|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubicie piwko
Lubię wypić piwo od czasu do czasu
Moje ulubione to Warka Strong, Żywiec i raz na jakiś czas Freeq.
|
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam piwko
A szczegolnie wtedy, jak jest upal, a piwko jest lodowate mmmmm pyyycha Pianka oczywiscie musi byc na 2 palce hehehehe bo jakby inaczej ![]() a co do tego,jakie najbardziej lubie.... hmmm roznie zalezy co jest akurat w knajpce ![]() pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham piwko
Najbardziej lubię Lecha byle nie słodkie i bez żadnych dodatków tylko czyste piwo
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio wole wódke. Po niej przynajmniej się bawię i jestem wesoła, a po piwie łapia mnie uciążliwe smęty
![]() Ale, zeby nie bylo ze off topic, to najbardziej lubie Tyskie, potem Lecha. Reszta polskich mi w zasadzie nie smakuje. No moze jakies palone, np Okocim . A z zagramanicznych: Guiness , Heineken i piwa duńskie.
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
czasami tak, ale więcej niż 2 jest mi cięzko wypić...jak piwo to tylko z sokiem albo Warke Strong
bo najbardzie mi smakuje
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
ja za piwem nie przepadam, jesli juz wypije to Millera, Corone ale karmi poema di cafe
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie lubiłam wcześniej piwa. Nie wiedziałam jak można sączyć te gorzkie siczki ( sorki za określenie
). Jednak jakoś ostatnio polubiłam. Niestety brzuszek mam ogromny już po 1 piwku (+ WC non stop). A po 2 już jestem bardzo uśmiechnięta, czerwona i oczy mi lataja na wszystkie strony hehe. Nie mam mocnej głowy albo to kwestia czasu ![]() Moje ulubione: Gingers Lech Heineken Warka Strong Jednak muszę przyznać że odróżniam tylko Gingers i Warke a reszta piw podobnie dla mnie smakuje ;/ |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
raczej lubie, jednak w knajpie pije zawsze z sokiem malinowym, a z takich sklepowych to glownie te pseudopiwa:
reddsy gingers freeq desperados |
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lubię Gingersa cymonowego- mniam; z innych to jeszcze Karmi Poema di Cafe-ale nie wiem nawet,czy jeszcze można to nazwać piwem
)przecież jest bezalkoholowe i nie smakuje jak piwo). Za to ostatnio odkryłam super miejsce, gdzie można napić się piwa między innymi- kokosowego, waniliowego, bananowego... |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Oj bardzo lubię piwo. Zwłaszcza słodkie, karmelowe takie jak Warka Strong.
I w zasadzie to jest moje ulubione piwo, bo reszta jakoś nie specjalnie do mnie przemawia... I wtedy przydałby się sok np. do takiego Żywca, bo jakoś mi nie smakuję takie "łyse".
|
|
|
#131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jest to
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
acha i lubię jeszcze piwo grzane
|
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
alkoholu nie pije. spróbowałam piwa raz w zyciu i alkoholizm mi nie grozi bo nieznosze piwa (jest takie gorzkie)łeeeee
Edytowane przez kasia_kajtek Czas edycji: 2005-12-23 o 15:25 Powód: literówka |
|
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
moim faworytem do niedawna był Lech, ale ze względów politycznych przerzuciłam się na Tyskie (czyt. Tuskie
) no i oczywiście Żywiec
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba też będę musiała się przerzucić
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby nie chore gardełko, to pewnie jakiś Redsik, Leszek czy też Heineken już stał by przy monitorze
![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
A ja piwka nie lubię
![]() Parę razy piłam, ale nigdy nie udało mi się wypić wiecej niż kilka łyków, bo jak dla mnie nawet 'babskie" piwo jest za gorzkie i mnie ta gorycz odrzuca od piwa. Ogólnie żadne piwo mi nie smakuje
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
ja również warka strong
za soczkowymi nie przepadam, noooo moze Karmi kawowe
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
nie ma to jak po ciezkim dniu wypic piwko!! jjestem fanka warki special i strong oraz redsa malinowego
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
lubie piwka ale nie te "babskie" owocowe czy inne smakowe... bleee... jak piwo to tylko mocne i gorzkie
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
A ja nie lubię piwa, choć czasami, jak okoliczności zmuszę, to jedno wypiję ble...
|
|
|
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
a ja lubie ż y w c a
![]() codziennie przed snem
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
lubie piwo
najbardziej lubie sobie wypic Lecha premium, nie pogardze Tyskim, Heinekenem, Carslbergiem, lubie tez probowac piwo ktorego nigdy jeszcze nie pilem czasem sie zdazaja dobre
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
Moja nowa piwna fascynacja: Okocim Palone
|
|
#147 |
|
Zadomowienie
|
PIFKO to u mnie nr 1 wśród napoji alkoholowych
Preferuje/kolejność nieprzypadkowa/ 1)LECH Premium czyli zielony Mniam 2)TYSKIE 3)HEINEKEN 4)CARLSBERG a z mocnych zdecydowanie DĘBOWE MOCNE Ale jeśli w pubie nie ma wyżej wymienionych to innymi też nie pogardze Nie przepadam tylko za wszelkimi smakowymi pifkami /np Gingers, Karmi, Cooler/i ostatnio po spróbowaniu Okocim Palony też odpada. Pozdrawiam wszystkie piwoszki i abstynentki
|
|
|
#148 |
|
Wtajemniczenie
|
nie lubię piwa, zdecydowanie lepsze jest wino
ale w małych ilościach.
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam piwko
hmm Heineken, Tyskie, Żywiec....zreszta obojętnie a czasem gdy mam ochote na coś słodszego to Redsik czy Karmi kawowe bardzo je lubię ![]() wczoraj piłam piwo bananowe...było nawet nawet ![]()
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam! Zwłaszcza czeskie, ale Tyskie i Lecha też
![]() Zywiec bardzo się zepsuł w ostatnich latach. Nie lubie Warki Strong i innych mocnych piw, dodaje się do nich spirytus, co niestety jest wyczuwalne w smaku. Z napojów a la piwo: od czasu do czasu Gingers cynamon albo imbir, te słodkie wymysły mi nie smakuja, a dolewanie soku do piwa! Ech, toż to gwałt na tym szlachetnym napoju
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

Moje ulubione to Warka Strong, Żywiec i raz na jakiś czas Freeq.

A szczegolnie wtedy, jak jest upal, a piwko jest lodowate
zalezy co jest akurat w knajpce

, Heineken i piwa duńskie.
). Jednak jakoś ostatnio polubiłam. Niestety brzuszek mam ogromny już po 1 piwku (+ WC non stop). A po 2 już jestem bardzo uśmiechnięta, czerwona i oczy mi lataja na wszystkie strony hehe. Nie mam mocnej głowy 

)
chyba też będę musiała się przerzucić