Chuda, ogromny biust. Jak pozbyć się kompleksów? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-02-19, 18:45   #121
201607111040
Konto usunięte

Dot.: Chuda, ogromny biust. Jak pozbyć się kompleksów?

Jeżeli twoim problemem jest przedmiotowe traktowanie, to przyczyną nie jest duży biust, ale ogólnie biust. Sama mam średni biust (65E) i nie raz zdarzyło mi się słyszeć "o cycki", moja koleżanka ma duży i też to słyszy, wyjątkiem jest moja koleżanka co ma 65A, ale ona z kolei słyszy "ale deska"
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-19, 21:25   #122
VanOlg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez absurdalna89 Pokaż wiadomość
Jak to czytam, to cieszę się z moich średnich.

A tak poważnie: problemem jest przedmiotowe/obiektowe traktowanie. Wcale Ci się nie dziwię. Też nie byłabym zadowolona, gdyby faceci na basenie reagowali na mnie "O, ale cyc, widziałeś?!". Takimi najlepiej nie zawracać sobie głowy.

Na Twoim miejscu nie manifestowałabym jakoś specjalnie biustu bardzo obcisłymi ciuchami, dekoltami itd., ale też nie popadaj w drugą skrajność i nie ukrywaj się całkowicie. Najlepiej, gdybyś przestała się tak bardzo koncentrować na swoich piersiach, komentarzach na ich temat, spojrzeniach na nie. Patrz rozmówcom w oczy, odwracaj ich wzrok od tych rejonów ciekawą konwersacją.
Ale kobiety generalnie słyszą takie komentarze, nie tylko te, które się czymś wyróżniają. Ja też się z takimi spotykałam, i w życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby się tym przejmować. Rozumiem, jakby autorkę ktoś próbował gwałcić co trzy sekundy, ale to, to naprawdę jest wymyślenie problemów z pupy.
VanOlg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-19, 22:31   #123
nelyen
Zadomowienie

hmmm, może moja rada wyda się trochę dziwna, ale może warto spróbować?
Zrób coś dla siebie - kup nową bieliznę, oczywiście dobrze dopasowaną. masz sporo sklepów w swoim mieście - brafitteria, intimo4you, doBRAna, sklep na ulicy Długiej 11A. Zafunduj sobie dzień urody i... umów się na sesję zdjęciową, najlepiej w samej bieliźnie. efektów nie musisz nikomu pokazywać, znajdź fotografa, któremu zaufasz (warto za coś takiego zapłacić). zrób to dla siebie, a potem patrząc na zdjęcia wymień ile zdołasz swoich pozytywnych urodowych cech. nie mniej niż 5 :P

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-20, 17:22   #124
201712111032
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Jeżeli twoim problemem jest przedmiotowe traktowanie, to przyczyną nie jest duży biust, ale ogólnie biust. Sama mam średni biust (65E) i nie raz zdarzyło mi się słyszeć "o cycki", moja koleżanka ma duży i też to słyszy, wyjątkiem jest moja koleżanka co ma 65A, ale ona z kolei słyszy "ale deska"
Hm, ja jestem taką deską a nigdy nie usłyszałam wprost takiego czegoś... a chodzę latem bez stanika w obcisłych bluzkach i widać jakie mam guziki być może ktoś do siebie/między sobą coś takiego powiedział ale tak wprost? Buractwo.
201712111032 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-20, 18:51   #125
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kukurukku Pokaż wiadomość
Hm, ja jestem taką deską a nigdy nie usłyszałam wprost takiego czegoś... a chodzę latem bez stanika w obcisłych bluzkach i widać jakie mam guziki być może ktoś do siebie/między sobą coś takiego powiedział ale tak wprost? Buractwo.
Wprost nie, ale jak ktoś powie to się czasem usłyszy Po prostu buraki są wszędzie i nie zależy to od rozmiaru stanika. Jakiego by się nie mialo to można spotkać sie z nieprzyjemnościami.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-23, 13:48   #126
Gregorius_
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cassie88 Pokaż wiadomość
Wiem, że to ex mnie tak rozwalil. Jemu podobała się anja rubik chociażby i ciągle mi ja pokazywał, jaka wysoka, chuda i ma małe cycuszki (dokładny cytat).
Naprawdę, sugerujesz się opinią jakiegoś jednego faceta, który cierpiał na bezguście ?

Anja Rubik. Dziewczyna-koń.

Debil jakiś.

Zero kobiecości - bez tyłka, bez piersi. Chuda, wielka decha (sorry) podobna do ... nastoletniego chłopaka.

Edytowane przez Gregorius_
Czas edycji: 2014-04-23 o 13:50
Gregorius_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-22, 09:11   #127
TancerzTango
BAN stały

Taka partnerka jak Ty byłaby idealna do tańczenia. Zapisz się na kurs tańca i kompleksy same znikną 100% facetów marzy o takiej partnerce a Twój ex po prostu marzył o facecie.
TancerzTango jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-11-20, 17:09   #128
kosteczka78
Przyczajenie

Podobno sauna i ćwiczenia pomagają ''Ja właśnie dzięki saunie poprawiłam sobie wygląd piersi.Bardzo dobrze działa na nie wejście na kilka lub kilkanaście minut do sauny,po wyjściu bardzo zimny prysznic lub zimny basen.Powtarzamy te czynność 3 lub 4 razy.Pływanie również poprawia jędrność biustu.''
kosteczka78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-21, 13:49   #129
TancerzTango
BAN stały

Jeszcze lepszy jest masaż ujędrniający biust.
TancerzTango jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości