Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-21, 10:31   #121
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamy styczeń - luty 2013, cz. XIV

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
helloł Ola dzis w nocy miła same drzemki ..... dobrze, ze za kazdym rzem dała sie spacyfikowac, (dzieki wam cycki)

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hejo, mimo ze Amelka zasnela wczoraj o 19 i "spala' do rana to nie jestem wyspana, co chwile jakies marudy, wstawania...

Ja dzis pędzę na egzaminek...;] nie wiem czy brać samochod, czy gnać autobusem hmm...
powodzenia!

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

Aha, zapomniałam Wam pochwalic sie hitem z wczorajszej kolędy: księzulo usiadł w fotelu, noge na noge załozył, Bartulo sobie smigał po pokoju i nagle załadował mu sie na noge, zeby mu konika zrobił nie przepusci dziec zadnej okazji do pohusiania

Dzisiejsza noc przespana w całosci z trzema jedzeniami na spiocha
a księżul co?

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

pokażę Wam co jeszcze Hannie dokupiłam na roczek prócz tej lali -
http://www.empik.com/bardzo-proste-a...2326,ksiazka-p
http://www.empik.com/100-pierwszych-...8127,ksiazka-p
szaja też myślałam nad gąsienicą, ale w empiku ich brak
ta pierwsza super! drugiej nie kojarzę, ale w tym klimacie mamy to:

http://www.empik.com/nazywam-swiat-o...9022,ksiazka-p

świetna, w ogóle całą serię uwielbiam

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A ja jeszcze nie mam prezentu na dzień babci i dziadka
i nie wiem co
też nie mam

jestem ZA spotkaniem

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Hej hej

U nas nocka idealolo.
Pobudka na jedzonko o 7 i spanie do 9

Dzis mija 5 lat odkad jestesmy z TZ
Ale niestety moj mezczyzna cierpi na najbardziej powazna chorobe swiata tj. katar takze nici z wielkich wyjsc...
przewalone, jak on wyleczy się z tego, katar, łomatkoboska....

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

mam pytanko do Mamuś, które karmiły/karmią piersią. Kiedy odstawiałyście dzieciaczki? może czekacie aż same "się odstawią"?
moja Gabi sama się odstawiła jak miała 5 miesięcy, pomimo tego, że bardzo chciałam ja dłużej karmić nie dało rady, Laura natomiast odwrotnie, czasami mam wizję, że będzie na cycu do 18tki;/ co prawda karmie już tylko w nocy ale jednak karmię, pomijam to, że nie jest w stanie przespać nocki;/ macie na to jakieś sposoby? tą noc miałam fatalną, budziła się z 10 razy;/
11mcy, miałam anginę i ledwo żywa byłam, mąż spał z młodą 2 noce i tyle

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Nie pomoge, u nas taka sama sytuacja. Jesli sie sama nie odstawi, to we wrzesniu jej w tym pomoge
a czemu we wrześniu akurat?

Książka super, kilka lat temu już ją u nas widziałam, w 2 formatach jest pokaż fotki!

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Aha..która to mlekomat jako krowe metalówe widziala?: D tak działaa mleko z mlekomatu? trzepie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

ja, a co? jakiś problem masz? bijemy się?

Cytat:

Naszła mnie taka refleksja, ze jak dziewczyny hurtem dopracy powracają to juz nie bedzie dziennie tylu stron no bo np. Illusion, Elllmi, Little rzadko teraz są, a jam ciekawa co u nich bron Boze, nie mam pretensji, rozumiem , ze ciezko ogarnąc sie z pracą, dzieciem, tztem, ale kurcze - topnieje nam watek
podziwiam Szaje za ogarniecie sie ze wszystkim: praca, dom, dwie dziewczynki, mama, zarządzanie kamienicą, pierdyliard wątków na wizazu, a jest codziennie prawie
Jedynie Ifwce wyszedł na dobre powrót do pracy bo ma dla nas wiecej czasu
no pisałam, komp cały czas włączony i z dojścia jestem, a teraz młoda akurat śpi
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 10:38   #122
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
kurde ale lodowisko na dworze ;/ ijeszce mrzawka leci z nieba :/ Do bani ta tegoroczna zima :/

Czy Wasze dzieci tez Wam zaczynają pyskować ??? Ja mówię Ewci "Nie, niu, niu" a ta mi odpyskowuje coś po swojemu Zaczyna sie Teraz to już dwójka mi się odgaduje
oj tak...Anonio już si ekłóci...i przekrzykuje mnie po swojemu oczywiście

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 10:40   #123
litllesweetangel
Lurker ;)

Sylwia pierdzielisz przecie caly czas jestem I czytam, czytam pisze tez, nawet czasami odpierdziel od tza dostaje, ze forum ciagle jak czas wolny Ogolem w pracy moglabym forum wlaczyc, ale boje sie, ze panowie z IT beda czytac

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 10:47   #124
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

SZAJA...bijmy się bijmy.... ) Swoją drogą nieźle widze kopie mleczko z mlekomatu a czy przy nadmiarze można... ??

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44718848]

no pisałam, komp cały czas włączony i z dojścia jestem, a teraz młoda akurat śpi[/QUOTE]

czyli cały czas dochodząca jesteś...?

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-01-21, 10:50   #125
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
a my mamy dzisiaj 2 rocznicę ślubu, imieniny TŻta i no dzień babci.

A lat razem w tym roku będzie 10
widze ze dzis imprezowy dzien - najlepszego!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
a dziś moja mama ma 50te urodziny i pierwszy dzien babci :P
najlepszego dla mamy!

Cytat:

zapytał czy jak karmię ją w nocy to czy za każdym razem myje jej ząbki?... no mówie jak mam myc jak zasypia, w ogóle hmmmm
a on na to, że jak tak dalej będę robić to jej ząbki zepsuję, więc się z lekka zestresowałam;(

Cytat:
no właśnie dziwne to trochę ale dało mi do myślenia...
chyba nad zmiana lekarza

Cytat:
Cześć Dziewczyny

mam pytanko do Mamuś, które karmiły/karmią piersią. Kiedy odstawiałyście dzieciaczki? może czekacie aż same "się odstawią"?
moja Gabi sama się odstawiła jak miała 5 miesięcy, pomimo tego, że bardzo chciałam ja dłużej karmić nie dało rady, Laura natomiast odwrotnie, czasami mam wizję, że będzie na cycu do 18tki;/ co prawda karmie już tylko w nocy ale jednak karmię, pomijam to, że nie jest w stanie przespać nocki;/ macie na to jakieś sposoby? tą noc miałam fatalną, budziła się z 10 razy;/
ja narazie czekam... ciesze sie ze moge karmic, nie musze wstawac i robic mm, wszystko na miejscu

odnosnie tego filmiku ze wspolnym spaniem -
sr.anie w banie moim zdaniem kazdy ma inne dziecko, inna sytuacje w domu, w pracy, zdrowotna itd. kazdy robi jak mu wygodniej/ jak uwaza itd...

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 10:52   #126
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

chyba nad zmiana lekarza
no pewnie, że też

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 10:53   #127
sylwietta1988
Zakorzenienie

Little, to zwracam honor

Szaja, ksiezulo równy gosc ale nieruchawy był zbytnio, bo w kurtałce siedział i sutanna jednak deczko przeszkadzała ale po łepetynce wygłaskal i obrazków dal młodemu kilka- zaraz poszły w strzępy

Gocha Ty pytałas o "pyskowanie"- u nas na porządku dziennym jest nienienienienienie w ogóle mój dziec jakis megarozrabiak mi sie wydaje wszystko po swojemu, niczym sie nie zajmnie, zabawek ma jak w przedszkolu, a bawic sie nie chce, jak dostanie cos nowego to po 30 sek piźnie w kąt nie słucha żadnych zakazów- jak mówie, ze nie wolno to patrzy na mnie wzrokiem "i ty sie osmielasz zwracac mi uwage?" po czym robi swoje ze zdwojoną siłą..... tacie sie kiedys wpakował na kolana i wziął za zdejmowanie okularów , na słowa dziadka "nie wolno dziadkowi zdejmowac okularów" strzelił mu z liscia i dawaj swoje I teraz nie wiem, czy to taki etap czy taki charakterek

a juz najlepiej wychodzi mu robienie rozpiżdżaju grzebanie w koszu, wywalanie wszystkiego z szafki i tym podobne zabawy
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 10:54   #128
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Witam sie i ja w nowej częsci

zaraz biore sie za nadrabianie

tylko pytanie mam: gdzie sie podziała potrzeba snu mojego dziecia? dzisiejsza noc z imprezą 1,30-4,30 pobudka o 9, w dzien drzemka 45 minut od 16, na noc spacyfikowałam go dopiero o 21,30. Padał juz a przytulic i uspic sie nie dawał.... nie ogarniam tematu....

Aha, po wizytacji księdzowej jestem mega pozytywnie zaskoczona jego słowami do mnie: Ty sie dziewczyno nie oglądaj za siebie, patrz w przyszłosc bo masz do kogo sie usmiechac. Wyciągnij wnioski ale nie rozpamiętuj, bo to czasu nie cofnie. Wiele wersji juz słyszałem tej historii (ludzie) ale żadna na pewno nie prawdziwa w 100%. Wypytywał nie bede, ale znam cie od 15 lat i wiem, ze Twojej winy to na pewno nie ma.
O matkobosko
Nowoczesny Księciunio

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
jolkacz!!!!
subskrybuje i idu spaciu, umieram, na ucho nie slysze jutro do lekarza idem
nareszczcie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Nancy nazwalbym to wegetacja. Praca, dom, sen, zarcie. Juz mam coraz mniej cierpliwosci do malej przez to ;( Czekam tylko az zasnie...Np w zeszlym tygodniu wstalam po 4, na 6 do pracy, a w domu ladowalysmy dopiero 0 18.... Takze jest koszmarnie po prostu. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej jak mnie przeniosa na inny dzial.
Trzymam kciuki żeby cię przenieśli, musisz trochę odpocząć

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Wyobraziłam sobie taką krowę w skórzanej kurtce, w glanach i całą w kolczykach

Witam się w nowym świeżym wątku

Charlizz, Sylwia- fajnych macie księdzów, u nas na bank by coś gderał.

Little współczuje zmiany , ja cie podziwiam że jeszcze nei padłaś.

Blanka dziś śpi w miarę spokojnie, za to uśpić się nie dała łatwo bo zgubił nam się smoczek, egzemplarz zapasowy został rzucony gdzieś w siną dal czyli też się zgubił.Ale już znalazłam także jestem przygotowana
A ja nie wiem czy u nas w Wawie chodził, nas nie ma.
Ostatnio znajomi mieli nas odwiedzić, okazało się że mają akurat kolędę, sobota 20,30 nie ma go więc nie czekali dłużej, wiecie o której był u nich? o 23

Cytat:
u nas nocka całkiem całkiem, małż wstawał do młodego bo ja nie dawałam rady, mlesio o 1 i 5 ale o 2 się obudził bo bidok cały się nakrył kołderką i nie mogł się odkryć już któryś raz tak robi, że sobie buziulkę zakrywa zawału dostaję wtedy. Noooooooooooo ale jak zasnął o 19,30 tak wstał o 9 także wyspałam się jak pieron
marze o takiej nocy

Cytat:

dużo miłości Wam życzę, Nafiyko Wam również.

Cytat:
Cała powrociła ozesz Ty córo marnotrawna

impreza na czesc tej Pani
Ale ja bym sie pobawiła, z Lenusią niemożliwe.
Stary 2014-01-21, 11:01   #129
pstryczek84
Zakorzenienie

Chybabym sie ze wstydu spalila
http://www.pudelek.tv/video/WILK-Z-P...szpitala-4330/

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Gocha Ty pytałas o "pyskowanie"- u nas na porządku dziennym jest nienienienienienie w ogóle mój dziec jakis megarozrabiak mi sie wydaje wszystko po swojemu, niczym sie nie zajmnie, zabawek ma jak w przedszkolu, a bawic sie nie chce, jak dostanie cos nowego to po 30 sek piźnie w kąt nie słucha żadnych zakazów- jak mówie, ze nie wolno to patrzy na mnie wzrokiem "i ty sie osmielasz zwracac mi uwage?" po czym robi swoje ze zdwojoną siłą..... tacie sie kiedys wpakował na kolana i wziął za zdejmowanie okularów , na słowa dziadka "nie wolno dziadkowi zdejmowac okularów" strzelił mu z liscia i dawaj swoje I teraz nie wiem, czy to taki etap czy taki charakterek

http://pudelekx.pl/najmodniejsze-dzi...na-stylu-19797
ale fajny Skubaniec

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

aha, i chcialam naskarzyc na mojedziecko ze sie wypielo na mamine obiadki.
teraz tylko sloiczki na tapecie
no i chleb,chleb, chleb...

Stary 2014-01-21, 11:04   #130
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

PRZYSZŁA MI FOTOKSIĄŻKA.........!!!!! !!!!!!!!!!!!! Jak na 15 zł JEST SUPER!!!!
ale straciłam mnóstwo czasu na sam projekt-ale się opłacało!!!!!!!!!!!

Stary 2014-01-21, 11:05   #131
LadyWhisper
Zakorzenienie

Samoj.ebka w lustrze niczym Wolinski

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 11:05   #132
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Pstryniu, ale młody ma tylko 5 lat - nie patrz na fotki, pomyśl, jak on ma schrzanione życie, dzieciństwo.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 11:10   #133
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
http://www.pudelek.tv/video/WILK-Z-P...szpitala-4330/[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44719470]Pstryniu, ale młody ma tylko 5 lat - nie patrz na fotki, pomyśl, jak on ma schrzanione życie, dzieciństwo.[/QUOTE]

Szaja a skad od razu takie wnioski? Niektore dzieci lubia sie stroic bardziej niz dorosli, a dzieciak na nieszczesliwego, pozujacego za kare nie wyglada

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 11:11   #134
Kija80
Zadomowienie

Ja też nic nie mam na dzień babci i dziadka. Ale chyba przełożymy obchodzenie na weekend jak będzie więcej czasu na obchodzenie. No i jutro mają przedstawienie w przedszkolu więc na pewno panie dopilnowały żeby dzieci zrobiły laurki czy jakieś prezenciki.
A ja chyba też odgapię się z tą laurką z rękami i nogami ale w wersji zmodyfikowanej. Nie będę młodej mazać farbami bo jeszcze by mi ją coś uczuliło. Po prostu odrysuję na papierze rączki i nóżki a resztę pomaluje Grześ i będzie wspólna laurka od dzieciaków
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 11:11   #135
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

CZY Rutkowski zdaje sobie sprawę, że to komiczne?????

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 11:11   #136
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
CAŁA...co tu dziś ze składziku wyciągłam....hę???
wiśniówkie własnej roboty...o prosze..leje..leje polewam..nie pchac się tak!!!

aaaa to na rozruszanie imprezy....https://www.youtube.com/watch?v=vhq3...ature=youtu.be
Neti coś mu polała?

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej
Wchodzę na stary wątek i se myśle ooooooooooo matuchno jak mało mam nadrabiania ,ale z drugiej strony strzeliło mnie olśnienie,że kto jak kto,ale wy byście nie naprodukowały? No i sie nie myliłam,patrze a tu nowa część na mnie czeka
Na szczęście tylko 4 str.

Napisze Wam tylko szybko co u mnie i spadam czytać... Otóż do dermatologa sie nie dostałam,byłam godzinę przed czasem,rejestracja na 10nr tylko a ja byłam gdzieś 20ta

cdn.
paranoja!

Cytat:

najlepszego dla mamy!

chyba nad zmiana lekarza

ja narazie czekam... ciesze sie ze moge karmic, nie musze wstawac i robic mm, wszystko na miejscu

sr.anie w banie moim zdaniem kazdy ma inne dziecko, inna sytuacje w domu, w pracy, zdrowotna itd. kazdy robi jak mu wygodniej/ jak uwaza itd...
nie widziałam jeszcze filmiku, ale ostatnio mówię Pediatrze że Lenka mi b. niespokojnie śpi, ciągle się rzuca, popłakuje itp. ona się spytała czy śpi w łużeczku, mówię nie bo się cała obija aż łóżeczko trzeszczy, kazała kłaść do łużeczka tylko dobrze zabezpieczyć, że z nami jej nie wygodnie . mamy duże łóżko spokojnie sie mieścimy.
będę próbowała ją kłaść, już dostawiłam do łoża ale narazie pierwsza próba niezaliczona.

Cytat:
Little, to zwracam honor

Szaja, ksiezulo równy gosc ale nieruchawy był zbytnio, bo w kurtałce siedział i sutanna jednak deczko przeszkadzała ale po łepetynce wygłaskal i obrazków dal młodemu kilka- zaraz poszły w strzępy

a juz najlepiej wychodzi mu robienie rozpiżdżaju grzebanie w koszu, wywalanie wszystkiego z szafki i tym podobne zabawy
u nas okulary najlepsza zabawa, oczywiście ściągnięcie z zaskoczenia, mi żadko ściąga- bo nie pozwalałam, siostrze coraz częściej się udaje a tż pozbadła co założy to mu zdejmie (nie chodzi non stop)
Stary 2014-01-21, 11:12   #137
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
my tez juz mamy kalendarz, dziadki wlasnie dostaly. superancki, meeega wielki bo sie pomylili w drukarni

jutro beda fotki to wkleje

Cytat:
Samoj.ebka w lustrze niczym Wolinski

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e

blagam, tylko nie ten "pan"...

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44719470]Pstryniu, ale młody ma tylko 5 lat - nie patrz na fotki, pomyśl, jak on ma schrzanione życie, dzieciństwo.[/QUOTE]

wiem, wiem- ja wlasnie patrzylam na fotki...
o zyciu nie wspomne, szkoda dzieciaka i tyle...

Stary 2014-01-21, 11:12   #138
mala_19kw
Zakorzenienie

Bateria mi padła i musiałam szybko wysłać

No i kończąc poprzednią myśl,następne podejście do dermatol. robie w czwartek
Jak sie nie uda to całe NFZ

Noc mam prawie całą nieprzespaną bo Oskar mi sie pochorował, katar go zatykał tak że nie mógł przez to spać, czuwałam cały czas ... wyglądam jak--> Idź po wino i nie wracaj
Czyli jak zawsze pięknie
Dobrze że chociaż humor mu dopisuje-to połowa sukcesu.

Dziś byliśmy zamówić tort,kupiłam kilka drobiazgów urodzinowych...i w czwartek impra
Niby teście mają przyjechać Sami ku.wa nie wiedzą w końcu kto przyjedzie i czy przyjedzie
Moda na sukces
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 11:14   #139
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

to sie CHWALE...STRON JEST W SUMIE 40..TAKŻE TYLKO KILKA OBFOCIŁAM ..I NIEKTÓRE FOTY ROBIONE APARATEM WIĘC I JAKOŚĆ.....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-01-21 11.56.19.jpg (114,7 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-01-21 11.54.56.jpg (90,9 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-01-21 11.55.06.jpg (104,3 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-01-21 11.55.22.jpg (114,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-01-21 11.55.30.jpg (103,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-01-21 11.55.37.jpg (92,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-01-21 11.55.55.jpg (102,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-01-21 11.56.02.jpg (94,9 KB, 23 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 11:32   #140
Kija80
Zadomowienie

Neti super! Gdzie dorwałaś te fotoksiążki? Nie pamiętam czy wrzucałaś linka
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 11:35   #141
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Neti super! Gdzie dorwałaś te fotoksiążki? Nie pamiętam czy wrzucałaś linka
podawałam...ależ prosze raz jeszcze http://allegro.pl/promocja-fotoksiaz...872275150.html

Stary 2014-01-21, 11:37   #142
misia1505
Rozeznanie

Neti książka świetna
Stary 2014-01-21, 11:38   #143
s i l v e r
Zakorzenienie

Byłam z Darią u pediatry z tym wynikiem ze scyntygrafii i wypisem ze szpitala. W szpitalu wyszedł dobry wynik z moczu ogólnego i posiewu
ale trzeba powtórzyć. Jak wyjdzie dobrze to następnym razem szczepimy na odre/świnkę/różyczkę.
Waży 9 kg i ma 74 cm

Idę nadrabiać

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 11:43   #144
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Byłam z Darią u pediatry z tym wynikiem ze scyntygrafii i wypisem ze szpitala. W szpitalu wyszedł dobry wynik z moczu ogólnego i posiewu
ale trzeba powtórzyć. Jak wyjdzie dobrze to następnym razem szczepimy na odre/świnkę/różyczkę.
Waży 9 kg i ma 74 cm

Idę nadrabiać

SILVER....super!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

Stary 2014-01-21, 11:46   #145
misiaeel
Wtajemniczenie

zmieniam Hani harmonogram dnia zamiast dwóch drzemek będzie jedna, zobaczymy co z tego wyjdzie póki co zniosła dobrze brak jednej, w sumie to nawet Jej się spać nie chciało i tak myślę, że chyba na siłę usypiałam Ją rano. okaże się wieczorem

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;44718848]

powodzenia!

a księżul co?

ta pierwsza super! drugiej nie kojarzę, ale w tym klimacie mamy to:

http://www.empik.com/nazywam-swiat-o...9022,ksiazka-p

świetna, w ogóle całą serię uwielbiam

też nie mam

jestem ZA spotkaniem

przewalone, jak on wyleczy się z tego, katar, łomatkoboska....

11mcy, miałam anginę i ledwo żywa byłam, mąż spał z młodą 2 noce i tyle

a czemu we wrześniu akurat?

Książka super, kilka lat temu już ją u nas widziałam, w 2 formatach jest pokaż fotki!

ja, a co? jakiś problem masz? bijemy się?

no pisałam, komp cały czas włączony i z dojścia jestem, a teraz młoda akurat śpi[/QUOTE]
o ta też super, zapisuję!
a tą drugą mam stąd- http://www.poliszmamidzieciole.pl/20...niezanane.html

Cytat:
oj tak...Anonio już si ekłóci...i przekrzykuje mnie po swojemu oczywiście
Hania to samo

Cytat:

najlepszego dla mamy!

chyba nad zmiana lekarza

Każde dziecko inne a Gardiasową to już
Cytat:
http://www.pudelek.tv/video/WILK-Z-P...szpitala-4330/

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 -----
no co Ty mój Małżonek też tak po mnie przyjechał
Cytat:

Noc mam prawie całą nieprzespaną bo Oskar mi sie pochorował, katar go zatykał tak że nie mógł przez to spać, czuwałam cały czas ... wyglądam jak--> Idź po wino i nie wracaj
Czyli jak zawsze pięknie

Dziś byliśmy zamówić tort,kupiłam kilka drobiazgów urodzinowych...i w czwartek impra
Niby teście mają przyjechać Sami ku.wa nie wiedzą w końcu kto przyjedzie i czy przyjedzie
Moda na sukces
zdrówka!

Cytat:
to sie CHWALE...STRON JEST W SUMIE 40..TAKŻE TYLKO KILKA OBFOCIŁAM ..I NIEKTÓRE FOTY ROBIONE APARATEM WIĘC I JAKOŚĆ.....
super! ja brałam od nich kalendarze i książkę też miałam brać na dzeń babci ale się nie wyrobiłam
więc zrobię coś w stylu jak bokeh robiła dla Tż od Hani.
zrobię 3 zdjęcia jak Hania trzyma napis -Wszystkiego najlepszego(1) dla Kochanej Babci(2) i Kochanego Dziadka(3). ogarnę to w jedno zdjęcie do ramki i heja

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 11:52   #146
bijkora
Rozeznanie

Cytat:
super sprawa, fajnie wyszło :P

Włosomaniaczka

Stary 2014-01-21, 11:56   #147
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Naszła mnie taka refleksja, ze jak dziewczyny hurtem dopracy powracają to juz nie bedzie dziennie tylu stron no bo np. Illusion, Elllmi, Little rzadko teraz są, a jam ciekawa co u nich bron Boze, nie mam pretensji, rozumiem , ze ciezko ogarnąc sie z pracą, dzieciem, tztem, ale kurcze - topnieje nam watek
podziwiam Szaje za ogarniecie sie ze wszystkim: praca, dom, dwie dziewczynki, mama, zarządzanie kamienicą, pierdyliard wątków na wizazu, a jest codziennie prawie
Jedynie Ifwce wyszedł na dobre powrót do pracy bo ma dla nas wiecej czasu
Też podziwiam Szajke że tak daje rade
Cytat:

Wszystkiego najlepszego dla Was
My w tym roku 11 lat razem
Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
a dziś moja mama ma 50te urodziny i pierwszy dzien babci :P
wszystkiego najlepszego dla mamy
Cytat:
ukrywasz ją w szafie- zapomniała a?

Cytat:
CAŁA...co tu dziś ze składziku wyciągłam....hę???
wiśniówkie własnej roboty...o prosze..leje..leje polewam..nie pchac się tak!!!

aaaa to na rozruszanie imprezy....https://www.youtube.com/watch?v=vhq3...ature=youtu.be

neti, normalnie DJ Ci rośnie
Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
A moja nie chce wody. Pokazuje na butelkę i trzeba robić mleko.
Dziś tugeza była od 2 do 4. Tyle dobrze ze z łóżka nie złazila.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
to przybij pione. U nas dziś tugeza od 2 do 5.30

REKLAMA
Stary 2014-01-21, 12:03   #148
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Super chyba tez sie zdecyduje

tez mam takie zdanie....
Cytat:

Czyli jak zawsze pięknie

Moda na sukces
zdróweczka dla Oskiego a na temat publicznej słuzby zdrowia to sie nie wypoiwadam bo by mnie zbanowali

Cytat:
Waży 9 kg i ma 74 cm

Idę nadrabiać

uciekam jesc, dzies kima, wreszcie chwila oddechu
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-21, 12:07   #149
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie się bardzo nie podoba jak małe dzieci przebiera się za dorosłych
Cytat:
żeby jednak się udało
Cytat:
ślicznie!!
Stary 2014-01-21, 12:10   #150
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Waży 9 kg i ma 74 cm

Idę nadrabiać

Cytat:
A mnie się bardzo nie podoba jak małe dzieci przebiera się za dorosłych
takie coś jeszcze jak dla mnie przejdzie, gorzej już z tymi wyborami miss w stanach http://www.plotek.pl/plotek/51,78649,14318015.html?i=1

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości