![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: LO Toruń
Ehh ... no i właśnie w tym problem. Że zawsze jak mi się jakaś szkoła spodoba to potem okazuje się, że coś jest nie tak ;d
A na jaki profil w LO miałabym iść żeby mieć Angielski na bardzo wysokim poziomie? ![]() Na ten mat-geo-fiz dwujęzyczna? Bo teoretycznie nic oprócz angielskiego mnie tam nie ciągnie. Bo fizyki nie cierpie, za geografią też nie przepadam... ![]() Edytowane przez Oliwiaa9 Czas edycji: 2012-04-16 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
tzn fizykę zawsze możesz olać. chociaż w X na fizyce po prostu siedzisz i modlisz sie, aby pan ż. przez 3 lata nie poznał twojego imienia XD zresztą tej fizyki jest tyle, co kot napłakał, bo tylko dwie.
od klas dwujęzycznych jest fajna pani od gegry - system minusików, ale jak nie zrobiłaś domowego to się nic nie stąło, poprawianie wszystkiego, kseróweczki itp. (przy niej polubiłam gegrę! XD) Od histy w dwujęzycznych też jest spoko pani, chociaż wymaga dużo, na każdej lekcji pyta dwie osoby itp, ale jest sprawiedliwa. matma też spoko, chociaż mnie ta pani nie uczy. i w suie te trzy przedmioty masz cześciowo po angielsku, więc umiesz rozwiązywać zadania po angielsku z matmy np., wiesz jak są kąty wierzchołkowe, na gegrze też poznajesz jakieś geograficzne słownictwo, to samo na historii. ogólnie jak zależy ci na angolu to ta klasa będzie najlepszym wyborem. a jak wolisz humana to niekoniecznie musisz iść do X xd Edytowane przez rasta hime Czas edycji: 2012-04-16 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
Powiem tak : nie mam żadnych sprecyzowanych zaiteresowań. Najlepiej po prostu idzie mi na humanie. Lubię taniec , najbardziej brakdance , muzykę, teatr. Zależy mi na bardzo dobrej nauce z Angielskiego. No i tak wyszło,że pod tym względem chyba najbardziej podpasowała mi X i I.. ale nie wiem do końca co zrobić..
Chyba złoże po po prostu podanie do X a Angielskiego będę uczyła się na własną ręke, tzn. na korkach Edytowane przez Oliwiaa9 Czas edycji: 2012-04-16 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
a czy w I też są takie fakultety z tańca?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Raczkowanie
|
ale do X łatwiej się dostać ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które pytały o 3, są już rozpisane profile i zasady rekrutacji, a także podana data drzwi otwartych. Zmiana profili szczerze mnie zdziwiła :O, zapraszam do obejrzenia
![]() http://www.liceum.linde.org.pl/ofert...cyjna-20122013
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Przyczajenie
|
z tego co słsyzałam, do dwóch trudno się dostać, ale chyba łatwiej do X .. : ) też składam do X i I podanie ; d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
A pasek będziesz miała?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Przyczajenie
|
właśnie obawiam się, ze troche mi zabraknie, ale bede walczyla o pasek : ) I wyboru do I ; D a Ty ? : >
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
No właśnie nie mam pojęcia. Do paska też mi chyba troszkę zabraknie. Będę miała średnią ok. 4.6 chyba... no ale jeszcze egzaminy dużą dadzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
ja też tak myślę, że koło tego własnie.. a do tych szkół to raczej pasków wymagają ; / z Torunia jestes, czy dojeżdżać będziesz? ; ))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Niestety dojeżdżać... jeśli się dostanę ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Przyczajenie
|
tak samo jak ja ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
A Ty jakie oceny będziesz miała z przedmiotów branych pod uwagę przy rekrutacji ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
tzn ja sie jeszcze na konktretny profil nie zdecydowalam.. zobacze po testach jak mi pójdą 4 i 5 raczej..niewiem .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
No a jak Ci poszedł test humanistyczny ? : ]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
nie potrafię ocenić : ) pisałam na tyle ile mnie stać xd okaże się w czerwcu xd a Tobie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Myślę , że całkiem ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Przyczajenie
|
Hej : ) Też chciałabym dostać się do I , lub X na profil mat-fiz , tylko nie wiem , czy mi się uda. Średnia z ocen to ok.4,5 ,4,6 (nauczyciele zaniżają oceny ; /) a punktów z testu będę miała trochę ponad 80. Mam w ogóle jakieś szanse się dostać do któreś z tych szkół ?
Edytowane przez paula260 Czas edycji: 2012-04-30 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
oblicz sobie ile bd miała punktów za wszystko razem, i zobacz na progi punktowe z poprzednich lta,w 1 i 10 wynoszą one około125 ale zalezy jeszcze od profilu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Wybiera się może ktoś z tego wątku na profil matematyczny w IV?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
ja do X na matematyczno- biologiczny bodajze : D ; D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
To ja pewnie z 50-60 pkt z testów i średnią 4,72 lub 4,77 pewnie się nie dostanę do I lub V - cóż tak od początku zakładałam ale do VIII powinnam się dostać prawda?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez urodzona13lutego Czas edycji: 2012-05-26 o 19:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Przyczajenie
|
Do I, według torun.edu.com.pl próg punktowy wynosi 100...
Cóż, mi pkt wychodzi podobnie jak Tobie, około 120, tylko że średnią będę miała 4,40 ; / teoretycznie więc mamy szanse na 1 LO, ale pół Torunia składa tam podanie, więc będzie spory przesiew i wybiorą najlepszych. ![]() mam pytanie do osób z VII Lo: JAK BARDZO ARTYSTYCZNA JEST KLASA hum-art? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
No cóż tak też zrobię ale fakt faktem chciałabym wiedzieć mniej więcej gdzie chcę złożyć papiery.Zobaczymy-mam nadzieję,ze się dostane do I-a jeśli nie to chyba 8 się będę musiała zadowolić
![]() A na jakie profile teraz idziecie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Przyczajenie
|
do I na jaki profil ? human ! ; ) a Ty ?
---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Dziewczyny na czym polega składanie podań ? jak to sie wge wypełnia gdzie jest strona do ich wysylania ? jeżeli mógł by mi ktoś pomóc byłabym niezmiernie wdzięczna ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:16.