Lancome HYPNOSE - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-01-01, 06:42   #121
ishtar4
Rozeznanie

Dot.: Siekiera :-((((((((((((

Hypnose - to chyba jakiś psychologiczny eksperyment na masach, marketingowa hipnoza w celu upchnięcia budyniu bananowego
Stary 2006-01-01, 15:59   #122
angella_80
Raczkowanie

Ja za tym zapachem chodziłam dłuższy czas i w końcu go kupiłam. Dla mnie jest to fantastyczny zapach. Pachnie cały dzień. Po przeczytaniu nieprzychylnych postów byłam skłonna uwierzyć że naprawdę Hypnose jest męczące i nieprzyjemne. Zaryzykowałam jednak i użyłam go jak szłam do pracy. I muszę przyznać że 3 facetom bardzo się podobał - szczególnie właśnie ta wanilia. Ale może to fani wanili. Zapach to kwestia gustu. Mi akurat ten pasuje, jeśli jednak komuś nie to jest jego problem.
angella_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-01, 16:08   #123
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez angella_80
Ja za tym zapachem chodziłam dłuższy czas i w końcu go kupiłam. Dla mnie jest to fantastyczny zapach. Pachnie cały dzień. Po przeczytaniu nieprzychylnych postów byłam skłonna uwierzyć że naprawdę Hypnose jest męczące i nieprzyjemne. Zaryzykowałam jednak i użyłam go jak szłam do pracy. I muszę przyznać że 3 facetom bardzo się podobał - szczególnie właśnie ta wanilia. Ale może to fani wanili. Zapach to kwestia gustu. Mi akurat ten pasuje, jeśli jednak komuś nie to jest jego problem.
Zabrzmiało to tak, jakby ktoś tu próbował Cię piętnować, że podoba Ci się Hypnose...A przecież dziewczyny używają różnych rzeczy/zapachów i jeszcze nie widziałam prześladowań ani palenia na stosie, że ktoś używa tego, a ktoś inny tamtego...
joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-01, 18:20   #124
zapalka
Zadomowienie

GG do zapalka

A propo samego zapachu- spodziewałsm się właśnie waniliowego budyniu z bananami, a otrzymałam.. sama nie wiem co... Delikatny zapahc, może z odrobinką wanili, ale z jakąś kwaskowatą słodkością i syntetycznymi cytrusami. Bardzo delikatny i nieco ulotny. Nie mogłam go zidentykifokać. Ale nie ptępiam go- nie śmierdział. Może tak go odczułam, bo na drugim nadgarstku miałam dominujący i intensywny Hypnotic Poison Diora .
Stary 2006-01-03, 09:23   #125
dotka85
Zadomowienie

Ja tez dostalam na gwiazdke hypnose lancome'a chociaz bynajmniej o nich nie marzylam. Na poczatku w ogole mi sie nie spodobal, byl tak slodki ze az mdly,ale powoli jakos sie do niego przyzwyczajam. Ale nie zgodze sie ze jest nietrwaly- na mnie trzyma sie bardzo dlugo.
dotka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-15, 12:52   #126
Nikkolaa
With Beauty In Love

Dot.: Lancome Hypnose....

Mi się hypnose baaardzo podoba, mam tylko próbkę, ale się zakochałam w tym zapachu, jest taki ciepły i nieduszący..
Nikkolaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-15, 15:17   #127
kama kama
Zadomowienie

mnie tez sie hypnose nie podoba. Pachnie po prostu pretensjonalnie. Poza tym sprzedaje sie jak swieze bułeczki wiec dziekuje bardzo- nie chcialabym pachniec jak pol polski. jedyne co moze byc plusem tego zapachu to "Gruszkowa" nuta. dosyc rzadka w perfumach, ale moim zdaniem powinni ja byli czymś zneutralizowac a nie dodawac jeszcze wiecej cukru.
Jedno jest pewne- osy ten zapach bardzo polubią- nie polecam na letnie spacery w plenerze
kama kama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-15, 19:30   #128
ania*aneczka
Wtajemniczenie

dzisiaj wachalam hypnose-i mam mieszane uczucia co do niego.. z jednej strony pachnie dla mnie jak krówki-ciągutki ( no wiecie, te cukierki ) i wspomniany przez was budyń, czyli calkiem smakowicie,z drugiej strony-zalatuje mi jakąś nie okreslona blizej tandeta. chyba troszke zbyt banalny,ale nie skreslam go na starcie.
wydaje mi sie tez,ze perfumy nie sa warte tego calego marketingu i szumu (ale to raczej dziala na prostym chwycie psychologii reklamy- zasadzie ekspozycji- im dluzej i czesciej widzisz dany produkt, tym bardziej go lubisz).

z trwaloscia tego zapachu u mnie srednio, ale to moze dlatego,ze "zadeptal" go slonik kenzo po zewnętrznej stronie dloni...hehe
ania*aneczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-15, 22:46   #129
321981125346
Raczkowanie

Hypnose - królowa bankietów i imprez
Lubię Hypnose spodobały mi się od pierwszego niuchnięcia. W międzyczasie zużyłam dwie próbki i mam ochotę na małą pojemność...
Ostatnio na kolejnym bankiecie czułam wszechobecną Hipnozę, która niczym huragan stłumiła Addict, Nilang czy jak dziś EnJoy, przyznaję z raczką na sercu, że to prawdziwa Hipnoza
Stary 2006-03-19, 17:14   #130
Shisha_Amouage
Raczkowanie

Smile Dot.: Lancome Hypnose....

Hipnotyczna to ona jest napewno! I odurzająca.... Ja jakoś nie za bardzo ją lubie Jest nawet ładna ale jak dla mnie za bardzo mdła..... bleee Poza tym zupełnie nie w moim typie! Ja uwielbiam ciężkie, korzenne albo słodkie czy orientalnie perfumki
Shisha_Amouage jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-05, 07:16   #131
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Miałam okazję je przetestować, na początku nawet mi sie spodobały, zapach mi coś przypomina, zapach gumy do rzucia Donald , Turbo. Później zapach robił sie męczący, duszny, zbyt słodki.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2008-02-28 o 10:56
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-06-05, 08:57   #132
Hvid
Zakorzenienie

Raz powachalam. Zapach ani nie zachwycil, ani nie odrzucil. Byc moze dlatego, ze wczesniej powachalam wiele innych perfum i to wszystko razem zlalo sie w jedna calosc.
Sprobuje powachac ponownie. Na razie jednak czekam na swoje ukochane Climat ktore dzieki informacji Mulier moglam zamowic w sklepie internetowym. I poki co - wystarczy tego dobrego , do wrzesnia szlaban na nowe perfumowe zakupy.
Hvid jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-13, 11:17   #133
smerfeta01
Zakorzenienie

dostałam próbkę w drogerii i muszę przyznać, że zapach jest interesujący
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-05, 22:19   #134
karinkaa
Wtajemniczenie

Hypnose Lancome - pomocy!!!

Witam Was Drogie Wizazanki chcialabym ,zebyscie mi powedzialy co sadzicie o Hypnose Lancome?? Czy dziala na facetow,bo w koncu to dla nich chcemy ladnie pachniec...Osttanio zachorowalam na te perfumy i zastanawiam sie nad ich kupnem. Od dluzszego czasu jestem wierna Amor Amor Cacharel zaznaczam,ze uwielbiam perfumy zmyslowe,sexowne, intensywne,ktore zwracaja uwage
karinkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-05, 22:34   #135
evee
Wtajemniczenie

GG do evee
Dot.: Hypnose Lancome - pomocy!!!

zanim zadasz pytanie skorzystaj w wyszukiwarki, nie gryzie

http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ypnose+lancome
evee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-01-05, 22:54   #136
rachela
Zakorzenienie

Dot.: Hypnose Lancome - pomocy!!!

Karinko, tak jak Evee, na przyszłość zalecam najpierw gruntownie przejrzeć Forum przy pomocy wyszukiwarki.

Zajrzyj też do tych wątków:

W stylu Amor Amor Cacharel

zmysłowe perfumy...

Najbardziej seksowne perfumy

Słodkie perfumy

Pozdrawiam.

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-01-06, 16:21   #137
karinkaa
Wtajemniczenie

Dot.: Lancome HYPNOSE

no wiec po przeczytaniu opinii na temat Hypnose zdecydowalam sie zakupic dzisiaj zapach wraz z balsamem perfumowanym i mimo,ze bylo tyle nieprzychylnych opinii,ja go uwielbiam mimo,ze to dopiero pierwszydzien. Moj kuzyn pochwalil moj entuzjazm,jemu zapach baaardzo sie spodobal podobnie jak moj dotychczasowy Smor Amor Stwierdziala,ze to i dobrze,ze nie wszystkim kobietom sie podoba(niekzady lubi zapach orientalne),wiec mysle,ze dzieki temu nie bedzie tak popularny
karinkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-06, 00:32   #138
Twitter
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Miałam okazję je przetestować, na początku nawet mi sie spodobały, zapach mi coś przypomina, zapach gumy do rzucia Donald , Turbo. Później zapach robił sie męczący, duszny, zbyt słodki.
Dokładnie to! guma do żucia Turbo i nic innego! Powiem szczerze, że pierwsze wąchnięcie wywołało falę radości (w końcu przypomniało mi się dzieciństwo) no i oczywiście radością chciałam się podzielić i podtykałam pod różne nosy pachnący papierek z wielkimi, pełnymi nadzieii oczami pytając: "no co Ci to przypomina?" Niestety rezonansu nie było i nikomu Donalda czy Turbo Hypnose nie przypominało... Znalazł się jeden, którego podsłuchałam w perfumerii, bo krzyknął: "Ooo, przecież to guma Turbo!" No, w końcu
Stary 2008-06-06, 11:07   #139
kama kama
Zadomowienie

Hypnose, jest b. wyraznym, duszno-gruszkowym zapachem z potezna dawka "sztucznej" slodyczy. Taki budyn. To potrafi zmeczyc. Ale bywaja momenty, na przyklad w deszczowy, wietrzny dzien, kiedy ten zapach sprawdza sie doskonale. Poza tym - cholernie trwale. Warte swojej ceny za te trwalosc chocby.

Ja dostalam je od taty i z bolem serca musialm sie ich pozbyc (z bolem serca- bo do taty), czulam sie w nich jak ulepek.
Ale teraz marzy mi sie mala pojemnosc, bo sa takie...wyrazne.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-17, 20:11   #140
mimi23
Przyczajenie

Testowałam wersję EDP i nie podobał mi się przez nutę vetiwery. Czy w wersji EDT też jest ta nuta w takim samym natężeniu jak w EDP?
mimi23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-01, 14:15   #141
piroksena
Zadomowienie

Dla mnie Hypnose EdP to cytrynowe ciasteczko zmielone z niemowlęco mlecznym migdałem, udekorowane niebieskim obłoczkiem (cedr??). W odróżnieniu od wielu nosów, mojemu nie przypominają one gumy Donald, a bardziej szkolne gumki z lat 80.
Nie używam za często, jakoś do tego nie zachęcają (?), ale mając je na sobie czuję się otoczona tym kojącym migdałem o zabarwieniu blue. Dla mnie jak najbardziej ok. Ten Hypnosowy migdał (jest on w ogóle w składzie?? ) znacznie bardziej przypadł mi swoją mlecznością do gustu niźli stricte migdałowe Les Belles Amour d'Amandier gdzie to wąchamy migdała sparzonego wrzątkiem.
Trwałość EdP przewyższa o głowę tę z EdT. Warto dopłacić i pokusić się na mocniejszą wersję.

piroksena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 22:56   #142
ultrafiolet88
Zakorzenienie

troche mi sie smutno zrobilo po Waszych komentarzach, mam probeczke i bardzo mi sie ten zapach na mnie spodobal, przestal byc slodki, raczej bardziej trawiasty, ale teraz to juz nie wiem czy bede go uzywac...
nie chce dostac bana czy cos, ale po Waszych komentarzach poczulam sie jakas taka... tandetna..

http://www.poomoc.pl/
ultrafiolet88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 23:12   #143
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez ultrafiolet88 Pokaż wiadomość
troche mi sie smutno zrobilo po Waszych komentarzach, mam probeczke i bardzo mi sie ten zapach na mnie spodobal, przestal byc slodki, raczej bardziej trawiasty, ale teraz to juz nie wiem czy bede go uzywac...
nie chce dostac bana czy cos, ale po Waszych komentarzach poczulam sie jakas taka... tandetna..
ultraviolet, no cos Ty? zapach Ci sie podoba, fajnie sie na Tobie rozwija, to czego sie sugerujesz komentarzami na jego temat?? Tobie zapach odpowiada i to sie liczy! i wierz mi, jesli mi sie jakies perfumy podobaja, a inni je krytykuja, to i tak uzywam tych perfum. w ostatecznosci zawsze sie moge do nich przyznac w watku "nie wypada..."
i popatrz na to z tej strony - jesli wielu osobom sie ten zapach nie podoba (choc jestem pewna, ze ma on tez wielu zwolennikow, ja osobiscie nic do niego nie mam, choc za slodki dla mnie jest ciut), to przynajmniej bedziesz oryginalnie pachniec
tak ze glowa do gory, ultraviolet
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 23:48   #144
ultrafiolet88
Zakorzenienie

masz racje, no tak jakos sie poczulam bo pierwsze kroczki stawiam w zapachach i tu takie komentarze do mojego wyboru.. no trudno, wiem napewno, ze nie kojarzy mi sie ani z budyniem ani ze zgnilizną. raczej z ogniskiem i wschodem slonca.. odkąd go mam na sobie mam jakies dziwne wypieki i gorąco mi. moze to przypadek ale jednak tak jakos jest.
mam tylko probeczke z sephory wiec bede sie obwąchiwac i moze kiedys kupie. poki co jeszcze duzo testowania przede mna.
podoba mi sie tez ralph lauren-ralph, jego probeczke tez mam, ale juz nie bede czytac komentarzy

Stary 2009-08-21, 10:12   #145
megi.3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ultrafiolet88 Pokaż wiadomość
masz racje, no tak jakos sie poczulam bo pierwsze kroczki stawiam w zapachach i tu takie komentarze do mojego wyboru.. no trudno, wiem napewno, ze nie kojarzy mi sie ani z budyniem ani ze zgnilizną. raczej z ogniskiem i wschodem slonca.. odkąd go mam na sobie mam jakies dziwne wypieki i gorąco mi. moze to przypadek ale jednak tak jakos jest.
mam tylko probeczke z sephory wiec bede sie obwąchiwac i moze kiedys kupie. poki co jeszcze duzo testowania przede mna.
podoba mi sie tez ralph lauren-ralph, jego probeczke tez mam, ale juz nie bede czytac komentarzy
ultrafiloet, no coś Ty! Jeśli zapach Tobie się podoba, to najważniejsze.
Bo właśnie perfumy mają się podobac temu kto ich uzywa - w tym przypadku Tobie
A ja lubię Hypnose, miałam je tylko raz i dosć szybko zużyłam (jak i wszystkie inne ) i choć na początku nie miałam do nich tak całkiem przekoniania, z czasem bardzo polubiłam. Może kiedyś jeszcze kupię 30 ml
A co do komentzry to w ogóle się nie przejmuj. Ja kiedyś też przeczytałam chyba w KWC jakis nieprzymny komentarz na temat jakiś perfum które lubię i potem kojarzyły mi się z tym komentarzem (a był to jakiś bardzo niefajny ten komentarz) , ale na szczęście z czasem zapominiałam Teraz czytam wybiórczo - tzn. jeśli coś lubię albo chcę kupić, to nie czytam zapobiegawczo komentarzy poniżej 3 gwiazdek
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 17:02   #146
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

ultrafiolet-spoko loko, jak tam Hypnose baaardzo lubię i nie czuję, że mam tandetny gustJeden lubi ogórki, a drugi ogrodnika córki

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-21, 17:57   #147
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny:ro lleyes:

Stary 2009-08-22, 15:50   #148
Kaska86
Zadomowienie

Ja już mam 3 butelkę tego zapachu
Why you mad? Cause I came up and I ain't changed.
Kaska86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 16:09   #149
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
ultrafiolet-spoko loko, jak tam Hypnose baaardzo lubię i nie czuję, że mam tandetny gustJeden lubi ogórki, a drugi ogrodnika córki
offtopowo, ale nie moglam sie powstrzymac - jeden lubi, jak mu cyganie graja, inny jak mu nogi smierdza
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-25, 09:30   #150
Maja102
Zakorzenienie

ja tam Hypnose lubię Początkowo kupiłam go z myslą o imprezach, ale po przetestowaniu doszłam do wniosku, ze nie jest aż tak killerowaty i nadajew się na zimę
pierwsze niuchy mnie oczarowały - passiflora tak słodka, że aż mdląca i o dziwo mnie zahipnotyzowała Do tego piękna lekka wanilia (taki np.HP mnie dusi). Zapach urzekająco prosty, a ładny

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości