|
|
#121 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko jest dobrze oprócz jednego
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
Ale ja przecież walczę. Pokonując ogromny lęk przed odrzuceniem zapraszam dziewczynę na randkę. Przecież to jest wykonanie pierwszego kroku.
Potem, pokonując uczucie, że się narzucam, zaprosiłem dziewczynę na 3 kolejne randki. O jakiejkolwiek inicjatywie z jej strony nie było mowy. Co jeszcze mam robić, żeby uznać, że się staram i mi zależy, ale jednocześnie nie być namolny? Już uważałem się za lekko namolnego, bo cała inicjatywa była z mojej strony. Z poprzednimi (dwiema) dziewczynami, z którymi randkowałem (z jedną 8, z drugą 11 randek) też było dokładnie tak samo - inicjatywa zawsze z mojej strony, aż w końcu zakończenie znajomości przez dziewczynę. Teraz tylko szybciej poszło - po 4 randkach, a nie 8 lub 11. edit: Jeszcze jedno - na każdej z tych dziewczyn bardzo mi zależało. Nie mogłem powiedzieć, że je kochałem, ani że byłem zakochany, bo przecież nawet z nimi nie byłem. Jednak śmiało mogę powiedzieć, że byłem ogromnie zauroczony. Niesamowicie na mnie działały. Bardzo mi na nich zależało. Edytowane przez niezbyt_szczesliwy Czas edycji: 2014-02-17 o 09:50 |
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
Może to po prostu nie to. Ty możesz być zauroczony, one nie. Próbuj dalej. Niektórzy znajdują swoje drugie połówki w wieku 16 lat, a niektórzy w wieku 30.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.