Koszalin - poszukiwany dobry fryzjer... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-22, 10:07   #121
gregia
Zakorzenienie

Dot.: Koszalin - poszukiwany dobry fryzjer...

Cytat:
Napisane przez BabyOnion Pokaż wiadomość
Gregia, daj znać jak wrażenia po wizycie u nich w salonie? Jestem bardzo ciekawa czy rzeczywiście są tacy dobrzy...
weszłam na ich stronke internetowa i wychodzi na to ze tam tylko 1 fryzjerka pracuje
gregia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-22, 14:42   #122
BabyOnion
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
weszłam na ich stronke internetowa i wychodzi na to ze tam tylko 1 fryzjerka pracuje
Można to też zrozumieć, że ta kobietka jest tam odpowiedzialna za zespół fryzjerek?
BabyOnion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-23, 12:02   #123
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Można to też zrozumieć, że ta kobietka jest tam odpowiedzialna za zespół fryzjerek?
jak czytalam opinie na innym forum to dziewczyny piszac o fryzjerce wymieniały własnie Agnieszke
Stary 2010-03-23, 21:50   #124
BabyOnion
Raczkowanie

To może rzeczywiście jest tam tylko Agnieszka.... W sumie to nie powinien być problem jeżeli jest taka dobra jak o niej piszą.
Stary 2010-03-24, 08:05   #125
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
To może rzeczywiście jest tam tylko Agnieszka.... W sumie to nie powinien być problem jeżeli jest taka dobra jak o niej piszą.
jestem ciekawa jak to cenowo wyglada taka wizyta u niej? zadzwonie i sie dowiem
Stary 2010-03-24, 16:09   #126
BabyOnion
Raczkowanie

Daj znać proszę jak się czegoś dowiesz...
Stary 2010-03-25, 08:48   #127
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Daj znać proszę jak się czegoś dowiesz...
ok

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 15:14   #128
niewinna_123
Przyczajenie

Byłam ostatnio w salonie w emce. Strzygła mnie taka blondynka w kreconych włosach do ranion. Widac od razu ze jest profesjonalistką. Wyszłam bardzo zadowolona ale tam jest drogo... napiszcie gdzie można pójśc do dobrego fryzjera w Koszalinie za przystepną cenę. Poszukuję szczegolnie takiego fryzjera bądz fryzjerki, która dobrze strzyże króciutkie włosy i która słucha co się do niej mówi. Pozdrawiam
niewinna_123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-02, 15:33   #129
BabyOnion
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niewinna_123 Pokaż wiadomość
Byłam ostatnio w salonie w emce. Strzygła mnie taka blondynka w kreconych włosach do ranion. Widac od razu ze jest profesjonalistką. Wyszłam bardzo zadowolona ale tam jest drogo... napiszcie gdzie można pójśc do dobrego fryzjera w Koszalinie za przystepną cenę. Poszukuję szczegolnie takiego fryzjera bądz fryzjerki, która dobrze strzyże króciutkie włosy i która słucha co się do niej mówi. Pozdrawiam
Będę musiała w takim razie wypróbować ten salon. Szczerze, to cena mnie za bardzo nie zraża bo szukam kogoś naprawdę dobrego na ślub i chętnie za to zapłacę. Musi to jednak być ktoś kto zna się na rzeczy i jest prawdziwym profesjonalistą w fachu
Stary 2010-04-16, 10:30   #130
niewinna_123
Przyczajenie

Byłam na strzyżeniu w Beauty Plaza na rogu Tradycji/Chełmskiej u p. Agnieszki, o której wcześniej kilkakrotnie była mowa. No i raczej mogę potwierdzic, że jest dobra. Więc możecie śmiało iśc Drogie Koszalinianki
Stary 2010-04-16, 13:44   #131
BabyOnion
Raczkowanie

będę musiała się w takim razie wybrać do p.Agnieszki na próbę. Mam nadzieję, że czesze równie dobrze jak ścina

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-16, 19:29   #132
wiktoriasb
Raczkowanie

witam Was Koszalinianki..... czy któraś z Was była u fryzjera, chyba się nazywa "u Joli"na ul. Barlickiego???/ i może się ze mna podzielić wrażeniami
wiktoriasb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-01, 11:05   #133
Martusiiiiiia
Raczkowanie

dziewczyny, a robiła któraś z Was może trwałą ondulację w jednym z koszalińskich salonów? Jeśli tak, bede wdzięczna za informacę gdzie i z jakim skutkiem oczywiście
Martusiiiiiia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-01, 18:17   #134
gregia
Zakorzenienie

ja byłam tez w Beauty Plaza i nie polecam chcialam blond pasemka a mam o wiele ciemniejsze niz chciałam, chcialam grzywke na bok mam prostą!!! zresztą dla mnie dobra fryzjerka to taka która patrzy na mnie i ma koncecje co robic a nie sie pyta co ma byc a jak itd itp. więcej tam nie pójdę! pozostane wierna salonowi Nicol na Jana z Kolna!
Stary 2010-05-20, 14:08   #135
karola72
Przyczajenie

Hej Dziewczyny

wraz z dwoma koleżankami z pracy chodzimy strzyc się i farbować do "Beauty Plaza" na Chełmskiej, koleżanka pierwsza z nas robiła tam baleyage i tak fajnie wyszedł że skusiłyśmy się i my. Pani Aga fachura, umie fajnie połączyć swoją wizję z tym czego oczekuje klientka.
Do pasemek dostałam manicure w gratisie i zapach do torebki, klimat salonu OK, polecam
karola72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-02, 08:58   #136
Koczica81
Raczkowanie

Helo. Witam was kobitki, a powiedzcie mi ktora z was moze polecic fryzjerkę od kręconych włosów. Bo wiadomo ze nie każda dobra na proste zrobi dobrze na kręcone ;] heheeh

Mam problem bo raz trafilam do fryzjerki , w okolicach kaszubskiej , tak na wysokosci zejscia na manhatan ,kolezanka mi polecila ale ona ma proste wloski.
Efekt: jak laska mi sciela wlosy to po wysuszeniu wygladalam jak jakis kokerspaniel,,, traagedia ;[;[
Koczica81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-02, 20:41   #137
wiktoriasb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Koczica81 Pokaż wiadomość
Helo. Witam was kobitki, a powiedzcie mi ktora z was moze polecic fryzjerkę od kręconych włosów. Bo wiadomo ze nie każda dobra na proste zrobi dobrze na kręcone ;] heheeh

Mam problem bo raz trafilam do fryzjerki , w okolicach kaszubskiej , tak na wysokosci zejscia na manhatan ,kolezanka mi polecila ale ona ma proste wloski.
Efekt: jak laska mi sciela wlosy to po wysuszeniu wygladalam jak jakis kokerspaniel,,, traagedia ;[;[
ciężko będzie ja mam prste włosy, nawet trwała nie pomagała

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

słuchajcie a otworzyli nowego fryzjera w pasażu miellenium, tam na najniższym piętrze, wdole. ktoś był tam już
Stary 2010-08-13, 12:09   #138
wiktoriasb
Raczkowanie

za dwa tygodnie idę do fryzjera na zwyciestwa zobaczymy co z tego wyjdzie. ide jako krolik doswiadczalny mojej mamy coż wlosy szybko odrosna
Stary 2010-08-20, 15:42   #139
Asiek_14
Przyczajenie

A mógłby ktoś mi napisać na pw numer do tego salonu Vision ? Będę baaardzo wdzięczna
Asiek_14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-20, 07:19   #140
niewinna_123
Przyczajenie

Jako świetna fryzjerke mogę polecić p. Ewelinę z ul. Domina (pasaż Millenium schodami w dół). Jest młoda i swietnie strzyże. Będziecie zadowolone
Stary 2010-09-21, 07:40   #141
wiktoriasb
Raczkowanie

Cytat:
Jako świetna fryzjerke mogę polecić p. Ewelinę z ul. Domina (pasaż Millenium schodami w dół). Jest młoda i swietnie strzyże. Będziecie zadowolone
tam na "-1"?? zawsze sie zastanawiam czy isc do nie bo miałabym blisko
Stary 2010-09-24, 16:18   #142
niewinna_123
Przyczajenie

Dokładnie tam na "-1". Tel. 512 426 619
Stary 2010-09-25, 07:16   #143
wiktoriasb
Raczkowanie

Cytat:
Dokładnie tam na "-1". Tel. 512 426 619
świetnie miałamCię prosić o jej nr.... bo szukam kogoś w tej okolicy by mieć blisko. Pali przy klientach??
Stary 2010-09-26, 10:37   #144
martiniątko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karinka olowicz Pokaż wiadomość
Laski! Byłam zgodnie z poleceniem Szoszoli na Młyńskiej 21 i... jestem bardzo zadowolona fryzjerka czy stylistka ( aby nie obrazac bo nie wiem jak to we fryzjerstwie) Sylwia , bardzo mila blondynka jest juz moja dlugo nie bylam zadowolona z zadnego salonu. Kladlam farbe i nie wiem jakich uzywaja tam produktow ale moje wlosy sa tak blyszczace juz od tygodnia, ze kazdy oglada sie za mna na ulicy, wlosy jak z reklamy, naprawde!!! Pani Sylwia potrafi doradzic, upieralam sie przy 1 fryzurce a Ona namowila mnie na grzyweczke i jestem zadowolona, POLECAM 100%
Ciekawe, ja byłam na strzyżeniu i nie jestem specjalnie zadowolona. Po pierwsze po przyjściu do salonu nie umyto mi włosów, a jedynie pani Sylwia je zmoczyła moze oceniła, że nie mam brudnych dziwne to było, pierwszy raz w życiu fryzjer przed strzyżeniem nie umył mi włosów... myłam włosy poprzedniego dnia i wieczorem po strzyżeniu musiałam już znów umyć także nawet się nie nacieszyłam wymodelowaniem i zapachem fryzjerskich specyfikow... Chciałam żeby trochę skrócić włosy (zwykłe proste wycieniowane), pani Sylwia skróciła mi je o dosłownie 1-2 cm, tak więc efektu kompletnie nie widać, nawet ja nie zauważam żebym miała choć trochę innej długości włosy, nie mówiąc już o rodzinie... Może kwestia niedogadania, może fryzjerka pomyślała że zapuszczam i chcę wyłącznie skrócić końcówki...ale mówiłam niby żeby obcięła dość dużo bo mam zniszczone, nie określiłam tylko dokładnie ile to ma być. Szkoda że nawet mi się włosy nie układają fajnie, są po prostu takie same jak przed wizytą. A, jeszcze duży minus za to, że strzyżone były tylko na mokro, nie poprawiane potem na sucho...
martiniątko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-27, 13:34   #145
justyna772
Przyczajenie

Hej Dziewczyny, mam pytanie o koloryzację Elumen Goldwella- gdzie w Koszalinie można zrobić Elumen? Będę wdzięczna za namiar jeżeli któryś z salonów to wykonuje.
justyna772 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-28, 06:39   #146
wiktoriasb
Raczkowanie

niestety czasem fryzjerki kończą kursy a nie normalną zawodówke i nie znają sie wcale na strzyżeniu
Stary 2010-09-28, 11:33   #147
martiniątko
Zadomowienie

Cytat:
Tak? A może nie chciałaś z myciem, mnie zazwyczaj pytają zawsze czy z myciem czy nie, z myciem jest zawsze drożej. Ja w kazdym bądź razie jestem wciąż bardzo zadowolona i napewno będę już chodzić tylko tam!!!!!! Moja sis zachwala również, ale to tak jest, że każdy ma inne wymagania i nie zawsze każdemu pasuje to samo.A gdzie wcześniej chodzilaś? ten salon jest nowy, byłaś tam z ciekawości czy nie możesz znaleść odpowiedniego salonu dla siebie? Teraz sobie przypominam, że kilka miesięcy temu byłam w Emce - na strzyżeniu u fryzjerki, która wrócila dopiero co z anglii - nie pamiętam imienia i wyszlam wściekła, tak źle obcięta już dawno nie bylam, chciałam asymetrię a wyszło jak u Pani kolo 50tki tylko jak pomyślałam to tak naprawdę to nie była wina tej fryzjerki , tylko moja, tak jej wytłumaczyłam fryzurę i tak jak zrozumiała tak mnie obcięła.Fryzjerki nie czytają w naszych myślach jak źle wytłumaczymy, lub co gorsza wogole nie wytlumaczymy to trudno aby bylo dobrze, dlatego uważam, że czesto to nasza wina. Też bym mogła napisać o tej Pani z Emki coś niemilego, jednak było by to krzywdzące dla niej... Mam nadzieję, że ktoś jeszcze myśli tj ja
Buziaki dla wszystkich:lo ve:
Nie spytano mnie czy chcę z myciem czy bez...myślałam że to normalne że u fryzjera zawsze myją głowę, w całym swoim życiu to był chyba jeden jedyny raz kiedy nie miałam umytej zostałam poproszona żebym usiadła na fotelu do mycia, usiadłam, już się zaczełam przygotowywać na najprzyjemniejszą część wizyty czyli masaż głowy i pachnący szamponik a tu...nic z tego bo miałam tylko polane włosy wodą wcześniej chodziłam w Gdańsku bo tam studiowałam. W Koszalinie byłam jeszcze w salonie Vision i byłam bardzo zadowolona ale chciałam teraz pójść gdzieś taniej, a ten salon poleciła mi koleżanka i faktycznie miała ładnie obcięte włosy, poza tym zależało mi na szybkim terminie a tam było wolne na nast. dzień. W sumie zapłaciłam 45zł więc też nie jakoś specjalnie tanio...potem zobaczyłam że w Forum za strzyżenie biorą tyle samo...może następnym razem tam pójdę bo mam blisko No i wrócę do starego sposobu ze zdjęciem...bo inaczej ciężko jest wytłumaczyć że chce się zwykłe cieniowanie z wlosami krótszymi z przy twarzy...
martiniątko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-29, 18:29   #148
karinka olowicz
Przyczajenie

Tak czasem lepiej ze zdjeciem tym bardziej, ze jak wszyscy wiemy fryzjerki nie naleza do grupy spolecznej super inteligentnych chociaz bez obrazy dla nich zdarzaja sie fajne, madre babaki. Forum...hm...ciekawe jak tam u nich , nie znam zadnych opinii, bardzo ładnie w środku - podczas shopingow w forum zdarzylo mi sie zagladnac ale nie odwazylam sie wejsc, zawsze wydaje mi sie , ze jest tam drogo, moze przez nowoczesne wnetrze, chociaz zazwyczaj jest tam pusto , no nie wiem ale czekam na opinie kobietki ja zostane przy swoim salonie na Mlynskiej ale dobrze wiedziec jak jest gdzie indziej
buziaki
karinka olowicz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-30, 06:53   #149
wiktoriasb
Raczkowanie

Cytat:
Tak czasem lepiej ze zdjeciem tym bardziej, ze jak wszyscy wiemy fryzjerki nie naleza do grupy spolecznej super inteligentnych chociaz bez obrazy dla nich zdarzaja sie fajne, madre babaki. Forum...hm...ciekawe jak tam u nich , nie znam zadnych opinii, bardzo ładnie w środku - podczas shopingow w forum zdarzylo mi sie zagladnac ale nie odwazylam sie wejsc, zawsze wydaje mi sie , ze jest tam drogo, moze przez nowoczesne wnetrze, chociaz zazwyczaj jest tam pusto , no nie wiem ale czekam na opinie kobietki ja zostane przy swoim salonie na Mlynskiej ale dobrze wiedziec jak jest gdzie indziej
buziaki
cennik mają wywieszony chyba biorą 35 zł za ciecie mówie chyba
Stary 2010-09-30, 18:25   #150
karinka olowicz
Przyczajenie

dzieki
karinka olowicz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości