|
|
#121 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dot.: Guilty Pleasures czyli tandeta i kicz, które kochamy
Uwielbiam kreskówki! Z Tżtem oglądaliśmy Smerfy i Gumisie, a dla nas jako dziewczynek mam to ^^
Zawsze z polskim dubbingiem. W ogóle co się stało z Wieczorynką, kiedyś to były kreskówki
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
sissy that walk
|
Dom dziecka
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Lubię to:
![]()
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Autentycznie chciałabym takie buciory
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Konto usunięte
|
Choco, śliczne, też bym chciała
|
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#128 |
|
Marszałkini II RP
|
Tak, ja tę piosenkę lubię! Teraz kilka dni będę się nią katowała
|
|
|
|
|
#129 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Ja sluchalam wersji angielskiej.
Bosze, kiedy to bylo... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#130 |
|
Rozeznanie
|
LUBIĘ WALENTYNKI.
Tak serio serio: jaram się serduszkami, różowością, gadżetami, czekoladkami i fikuśną bielizną
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Ej... od kiedy Supernatural to tandeta
Z niewymienionych jeszcze przyznaję się do oglądania Wawa Non Stop bo lubię Lenkę
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
lubię Warsaw Shore!
|
|
|
|
|
#135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Konto usunięte
|
Ha! Nie prawda!
In the first book, Madeline's "papa" sends her a dolls' house when she is recovering from an appendectomy, and the girls all go to visit their parents in the Christmas book. In the movie "Madeline Lost in Paris", she reveals that she no longer has parents to turn to, and the girls are upset because she has no family. Contrary to popular belief, and to her depiction in the animated series and in the live-action film, she, and by extension, her classmates, weren't orphans in the original books,[9] and were attending a boarding school. This is further reinforced in the first book wherein she received a dollhouse from her father. wiki |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mogłam nie słyszeć tego przez jakieś 12 lat, a mimo to znać na pamięć?
![]() ![]() To musi być dobra piosenka ![]() Ja to maskotki może niekoniecznie, ale furby'ego to bym przygarnęła
|
|
#138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zwłaszcza starszy dancehall, z lat 90 nie jest wg mnie kiczowaty Buju Banton, Yellowman itd.Ja oglądam namiętnie ukrytą prawdę, dlaczego ja, trudne sprawy itd. Godzinami mogę oglądać kilka odcinków pod rząd. I TLC
|
|
|
#139 |
|
Konto usunięte
|
Świetny wątek
![]() Do dziś lubię sobie puścić Britney Spears, Backstreet Boys (uwielbiam Briana).Lubię stare kawałki disco polo zespołów Boys, Classic Podczytuje Naj, Świat Kobiety itp, oglądam trudne sprawy, szpital [jak mam czas akurat, ale specjalnie nie wyczekuję odcinków] Chętnie bym wróciła do książek typu "Plotkara" . I gdyby jeszcze puszczali w TV Laboratorium Dextera, Johny Bravo i Świat według Ludwiczka to bym oglądała.Ale się pogrążyłam
Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2014-02-09 o 03:17 |
|
|
|
|
#140 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Wszyscy mówili zawsze, że to sierociniec! Chociaż może dom dziecka nie byłby taki wypasiony
|
|
|
|
#141 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=dG3r3...55F436F89915CA |
||
|
|
|
|
#142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja w 9 sezonie polubiłam Crowleya
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
To jest straszne, nie mogę tego słuchać
![]() Lubie czasami wejść do sklepu wszystko po 5zł i oglądać to chińskie badziewie . Chociaż kiedyś to były tam fajne pachnące długopisy z pandami , gumki do ścierania itp. teraz to już nie ma za bardzo po co, bo nie widuję rzeczy z serii 'papiernicze, urocze i pachnące'
|
|
|
|
|
#144 |
|
Konto usunięte
|
KOCHAM spice girls i backstreet boys
byłam też fanką britney, kryśki aguilery, a*teens... - przeczytałam wszystkie części zmierzchu (uważam, ze był beznadziejny, ale czytałam mimo to ), plotkary, pamiętnika księżniczki. Ogólnie mam słabość do lekkich książek dla nastolatek, ale ostatnio z uporem maniaka czytam też mało wymagające książki dla pań 20+ (w stylu laska przyjeżdza do pracy w NY, zakochuje sie w niej jakiś bogaty przystojniak, żyją długo i szczęśliwie )- namiętnie oglądałam Shaman King'a i Naruto, szczerze to do dzisiaj czasem sobie włączam poszczególne odcinki, jak nikt nie widzi ![]() - uwielbiam seriale dla nastolatków! z tych wstydliwych, przerobiłam plotkare, pll, glee, 90210, pogode na milosc - jako dziecko mtv, co jakis czas szukam online odcinków laguna beach. pamiętacie to? oesu, z takim zapałem ogladałam, a odcinków nigdzie nie ma ;( http://www.youtube.com/watch?v=HifSB4pPpt4 - lubie kilka piosenek biebera ![]() - jestem ogromną fanką kiczowatych pokazów Victoria's Secret Edytowane przez 201605091007 Czas edycji: 2014-02-09 o 12:38 |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek świetny
![]() Ja kicz kocham: - właśnie słucham "Jenny from the block" Jennifer Lopez, uwielbiam - nie wyobrażam sobie imprezy bez "Jesteś szalona", zawsze rzucam się na laptopa i to włączam, nie zabraknie również innych hitów disco polo - kocham wesela - różowy jest jednym z moich najukochańszych kolorów - mam piżamę w wiewiórki, różowy szlafrok z wizerunkiem misia, różowe kapcie w kokardki, różowy zeszyt na studia, teczkę z wizerunkiem księżniczek Disneya (raz się ze mnie znajoma z grupy śmiała, bo nawet wodę miałam w różowej butelce )- oglądam "Revenge", mimo że uważam, że ten serial jest beznadziejny - do dziś mam słabość do komiksów, nie mogę się doczekać jak będę miała dziecko i będę mu kupowała "Kaczora Donalda", "Giganta" i inne tego typu - marzę o romantycznych spacerach po plaży i oświadczynach w restauracji (a cała sala będzie biła brawo )- kocham musicale, komedie romantyczne i głupie horrory - raz na jakiś czas po prostu muszę przeczytać książkę o samotnej dziewczynie, która spotyka miłość i wszystko się dobrze kończy
|
|
#146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam jedną bardzo ciepłą piżamę z krówką, kiedyś miałam też krówkowe bambosze ale się rozwaliły - piżama jest pomarańczowa, bambosze były żółte, czułam się tak jaskrawo, ale jednocześnie byłam tak bardzo szczęśliwa wow uszanowanko "Revenge" też oglądam bo bohaterki mają fajne sukienki Poza tym podoba mi się postać Nolana chociaż urodą nie grzeszy
|
|
|
|
#147 |
|
Konto usunięte
|
Kogoś dziwiło, że wymieniłam Supernatural jako kicz, który i tak oglądam a mnie dziwi wymienianie mangi i anime. Do głowy by mi nie przyszło określać Bleacha, Death Note, Full Metal Alchemist czy Hellsinga a nawet tego, wymienionego tu osiem razy, Nauruto mianem kiczu/tandety, której się wstydzę
|
|
|
|
|
#148 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() - Jesus Christ! - No, I'm Castiel ![]() Crowleya lubiłam już wcześniej, nic tego nie zmieni (jeśli scenarzyści nie przegną pałki) Cytat:
|
||
|
|
|
|
#149 |
|
Pani Buka
|
ogólnie nie czytałam nigdy mang, nie oglądałam anime itd, ale nie uważam tego za kicz - po prostu można to lubić lub nie (chociaż zapewne są lepsze i gorsze).
ale siostra podrzuciła mi "Death Note" i wsiąkłam, przeczytałam wszystko w kilka dni
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
to ja się zdziwiłam, bo w porównaniu z takimi np "pamiętnikami z wakacji" to Supernatural trzyma jakiś poziom
Ja bym nie umieściła nawet takiego PLL czy Plotkary w zestawieniu kiczu, młodzieżówka jak każda inna. Mam dużą tolerancję do seriali Absolutnie nie mam nic do anime i mangi, ze mnie czasem się śmiali jak oglądałam Czarodziejkę z Księżyca, ale moim zdaniem warto ją obejrzeć jeszcze raz jako dorosły człowiek Poza tym granica kiczu jest płynna: dla niektórych moich znajomych oglądanie programów typu Voice of Poland, Mam Talent, X factor to kicz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

Lubiłam to a całkiem zapomniałam

Z niewymienionych jeszcze przyznaję się do oglądania Wawa Non Stop bo lubię Lenkę 

), plotkary, pamiętnika księżniczki. Ogólnie mam słabość do lekkich książek dla nastolatek, ale ostatnio z uporem maniaka czytam też mało wymagające książki dla pań 20+ (w stylu laska przyjeżdza do pracy w NY, zakochuje sie w niej jakiś bogaty przystojniak, żyją długo i szczęśliwie