![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Straszna historia moich włosów - Dziewczyny, pomocy!
Może dołącz do wątku o zapuszczaniu włosów? Dziewczyny mają tam duże doświadczenie w pielęgnacji. Wrzuć zdjęcie włosów, a doradzą ci co zrobić, żeby były jak najdłuższe i jak najpiękniejsze zarazem (hodowanie postrzępionych końców nie spotyka się tam raczej z poklaskiem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#122 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
ok
![]() Ale chyba z korzyścią dla Alterry, w porównaniu do protein mlecznych ![]()
Dostać od Matki Natury dar powołania do leczenia - bezcenne. Cudem są istoty zwane zwierzętami. Gdyby nie ich bliskość przy mnie, ludzka marność zniszczyłaby mnie w okamgnieniu. Bliska relacja ze zwierzętami oraz życie w zupełnej zgodzie z przyrodą jest cudowną harmonią |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://kokardka-mysi.blogspot.com/20...osy-udaja.html (Też bym tak chciała, bo mam puch i ostatnio mi się go nie udaje wyeliminować, ale inspiracja jest jakby nie było). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Wstawię zdjęcia moich włosów, jak coś
![]() ![]() ![]() Zobaczcie, jaka jest różnica między włosami przy głowie, a całej długości :/ ![]() ![]() ![]()
Dostać od Matki Natury dar powołania do leczenia - bezcenne. Cudem są istoty zwane zwierzętami. Gdyby nie ich bliskość przy mnie, ludzka marność zniszczyłaby mnie w okamgnieniu. Bliska relacja ze zwierzętami oraz życie w zupełnej zgodzie z przyrodą jest cudowną harmonią |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
Hej.Ja dwa razy rozjaśniałam włosy do platyny, w końcu tak samo jak i Tobie przestały rosnąc i zaczęły się kruszyć. Musiałam to wszystko ściąć. Niestety.
Zniszczonych włosów już nic nie naprawi. Od pól roku nie mam z nimi większych problemów, używam nafty i zabezpieczam końcówki. Są suche i nakładam wiele masek nawilżających aby były w miarę normalne, lecz nie wyobrażam mimo wszystko sobie znowu ich ścinać. Nadal szukam kosmetyków i innych sposobów na utrzymanie ich w jak najlepszej kondycji co jest trudne, lecz ja w krótkich nie wyglądam dobrze. Najlepszą opcją byłoby ścięcie. Wg mnie zdrowsze włosy są ważniejsze niż ich długość. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.