Moja dziewczyna chce mnie zostawić-pół roku na Erasmusie... - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-01, 20:29   #121
uska89
Raczkowanie

Dot.: Moja dziewczyna chce mnie zostawić-pół roku na Erasmusie...

I bardzo dobrze, pewne rzeczy w przyrodzie należy przyspieszyć, w tym koniec waszego związku.
uska89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 20:31   #122
Mick
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zwyczajny_chlopak Pokaż wiadomość
Ale to będzie koniec naszego związku. Czemu ona tak robi, mówi że kocha, a tak naprawdę zrywa ze mną...
Bo wybrała swoje wielkie marzenie zamiast Ciebie. Widocznie uszczęśliwi ją to bardziej, niż związek z Tobą.
Mick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 20:33   #123
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to będzie koniec naszego związku. Czemu ona tak robi, mówi że kocha, a tak naprawdę zrywa ze mną...
Przecież odpowiedź jest banalnie prosta.
Bo chcesz ją trzymać w klatce, a ona zacznie się w końcu dusić. Bo jej nie ufasz. Bo chce od Ciebie odpocząć.
I dlatego, że to jest jej marzenie, a Ty nawet na to nie chcesz jej pozwolić.
Zapamiętaj sobie na przyszłość - kobieta nie jest bezmózgiem, który nie potrafi sobie poradzić w życiu ani Twoją własnością, której możesz cos zabronić.
Możesz i powinieneś ze swoją partnerką rozmawiać, mówić co myślisz, ale też dać jej trochę przestrzeni. I ufać, ufać powinieneś. Jak tego nie zrobisz, to w końcu ucieknie.
Stary 2014-01-01, 20:33   #124
zwyczajny_chlopak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mick Pokaż wiadomość
Bo wybrała swoje wielkie marzenie zamiast Ciebie. Widocznie uszczęśliwi ją to bardziej, niż związek z Tobą.
Nie rozumiem, jak ona może porzucać 2 letni związek i wspólną przyszłość dla półrocznego wyjazdu...
zwyczajny_chlopak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 20:36   #125
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem, jak ona może porzucać 2 letni związek i wspólną przyszłość dla półrocznego wyjazdu...
Taki związek jak z Tobą? Bez problemu Erasmus wygrywa.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 20:36   #126
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
A ja rozumiem. Też bym takiego związku na dłuższą metę nie chciała (ani nawet na krótszą).
Stary 2014-01-01, 20:40   #127
aer
O RLY?

Cytat:

Jeżu, ale Ty jęczysz...
Zachowujesz się jakby Ci z dnia na dzień oświadczyła, że wyjeżdża...

Ale o jej fiole na punkcie Erasmusa wiedziałeś od początku znajomości - ponad 2 lata. Wiedziałeś, że to jej marzenie. Miałeś czas - mogłeś wsiąść się za naukę i mieć szanse na wyjazd. Ale nie, bo po co? Nie chciało się ruszyć tyłka to teraz miej tylko i wyłącznie do siebie pretensje.
I przestań zasłaniać się wymówką, że jak ktoś ma oceny na studiach powyżej 3 i stypendium naukowe to bierze udział w wyścigu szczurów - jeden z najgłupszych tekstów jakie w życiu słyszałam.
Studiuję w Warszawie na publicznej uczelni - stypendium naukowe u mnie to 800 zł - ręka do góry kto w dzisiejszych czasach pogardziłby taką kasą bo te 8 stówek leży mu na ulicy. Las rąk widzę...

Abstrahując już od Twojej nienormalnej zazdrości - sam to spieprzyłeś, więc miej pretensje do siebie. Za błędy się płaci. Taki lajf.
aer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-01, 20:40   #128
uska89
Raczkowanie

