![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: żużel !!! żużel !!! żużel !!!
Kibice i zawodnicy Gorzowa odstawili taki cyrk, taki pokaz chamstwa i bezmózgowia, że jest mi wstyd, że kocham ten sam sport, co oni.
Wiem, że może to głupie, ale o uczuciach w związku ze śmiercią Lee napisałam na blogu: http://kreatywa.blogspot.com/2012/05...mierc-tak.html Wypłakałam się, wyżaliłam, a teraz staram się o tym nie myśleć, bo za bardzo boli ![]()
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() We Wrocławiu też się nie popisali, zamiast przerwać biegi to niestety zawody kontynuowano do końca ![]()
Edytowane przez Diablica z Tasmanii Czas edycji: 2012-05-14 o 09:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Raróg
|
We Wrocławiu nie bylo jeszcze wiadomo, ze to sie tak zle skonczy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Nieraz zdarzały się upadki, zawodnik jechał do szpitala i zawody trwały dalej. To normalna procedura, nikt przecież nie zakładał najgorszego. Martwią mnie wypowiedzi lekarzy, że tak bardzo byli pochłonięci nogą Lee, że nie brali pod uwagę ewentualnych obrażeń innych części ciała. Może udałoby się uniknąć tragedii
![]() Niedługo rocznica śmierci Mateja Ferjana, który również odszedł reprezentując barwy Stali Rzeszów...
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najgorsze jest to, że na stadionie nie było karetki reanimacyjnej, jedynie paramedyczna, upłynęły długie minuty zanim dojechali z nim do szpitala. Może dałoby się go uratować gdyby wezwano śmigłowiec ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Kuuurde jeżdził w "mojej" Marmie ... był moim ulubionym zawodnikiem, takim najsympatyczniejszym ... a tu jep ;(((((
A Gorzów to w ogóle bez komentarza... czemu nie zaskarżą naszego kierownika i Sędziego że dopuścili do zawodów na taaaakim torze ;/ tyle upadków.. przecież tor kompletnie był nie przygotowaany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raróg
|
Krwotok wewnętrzny - pewnie dopiero w szpitalu sie okazało, co jest grane.
Dla mnie to byl drugi szok ogladac co sie dzieje w Gorzowie, ot szacunek po smierci czlowieka...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
To, co pokazano w Gorzowie aż ciężko jakoś nazwać, podsumować. Bo każde, nawet najgorsze określenie ma zbyt małą moc...
W Częstochowie można zostawiać znicze i kwiaty przy zdjęciu Lee: http://www.ckmwlokniarzsa.pl/2012/05...e-richardsona/ Za jakieś dwie godziny i ja tam pójdę, ale mam nadzieję, że nie spotkam żadnych ludzi, bo wciąż nie mogę przestać płakać. Czuję się jak zombie - zaliczyłam wybuch płaczu w tramwaju, na przystanku, w autobusie. Gdzieś po drodze zaczęłam sama do siebie rzucać przekleństwami, nie mogąc uwierzyć, że to wszystko wydarzyło się naprawdę. Boję się, że niedługo zeświruję, naprawdę nie potrafię sobie tego poukładać ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Jechałam do pracy popołudniu i jechałam koło stadionu w Rzeszowie i tak patrzyłam an te znicze i też do siebie przeklinałam, jak to możliwe :O i tez łzy mi w oczach staneły... jutro pewnie pojade, zapale znicz... masakraa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Raróg
|
Łeee, połamali mi Jarka, nie mam komu kibicować : /
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2012-06-10 o 13:03 Powód: hmm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Jak tam dziewczyny wrażenia z nowego sezonu?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Ja z "mojej" Marmy nie jestem zadowolona w ooogóle...
Ale widzę coś słabo ten wątek funkcjonuje.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
No właśnie, trzeba go rozkręcić. Mamy jeden z ciekawszych sezonów od lat i naprawdę jest tu o czym gadać
![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie, sezon bardzo ciekawy, dzieje się
![]() Zwłaszcza Apator sobie daje super radę, z czego jestem niesamowicie zadowolona ![]() A już jutro Derby Pomorza! ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie mogę doczekać jutra!
Mam nadzieje, że mój kochany Włókniarz przywiezie 3 pkt w meczu z Gorzowem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Apator
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Ale się zdenerwowałam, że nie było transmisji dzisiejszego meczu :/ Tylko w radiu relacja. Taki ważny mecz, ech.
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Włókniarz Częstochowa!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Hej, mam do Was pytanie? Czy ktoś jest z Częstochowy i ewentualnie mógłby poradzić jaki sektor jest najlepszy na częstochowskiej Arenie? Gdzie najlepiej się ogląda żużel? Wybieram się na półfinał DPŚ do Częstochowy, a nie byłam tam wcześniej i nie wiem, na jaki sektor zakupić wejściówki
![]()
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli kupujesz bilety normalne [w sensie: nie na trybunę zamkniętą zaraz przy starcie], nie ma znaczenia jaki sektor wybierzesz, bo to nie są bilety na konkretne miejsca [tak to tylko wygląda w systemie], więc przychodzisz na miejsce i dopiero wybierasz sektor.
Ja zasiadam zawsze na dole 44-45-46 i jestem zadowolona. Zasadniczo gdzie bym nie siadła, tam zawsze mam radochę, jedynie nie lubię jak sypie na łukach.
![]() |
#140 | |
Raróg
|
Mieszkam w Bdg od paru lat ale do drużyny nijak nie mogę się przekonać, więc w sumie podzielam zdanie ; )
Mój też był zły za brak transmisji, zwłaszcza że podobno ma wysoką oglądalość. Jest za Bdg i co ja się mięsa muszę nasłuchać, ło matko, a ja się śmieję: "Składy węgla i papy" ![]() A, lubie miejsca przy parku maszyn. Widzisz co tydzien kogos w tv a tu bach, na żywca, fajnie : )
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2013-07-02 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Młyn zawsze spoko ![]()
![]() |
![]() |
#143 | ||
Raróg
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Ba, wiadome
![]() ![]() A co powiecie na to, by żużel stał się sportem narodowym? Taki mi przyszedł pomysł na dyskusję: http://futbolowa.blogspot.com/2013/0...narodowym.html
![]() |
#145 | ||
Raróg
|
Cytat:
Sporo sie dzieje na meczach, i to w sensie sportowym nie kibolskim. O sukcesach naszych juz nawet nie wspomne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale marzenia marzeniami, a w rzeczywistości żużel nie jest AŻ tak rozpoznawalną dyscypliną sportu na świecie. Niestety. Będąc na Erasmusie wiele razy przewijały się sportowe tematy i niestety, taką dyscyplinę jak żużel znał tylko jeden Fin. Oczywiście chcę wierzyć, że po prostu trafiłam na takie niesportowe towarzystwo ![]() Futbolowa wpadłam na Twój blog i muszę Cię pochwalić, bardzo ładnie piszesz ![]()
Wymiana książkowa, czyli porządki styczniowe ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post44413363 Edytowane przez SOCKI Czas edycji: 2013-07-04 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mógłby się stać sportem narodowym bo mamy w nim najwięcej sukcesów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Raróg
|
Sorry, zonk mi sie wkradl
![]()
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2013-07-05 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Właśnie czytam o kontuzji Holdera, coś strasznego
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.