Rozstanie z facetem XXX - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-27, 15:58   #121
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994
Dot.: Rozstanie z facetem XXX

Cytat:
Napisane przez roar5 Pokaż wiadomość
Może to głupie, ale trochę mi ta wiadomość poprawiła humor. Przypomniało mi się, jak były chciał wrócić do mojej koleżanki ale on go nie chciała wpuścić do domu to jej płot rozwalił :P i tak mu się nie udało wejść do jej domu bo jej ojciec go gonił z łopatą :P a on w końcu uciekł.
hehe dobry tatuś ;p wtedy dla mnie to śmieszne nie było a teraz widzę jaka byłam głupia naiwna i śmiesznie żałosna, ze dałam mu się tak omamić. Myślę nad zrobieniem tatuażu..
Ona_1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:01   #122
Lanari
Zadomowienie

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44831858]Do 15 byl spokój, ale już 3 połączenia i dwa esemesy, juz niezbyt miłe:/

Myslę, że może zajsc do mnie jak bedzie wracał z pracy, czyli za pół godziny jakies. Przekonamy się. Trochę się denerwuje. Jak nie zajdzie i bedzie wydzwanial znowu z domu to bedzie strasznie dziwny, bo ma mnie po drodze z autobusu do domu.[/QUOTE]

Pewnie zajdzie jak tak bardzo mu zalezy na rozmowie no ale zobaczymy. Faceci są dziwni :/

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Ona_1994 Pokaż wiadomość
hehe dobry tatuś ;p wtedy dla mnie to śmieszne nie było a teraz widzę jaka byłam głupia naiwna i śmiesznie żałosna, ze dałam mu się tak omamić. Myślę nad zrobieniem tatuażu..
Ja też
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:02   #123
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość
Pewnie zajdzie jak tak bardzo mu zalezy na rozmowie no ale zobaczymy. Faceci są dziwni :/

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Ja też

gdzie ?
Stary 2014-01-27, 16:02   #124
pielegniareczka
Raczkowanie

Cytat:
albo bedzie wolał zadzwonić z tzw "bezpiecznej odległości "
są dziwni i my ich nie pojmiemy, nigdy...

ja planuje w wakacje tattoo

Edytowane przez pielegniareczka
Czas edycji: 2014-01-27 o 16:03
pielegniareczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:04   #125
roar5
Raczkowanie

Cytat:
Ale z perspektywy czasu takie wydarzenia wydaja się śmieszne
Ja też bym sobie zrobiła ale jakiś kobiecy wzór np na stopie ale na tej widocznej stornie.
roar5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:05   #126
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
gdzie ?
Myślałam o jakimś małym na karku, albo w jakimś innym mało widocznym miejscu. Żeby to był taki tatuaż dla mnie... I coś symbolizował
Stary 2014-01-27, 16:05   #127
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
YouStynka88 a mieliście kontakt w tym czasie?
Totalne odcięcie, zero kontaktu.

Dokładnie na razie się wyciszam po tym, ze się odezwał. Nie mogę i nie chcę obudzić w sobie jakiejś dziwnej nadziei.
YouStynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:05   #128
Vaineth
Rozeznanie

Ja też myślę o tatuażu jednak jeszcze nie wiem dokładnie jaki bym chciała. Ale chyba na karku.
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:06   #129
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Ale z perspektywy czasu takie wydarzenia wydaja się śmieszne
Ja też bym sobie zrobiła ale jakiś kobiecy wzór np na stopie ale na tej widocznej stornie.

ja bym chciała na podbrzuszu i prawej ręce.. możliwe ze po urodzinach coś sobie naskrobie tam
Stary 2014-01-27, 16:07   #130
dzolin
Rozeznanie

Ooo widzę, że kolejna część tematu powstała pod moją nieobecność.
Mam nadzieję, że w weekend za dużo smutków z powodu eksów nie było

23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie

dzolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:07   #131
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Myślałam o jakimś małym na karku, albo w jakimś innym mało widocznym miejscu. Żeby to był taki tatuaż dla mnie... I coś symbolizował
na szyi myślałam o takich krwisto czerwonych ustach. ładnie by to wyglądało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-27, 16:08   #132
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Jedyne co wynikło z tego, że się do Ciebie odezwał to to, że czujesz się gorzej.
Osobiście uważam, że powinnaś zostawić całą tą sprawę za sobą. Zaczynało już być dobrze - postaraj się do tego wrócić. To, że odezwał się raz, nie znaczy, że odezwie się jeszcze kiedyś. A jeżeli to zrobi i powiedzmy będzie zabiegał o Ciebie, to wtedy będziesz mogła zacząć się zastanawiać nad wybaczeniem mu, czy czymkolwiek innym.
W tej chwili bądź silna, staraj się uspokoić.
Na pewno zastosuję się do tej rady, bo wczoraj po Jego wiadomości od razu ubrałam się i wyszłam byleby ochłonąć.
Usypiasz coś w sobie jakieś uczucia, długo, a one nagle znów dają o sobie znać. Udaję przed sobą, że nie było tej wiadomości. Mimo to muszę się wyciszyć...
YouStynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:12   #133
rockandrollqueen
Zadomowienie

Cytat:
Ja nigdy nie pojmę mojego ex-a ((

Dzisiaj miesiąc od rozstania.

W piątek była ta afera, o której Wam pisałam, że ma kogoś, czemu zaprzeczył. Poczułam się głupio, postanowiłam mu wyjaśnić całą sytuację. Zadzwoniłam, nie odebrał. Napisałam maila i smsa, odpisał "nie mogę teraz rozmawiać. nie potrafię. Ale bardzo mi zalezy by nasze kontakty były dobre". Do teraz absolutna cisza. Siedzi cały dzień online i nawet 2 zdań nie napisze, żeby "zapomnieć" , albo jakkolwiek odnieść się do moich mailowych wypocin. BOLI
Cytat:
Nie wiem. Koleżanka się nie odzywa. Więc albo zapadly się obie pod ziemię, bo na serio naściemniały.... albo mają focha. Nie wiem. Ja na serio nic nie wiem. I właśnie ta niewiedza mnie mega mega mega męczy.
Wiesz też bym tak odebrała jego milczenie, ale niestety akurat w tym aspekcie go znam. Czemu? Ano np. w czasie związku potrafił się zachować jak pajac, nie odzywać się 3 dni, mimo że pierwszego już go skręcało...ale po prostu - się nie odzywał. Albo czeka na spotkanie z nią by coś wyjaśnić. Nie wiem. Chodzą mi różne myśli po głowie i nie wiem co robić.Czekać i się już nic nie odzywać? Jak odpisze to odpisze jak nie to nie? Napisać, że musi jak zawsze musi postawić na swoim, nie licząc się z moimi emocjami, więc nie chce mieć z nim kontaktu - zerwać znajomość? Czy co???? Co radzicie?
Zachowujesz się, jak jakaś nawiedzona stalkerka. On Ci wyraźnie pokazuje, że nie ma żadnej potrzeby, aby z czegokolwiek Ci się tłumaczyć. I w sumie nie dziwię mu się, bo jakby w stosunku do mnie ktoś był taki nachalny to też bym nie chciała takiej osobie żadnych wyjaśnień składać.

Poza tym on nie ma takiego obowiązku, aby Ci się tłumaczyć. Nie jesteście razem, może robić co chce. To nie jest Twoja sprawa. Ani to czy ta laska jest siaka, czy owaka i czy do siebie pasują. Po prostu nic Ci do tego.

Może to boli, ale Ty sama sobie krzywdę większą robisz. Wymyślasz sobie jakieś niestworzone historie, zamiast przyjąć do wiadomości to, co jest oczywiste. Niestety, on ma Cię w poważaniu i trzeba to przyjąć na klatę.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Czytając co o nim piszesz zastanawiam się, co takiego w nim widzisz, żeby się dla niego poniżać.
Dokładnie.
Stary 2014-01-27, 16:14   #134
Kotalka
Raczkowanie

Dziewczyny, chciałybyście wrócić do swoich eksów?
Ja czuję do swojego ogromną niechęć, mam go za najgorszego drania tego świata i aż mnie wzdryga na samą myśl, że miałabym go dotknąć czy przytulić. Wiem, że nie wolno nikomu źle życzyć, ale gdzieś tam po głowie plącze mi się taka myśl, że chciałabym, aby powinęła mu się noga czy to w pracy, czy w życiu osobistym
Kotalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:17   #135
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Cytat:
Napisane przez Kotalka Pokaż wiadomość
Ja czuję do swojego ogromną niechęć, mam go za najgorszego drania tego świata i aż mnie wzdryga na samą myśl, że miałabym go dotknąć czy przytulić. Wiem, że nie wolno nikomu źle życzyć, ale gdzieś tam po głowie plącze mi się taka myśl, że chciałabym, aby powinęła mu się noga czy to w pracy, czy w życiu osobistym
Szczerze to ja już myślałam nawet o tym ze łatwiej mi będzie jakby się nie wiem zgubił z tego świata .. ale gdy go widzę..serce chce wyskoczyć z klatki piersiowej..ciężko jest mi odpowiedzieć na to pytanie ale wiem ze głęboko w serduszku nadal będę go kochać chociaż mozg stara się inaczej.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-27, 16:20   #136
Lenka_1993
Zadomowienie

Cytat:
Nie, bo wiem co mnie czeka - olewanie, brak szacunku, fochy i wiecznie obwinianie mnie za całe zło na tym świecie. Ja już podziękuję, nie tego szukam.

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:22   #137
dzolin
Rozeznanie

Ja mojego nie widziałam przez półtora miesiąca, od rozstania. I przechodziłam 'fazę nienawiści', bo też mnie strasznie krzywdził i strasznie bolało jak mnie potraktował. Ale czegoś złego nigdy bym dla Niego nie chciała. Niech mu się dobrze wiedzie, niech będzie szczęśliwy, tylko ja to szczęście nie chcę patrzeć, bo znów wpadłabym w dołek. Nie chcę wiedzieć gdzie z kim i po co on robi cokolwiek, ale złego nic mu nie życzę.

23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie

dzolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:25   #138
roar5
Raczkowanie

Cytat:
Ja bym chyba chciała do niego wrócić, ale nie tak od razu. Musiało by minąć jeszcze z dwa miesiące. Ale ja tak naprawdę mogę sobie tylko tak gadać bo to tak naprawdę zależy od niego bo on nie wróci do mnie gdy ja będę go prosić.

Nie chciałabym, żeby źle mu się żyło. Chciałabym tylko, żeby już nikogo tak nie pokochał jak mnie bo ja chyba już nikogo tak nie pokocham.
Stary 2014-01-27, 16:31   #139
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
U mnie to bywa różnie. Raz bym chciała, raz nie... Zależy czy mam faze złości, czy tęsknoty... Teraz jakby mi napisał, że kocha i chce wrócić to pewnie bym się zgodziła

A najbardziej to bym chciała mieć go gdzieś. Żeby kiedyś próbował wrócić, a ja mu wtedy powiem z czystym sumieniem "za późno, już cię nie kocham"...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-27, 16:36   #140
roar5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1993 Pokaż wiadomość
Nie, bo wiem co mnie czeka - olewanie, brak szacunku, fochy i wiecznie obwinianie mnie za całe zło na tym świecie. Ja już podziękuję, nie tego szukam.
W coś tym jest. Może i mnie by to czekało. My kobiety tylko jesteśmy mądre w związkach. Facet naprawdę musiałby zatęsknić (zrozumieć, że nadal bardzo kocha), aby się zmienił swoje dawne złe zachowanie. Bo tak ty na początku były by iskry a potem by już nie było i kolejne zerwanie...
Stary 2014-01-27, 16:39   #141
pielegniareczka
Raczkowanie

w sumie ja nie wiem zastanowiłabym się sie nad tym, zresztą ja zawsze idę jak mucha do waru wiec znów bym sie poparzyła i rozczarowała ale bym wróciła...
pielegniareczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:40   #142
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Konto usunięte

przyszedl
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:41   #143
Kotalka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzolin Pokaż wiadomość
Ja mojego nie widziałam przez półtora miesiąca, od rozstania. I przechodziłam 'fazę nienawiści', bo też mnie strasznie krzywdził i strasznie bolało jak mnie potraktował. Ale czegoś złego nigdy bym dla Niego nie chciała. Niech mu się dobrze wiedzie, niech będzie szczęśliwy, tylko ja to szczęście nie chcę patrzeć, bo znów wpadłabym w dołek. Nie chcę wiedzieć gdzie z kim i po co on robi cokolwiek, ale złego nic mu nie życzę.
Cytat:
Nie chciałabym, żeby źle mu się żyło. Chciałabym tylko, żeby już nikogo tak nie pokochał jak mnie bo ja chyba już nikogo tak nie pokocham.
No właśnie dziewczyny, a ja eksowi nie potrafię dobrze życzyć. Mam chyba jakąś potrzebę doświadczenia sprawiedliwości, bo przecież nie można tak bezkarnie kogoś oszukiwać, odtrącić i żyć dalej jak gdyby nic się nie stało.
Kotalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:41   #144
roar5
Raczkowanie

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44832662]przyszedl[/QUOTE]

Ciekawe jak on by reagował gdybyś to ty do niego pisała i przychodziła. Czy by ci odpisywał albo pozwalał wejść do domu.
Stary 2014-01-27, 16:45   #145
beri899
Rozeznanie

Cytat:

Moja bratnia dusza kolejna * Ojjj niech ich szlag, oby im sisiory zamarzły przy tej zimie! żeby ich zwolnili baaa ! normalnie mściwa ze mnie dziewuszka.. ale niech Karma do nich wróci !
Są momenty kiedy się łamie, ale ja nawet nie umiałabym exa pocałować.. chyba bym wolała wręcz umrzeć..
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:46   #146
Lanari
Zadomowienie

Znowu mi jakoś smutno i źle... Nie płacze, nie rozpaczam... Jestem po prostu nieszczęśliwa...

Ja go kocham, a on mnie nie... Nie potrafie sobie z tym poradzić... Wiem, ze to kiedyś minie ale teraz czuje tylko tą pustke jaką zostawił w moim życiu...

Czemu oni są takimi egoistami??
Stary 2014-01-27, 16:51   #147
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez YouStynka88 Pokaż wiadomość
Na pewno zastosuję się do tej rady, bo wczoraj po Jego wiadomości od razu ubrałam się i wyszłam byleby ochłonąć.
Usypiasz coś w sobie jakieś uczucia, długo, a one nagle znów dają o sobie znać. Udaję przed sobą, że nie było tej wiadomości. Mimo to muszę się wyciszyć...

Nie wiem jak to faceci robią, ale zawsze odzywają się wtedy, gdy nam już jest lepiej, gdy sobie radzimy. I potrafią jedną głupią wiadomością rozwalić wszystko.
Dobrze zrobiłaś. W tych wszystkich rozstaniowych sprawach najważniejsze jest, by zachować spokój i myśleć racjonalnie. Poddanie się emocjom niewiele daje.
I jeszcze pytanie - co mu odpisalas na tą wiadomość?

Cytat:
Nigdy w życiu nie życzyłabym mojemu exowi niczego złego. Ja osobiście wrócić bym chciała, wciąż mam na to nadzieję. Ale to pewnie bez sensu... Więc Niech mu się układa i wiedzie. Tylko niech i mi się ułoży.
Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:53   #148
roar5
Raczkowanie

Cytat:
Znowu mi jakoś smutno i źle... Nie płacze, nie rozpaczam... Jestem po prostu nieszczęśliwa...

Ja go kocham, a on mnie nie... Nie potrafie sobie z tym poradzić... Wiem, ze to kiedyś minie ale teraz czuje tylko tą pustke jaką zostawił w moim życiu...

Czemu oni są takimi egoistami??
Moim zdaniem to zależy od tego ile razy było się zranionym i od poczucia własnej wartości. Pewnie uważają, że ich coś lepszego czeka. A podobnież to oni są bardziej emocjonalni i bardziej nas potrafią pokochać niż my ich.

Mój ex miał już 6 dziewczyn (ja szósta) a zawsze to one go zostawiały. Teraz sytuacja się zmieniła i to on teraz postanowił z kimś zerwać...
Stary 2014-01-27, 16:56   #149
Lenka_1993
Zadomowienie

Ja również życzę eksowi jak najlepiej, etap nienawiści mam już za sobą. Teraz tylko czekam na lepsze czasy.

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-27, 16:57   #150
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Moim zdaniem to zależy od tego ile razy było się zranionym i od poczucia własnej wartości. Pewnie uważają, że ich coś lepszego czeka. A podobnież to oni są bardziej emocjonalni i bardziej nas potrafią pokochać niż my ich.

Mój ex miał już 6 dziewczyn (ja szósta) a zawsze to one go zostawiały. Teraz sytuacja się zmieniła i to on teraz postanowił z kimś zerwać...
Mój ex podobnie. Ostatnia jego dziewczyna zostawiła go dla innego. Nie ma to jak się zemścić na innej...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości