszłam załatwić kilka spraw, wydrukować notatki na gazy. Dziś mam nadzieję produktywny dzień:-nauka na gazy -grmatyka z angielskigo -projekt z gazów -zdrowy obiad: brokuł z marchewką -spotkanie z kumpelą -projekt z elektrowni -książka -może jakiś film ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Znowu miałam wstać o 6, a wstałam o 9. Muszę się ogarnąć, bo tak być może ![]() Dzisiaj muszę nadgonić zaległości w pewnym zobowiązaniu, ale będzie to strasznie trudne, bo myślałam, że będzie przyjemniejsze niż jest w rzeczywistości ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- * nie może
|
|
#144 | ||
|
Cytrynka
|
Cytat:
Dorcia ile zadań na dziś! aż miło czyta się taką listę miłego dniaCytat:
![]() u mnie dziś w planach seminarium mgr dobrze, ze wszystko przygotowane to się nie stresuje i czytanie książki ![]()
Edytowane przez Cynamonkaa Czas edycji: 2013-11-15 o 10:26 |
||
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie ciezko, bo kompletnie nie mam wizji tego co mam przygotowac... Ale nie moge zlamac danego slowa, tak nie wypada.
Polozylam sobie peeling enzymatyczny na twarz i na najblizsze 30 min zalegne w wannie. Na nie moc najlepsza jest woda, ciepla woda :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Na dzisiaj mam w planach stworzyć nową notkę na bloga i podciągnąć dalej projekt klimatyzacji. I pewnie jeszcze wiele innych rzeczy zrobię. Zapisujecie listę rzeczy do zrobienia w kalendarzu, czy może korzystacie z jakiś programów? Jaką elektrownię projektujesz?
|
|
#147 | |
|
Cytrynka
|
Cytat:
ja używam kalendarza, ewentualnie luźnych kartek lub takiego zeszytu w którym mam dosłownie wszystkie ważne rzeczy ![]() myślę, że chodzi o zrobienie projektu na uczelnie na zaliczenie
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie! Odpowiadając w innym wątku wyświetliły mi się na dole strony ostatnio utworzone i widząc ten tutaj pomyślałam sobie: "Ojej, kolejny wątej o tej tematyce". Postanowiłam wejść z ciekawości i zaraz wyjść, ale przeczytałam wszystko i muszę powiedzieć, że zmotywowałyście mnie do pracy na dziś
Piątki mam wolne i mogę tyyyle zrobić, ale wiadomo jak to jest, jak jest dużo wolnego czasu Poza tym ostatnio mam naprawdę kiepski humor i ogromnego demota. A Wam się udało. Zatem przepraszam, ale bez pytania z Wami zostaję. Zaraz zabieram się za naukę
|
|
#149 | |
|
Cytrynka
|
Cytat:
Bardzo nam miło, że wątek Ci się spodobał motywujmy się motywujmy, to naprawdę dużo daje super, że zostajesz i bierz się do roboty
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam was moje dobre wróżki
!Udało mi się pokonać moją prokrastynację! Wstałam o 10:30! Co dla mnie to wczesna pora,i udało mi się zrobić ankietę do mojej pracy badawczo-naukowej!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

.[/QUOTE]

. Chodzilo o sam fakt, ze zamiast wziac dupe do roboty to lenie sie w najbardziej oczywisty sposob.

Ale lubię takie wątki, bo fajnie się można zmotywować/wymienić doświadczeniami.

to jest pierwszy etap do wkraczania z nimi w życie

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY