![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7
Cytat:
Kurier- jestem u Pani pod drzwiami i nikt nie otwiera Ja - to pewnie dlatego że nikogo nie ma w domu kurier - ale jak to ?? ja paczkę przywiozłem Ja - no to peszek. Przyjedzie pan jeszcze raz po godzinie 18. kurier- po 18 to ja nie mogę ... bo ja potem nie będę miał czasu (i oburzony na mnie) Ja - to ja poproszę Pana dane i numer do szefostwa to ja się dowiem czy pan ma czas czy pan czasu nie ma żeby dostarczyć mi paczkę za którą zapłaciłam wielce oburzony na mnie ale przyjechał o 18 i z wyrzutem jeszcze do mnie że on Paczkę mi przywiózł... popatrzałam tylko na niego i "sam pan taką pracę wybrał to teraz trzeba jeździć"
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry,
Ja dzisiaj tradycyjnie niewyspana, budze sie strasznie czesto w nocy i kurcze co sie budze to leze na plecach, potem odwracam sie na bok, zasypiam, a potem znow sie budze na wznak ![]() ![]() lolita kurier mam zas....ny obowiazek dostarczyc Ci paczke, poniewaz kazda firma kurierska oferuje usluge "door to door" i za to placisz wiecej, niz za np.przesylke pocztowa, wiec łaski Ci nie robi. Zadzwon do centrali i powiedz, jak Cie potraktowal. A gdybys byla z chorym dzieckiem w domu, a w tej paczce bylyby np.leki dla dzieciaka, to co mialabys czekac do poniedzialku? W ogole wiekszosc kurierow pracuje chyba za kare, bo mnie tez jak ostatnio lozeczko przywozil to chcial mnie zamarudzic. Fakt, bylo b.ciezkie i wnosil to na 4 pietro, no ale kurna , taka ma prace.... A ja dostalam wlasnie super wiesci. Moja przyjaciolka prawdopodobnie jest w ciazy i straaaasznie sie ciesze ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Le La Czas edycji: 2013-11-15 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli jednak coś w tym jest., że dziewczynki do ojców a chłopcy do matek. Szkoda, że nie można sobie wybrać co dziecko po kim ma mieć ![]()
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Same ideały chodziłyby wtedy po świecie
![]() ![]()
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
hej hej
![]() Witam się w nowym wątku ![]() u nas nic ciekawego sie nie dzieje, z wyjątkiem tego, że jak wstałam po 8 to myślałam, że leży śnieg ![]() ![]() ![]() ![]() BTW, poszłam na krew dzisiaj i nie wiem skąd oni tą babkę wzięli, ale mam takiego krwiaka, że bajka |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój brat to dosłownie kopia ojca a ja podobna do matki.
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Melduje się w nowej części
Nie wyspałam się strasznie. Biodra bolały, nogi drętwiały, nie ma dobrej pozycji ![]() Za to od rana mam dyskoteke w brzuchu. Normalnie mam taniec brzucha bez mego udziału ![]() Któraś pisała że na wizycie połoznej mozna sie nie zgodzic na zagladanie w krocze. No można ale osobiście jednak nie polecam. Skoro kobitka fachowym okiem może zerknąć czy wszystko gra, to lepiej skorzystać, bo do ginekologa z zasady idzie sie dopiero po połogu. gosia gratuluje córki. Myślę że wzruszenie to nie tylko hormony. Ja rok temu byłam na pierwszej konsultacji w złobku. Aluś miał 1,5 roku wtedy. I żłobkowa ciocia tak ciepło o nim mówiła, że jest grzeczny, radosny, szybko się uczy, a ja głupia zalałam sie łzami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, któraś z Was pisała, że uczuliła ją oliwka z Rossmana. Spróbuj może bio oil, on ma takie właściwości, że nie zapycha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Ja dziś tez sie nie wyspalam. Kręciłam sie cała noc i budziła męża, a on biedny rano do pracy :/ na dodatek tak bolało mnie spojenie i pachwiny, ze przez moment zastanawiałam sie nawet czy czasem sie porod nie zaczyna
![]() Co do spania na plecach, to ja niestety tez tak śpię... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
miałam się wziąć za sprzątanie ale przypomniało mi się że jutro mój TŻ będzie wiercił w ścianach więc sobie daruje ... i poczekam do jutra
![]()
#133 | ||
Rozeznanie
|
Witam sie i ja w nowym watku
![]() Katarzyniak bardzo Ci wspolczuje, sama nie wiem jakbym sie zachowala na Twoim miejscu. U mojej mamy wszystkie jestesmy rowne, niewazne ze jedna jest pod reka, druga czesto w pl, a ja przez 2,5 roku tylko raz bylam. Dziecko to dziecko. Najwazniejsze teraz jest Twoje dziecko, nie przejmuj sie mama ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny wy moze madrzejsze jestescie, remonty odczyniacie i tak dalej... Chcialabym zamowic lodowke i bardzo mi sie podoba ta : http://www.redcoon.pl/B343817-Gorenj...le?refId=ceneo Co myslicie?
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Spróbuj może balsam na rozstepy z rossmana. Nie pachnie mocno. Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oni dostają kasę za to że przyniosą przesyłkę pod same drzwi o takiej porze jaka mi pasuje (no wiadomo że w granicach rozsądku)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#137 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do leżenia na plecach to mi tak najwygodniej. wtedy nic mnie nie boli ani nie ciągnie ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
a najlepiej to znajdź kilka modeli które ci się podobają/pasują i przekaż je TŻtowi i niech on męskim okiem zdecyduje która z tych fajnych jest jeszcze dobra. (my tak zawsze robimy)
![]() Edytowane przez senira666 Czas edycji: 2013-11-15 o 09:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Witam się i ja w nowym wątku!
Akma ![]() wpadłam na chwilę bo mam mnóstwo pracy z pracy no i jutro teściowie przyjeżdżają sprawdzić czy faktycznie jestem w ciąży i czy nie jesteśmy z Tż bezdomnymi ![]() ![]() ![]() miłego dnia mamusie! |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Odpisałam wam w części poprzedniej więc szybciutko zacytuję ; Cytat:
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja w nowym wątku
![]() jakoś mi dziś słabo no ale ostatnimi dniami to standard że pomiędzy 10 a 11 mam spadek mocy... w nocy spać nie mogę bo córeczka w brzuszku i mąż obok dają czadu. Mała kopie a tatuś chrapie tak, że momentami nie wiem co ze sobą zrobić... co dziwne mój mąż wcześniej nie chrapał no dobra czasami mu się zdarzało a teraz wraca styrany po pracy a w nocy mam koncert... aby tego było mało nogi mi drętwieją i czy chce czy nie chce to muszę wstać i troszkę pochodzić bo zmiana pozycji nic nie daję ehhh.... Katarzyniak współczuje Ci relacji z mamą ![]()
#141 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A oprócz krokierów obiadowych własnie rozpoczęlam robić to: http://kuchniaaleex.blogspot.com/201...-wg-aleex.html Ciekawe jak wyjdzie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Kiedy ogladam takie cuda to az zachciewa mi sie kolejnych dzieciaczkow : http://www.liveleak.com/view?i=82c_1384436180
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Witam w nowym wątku
![]() trochę odcięłam się od forum, bo muszę się uczyć do swojego zaliczenia czwartkowego. Już wiem, że nie ogarnę całego materiału. Może zlitują się jak zobaczą mój brzuchol ![]() W środę byliśmy na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia (nowej, bo ze starej zrezygnowaliśmy) i Pani przetrzymała nas o pół godziny, także siedzieliśmy aż 2,5 h. Bardzo mi się podobało ![]() W środę byłam też na wizycie i nasza córa waży prawie 1 kg (w 27 tyg.). Wszystko jest w porządku - szyjka długa, zamknięta, ilość wód płodowych też ok. Usg w III trymestrze będę miała normalnie w ramach wizyty, także fajnie ![]() ![]() ![]() Co do kurierów to ja akurat trafiam na bardzo fajnych. Zawsze wnoszą mi paczki do góry, czasem nawet do domu, jak jest coś ciężkiego. Jeden był nawet na tyle miły, że wniósł mi paczkę do domu, chociaż nie musiał, bo jej waga była większa niż 30 kg ![]() Ostatnio jak czytałam o kasach pierwszeństwa to w komentarzach był wpis, w którym ktoś stwierdził, że skoro cieżarna może chodzić po markecie i robić zakupy to w kasie też może sobie postać ![]() ![]() Edytowane przez Nemezis23 Czas edycji: 2013-11-15 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Oj jak mi sie nic nie chce
![]()
#148 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moi teraz są co tydz u nas i siedzą cały weeckend ze względu na końcówkę remontu, teść pomaga mężowi a teściowa sprząta po remoncie za mnie...ale sobie ich poukładałam co? ![]()
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z autobusami sprawa jest zupełnie inna, bo po pierwsze chodzi o bezpieczeństwo, a po drugie czasem chcąc nie chcąc trzeba gdzies pojechać.
![]() |
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i słusznie. poleż sobie ![]() Tylko, że czasem wyjścia nie ma i trzeba iść na zakupy. Mimo braku sił. My mieszkamy sami w miejscowości. cała rodzina oddalona stąd jest około 80 km. Kiedy mój mąż pojechał na tydzień w delegację to musiałam iść/toczyć się do sklepu po żarło. Inna sprawa sklepy z ciuchami, rtv itd.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.