![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Fotodepilacja czy laser diodowy?
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z tego co wyczytałam wiele gabinetów proponuje zabieg próbny, może skorzystaj z takiego rozwiązania i wszystkiego się dowiedz. Życzę powodzenia i wytrwałości. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
Karolaw27 i Julka-ztx dziękuję za odpowiedzi
![]() rzeczywiscie umowie sie na taka wizyte probna / konsultacje i zobaczymy co powiedza. od kilku dni smaruje to mascia hasceral (tez zawiera mocznik), zobaczymy moze beda efekty. sprobuje troche to podleczyc (chociaz ze 2 tygodnie smarowania) i wtedy pojde. Julka-ztx, bede bardzo wdzieczna jesli napiszesz co powiedziala Ci kosmetyczka, jestem b.ciekawa! z gory dziekuje ![]()
![]() |
#126 |
Przyczajenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
Po zabiegach IPl powinny ci te krostki zejsc, to jest tez dobre na tradziki i blizny po tradzikowe,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
Nowy artykuł na ten temat:
http://zdrowie.trojmiasto.pl/Fotodep...na=1#op2001562 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
Miałam już wykonane kilka zabiegów na różnych częściach ciała w salonie Nomasvello i osobiście bardzo polecam! Najlepszy efek jest u mnie na bikini i pachach - już po pierwszym zabiegu ok. połowa włosów powypadała, natomiast nieco słabszy efekt jest na nogach (za pewne będzie potrzebnych więcej zabiegów). Jedno jest pewne, że włosy na depilowanej części ciała duuużo wolniej odrastają. Cena 99 zł za jedną partię ciała nie jest majątkiem, za to ile radości może sprawić efekt
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
Witam,
Właśnie wróciłam z salonu we Wrocławiu na Sienkiewicza. To moja druga seria (nogi, bikini, pachy, twarz) Wszystko poszło sprawnie i prawie bezboleśnie ale to już wiadomo. Zauważyłam, że jak dłużej chłodziłyśmy bikini to rzeczywiście ból jest o niebo mniejszy, więc proponuję dłuższe chłodzenie na bardziej wrażliwe miejsca. Teraz czekam z niecierpliwością aż kolejne włoski zaczną wypadać, kolejną wizytę mam za miesiąc więc będę pisać co i jak ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
witam
sledze ten watek z zainteresowaniem mialam robione 4 zabiegi laserem na twarz(baczki) i jestem bardzo zadowolona - mam bardzo mocne i ciemne owlosienie teraz hcialam sie poddac takiemu zabiegowi na lydki, brzuch,bikini i moze takze uda choc tam ciemne wloski mam tylko po wew stronie i z tylu. zainteesowalam sie fotoepilacja glowne dlatego ze jest tansza a efekty pododbno takie same zwlaszcza na ciemnych wlosach, chcialam skorzystac z uslug novello w lublinie interesuje mnie czy te partie ktore opisuja w cenniku - 99 zl jest np za obie lydki, uda,pachy czy 99 kosztuje 1 lydka 99 druga czy np 99 calal 1 noga i 99 cala 2 czyli ok 200 zl obie itd? bo inf na str jest dla mnie niezrozumiala;/ aha i czy wloski od pepka w dol sa liczone razem z bikini czy to juz osobno jako 2 stefy?
" Ludzie są smutni, bo nie mają czym pomachać." [Pies Fafik] WYMIANA - KSIĄŻKI - https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post52833168 Edytowane przez Nimfea_ Czas edycji: 2010-09-07 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o strefy w Nomasvello to cała jedna noga kosztuje 99 zł, dwie nogi to 2 razy 99 zł. natomiast jeśli życzysz sobie zrobić same łydki, to one też każda kosztuje po 99 zł (czyli dwie to 2 razy 99zł). Jesli chodzi o tzw. linię białą (miejsce od pępka do bikini) jest to osobna strefa, która kosztuje 99 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mam pytanie- mnie kosmetyczka zapisała na następny zabieg w 3 tyg po pierwszym- czy to nie za szybko? Niby powinna wiedziec co robi ale mam watpliwosci czy tego nie przesunac chociaz do pełnego miesiąca |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny dzisiaj jest fajna oferta na epilacje!!!!!
http://gruper.pl/warszawa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Julka-ztx ja zgadzam się z koleżanką, 3 tyg to chyba zbyt krótki okres.
Ja zostałam poinformowana, że minimum 4 tyg a po kilku zabiegach to 5 a nawet 6 tyg przerwy. Może Pani k... źle zobaczyła w kalendarzu ![]() Ja za miesiąc kolejna wizyta ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy ktoras z warszawskich wiazanek slyszala moze cos o tym salonie? ![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co wiecie nt golenia włosów tuż po zabiegu? Wydaje mi sie ze to nie powinno miec wpływu na to czy wypadną czy nie- w koncu w gruncie rzeczy to tylko ich skrócenie a cebulka nadal jest pod skórą i nic sie z nia nie dzieje. Zgodnie z zaleceniem powstrzymywalam sie przez 3 dni a dzis przejechalam maszynka delikatnie po nodze- właściwie je skrócilam bo nadal są widoczne ale jak odrastajace a nie glówna "dekoracja" nogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Przyczajenie
|
Ja byłam dziś w salonie Dermic w Warszawie przy Puławskiej na pierwszym zabiegu fotodepilacji bikini- głębokie. Spodziewałam się większego bólu ale nie było najgorzej i nawet można było "podkręcić siłę rażenia"...hahaha Na pierwsze efekty muszę oczywiście poczekać ale skusiła mnie cena 99zł za strefę....Bardzo miła, cierpliwa obsługa i długie wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Ja byłam na 1 zabiegu w No+Vello w Kielcach na pachy. Co do efektów, to póki co mogę powiedzieć tyle, że włoski są słabsze i na pewno rosną wolniej. W niektórych miejscach w ogóle nie wyrosły. Pojutrze idę na drugi zabieg. Ale ja też dostałam wytyczne od kosmetyczki, że co 3 tygodnie trzeba robić, bo tyle trwa pełny cykl wzrostu włosa czy jakoś tak. Polecam kupienie gazety Cosmopolitan. Tam jest kupon zniżkowy i z nim płaciłam tylko 79zł za zabieg, a to zawsze 20zł do przodu. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny. dodalysmy mi troche wiary
![]() ![]() weszlam tez na strone expelos (maja nowy oddzial w gdyni) i teraz jest jakas promocja za 99 zl. i nie wiem teraz czy zaryzykowac 4-5 zabiegow czy odrazu isc na laser ktory jest napewno skuteczny. szkoda ze nie ma wsrod nas osoby ktora miala IPLem depilacje min 2 lata temu i moze nam powiedziec czy to faktycznie dziala na dluzszy okres czasu. ja po 3 dniach roznicy nie widze, ale to raczej normalne ![]()
było 52 ![]() jest 55 ![]() cel 48-49 ![]() nie palę ![]() Edytowane przez asteraki Czas edycji: 2010-09-21 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
witam
dzisiaj miałam pierwszy zabieg nogi i bikini nie było to może najprzyjemniejsze przeżycie na świecie ale dało się wytrzymać....dentysta gorszy ![]() mam wielką nadzieję że pozbędę się tych chaszczy raz na zawsze!!!!! zabieg robiłam IPL w Lublinie a cena...... rewelacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Koniecznie napisz za parę tygodni jaki efekt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.