![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepsze/najgorsze produkty
Lubię i polecam:
herbatę Ahmad Darjeeling i Earl Grey ![]() smakowe herbaty Dilmah, zwłaszcza malinową oraz herbaty Vitax kawę Jacobs Velvet i Nescafe Gold pasty do kanapek Lisner makaron Lubella kostki przyprawowe Knorr o smaku smazonej cebulki (ostatnio dodaję do czego się tylko da) soki Tymbark. Nie lubię i nie polecam: jogurtów Jogobella (durne reklamy i nie lubię kawałków owoców w jogurtach) herbaty Saga (dla mnie słaba lura bez smaku) płatków kukurydzianych zwykłych i z miodem różnych firm no name (jakoś pasują mi tylko Nestle) soków Caprio (kiedyś jeden m poważnie zaszkodził) i Fortuna (wydają mi się jakieś przesłodzone). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Nie polecam sypanej herbaty czerwonej Pu-erch z Herbapolu
Polecam:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Lubię:
*serek wiejski(i inne produkty) Piątnicy *kefir Obory *tymbark *feta light Mlekovita *mleko łowickie 1,5% *tuńczyk Nixe kawałki w oleju *kawa Nescafe *herbata Lipton expresowa *woda niegazowana Evita *przyprawy z firmy Prymat *majonez i ketchup Helmanzz *Milko maślanka truskawkowa *jogurt biszkoptowy Danone *sos do spaghetti orginalny Pudliszki Nie znoszę/Nie lubię/Nie przełknę! *zupki Amino *jogurty jogobelli (prócz muesli) *innych kaw niż Nescafe i Jacobs *kostek rosołowych Winiary *produktów robionych specjalnie dla sklepu (bleee ) *"gorącego kubka" *produktów ze słoików - ogórki,papryka itp. (tfu) *serki wiejskie firmy innej niż Piątnica *soków sun... z kauflanda ;/ *piwa Pilsner *produktów Dawtona
![]() |
#124 |
BAN stały
|
Danie w pięć minut...zwłaszcza spagetti
![]() Ketchup Tortex ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
najlepsze :
Kucharek przyprawy Kamisa kostki Knorra koncentrat pomidorowy Włocławek Jogurty z Bakomy słodycze Wedla przyprawy Kotanyi Lipton (owocowy i klasyczny) ketchup Włocławek majonez Winiary nescafe Dilmah (klasyczne i owocowe) herbatki z Biofixa czekolady Lindta sałatki Lisnera woda Żywiec Zdrój produkty PIĄTNICY śmietana Zott ketchup tortexa Fix Knorra do spaghetti napoli,fix do mielonych,sosy do sałatek (ogólnie wszystko poza słoikami) Musztardy Roleski i Kamis NAJGORSZE mleko marki Tesco i herbaty Saga! mleko obrzydliwe a te herbaty to dwie na raz do kubka a i tak lura wychodzi wyjatkowo nienawidzę majonezu kieleckiego i nie rozumiem zachwytu nad tym musztardowym,dziwnym smakiem ![]() ketchupy i majonezy z Lidla i innych sklepów w tym typie-obrzydliwe są jogurty Jogobelli - idiotyczna reklama i jakieś takie nie takie te jogurty gotowe dania w słoikach - wszystkie są beznadziejne oryginalna wegeta i inne w tym typie kazda woda mineralna z wyjatkiem Żywca Zdrój zupy Vifonu sery z Lacopla paprykarze inne niż taki jeden Szczeciński przyprawy inne niż Kamis i Kotanyi
Edytowane przez anka_85 Czas edycji: 2008-12-03 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
A ja bardzo lubię jogurty Jogobelli. Dla mnie jedyne.
Poza tym: Śmietany, serek wiejski z Krasnegostawu Majonez Winiary Ukraińskie keczupy Anty Śmietana Zott Jogurty Danone Majonez kielecki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
NA + :
* Sos do potraw [spaghett] TOSCANA z Knorra ![]() * zapiekanka firmy RIGGA (dr.Oetker. pieczona w piekarniku- ![]() * ketchup z Włocławka i Hellmansowy * majonez babuni Hellmans * chleb Schulstad (głównie Wjejski ![]() * ser w plastrach Hochland Maasdamer * Nestea brzoskwiniowa [po cytrynowej mam ból żołądka], Pepsi (!). * soki Cappy [truskawka] * frytki proste McCain * Hortex zupa kalafiorowa z koperem i ziemiankami * Frosta paluszki rybne mexykańskie * przyprawy i wszystko co z Knorra * gołąbki z Pudliszek * paprykarz z NEPTUNa * Lipton herbata zieloną (piramidki) * sos do hamburgerów z Develay (pojemnik:szklana 'tubka') * wszelkiego rodzaju Kindery (marki Fererro) * chipsy Pringles * lody Grycan czekoladowe * sucharki (niebieskie) MAMUT * soki Hipp Na - * pizza Ristorante * ogórki kiszone Bonduelle * Uncle Ben's * Jogobella i wszystkie inne "jogurty" oprócz Smakija * jogurt biszkoptowy Danone (to jest w ogóle biszkopt?!) * piwa biedronkowe, lidl i inne pomyje * majonez Kielecki * Lipton Ice Tea .. cukier, cukier i sam cukier * Redds jabłkowy i Gingers * Fructis serek... cała tablica Mendelejewa + żelatyna Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2008-12-22 o 04:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
na plus:
-biała herbata z Liptona -produkty Piątnicy -pasty z Listera (uwielbiam tę z suszonymi pomidorami, mmm) -jestem uzależniona od czerwonej Ice Tea Liptona (ale może komuś nie smakować) -wafle ryżowe Sonko (z pestkami dyni, ale reszta też dobra) -koncentrat pomidorowy Pudliszki -kawa rozpuszczalna Nescafe (już nie piję, ale kiedy pijałam to tylko ta) -Almette chrzanowy i śmietankowy na minus: -śmietana Zott -jogurty Jogobella -Nestea zielona (nie potrafię tego wypić) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, kupiłam raz i wg mnie smakuje to jak jakiś wyjątkowo nieudany kompot gruszkowy a nie zielona herbata
![]()
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
NIE POLECAM konfitur z Łowicza.
Dzis chciałam zrobić sobie z nim kanapkę. Otwieram wieczko, a tam czarna GĄSIENICA. Ąż mnie cofnęło ![]() Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2009-06-23 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
![]()
No co Ty!
Taka fajna gąsieniczka prosto z Łowicza ![]()
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
u mnie na minusie są lody koral
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
dziś odkryłam przepyszną przyprawe do sosów Kamis VIVA ITALIA Pasta alla Aglio Olio. pyyyyychota z makaronem
![]() serek camembert z ziołami ! Edytowane przez audr Czas edycji: 2009-07-02 o 16:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ostatnio odkryłam bardzo dobry produkt - żelatynę z bulionem i przyprawami z oetkera. Bardzo smaczna i co ważne klarowna. Idealna do mięs, ryb, warzyw czy wędlin.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Ja teraz próbuję sama to odtworzyć w domku, bo spisałam sobie skład ![]() ![]() Czy gdzieś jeszcze można to cudo dostać? Szukałam w necie, na allegro i lipa, buuuuu |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Rozeznanie
|
Zdecydowanie nie polecam batonika Wawel 'Sernik z czekoladą', smakuje utwardzonym tłuszczem roślinnym stylizowanym na bliżej nieokreślony ser, ale gdyby nie nazwa w życiu bym nie wpadla na to że to ma być sernik
![]() Edytowane przez Kalakiria Czas edycji: 2010-08-05 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
nie polecam ryzu cenos. ŻADNEGO
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Lubie: serek wiejski lekki piatnica albo Lowicz, twarog chudy i serek homo 500g z Lidla, mleko granulowane z Gostynia, syropy do wody Flosana, wafle ryzowe Sonko
Nie zjem: wedlin na wage (pracowalam na dziale miesnym i wiem co w tym siedzi), majonezu Roleski, lodow Family z Algidy (sama woda z zabielaczem, juz wole te najtansze z Biedrony), lodow Grycan (slodkie jak diabli)
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
basmati z molami /2 podejscia/ brazowy- pol godziny plukania z kamieni i zwiru, 2 opakowania z plesnia dodam, ze nie kupowalam w tym samym sklepie nie polecam tez: dzemow biofan, strasznie slodkie i sztuczne polecam za to: ryz brazowy okragly NATU wegetarianskie pasztety bez konserwantow PRIMAVIKA /moj york je kocha, szczegolnie koperkowy z cieciorka na grahamce/ maslo fistaszkowe bez cukru i soli primavika /pyszne, z wanilia!/ makaron razowy z soja mase makowa taka czeska w sloiku, nie w puszce/nie pamietam nazwy, sprawdze/
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
co ty gadasz!!! o fuuuuj...
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
ostatnio kupiłam Prince Polo orzechowe i było wspaniałe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
POLECAM
- serki Pilos(serek wiejski-świetny, twarogi,jogurt grecki,śmietana, ser włoski itd. itd, byle nie kefir/jogurt) - serki Piątnica - serki Milandia 3% - serki wiejski Mlekovity - herbaty smakowe Dilmah(kocham carmelową) - wszystko od Mullera i Smakiji - lody Carte Dore (opócz Malagii) - Evian, Perier, Ogo - soki DrWitt - Bieluch - jogurt naturalny Zott i Bakoma ![]() - sery President, w szczególności klasyczny(śmietankowy) - jogurty i kefiry Jovi - czekolada Schogetten(nie jestem pewna czy prawidlowa pisownia) i Ritter Sport - płatki Cini Minis - Belriso Zott - Deser Panna Cotta firmy Granolo - ser mascarpone włoski(firma sprzedawana w Almie np.) Sterilgarda - Ciastka kruche Frollino - prawie wszystko od Sante - płatki Fitness z jogurtem(bo są po prostu smaczne) - Schulstad - Frytki McCain(tylko i wyłącznie od nich) - napoje od Mangajo - Lody Haagen Cookies & Cream I na razie tyle z tego co pamiętam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Polecam:
-serki wiejskie Piątnica -kawa nescafe classic -jeżeli olej to tylko kujawski - majonez tylko winiary -musztardy kamis -mleko prawdziwe z biedronki -ciastka paryskie z biedronki -dżemy łowicz -nutella -ser feta tylko z mlekovity -serki allmete -sery pleśniowe turek -lody Nordis "DAFNE" z wiśniami i bakaliami zawsze mam je w zamrażarce -czekoladę mleczną taką w fioletowym opakowaniu chyba goplana -syropy do rozrabiania z wodą malinowe herbapol lub łowicz - herbaty Irving i biała herbata z liptona -piwo żywiec a także redd's jabłkowy -ryże i kasze z Kupca -koncentrat pudliszki -ketchup kotlin Nie polecam: -wszystkiego pod nazwą "Słodka chwila" -ketchupu tortex -dań z frosty -rama creme bonjours i wszelkich śmietan ramy -zupek amino bleeee -jogurtów Bakoma |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Rozeznanie
|
Ja uważam za najgorsze zupki amino nie smakują mi i niektóre zupy winiary ale tylko niektóre, a uwielbiam zaś i chwale majonez kielecki, czekolada milka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Masło tylko z Mlekowity , śmietana Piątnica lub Mlekowita, sery białe Bieluch,Mlekowita, Piątnica, drób z Drosedu ekologiczny ![]()
I poznałam wartość każdego uścisku dłoni, każdego spojrzenia w oczy. Każdego "dzień dobry" i "do widzenia". Każdego uśmiechu . Miałam to szczęście... Zobaczyłam Człowieka w człowieku. Edytowane przez sensitive17 Czas edycji: 2014-11-22 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś ketchupy też najdroższe kupowałam,głównie Heinz (jedyny prawdziwie pikantny
![]() ![]() Nie polecam natomiast musztard z Netto-te "ich" najtańsze,no ohyda po prostu. Parówki też kupuję w Biedronce,te Lidlowskie paskudne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#149 | |
mOLDerator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.