![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki i oferty Yves Rocher cz. XIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() Czyli apogeum promocji mamy już chyba za sobą;/ Edytowane przez Pollinaa Czas edycji: 2014-01-02 o 16:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Cały czas ciekawi mnie co kombinują z tymi kodami z FB - może będą atrakcyjniejsze niż te co były w listopadzie i grudniu
![]() Edytowane przez profik Czas edycji: 2014-01-02 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: faktycznie, to super ![]() Edytowane przez goldika Czas edycji: 2014-01-02 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Makeup challenge winner
|
Nie wiem czy zauważyliście. Powróciły, żel, woda toaletowa i peeling Truskawka. Poza tym dostępne Oliwa, Wanilia, Brzoskwinia nadal w cenie 39,90zł.
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-01-02 o 17:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Zamowilam i ja, nie ukrywam że tylko dlatego, że dziś przez przypadek trafiłam na ten wątek
![]() 3 produkty za 39 zł plus kosmetyczka w prezencie Głęboko oczyszczający żel do mycia twarzy (34572): 1 szt. Tonik przywracający blask (72303): 1 szt. Mleczko do demakijażu Serum Végétal 3 (73433): 1 szt. 1 39.00 zł F32133 Krem na dzień odbudowujący kontur twarzy i szyi PREZENT S2045 Prezent niespodzianka na powitanie 1 PREZENT Wartość produktów: 39.00 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
w tej ofercie 3za39 ciągle jakiś ruch. Zniknął teraz tonik czy tam mleczko Active Sensitive. Ciekawe czy będą dorzucać jakieś inne kosmetyki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz paczkę miał mi dostarczyć kurier z Siódemki. Do wyboru miałam jeszcze Pocztę Polską, ale stwierdziłam, że nie będę znów ciągać Listonoszki. A poza tym mieszkam w małej miejscowości, wszyscy znają, ale nie muszą przcież wiedzieć co, ile i za ile zamawiam, tak? Właśnie. I Dlatego wybrałam kuriera. Standardowo dostałam maila, że paczka jest wysłana i będzie 31.12.2013 "do końca dnia". No to siedzę sobie w domku, czekam na paczkonosza cały dzień. Minęła 20, a paczki nie ma. Sprawdzam na stronie z monitoringiem, a paczka odebrana podobno jest i to o równiusieńkiej 13:00. Pytam domowników, czy widzieli kuriera, nikt nic nie wiem, przed domem też nie leży. Napisałam maila, że zaistniała tak sytuacja. ALe z drugiej strony jest Sylwester, kurier też pewnie chciał szybciej skończyć. Ok, potrafię zrozumieć. Stwierdziłam, że jak już przywiezie paczkę to mu jednak zwrócę uwagę. Dzisiaj wyglądam przez okno, a tu akurat kurier przyjechał. No to ja szybciutko zbiegam na dół, żeby otwirzyć drzwi. Otwieram, a kuriera nie ma. Moja paczka leży obok wycieraczki i tylko widżę odjeżdżający samochód. No to już się wkurzyłam na maksa. Napisałam kolejnego maila, ze paczka jednak dotarła, ale sposób dostawy też opisałam.Podobno przekazali to do zwierzchnika pana kuriera. I teraz mam problem. Bo z jednej strony paczka się znalazła, 2 dni później, ale było święto, żcie, różnie się moze ułożyć. Ale z drugiej, czy innym też bez żadnej informacji podrzuca opłacone paczki tak, ze każdy je może wziać?? Jesteśmy w trakcie remontu, po podwórku kręcą się różni ludzie... teraz sama się zastanawiam, czy jestem upierdliwą i złośliwą klientką, czy też martwię się o dobro ogółu
![]() Dostałam właśnie maila z YR. Nie zachwyca, oj nie zachwyca... |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja bym z siódemką zrobiła tak: wniosłabym skargę, że paczka nie została dostarczona. Bo nie podpisywałaś. Jakby powiedzieli, że jest podpis to zrobiłabym dym, o fałszerstwo. Niech siódemka sobie zapłaci za paczusię, jak tak pogrywa! Krótka piłka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Czy glinka może być stosowana na farbowane włosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
No i poszło z Krok1
![]() 10095 Mleczko nawilżająco-odżywcze do suchej skóry 1 14.95 zł 13905 Podwójna maseczka jednorazowa przywracająca blask 1 2.45 zł 24194 Odświeżający balsam po goleniu 1 22.90 zł I0021 Prezent niespodzianka 1 PREZENT S2045 Prezent niespodzianka na powitanie 1 PREZENT Wartość produktów: 40.30 zł Koszt przygotowania: 0.00 zł Koszt wysyłki: 0.00 zł Kod promocyjny / wartość rabatu: "KROK1" / - % Wartość zamówienia: 40.30 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Przepisy są takie, że jeśli w adresie jest błąd (np. system uciął cyferkę), może ją odebrać dowolna osoba pod wskazanym błędnym adresem, chyba że jest oznaczone do rąk własnych, to wtedy trzeba okazać dowód osobisty. Nawet trudno znaleźć adres e-mail Siódemki, bo musisz złożyć reklamację w DOK w swoim regionie. Jeśli chodzi Ci o marokańską, to ona lepiej sprawdza się na twarzy niż na włosach. A masz farbowane henną/indygo czy chemicznymi barwnikami? Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-01-11 o 07:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez AniaKW Czas edycji: 2014-01-02 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Makeup challenge winner
|
Cytat:
No to nie bardzo na chemicznie farbowane włosy. Może spróbuj tego: http://www.yves-rocher.pl/balsam_odb...czone_koncowki i płukanki do zamknięcia łusek włosa po farbowaniu: http://www.yves-rocher.pl/plukanka_octowa_z_malin Są teraz na -50% lub w promocji 3 produkty za 39 zł. A odżywki owies są takie sobie. Za tę cenę lepiej kupić litr Kallosa. Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-01-11 o 07:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Dostałam wiadomość, że o sprawie został poinformowany bezpośredni przełożony tego kierowcy, który będzie z nim wyjaśniał sprawę. Na szczęście paczka się znalazła. Przez moment żałowałam, że zaplaciłam przez internet i 150zł poszło się (wiadmo co
![]() Zaczynam się łamać i zastanawiam się nad maleńkim zamówionkiem z Krokiem... |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Z siódemki prawie zawsze przychodzą paczki, które wyglądają jakby ktoś po nich skakał. Mój TŻ w którymś momencie powiedział, że już tylko za pobraniem będzie brał. Jeśli opakowanie jest wymięte to pokazuje kurierowi środkowy palec. Jak sprzedawca chce wysyłać taką firmą to niech sam reklamacje sobie też składa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Ja na razie nie mogę narzekać na Siódemkę, bo paczki przychodziły całe, kurier bardzo miły i zawsze w okolicach godz 11-ej
![]() Obecnie czekam na opłaconą przesyłkę z moimi urodzinowymi perfumami Cartiera i teraz trochę się obawiam o stan paczki. Z pewnością sprawdzę ją przed podpisaniem, jeśli będzie wyglądać podejrzanie ![]()
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
Wiecie co na pierwszej stronie pisze ze mozna wykozystac tylko jeden mailing w sklepie stacjonarnym. Ale ja w grudniu wykorzystalam dwa ten pocztowy i sms. Tylko korzystalam w 2 dwoch innych sklepach.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
W takim razie miałaś szczęście, teraz często na karcie klienta zaznaczają, że skorzystało się z jakiejś promocji (wpisują jakieś cyferki na marginesie), ogólnie się nie da - ale jak widać nie zawsze tak jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Makeup challenge winner
|
Można zrealizować oba mailingi: pocztowy i elektroniczny.
![]() Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2014-01-02 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pytałam o to kiedyś w BOK i taką otrzymałam odpowiedź: "...Wyjaśniam, iż informację wysyłane za pośrednictwem różny form przesyłu informacji(wiadomość e-mail na skrzynce elektronicznej, wiadomość SMS na telefonie) uprawniają do realizacji niezależnie ofert promocyjnych nadsyłanych za pomocą w/w form przesyłu informacji. Podsumowując może Pani skorzystać z ofert nadsyłanych na adres e-mail, jak i ofert wysyłanych na telefon. Każda z tychże ofert mimo bliźniaczego brzmienia posiada swój unikalny kod promocyjny."
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Rozeznanie
|
To ciekawe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.