|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koszalin - poszukiwany dobry fryzjer...
Cytat:
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
jak czytalam opinie na innym forum to dziewczyny piszac o fryzjerce wymieniały własnie Agnieszke
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
To może rzeczywiście jest tam tylko Agnieszka.... W sumie to nie powinien być problem jeżeli jest taka dobra jak o niej piszą.
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa jak to cenowo wyglada taka wizyta u niej? zadzwonie i sie dowiem
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Daj znać proszę jak się czegoś dowiesz...
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
Byłam ostatnio w salonie w emce. Strzygła mnie taka blondynka w kreconych włosach do ranion. Widac od razu ze jest profesjonalistką. Wyszłam bardzo zadowolona ale tam jest drogo... napiszcie gdzie można pójśc do dobrego fryzjera w Koszalinie za przystepną cenę. Poszukuję szczegolnie takiego fryzjera bądz fryzjerki, która dobrze strzyże króciutkie włosy i która słucha co się do niej mówi. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Przyczajenie
|
Byłam na strzyżeniu w Beauty Plaza na rogu Tradycji/Chełmskiej u p. Agnieszki, o której wcześniej kilkakrotnie była mowa. No i raczej mogę potwierdzic, że jest dobra. Więc możecie śmiało iśc Drogie Koszalinianki
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
będę musiała się w takim razie wybrać do p.Agnieszki na próbę. Mam nadzieję, że czesze równie dobrze jak ścina
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
witam Was Koszalinianki..... czy któraś z Was była u fryzjera, chyba się nazywa "u Joli"
na ul. Barlickiego???/ i może się ze mna podzielić wrażeniami
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, a robiła któraś z Was może trwałą ondulację w jednym z koszalińskich salonów? Jeśli tak, bede wdzięczna za informacę gdzie i z jakim skutkiem oczywiście
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
ja byłam tez w Beauty Plaza i nie polecam
chcialam blond pasemka a mam o wiele ciemniejsze niz chciałam, chcialam grzywke na bok mam prostą!!! zresztą dla mnie dobra fryzjerka to taka która patrzy na mnie i ma koncecje co robic a nie sie pyta co ma byc a jak itd itp. więcej tam nie pójdę! pozostane wierna salonowi Nicol na Jana z Kolna!
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
wraz z dwoma koleżankami z pracy chodzimy strzyc się i farbować do "Beauty Plaza" na Chełmskiej, koleżanka pierwsza z nas robiła tam baleyage i tak fajnie wyszedł że skusiłyśmy się i my. Pani Aga fachura, umie fajnie połączyć swoją wizję z tym czego oczekuje klientka. Do pasemek dostałam manicure w gratisie i zapach do torebki, klimat salonu OK, polecam
|
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
Helo. Witam was kobitki, a powiedzcie mi ktora z was moze polecic fryzjerkę od kręconych włosów. Bo wiadomo ze nie każda dobra na proste zrobi dobrze na kręcone ;] heheeh
Mam problem bo raz trafilam do fryzjerki , w okolicach kaszubskiej , tak na wysokosci zejscia na manhatan ,kolezanka mi polecila ale ona ma proste wloski. Efekt: jak laska mi sciela wlosy to po wysuszeniu wygladalam jak jakis kokerspaniel,,, traagedia ;[;[ |
|
|
|
|
#137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- słuchajcie a otworzyli nowego fryzjera w pasażu miellenium, tam na najniższym piętrze, wdole. ktoś był tam już |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
za dwa tygodnie idę do fryzjera na zwyciestwa zobaczymy co z tego wyjdzie. ide jako krolik doswiadczalny mojej mamy
coż wlosy szybko odrosna
|
|
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
A mógłby ktoś mi napisać na pw numer do tego salonu Vision ? Będę baaardzo wdzięczna
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 |
|
Przyczajenie
|
Jako świetna fryzjerke mogę polecić p. Ewelinę z ul. Domina (pasaż Millenium schodami w dół). Jest młoda i swietnie strzyże. Będziecie zadowolone
|
|
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Przyczajenie
|
Dokładnie tam na "-1". Tel. 512 426 619
|
|
|
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze oceniła, że nie mam brudnych dziwne to było, pierwszy raz w życiu fryzjer przed strzyżeniem nie umył mi włosów... myłam włosy poprzedniego dnia i wieczorem po strzyżeniu musiałam już znów umyć także nawet się nie nacieszyłam wymodelowaniem i zapachem fryzjerskich specyfikow... Chciałam żeby trochę skrócić włosy (zwykłe proste wycieniowane), pani Sylwia skróciła mi je o dosłownie 1-2 cm, tak więc efektu kompletnie nie widać, nawet ja nie zauważam żebym miała choć trochę innej długości włosy, nie mówiąc już o rodzinie... Może kwestia niedogadania, może fryzjerka pomyślała że zapuszczam i chcę wyłącznie skrócić końcówki...ale mówiłam niby żeby obcięła dość dużo bo mam zniszczone, nie określiłam tylko dokładnie ile to ma być. Szkoda że nawet mi się włosy nie układają fajnie, są po prostu takie same jak przed wizytą. A, jeszcze duży minus za to, że strzyżone były tylko na mokro, nie poprawiane potem na sucho...
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny, mam pytanie o koloryzację Elumen Goldwella- gdzie w Koszalinie można zrobić Elumen? Będę wdzięczna za namiar jeżeli któryś z salonów to wykonuje.
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
niestety czasem fryzjerki kończą kursy a nie normalną zawodówke i nie znają sie wcale na strzyżeniu
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zostałam poproszona żebym usiadła na fotelu do mycia, usiadłam, już się zaczełam przygotowywać na najprzyjemniejszą część wizyty czyli masaż głowy i pachnący szamponik a tu...nic z tego bo miałam tylko polane włosy wodą wcześniej chodziłam w Gdańsku bo tam studiowałam. W Koszalinie byłam jeszcze w salonie Vision i byłam bardzo zadowolona ale chciałam teraz pójść gdzieś taniej, a ten salon poleciła mi koleżanka i faktycznie miała ładnie obcięte włosy, poza tym zależało mi na szybkim terminie a tam było wolne na nast. dzień. W sumie zapłaciłam 45zł więc też nie jakoś specjalnie tanio...potem zobaczyłam że w Forum za strzyżenie biorą tyle samo...może następnym razem tam pójdę bo mam blisko No i wrócę do starego sposobu ze zdjęciem...bo inaczej ciężko jest wytłumaczyć że chce się zwykłe cieniowanie z wlosami krótszymi z przy twarzy...
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Przyczajenie
|
Tak czasem lepiej ze zdjeciem
tym bardziej, ze jak wszyscy wiemy fryzjerki nie naleza do grupy spolecznej super inteligentnych chociaz bez obrazy dla nich zdarzaja sie fajne, madre babaki. Forum...hm...ciekawe jak tam u nich , nie znam zadnych opinii, bardzo ładnie w środku - podczas shopingow w forum zdarzylo mi sie zagladnac ale nie odwazylam sie wejsc, zawsze wydaje mi sie , ze jest tam drogo, moze przez nowoczesne wnetrze, chociaz zazwyczaj jest tam pusto , no nie wiem ale czekam na opinie kobietki ja zostane przy swoim salonie na Mlynskiej ale dobrze wiedziec jak jest gdzie indziejbuziaki |
|
|
|
|
#149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#150 |
|
Przyczajenie
|
dzieki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

chcialam blond pasemka a mam o wiele ciemniejsze niz chciałam, chcialam grzywke na bok mam prostą!!! zresztą dla mnie dobra fryzjerka to taka która patrzy na mnie i ma koncecje co robic a nie sie pyta co ma byc a jak itd itp. więcej tam nie pójdę! pozostane wierna salonowi Nicol na Jana z Kolna!

moze oceniła, że nie mam brudnych
dziwne to było, pierwszy raz w życiu fryzjer przed strzyżeniem nie umył mi włosów... myłam włosy poprzedniego dnia i wieczorem po strzyżeniu musiałam już znów umyć także nawet się nie nacieszyłam wymodelowaniem i zapachem fryzjerskich specyfikow... Chciałam żeby trochę skrócić włosy (zwykłe proste wycieniowane), pani Sylwia skróciła mi je o dosłownie 1-2 cm, tak więc efektu kompletnie nie widać, nawet ja nie zauważam żebym miała choć trochę innej długości włosy, nie mówiąc już o rodzinie... Może kwestia niedogadania, może fryzjerka pomyślała że zapuszczam i chcę wyłącznie skrócić końcówki...ale mówiłam niby żeby obcięła dość dużo bo mam zniszczone, nie określiłam tylko dokładnie ile to ma być. Szkoda że nawet mi się włosy nie układają fajnie, są po prostu takie same jak przed wizytą. A, jeszcze duży minus za to, że strzyżone były tylko na mokro, nie poprawiane potem na sucho...
i wyszlam wściekła, tak źle obcięta już dawno nie bylam, chciałam asymetrię a wyszło jak u Pani kolo 50tki
zostałam poproszona żebym usiadła na fotelu do mycia, usiadłam, już się zaczełam przygotowywać na najprzyjemniejszą część wizyty czyli masaż głowy i pachnący szamponik a tu...nic z tego bo miałam tylko polane włosy wodą
wcześniej chodziłam w Gdańsku bo tam studiowałam. W Koszalinie byłam jeszcze w salonie Vision i byłam bardzo zadowolona ale chciałam teraz pójść gdzieś taniej, a ten salon poleciła mi koleżanka i faktycznie miała ładnie obcięte włosy, poza tym zależało mi na szybkim terminie a tam było wolne na nast. dzień. W sumie zapłaciłam 45zł więc też nie jakoś specjalnie tanio...potem zobaczyłam że w Forum za strzyżenie biorą tyle samo...może następnym razem tam pójdę bo mam blisko