|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszyscy studenci łączmy się :-))))))))))
Cytat:
![]() tak, tak... zaczynamy martul razem see you soon bejbe
|
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Specjalność - matematyka finansowa Juz od kliku dni mam napady lękowe związane ze studiami...nowe życie, nowi ludzie, wszystko nowe!! A ja tak pokochałam moje liceum No cóż...może studia będą równie fajne lub fajniejsze?? Pozdrawiam
|
|
|
#123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tyle, że nie na UJ
|
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Możliwe że Ty masz czwartego bo ja dopero zaczynam , więc drugiego mam spotkanie z dziekanem , szkolenie BHP i takie tam Kurcze ale zazdroszcze Ci tej medycyny Bo mnei tak ciagle wszyscy strasza że się do tego nie nadaję
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Wkrótce startuję
I rok pedagogiki na UAM; marzyłam o psychologii, ale niestety za pierwszym podejściem się nie powiodło Mam jednak nadzieje, że wszystko przede mną, a pedagogika to zbliżony kierunek, więc myślę, ze będzie dobrze pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
studiuje zaocznie
na GWSP w Chorzowie, kierunek ekonomia, specjalność komunikacja i public relations w biznesie, specjalizacja komunikacja społeczna i kulturalna kierunek jak na razie może być, choć to zdecydowanie nie studia dla mnie...w tym roku jednak biorę dziekanke, więc sobie troszkę odpocznę
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no nie ma co owijac w bawełne, jest dośc cieżko i jak ktoś nie lubi tego co robi i w ogole nie lubi ksiązek i nauki za bardzo to nie jest miejsce dla niego, ale da sie przeżyc, naprawde Ja w tym roku zaczynam zajecia od 2 tygodniowej patomorfy wiec nie ide na uczelnie z entuzjazmem ale ja juz to przebrne to bedzie z gorki![]() Moze kiedyś sie spotkamy gdzies na szpitalnym korytarzu ![]() Buziaki |
|
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Administacja ( studia europejskie) na WSAiZ w Rzeszowie 3 rok
ale to szybko zlecialo ))
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
IV r. politologia, II r. stosunki międzynarodowe UMCS, wygodna jestem, bo to ten sam wydział
, wyboru nigdy nie żałowałam, bo tym się interesuję, ale i tak marzy mi się filologia hiszp. )
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
tu gonka z V roku Języka Biznesu na filologii wschodnio-słowiańskiej na UO
.uff. chyba wszystko powiedziałam . przeraża mnie że to już piąty rok . nie wyobrażam sobie pisania pracy mgr ani życia po skończeniu studiów. co do studiów to hmm..bardziej ogólnych chyba nie ma . mam pewne obawy że nie obędzie się bez 2 studiów. wymarzyłam se prawo ale zobaczymy . a tymczasem uczę się między innymi rosyjskiego, który pokochałam . ale zobaczymy czy będzie mi dane jakoś wykorzystać moją rosyjską wiedzę .
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja także pękałam ze strachu przed rozpoczęciem pierwszego roku. Tym bardziej, że w liceum i u mnie było wspaniale (jak w domku ), a tutaj nagle same nowe mordki, nowe budynki, nowe otoczenie. Napewno szybko się zadomowisz i poczujesz pewniej. Studia ciężko porówniać do szkoły średniej bo bardzo się różnią, ale rzeczywiście najczęściej są fajniejsze niż LO. Pozdrawiam
|
|
|
#132 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Właśnie szykuję sie na inaugurację i powoli wpadam w panikę
![]() ![]() To u mnie normalne i mija, ale i tak w tej chwili jest okropnie... |
|
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ale fajno będzie hehe
|
|
|
|
#134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to pozdrawiam ochraniaczke licencjonowana ochraniarka Marta
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Ja własnie zaczynam drugi roczek
a studiuje na Akademi Rolniczej w Lublinie , a moja specjalność to : "zarządzanie i inżynieria przetwórstwa spożywczego" . Nic ciekawego ale w końcu trzeba cos studiować. Ja osobiście nie narzekam , jest fajnie
|
|
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem wrażeń wszystkich zaczynających po inauguracjach no i pierwszych dniach nauki.
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez startuje..buu aż mi ciary przechodzą
za 3 godzinki mam inauguracje i już się boję... na wydziale Nauk Spolecznych "sotusnki miedzynarodowe" specjalnośc gospodarka. Boże jak przeżyje wykłady z Ekonomii i prawa to bedzie git...jak nie polegnę...
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale dziękuję za szczerość Może nie będzie tak źle.... Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
I rok socjologii na UJ, ale mam chrapke na stosunki miedzynarodowe, na ktore w tym roku nie udalo mi sie dostac :/
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
A ja studiuje zaocznie na WSB CHorzów- cóż już powinien być 3 rok i 6 semestr ale przechlapałam cały rok
Ale co się zrobi, pozdrawiam studentki
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Pozdrowienia dla wszystkich kujonów
|
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wczoraj miałam rozpoczęcie. Znaczy immag...coś tam. Jestem na pierwszym roku Administracji na Uniewersytecie Wrocławskiem
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
A ja w lipcu obroniłam tytuł inzyniera
mam obawy przed wysiedzeniem calego dnia na uczelni no ale zobaczymy jak to bedzie ![]() Pozdarwaim wszystkich StUdEnTóW |
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
A ja V rok pedagogiki UMCS i II weterynarii na AR (kochane zwierzaki
)
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Widzę , że coraz więcej ludzi z AR w Lublinie
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się dolączę
IV rok - psychologia na UW, specjalizacja: neuropsychologia. Jestem baaardzo zadowolona z wybranego kierunku |
|
|
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja sama nie zrezygnuje, będą mnei musieli siłą wyrzucić, bo na razie jestem 100% przekonana ,że inne uczelnie mnie nie interesują .A powiesz mi jeszcze jak jest z w-fem, są jakieś możliwości wyboru, no nie wiem, basen coś w tym stylu czy raczej nie?
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Raczkowanie
|
Już od poniedziałku IV rok na medycynie w W-wie.
Daleko do wakacji?
|
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
ja też jestem studentka
fakt ze zaoczna ale jestem:P studia fajna sprawa nic nie trzeba sie uczyc na zajecia mozna nie chodzic super:P nie no z tym niechodzeniem na zajecia to zartuje ale ogólnie studia nie są złe
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

see you soon bejbe

Możliwe że Ty masz czwartego bo ja dopero zaczynam , więc drugiego mam spotkanie z dziekanem , szkolenie BHP i takie tam
Mam jednak nadzieje, że wszystko przede mną, a pedagogika to zbliżony kierunek, więc myślę, ze będzie dobrze
na GWSP w Chorzowie, kierunek ekonomia, specjalność komunikacja i public relations w biznesie, specjalizacja komunikacja społeczna i kulturalna 

, wyboru nigdy nie żałowałam, bo tym się interesuję, ale i tak marzy mi się filologia hiszp.
. nie wyobrażam sobie pisania pracy mgr ani życia po skończeniu studiów.