![]() |
#121 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44831858]Do 15 byl spokój, ale już 3 połączenia i dwa esemesy, juz niezbyt miłe:/
Myslę, że może zajsc do mnie jak bedzie wracał z pracy, czyli za pół godziny jakies. Przekonamy się. Trochę się denerwuje. Jak nie zajdzie i bedzie wydzwanial znowu z domu to bedzie strasznie dziwny, bo ma mnie po drodze z autobusu do domu.[/QUOTE] Pewnie zajdzie jak tak bardzo mu zalezy na rozmowie ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() są dziwni i my ich nie pojmiemy, nigdy... ![]() ja planuje w wakacje tattoo ![]() Edytowane przez pielegniareczka Czas edycji: 2014-01-27 o 16:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też bym sobie zrobiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Rozeznanie
|
Ja też myślę o tatuażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
Ooo widzę, że kolejna część tematu powstała pod moją nieobecność.
Mam nadzieję, że w weekend za dużo smutków z powodu eksów nie było ![]()
#131 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Usypiasz coś w sobie jakieś uczucia, długo, a one nagle znów dają o sobie znać. Udaję przed sobą, że nie było tej wiadomości. Mimo to muszę się wyciszyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym on nie ma takiego obowiązku, aby Ci się tłumaczyć. Nie jesteście razem, może robić co chce. To nie jest Twoja sprawa. Ani to czy ta laska jest siaka, czy owaka i czy do siebie pasują. Po prostu nic Ci do tego. Może to boli, ale Ty sama sobie krzywdę większą robisz. Wymyślasz sobie jakieś niestworzone historie, zamiast przyjąć do wiadomości to, co jest oczywiste. Niestety, on ma Cię w poważaniu i trzeba to przyjąć na klatę. Dokładnie.
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, chciałybyście wrócić do swoich eksów?
Ja czuję do swojego ogromną niechęć, mam go za najgorszego drania tego świata i aż mnie wzdryga na samą myśl, że miałabym go dotknąć czy przytulić. Wiem, że nie wolno nikomu źle życzyć, ale gdzieś tam po głowie plącze mi się taka myśl, że chciałabym, aby powinęła mu się noga czy to w pracy, czy w życiu osobistym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#137 |
Rozeznanie
|
Ja mojego nie widziałam przez półtora miesiąca, od rozstania. I przechodziłam 'fazę nienawiści', bo też mnie strasznie krzywdził i strasznie bolało jak mnie potraktował. Ale czegoś złego nigdy bym dla Niego nie chciała. Niech mu się dobrze wiedzie, niech będzie szczęśliwy, tylko ja to szczęście nie chcę patrzeć, bo znów wpadłabym w dołek. Nie chcę wiedzieć gdzie z kim i po co on robi cokolwiek, ale złego nic mu nie życzę.
#138 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chciałabym, żeby źle mu się żyło. Chciałabym tylko, żeby już nikogo tak nie pokochał jak mnie bo ja chyba już nikogo tak nie pokocham. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A najbardziej to bym chciała mieć go gdzieś. Żeby kiedyś próbował wrócić, a ja mu wtedy powiem z czystym sumieniem "za późno, już cię nie kocham"... |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
W coś tym jest. Może i mnie by to czekało. My kobiety tylko jesteśmy mądre w związkach. Facet naprawdę musiałby zatęsknić (zrozumieć, że nadal bardzo kocha), aby się zmienił swoje dawne złe zachowanie. Bo tak ty na początku były by iskry a potem by już nie było i kolejne zerwanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
w sumie ja nie wiem zastanowiłabym się sie nad tym, zresztą ja zawsze idę jak mucha do waru wiec znów bym sie poparzyła i rozczarowała ale bym wróciła...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
przyszedl
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44832662]przyszedl[/QUOTE]
Ciekawe jak on by reagował gdybyś to ty do niego pisała i przychodziła. Czy by ci odpisywał albo pozwalał wejść do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja bratnia dusza kolejna ![]() Są momenty kiedy się łamie, ale ja nawet nie umiałabym exa pocałować.. chyba bym wolała wręcz umrzeć.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Znowu mi jakoś smutno i źle... Nie płacze, nie rozpaczam... Jestem po prostu nieszczęśliwa...
Ja go kocham, a on mnie nie... Nie potrafie sobie z tym poradzić... Wiem, ze to kiedyś minie ale teraz czuje tylko tą pustke jaką zostawił w moim życiu... Czemu oni są takimi egoistami?? |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem jak to faceci robią, ale zawsze odzywają się wtedy, gdy nam już jest lepiej, gdy sobie radzimy. I potrafią jedną głupią wiadomością rozwalić wszystko. Dobrze zrobiłaś. W tych wszystkich rozstaniowych sprawach najważniejsze jest, by zachować spokój i myśleć racjonalnie. Poddanie się emocjom niewiele daje. I jeszcze pytanie - co mu odpisalas na tą wiadomość? Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój ex miał już 6 dziewczyn (ja szósta) a zawsze to one go zostawiały. Teraz sytuacja się zmieniła i to on teraz postanowił z kimś zerwać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Ja również życzę eksowi jak najlepiej, etap nienawiści mam już za sobą. Teraz tylko czekam na lepsze czasy.
![]()
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.