Wiesz, 2 lata i pół roku w skali całego życia to okresy dość porównywalne. I ośmielam się stwierdzić, że wyniesie z tego pół roku dla całego życia, dla całego swojego rozwoju więcej dobrego, niż z tych 2 lat z Tobą spędzonych. Widać, że z Ciebie jęczybuła, który tylko pilnowałby dziewczynę, bo rozumu własnego to ona nie ma (taki piękny obiekt chodzący, co to nawet nie czai, że jakiś facet się do niej dobiera), a od siebie nie wymaga niczego. Doprawdy nie masz godności? Zajęcia na te pół roku? WŁASNYCH planów? Ona robi coś dla siebie i dla swojego indywidualnego (później także zawodowego) rozwoju, a Ty co? Sam nie umiesz zająć się sobą, więc z zawiści (bo ona jest od Ciebie lepsza) ją próbujesz ograniczać? No proszę Cię.
Żeby było jasne, nie uważam, że decyzja o Erasmusie nie powinna być konsultowana z partnerem i że powinno się mieć partnera w poważaniu. Ale pozwalam sobie ocenić Twoje podejście i poziom argumentów, które tu prezentujesz.
Stary 2014-01-01, 20:47   #129
zwyczajny_chlopak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aer Pokaż wiadomość
Jeżu, ale Ty jęczysz...
Zachowujesz się jakby Ci z dnia na dzień oświadczyła, że wyjeżdża...

Ale o jej fiole na punkcie Erasmusa wiedziałeś od początku znajomości - ponad 2 lata. Wiedziałeś, że to jej marzenie. Miałeś czas - mogłeś wsiąść się za naukę i mieć szanse na wyjazd. Ale nie, bo po co? Nie chciało się ruszyć tyłka to teraz miej tylko i wyłącznie do siebie pretensje.
I przestań zasłaniać się wymówką, że jak ktoś ma oceny na studiach powyżej 3 i stypendium naukowe to bierze udział w wyścigu szczurów - jeden z najgłupszych tekstów jakie w życiu słyszałam.
Studiuję w Warszawie na publicznej uczelni - stypendium naukowe u mnie to 800 zł - ręka do góry kto w dzisiejszych czasach pogardziłby taką kasą bo te 8 stówek leży mu na ulicy. Las rąk widzę...

Abstrahując już od Twojej nienormalnej zazdrości - sam to spieprzyłeś, więc miej pretensje do siebie. Za błędy się płaci. Taki lajf.
OK, mogłem wziąć się za siebie, ale co było minęło raczej na Erasmusa się nie dostanę. Ale ona mogłaby zrezygnować z tego wyjazdu.... Gdyby naprawdę chciała ze mną być. Wie, jak bardzo mi się to nie podoba a i tak jedzie.

Może rzeczywiście jestem trochę za bardzo zazdrosny, ale charakteru nie zmienię.
zwyczajny_chlopak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 20:50   #130
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ona mogłaby zrezygnować z tego wyjazdu.... Gdyby naprawdę chciała ze mną być.
Widocznie wyjazdu chce bardziej.
Cytat:
Może rzeczywiście jestem trochę za bardzo zazdrosny, ale charakteru nie zmienię.
No widzisz, a ja uważam, że to jest do opanowania, wypracowania, jeśli się chce. Choć pewnie nie jest łatwo.
Jak nie opanujesz swojej chorej zazdrości, to nie wróżę Ci udanych związków.
Stary 2014-01-01, 20:54   #131
leniwca
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie wyjazd na Erasmusa byłby dobrą motywacją, żeby skończyć byle jaki związek.
*o włosy dbam i zapuszczam!
leniwca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-01, 20:54   #132
Bea_91
Zadomowienie

Niczym chłopak Ence Pence
Stary 2014-01-01, 20:55   #133
uska89
Raczkowanie

Cytat:
No, tak najłatwiej powiedzieć. No ale jeśli jesteś tak strasznie leniwy (co widać i w innych sferach), że Ci się nie chce, to primo - widać, jak Ci serio na niej (nie) zależy, secundo - tym bardziej powinniście się rozstać, bo Wasze charaktery nijak do siebie nie pasują. I pal licho zazdrość nawet - Wy musicie nawet nadawać na totalnie innych falach, skoro nie zupełnie nie pojmujesz, co ona takiego fajnego widzi w tym wyjeździe. Kompletnie się rozmijacie. Nie ma sensu tego ciągnąć, that's so easy.
Stary 2014-01-01, 21:02   #134
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
OK, mogłem wziąć się za siebie, ale co było minęło raczej na Erasmusa się nie dostanę. Ale ona mogłaby zrezygnować z tego wyjazdu.... Gdyby naprawdę chciała ze mną być. Wie, jak bardzo mi się to nie podoba a i tak jedzie.

Uwaga uwaga, czas na parafrazę!

"Ale Ty mogłeś zacząć się uczyć od początku, by z razem z nią pojechać... Gdybyś naprawdę chciał z nią być. Wiesz, jak bardzo ona chciałaby tam pojechać, a i tak zabraniasz."

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 21:06   #135
zakonna
Naczelna Nastolatka

lubię twoje posty
Stary 2014-01-01, 21:08   #136
Pestka88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mick Pokaż wiadomość
Dokładnie.I trudno jej się dziwić. Nie rezygnuje się z marzeń dla niezbyt fajnego związku, z facetem,który nie ma do nas zaufania, nie wspiera naszych ambicji i każe nam wybierać między realizowaniem siebie, a byciem z nim.

2014:

książki: 12
filmy: 70
"Fizyka rzeczy niemożliwych" Michio Kaku
"Epidemia" Robin Cook

miesiąc z hula hop: 2/30
Pestka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 21:08   #137
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Jakiego zagrożenia?
Zdrada to nie zamach terrorystyczny. Na zdradę masz wpływ. Jeśli dziewczyna nie będzie chciała Cię zdradzić, to tego nie zrobi, nie rozumiesz tego?
Wytłumaczę Ci inaczej- jeśli dziewczyna nie chce zdradzić, to choćby stała otoczona wianuszkiem nagich, umięśnionych, przystojnych, blondynów, brunetów, murzynów, indian, hiszpanów machających genitaliami a w ręku trzymających kolie brylantowe, bilety na lot prywatnym odrzutowcem na Malediwy czy jeszcze co innego, to ona i tak nie zdradzi. A czemu? BO NIE CHCE.

Cytat:
Są, dlatego nie chciałem, żeby do pracy chodziła w spódnicy... Najwyżej nie będzie jeździć na szkolenia, a na imrpezy chodzić ze mną.
Oj zdziwiłbyś się chłopczyku. Może do pracy chodzić nawet w stringach i diademie księżniczki z piórkiem w pupie jeśli tak się JEJ podoba (a dress code tego nie wyklucza). Możesz sobie skoczyć z zakazem wyjazdów na szkolenia i ciąganiem się za jej imprezami firmowymi. Po Twoich wypowiedziach widać, że jesteś gorszy niż smród za wojskiem.

Cytat:
więc na takie imprezy bez pary wcale nie musi chodzić
Więc wcale nie musi się nikogo pytać o zdanie w kwestii zachciewajek na imprezy...

Cytat:
To wtedy pójdzie, ale ja nie będę zbytnio zadowolony...

No nie ważne, wątek nie jest o zdradzie, tylko o tym co zrobić żeby moja dziewczyna nie wyjeżdżała na Erasmusa. Nie wiem co zrobić, skoro zna moje zdanie a i tak sobie jedzie...
Ojoj. Poskarżyłeś się mamusi, wychowawczyni i proboszczowi? Biedny żuczek nie będzie zbytnio zadowolony...

Cytat:
To ty widzisz jakikolwiek problem. I to ty zrywasz z nią strzelając oskarżeniami, zarzucając chorymi wymysłami, przenosząc na nią poczucie winy spowodowane twoimi kompleksami a może i chęcią by samemu sobie pobajerować i powyrywać?

Mam teorię- autor ma kompleksy jak z Polski do Mozambiku, udało mu się zdobyć fajną, mądrą i ładną dziewczynę, to ją tłamsi, na nic nie pozwala, bo drugiej takiej nie znajdzie a że samemu by chętnie poszalał więcej, to jej nie pozwoli bo mu dziewczę bryknie do lepszego życia...

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 21:11   #138
tiniaczek
Zakorzenienie

Cytat:
Bo Wasz zwiazek kuleje i nie ma takiej potrzeby, by dziewczyna rezygnowala z marzen, bo zazdrosny chlopiec tupie nozka.

Dziwny zbieg okolicznosci. Wizazanko Ence pence, Zwyczajny chlopiec jest Twoim ukochanym?
tiniaczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 21:45   #139
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Napisane przez Bea_91 Pokaż wiadomość
Niczym chłopak Ence Pence
To samo pomyślałam od razu widząc tytuł
Stary 2014-01-01, 22:07   #140
kawa_o
Zadomowienie

etam, ja facetowi nie kazałam wybierać między mną a wyjazdem za granicę, wiec wyjechał, czekałam wiernie, tęskniłam, kochałam... i gdy teraz ma on juz tam wszystko to się ze mną pożegnał na zawsze.
jak bedzie chciała Cię zostawić albo tam zdradzić to i tak to zrobi...
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 22:15   #141
Dorix
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorotti66 Pokaż wiadomość
To samo pomyślałam od razu widząc tytuł
Ktoś się bawi
Dorix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-01, 23:48   #142
LanaFlo20
Rozeznanie

Czytam i czytam i nie mogę się nadziwić. Straszny z Ciebie egoista, zamiast się cieszyć, że masz taką ambitną dziewczyną, która chce się rozwijać to Ty ograniczasz ją i niszczysz jej marzenia. Wiem co mówię bo aktualnie jestem na Erasmusie w Portugalii. Fakt, imprez jest dużo, alkoholu też ale poznałam kilka dziewczyn, które swoich partnerów zostawiły w kraju i zapewniam Cię, że żadna nie zerwała ani nie zdradziła swojego ukochanego. Ja sama jestem singielką więc mnie ten problem nie dotyczy

Mam nadzieję, że Twoja dziewczyna pojedzie na Erasmusa i będzie się świetnie bawić a Ty zastanów się nad sobą i nad swoją chorą zazdrością bo nic dobrego z tego nie wyniknie.
LanaFlo20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-02, 00:05   #143
skazana_na_bluesa
.

no cóż, mam nadzieję, że laska szybko kopnie cię w tyłek. poczytaj sobie inne wątki ence_pence1234 to może coś ci się rozjaśni.
twoje zachowanie i to co oferujesz swojej dziewczynie wypada blado przy tym, co oferuje erazmus. tym bardziej, że traktujesz swoją laskę jak dziwkę, która rozłoży nogi przed każdym, kto na nią spojrzy.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-02, 00:08   #144
Young_Wild_Free
Rozeznanie

Cytat:
Są, dlatego nie chciałem, żeby do pracy chodziła w spódnicy... Najwyżej nie będzie jeździć na szkolenia, a na imrpezy chodzić ze mną.
no nie wierzę... widząc Twoje posty drogi Autorze przed oczami mam rozwydrzonego dzieciaka, który tupie nogą i płacze bo nie dostał lizaka. A jesteś już na studiach - więc jesteś dorosły. Po pierwsze - Twoja kobieta to też człowiek, który nie żyje tylko miłością do Ciebie, ale człowiek, który ma swoje pasje, życie, zainteresowania i pragnienia. Nie możesz wpłynąć na nie, a tym bardziej nie możesz tą dziewczyną rządzić. I to co czytam jest tak żenujące, że aż się dziwie, że jesteście jeszcze parą. Po drugie - ona i tak tam pojedzie, więc Twoje warunki ja albo Erasmus są bezsensowne na maxa. I szczerze, mam nadzieję, że będzie się świetnie bawiła.
Stary 2014-01-02, 00:14   #145
chwast
Zakorzenienie

ja się cały czas zastanawiam co ta dziewczyna musi mieć w głowie, że z tobą jest
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-02, 00:22   #146
Imperialista
BAN stały

Facet ma zdecydowane prawo postawić ultimatum - albo jedziesz, albo jesteś ze mną. Zostawienie wyboru dziewczynie nie jest jej zniewoleniem.
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-02, 00:25   #147
enchant
Raczkowanie

Cytat:
Jesteśmy ze sobą długo, trochę ok. 2 lata. Ufałem jej w 100%, jednak ostatnio zawiodła moje zaufanie. Okłamała mnie. Prosto w oczy mnie okłamała.

To było w czerwcu, dowiedziałem się o tym niedawno, znalazłem e-maile na jej skrzynce. Nie chodziło o zdradę. Po prostu zrobiła coś, co wolała ukryć, żebym się nie denerwował. Pomogła komuś, mimo tego, że nienawidzę tej osoby, i wiedziała że nie chcę żeby się z nim kontaktowała.

Nieważne, po prostu mnie okłamała. Skoro potrafiła to raz zrobić (niby dla mojego dobra) to będzie potrafiła mieć romans z Hiszpanem... Czy nie?
Z tej mąki chleba nie będzie. Dorośnij. Szantażujesz dziewczynę, grzebiesz jej w poczcie mailowej, płaczesz na forum, że tylko z Tobą będzie szczęśliwa... Sorry, ale mam nadzieję, że dziewczyna podejmie decyzję myśląc wyłącznie o sobie, bo nawet jeśli zostanie z Tobą to wcześniej czy później zniszczysz to, co Was kiedykolwiek łączyło.
enchant jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-02, 00:47   #148
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie jestem trollem. Taka sytuacja ma miejsce. Po prostu ciągle czytacie o narzekaniu dziewczyn na facetów, a jak facet opisze swoją dziewczynę, która źle się zachowuje, nie możecie tego przyjąć do świadomości...
zapłacz się z tego powodu

---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ----------

ona yjedzie, bo to planowała i marzyła o tym
twój światopogląd powoduje, że na jej wyjazd związek zakończysz

cóż tu radzić. Przygotować się psychicznie do rozstania. W praktyce to jest jedyna rada. Żaden długi temat o tym, jak to kobiety są złe, bo trzymają sztamę, a dla ciebie nie mają zrozumienia [ ] nic w tym nie zmieni.
To znaczy możesz wylewać łzy, że wizaż taki niesprawiedliwy (po co? zajęć żadnych nie masz, że tym się zamartwiasz? po drugiej stronie barykady jest identyczna sztama - i przez to twoje płakanie wygląda śmiesznie, niepoważnie), ale jeśli chodzi o meritum, to zwyczajnie musisz się psychicznie przygotować do rozstania. Skoroś jest pewien, że ona wyjedzie.[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ----------
Jakbym ja miała chłopa, co wiem, ze o Erasmusie tak marzy, że sobie pokój niemal obkleił zdjeciami Lizbony, Ankary, czy czego tam - a zarazem byłabym przekonana, że wyjedzie i pójdzie w bok
to zgadnij no, co ja bym z tym zrobiła? Jak bym tak nie wierzyła w jego wierność, to dałabym sobie spokój ponieważ ja nie mam zdrowia do zazdrości, nie mam zdrowia do sprawdzania "zdradził, nie zdradził". Co ja czytam u ciebie. Że wyjedzie = zdradzi. Ty jesteś o tym absolutnie przekonany. Ale ona z erasmusami ma styk stale, z obcokrajowcami, to jakim cudem ty nie podejrzewasz jej o zdradę już teraz?

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2014-01-02 o 00:52
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-02, 00:48   #149
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Ja bym powiedział jej, że wyjazd jest końcem związku ale wspierałbym ją i przekonywał, że warto. I to bardziej dlatego, że ja w życiu bym się nie zgodził na takie udawanie związku niż dlatego, że ona w rzuci się w wir imprez co jest możliwe ale nie ma w tym nic złego :p
Zachowaj się jak facet, wyjdź z tego z twarzą, pozostaw ją lepszą niż zastałeś a nie ciągnij na dno ty bluszczu

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-02, 01:19   #150
madzia6217
Raczkowanie

Jako, że jestem aktualnie na Erasmusie to się wypowiem.
Pomysł wyjazdu padł z mojej strony i mój TŻ na głowie stanął żeby i jemu udało się pojechać. Jednak mimo wszystko byłam tak nastawiona na wyjazd, że i bez niego bym pojechała (choć teraz doceniam bardzo, że jest tu ze mną i ciężko mi sobie wyobrazić, że miałoby go nie być), więc jak najbardziej rozumiem Twoją dziewczynę. Ja już widzę jak się zmieniliśmy oboje z TŻ, jak teraz zupełnie inaczej patrzymy na świat. Jak najbardziej powinna jechać, bo będzie żałować do końca życia jeśli z takiej szansy nie skorzysta.
Oczywiście też uważam, że głos partnera w takiej sprawie powinien być wysłuchany. Jednak kochający partner wspiera swoją drugą połówkę w realizacji jej marzeń i z własnych, egoistycznych pobudek nie powinien tej realizacji utrudniać. A bądźmy szczerzy Autorze, masz gdzieś zdanie Twojej dziewczyny. Liczy się zdanie Pana i Władcy . Weź ją za włosy i zanieś do swojej jaskini, może wtedy będziesz miał pewność że nikt na nią nie spojrzy.
A tak od wewnątrz, okiem erasmusa. To co się widzi i słyszy w akademiku to istna "Moda na sukces". Single sobie nie żałują, ale takie ich prawo. Zdarzyły się już i zdrady partnerów pozostawionych w kraju. Ale, ale, nie popadajmy w paranoje, to nie na erasmusie im odbiło, to po prostu takie osoby i podejrzewam, że wyjazdu za granicę specjalnie do tego nie potrzebowały.
Więc jak Ci ma przyprawić rogi to Ci i w Polsce przyprawi i z tej Twojej jaskini z innym jaskiniowcem ucieknie. I wcale to nie musi być portugalski albo czeski jaskiniowiec.

Kierowca od 22.09.2011
madzia6217 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości