![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Hej, wróciłam z kursu, padam na pysk i idę na "M jak miłość"
![]() Dziękuję, jest o wiele lepiej, piję rumianek do wszystkiego, ale naszła mnie ochota na słodkie, więc wracam do siebie ![]() No pewnie teraz mi będą dokuczać, bo wcześniej ich nie miałam, a co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Padam...doslownie Natalia chyba ma kolki bo dzis popoludniu tak biedna plakala i nic nie dzialalo zeby uspokoic dalam espumisan i nosilam jak do odbicia wtedy bylo troszkę lepiej. Mam nadzieje ze noc przespimy spokojnie. Taka bezradność jest okropna gdy nie wiesz jak pomóc swojemu dziecku. Bede jutro
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obudziłam go przed 19:00 dostał cycusia.O 20:00 jak zawsze kąpiel po kąpieli chciałam dać drugiego cycusia ale zjadł troche i już nie chciał.Pomarudził troche ponosiłam 5 minut i o 20:20 padł ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Izuś a nie miał Domiś skoku rozwojowego? może teraz odsypia? ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Dziewczyny ale numer ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia Kostuś to amant pierwsza klasa, nic dziwnego że już na modela go chcą. Ten błysk w oku
![]() Lila my po kąpieli używamy emulsji z emolium. Może trochę droga bo ponad 30Zł ale bardzo wydajna i stosuję ją yeż na pupę pod pieluszkę nabzmianę z kremem nabodparzenia i też fajnie się sprawdza. A do kąpieli używaliśmy oliatum, teraz emolium ale tylko próbki więc coś muszę kupić. Byłam zadowolona, Kuba miał przesuszoną skórę i dostawał alergii na zwykłe kosmetyki więc trzeba było emolientami działać. Mam jeszcze mini wersję nivea i j&j super pachną ale boję się go na razie w tym kąpać, żeby znów uczulenia nie dostał. Kami ![]() Giana Agab jak tam Wasze porody? I ja wam dam za surogatkę ![]() ![]() My dziś zaliczyliśmy pediatrę. Wszystko dobrze, Kubuś waży 4100g i od dziś nie jest już noworodkiem tylko niemowlakiem. Ale ten miesiąc szybko zleciał, aż nie mogę w to uwierzyć. No i okazało się,że te problemy z brzuszkiem to jednak kolka, tylko jakoś soboe z nią radzimy. Lekarka chyba przekonała mnie do szczepień 5w1, bo tam łagodniejsze ponoć wersje czegoś tam. Madrze mówiła, teraz sama nie wiem bo początkowo planowałam tylko standardowymi szczepić, a Wy które opcje wybieracie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Ewciu wow!!! Brawa dla naszego małego modela
![]() Ziajka, wow to już miesiąc? ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
u mnie cisza, czytam was ale nie mam jakoś nic do powiedzenia, tzn. miałabym co powiedzieć, ale jakoś nie mogę się zebrać. Chyba mam doła jakiegoś, albo coś w tym stylu
#130 |
Zakorzenienie
|
Hej ja nie rodze dzidzi dobrze w brzuszku dzis totalny spokoj i cisza:/ Bylismy na spacerze, potem obiad i zakupy.Kupilam sobie lieraca na ten brzuch matko jak smierdzi ale oby dzialal.Potem przyjechali znajomi i dopiero wyszli.
Mysiu ale fajnie szykujesz sie juz na wyjazd ale by mi sie przydal taki wypad ze znajomymi, moze byc i szkolenie ![]() Kluska fajnie ze Nivea wam podpasowala mi sie strasznie podoba jej zapach ![]() Zophiee czesc ![]() Arletko moj tez juz mowi ze bedzie przy porodzie sam mi powiedzial ze mnie nie zostawi ciesze sie bo jednak to wsparcie jest cenne Ewciu wyobraz sobie ze mloda nie pojechala na ip z tymi wodami chociaz nadal jej sie sacza, one sie jakies niepowazne jej cieknie po nogach a ona czeka na skurcze od 13!!!!i znajoma polozna pow zeby czekac wiec jej pow co sie moze dziac jak to wody ale one wiedza lepiej wiec ich sprawa, a jak ktos nie chce jechac na ip zeby sprawdzic bo ja na obserwacji zostawia na 3dni no to sory ale odpowiedzialnosc jak sie patrzy.Olalismy temat ich sprawa. Coffee dobrze ze juz lepiej, jak juz na slodkie ciagnie to juz bedzie dobrze ![]() Aga kochana hormony buzuja ![]() Kami biedna Natka, doskonale Cie rozumiem co czujesz.Taka kruszynka czlowiek by wzial na siebie ten bol, oby to tylko jakis jednodniowy epizod byl. A tz to w dupe dostac powinien, te chlopy to takie pokraki matko!!!! Klade sie licze dzis na spokojna noc bez skurczy bo sie chce wyspac, buziaki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Gianna, to się tylko tak wydaje, a szłam 1,40 h tylko
![]() Kami, u nas działa kladzenie na brzuszku, masaż ale nie kółka tylko taki od klatki w dół, termofor też mi się zdawało, że przyniósł efekt. No i cudowne windi. Wczoraj pierwszy raz do 2 mała nie mogła zasnąć, płakała w napinala się i po windi zasnęła od razu i spala do rana. W ogóle to chyba taki prezent od teściowej bo i z trzymaniem butelki nie słuchała i próbowała odbić inaczej niż my to robimy- i Hana nie odbiła. Efekt - mega wzdecie ![]() Spokojnej nocy ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
Poprzedniej nocy jadla mm wczoraj nie. Noc spokojna dzisiaj juz z raza baczki sa wiec moze bedzie lepiej dam jeszcze espuminan zeby troszke pomoc.
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
#134 | |||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Wow jaki model ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja szczepiłam 3w1 za 120 zł. Cytat:
![]() Hej ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
czesc.
wow ruda,widzisz,jakiego masz modela???fajnie tak ![]() kami ojej to jest najgorsze co moze byc,te cholerne kolki,ze tez dzieci muszą sie z tym meczyć i niewiadomo jak pomóc. iza i jak Dominis w nocy?spał ładnie? słuchajcie co to jest dokłądnie to bio-oil? bo wczoraj widziałąm reklame ze na blizny to jest? tak? mozna bedzie po porodzie stosowac na rozstępy? kurcze tz mnie chyba katarem zaraził, smarka sie od soboty i nic mu nie pomaga,a ja dzis wstałam i czuje ucisk,ból zatokowy i juz cos w nosie łaskocze:-( ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- wiecie jak zaszłam w tą ciaże i juz było dobrze,chciałam pojechac z meżem do Częstochowy,pomodlic sie, podziękowac,ale tz nie chciał, mówiłz e pomodlic mozemy sie w kosciele, no ok,przeciez na siłe go nie wyciagnę,ale powiedziałam ze to nie jest jakos strasznie daleko i kiedys pojedziemy,machnął na to reką. dzis mi rano przy śniadaniu mówi ze jego kolega jedzie z żoną i synem w sobote albo niedziele rano-wieczorem wracaja, bo tez kilka lat się starali, teraz ona jest w 18tc. i tz gada ze chca podziekowac,ze sie długo starali i ze to taki wspaniały pomysł. to mu powiedziałam ze jak ja chciałam jechac to on nie chciał, głupio mu sie zrobiło, ale stwierdził ze jak sie Lenka urodzi to pojedziemy, ta, z malutkim dzieckiem 4-5 godz jazdy w jedna strone, jakos sobie nie wyobrazam.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mysiu, %? ![]() ![]() Izuniu jak noc? Arletko, może amol? Na początku zatok pomaga wąchanie amolu ![]() Agabi a jak Twoje przeziębienie? U mnie dziś pogoda cud-miód, koleżanka przyjedzie na spacer ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
klusiu u mnie tez piena pogoda, i na spacer pewnie pójde, zaprosiła mnie tz brata zona,co ma miesieczna córcie,ale z latarem nie pojde niestety.
na razie sobie woda morska popsikałąm do nosa, zastanawiam sie czy mozna sol sobie podgrzac i przyłozyc? chyba nie zaszkodzi?
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Noc tak jak zawsze 2 pobudki.Jedna o 1:00 druga o 6:00.A jak u was?
Przestane pić herbatke na laktacje bo w nocy jak Domiś tak śpi to mi po prostu cycki rozsadza.
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie piękna pogoda i zaraz zbieram się na jakiś spacerek ![]() ![]() ![]() Zophie w końcu się odezwałaś ![]() ![]() Arletko fajnie, że TŻ zgodził się być przy porodzie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Ruda brawo dla Kostka ![]() ![]() Miłego dnia Wam życzę kochane ![]()
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Częstochowy to i mój chce jechać.. Natomiast ja, nie chce , żeby to zabrzmiało jakbym była jakąś ateistka albo coś takiego. Ale ja to niewierze w takie modły. Mój co niedziela się modli o nasze dziecko i co.... jajco. Cytat:
![]() ![]() Pogodna cudna!!
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Domiś zjadł zasnął a ja się musze wziąść za obiad.Potem pójdziemy na spacerek.
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Mysiu, ostróda jest cudowna
![]() ![]() ![]() ![]() A co do modłów to teściowa ze swoją mamusią zmuszają nas do a/ jazdy do czestochowy w ich towarzystwie (co to to nie! a same nie pojadą zołzy tylko gadają ile lat nie były) b/ do wycieczki do lichenia. Chyba je powaliło, ja jestem w sumie wierząca ale pamiętam oburzenie mojej sp Babci na te złote kopuły i cały ten przepych- zawsze mi mówiła że nie ważne czy się modlę w domu, drewnianym kościółku czy w rzymie. A swoją drogą tak mi się rzym marzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() U mnie noc wyjatkowa spokojna ![]() ![]() ![]() Swoja droga jak dzis sie nie ruszy to moja corcia nie bedzie wodnikim,wiem ze to glupie ale bardzo chcialam zeby lepiej byla wodnikim niz ryba.No nic nie zmusze jej ![]() Kluska to a tez se pakuje i jede z Toba do tego Rzymu ![]() ![]() Mysia oj ja juz widze co to bedzie w tym busie sie dzialo ![]() Iza ale ladnie Dominis spi w nocy ![]() ![]() Kami no i jak malutka juz lepiej? pierdki pomogly ?a kupki robi czesto? Lila to udanego spacerku,mnie az energia rozpiera przez to sloneczko cudowne ![]() Ewciu ale masz przystojniaka az sesje zdjeciowa proponuja,fajna sprawa szkoda ze macie daleko,jeszcze jakby byl tz to mozna by razem pojechac zobaczyc jak pozuje wasz model ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
kazdy inczej podchodzi do modlitwy,ja raz byłam w Czestochowie,bradzo mi sie podobało, tam jakos inaczej sie modliłam, pojechałam bo miałąm cel, a teraz z kolei chciałabym podziekowac.taka można powiedziec pielgrzymka ale autem. w domu modlitwa jakos mi nie wychodzi,nie wiem czemu, zapominam sie modlic, do koscioła czesto chodze, tak zostałam wychowana ale i czasem w kosciele trudno mi sie skupic na modlitwie, nawet różańca w domu nie mam,nie mówiac już o Piśmie Świetym.
---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- gianna a powiedz te skurcze co masz to są bardzo bolesne? bo te moje przepowiadacze robią sie troszke bolesne,i jak boli @ to tak przez chwile i potem puszcza, to tez sa skurcze? ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- hej ![]() jak tam rewolucje zoładkowe?
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Arletko ja nie mam skurczy brzucha raczej.Ja mam skurcze dolem ktore przypominaja bol jak na @ tylko juz teraz jest to znacznie bolesniejsze.Zaczyna mi sie dolem i promieniuje w gore i na krzyz.Brzuch jest przy nich spiety.Jak mnie puszcza ten skurcz dolem to jeszcze chwile ciagnie z krzyza nie koncza sie one razem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, z pracy mam info ze jeden wydawca pism wnetrzarskich szuka pokoi dziecięcych i mlodziezowych do metamorfoz.
Tasia, Mysti, Basia, Ewcia? Ktoras chetna? To raczej musi być już pokoj do zmiany a nie nowy do urzadzenia wiec ciezarowek nie wymieniam..
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() mój też wpadł na pomysł wyjazdu do Częstochowy. Pojedziemy w lecie, na jeden dzień. Chętnie pozwiedzam sobie troszkę. Kluska, dupa zbita z tym przeziębieniem, jakoś nie chce puścić. Już mi skóra z nosa schodzi od smarkania, no i ogólnie jestem w szoku że tyle smarków mam. Chyba sie moja macica odczopuje nosem ![]() Ruda, gratulacje dla Kostusia. Słodka buzia, fotogeniczny, i do tego ślicznie pozuje, ale ty też super łapiesz momenty. Szkoda, że dziewczyna tak daleko. Chciałabym taką sesję dla Jaśminy, ale wolałabym żeby to była jakaś koleżanka z przyjściem do domu. Oglądałam strony fotografów z Wro i szczerze mówiąc nikt mi nie przypadł do gustu. Wszystkie sesje są na jedno kopyto, w koszyku albo w doniczce na golasa. Wania ma super fotki. Gianna, no mądrość Karolinki jest szokująca. Na MTV lecą teen mom polska, niech sobie poogląda, bo w koncu to jakby o niej. Co u ciebie? jakieś nowości? Arletka, a jak skurcze? chyba sie trochę uspokoiło? Iza, widziałam ogłoszenie w gazecie na "opiekuna dziennego", taka forma żłobka, tyle że w domu. Prowadzą to kobiety bezrobotne, w swoim mieszkaniu, maksymalnie 5 dzieci. Może coś takiego by ci pasowało? nie musiałabyś szukać pracy i mogłabyś być Dominiczkiem w domu.
#150 |
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze że mam mieszane uczucia,nie wiem czy umiałabym się zając taką ilością dzieci.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.