![]() |
#121 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Niedorzeczne opinie na temat seksu, antykoncepcji i nie tylko part II
Boże,dziewczyno, o co chodzi z Twoim avatarem?
![]() Dopiero zauważyłam.
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dluga historia, ale w ogrooomnym skrocie: jestem fanka Beyonce i serka łososiowego
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
To ja tak z tęczowego podwórka: wiele osób uważa, że lesbijki nie uprawiają seksu, ponieważ jeśli nie ma penisa, to nie ma seksu i nie wiadomo, kiedy się zaczyna i kiedy się kończy.
#badumtss |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Pomysł i wykonanie - inna wizażanka, przekażę kolejne już słowa uznania dla jej pracy :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny nie używajcie tamponów bo będziecie bezpłodne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, nie mam, nadal jestem dziewicą ![]() u nas w podstawówce nauczycielka widząc u koleżanki bransoletkę w okolicach kostki (taki szał był na nie, po wakacjach) powiedziała, że w tym miejscu bransoletki noszą tylko prostytutki ![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Konto usunięte
|
Hit z jednego z wątków u nas na forum:
Nie żartuję. Parze z Ameryki/ obydwoje biali/urodziło się Mulaciątko. Żona na pewno nie zdradzała męża czego była pewna. Za to mąż chodził do murzynki-mężatki gdy jej mąż wychodził do pracy. I przyniósł silnego plemnika na swoim penisie do żony bo obydwaj uprawiali seks bez zabezpieczenia. Mąż / ten biały/ miał na tyle odwagi, że przyznał się żonie , jej uwierzył w niewinność i sam dociekał skąd się wzięło niebiałe dziecko. Fakt autentyczny sprzed kilku lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Pedagog w szkole opowiadała jak w jakimś akademiku uprawiali seks i białym urodziło się dziecko-mulat.
Facet nie miał gumek i poleciał do kumpla i dał Mu zużytą a ten odwrócił na drugą stronę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#131 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#132 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mam dołeczki na plecach, śmierć niewinności :< |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Równie dobrze można pytać skąd faceci wiedzą, że kobieta doszła
![]()
![]() |
#136 | |
made in Wonderland
|
Cytat:
![]() Czasami brak polskich znaków, praszam!
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
Ja w gimnazjum uczestniczyłam w wyjątkowo wzbogacających zajęciach wychowania do życia w rodzinie z nauczycielką, która była zagorzałą katoliczką. Oto kilka "kwiatków" z prowadzonych przez nią lekcji:
1. Nie wolno używać tamponów, bo powodują przerwanie błony dziewiczej oraz sepsę. Zamiast wchłaniać krew, blokują szyjkę macicy i krew nie może odpłynąć i zbiera się w macicy, następnie rozkłada się i gnije wewnątrz, doprowadzając do śmierci. 2. Tabletki antykoncepcyjne powodują raka. Jedyną słuszną i pewną metodą antykoncepcji jest kalendarzyk. Nauczycielka uraczyła nas opowieścią o tym, jaki to kalendarzyk jest cudowny, jak ona sama go stosuje, obserwuje swój śluz i mierzy sobie codziennie rano temperaturę w pochwie. 3. Na jedną lekcję przyniosła nam koszyk pełen jabłek i kazała chłopakom wybrać po jednym (było tyle jabłek ile chłopców w klasie + jedno dodatkowe). Pośród tych jabłek znajdowało się jedno nadgryzione, którego oczywiście nikt nie wziął. I tu kolejna metafora spożywcza ![]() 4. Facet to biedne, bezmyślne stworzenie, które nie odpowiada za swoje czyny. Jeżeli doszło do przedmałżeńskich kontaktów seksualnych, wszystkiemu winna jest dziewczyna, bo to ona powinna dbać o swoją czystość, bo potem nikt już jej nie będzie chciał. Mężczyźni nie są w takich przypadkach odpowiedzialni, wszystkiemu winna jest dziewczyna, bo to ona skusiła faceta i pozwoliła na kontakt. W tym wypadku za późniejsze problemy ze znalezieniem męża może winić tylko siebie. Mężczyźni zaś mogą sobie robić co chcą, a później wybierać i przebierać, jako główne kryterium przy szukaniu żony stawiając jej "czystość". W liceum za to trafiła mi się katechetka, która z twarzą czerwoną ze wstydu opowiadała nam o tym, że nie wolno trzymać swojej drugiej połówki za rękę, nie wolno się do niej przytulać ani się całować, kiedy wywołuje to podniecenie seksualne. Bo podniecenie to grzech. Ona również zastosowała metaforę spożywczą, przyrównując osobę, która przed swoim narzeczonym/narzeczoną miała innego partnera (albo - o zgrozo! - kilku partnerów) do zgniłego jabłka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam porownanie do jablka
![]() O podnieceniu nawet kiedyś tu pisalam,z tym,ze to wyczytalam w internetach,w rachunku sumienia online ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Swoja droga to kiedys slyszalam rozmowe dwoch chlopakow,z ktorych jeden mial nowa dziewczyne co weekend,ze tak to ujme. No i ten drugi pyta sie go,gdzie on sie widzi za 10,15 lat. -Ale sie nie śmiej,nie? Ja to bym chcial mieć fajna zone i trójkę dzieci,nie musieć harować,budzic sie w sobotę i czuc sie szczęśliwym. -No a fajna to jaka? No bo ty tyle miales,ze trudno twój typ określić. -No jakas niebrzydka,żeby dupcie niezla miala,cycki tez,sympatyczna ma byc no i koniecznie dziewica. -Stary,ale przez ciebie w calym mieście nie ma dziewic. -To nie przeze mnie. To te dziewczyny sie nie szanują ![]() On z tych z urokiem osobistym i wybiera takie glupiutkie dziewczyny,które uwierzą w zapewnienia o milosci,no ale jakoś tak dziwnie mi sie zrobilo jak tego posłuchałam.
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Opinie, że kobieta, którą miała wielu partnerów jest pusczalska, a facet to ogier są powszechne. Ale zauważyłam, że glownie faceci tak mówią. A śmiej im zwrócić uwagę to albo że feministka albo ten idiotyczny tekst z kluczem otwierającym wszystkie zamki....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Konto usunięte
|
O co chodzi z kluczem?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Ante Pante
|
Kobieta jest jak zamek, facet jak klucz. Co to za zamek, który może być otworzony przez każdy klucz?
No po prostu mam ochotę strzelić w łeb delikwentowi głoszącym takie prawdy. Mężczyzna może sobie używać życia, a jak skończy 30 lat i stwierdzi, że to czas na małżeństwo, jest WIELCE OBURZONY, że dziewice nie istnieją.
![]() |
#142 |
Raczkowanie
|
W końcu połowę miasta sam rozdziewiczyl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Swoją drogą, na wdż w liceum takich rzeczy musiałam słuchać od nauczycielki-katoliczki, że, powinno być karane rozpowszechnianie takich głupot, serio: 1. W prezerwatywach są otwory o średnicach takich, że dla plemników są one analogiczne jak hulahop dla człowieka. Tak więc nie ma sensu ich używać bo i tak nie chronią. 2. Dopiero z wieku 24 lat dojrzewa punkt G, więc nie ma sensu seksować wcześniej, bo kobitka i tak przyjemności nie odczuje. 3. Też nie wolno stosować tamponów, ale nie pamiętam argumentów. 4. Mieliśmy mega dokładne lekcje z kalendarzyka, a raczej "metody objawowo-termicznej". Dokładne opisy śluzu, metody wkładania termometra w "psiochę"(kocham to określenie ![]() Potem, parę lat później to samo powtarzał mi pan na naukach przed ślubem, naprawdę ŻENADA. Chciał, żebym na następne spotkanie przyniosła taki kalendarzyk wypełniony moimi obserwacjami własnego śluzu i temperatury, ale miał pecha, bo byłam w ciąży ![]() 5. Na lekcji puściła nam wstrząsający film o aborcji. Jak na 17-18 latków to było za mocne. Zresztą w wieku 26 lat też nie czuję się na siłach by coś takiego oglądać. 6. Kobiety mają zaburzenia cyklu, bo śpią prawie nagie. Podobno dawniej kobiety spały dlatego w koszulach z długim rękawem i z wysokim kołnierzykiem, bo w zgięciach łokci, na szyi i gdzieś jeszcze są miejsca reagujące na światło (?). Że niby one dają znać organizmowi, że jest jasno, gdy oczy są zamknięte. No i w nocy, jak mocno świeci księżyc, to te miejsca "czują" to światło i rozregulowywują cykl. Nie pytajcie o szczegóły, ale może ktoś coś takiego też słyszał? Jak mi się coś jeszcze przypomni, to napiszę ![]() Nadawane z hateciaka
![]() |
![]() |
#144 | |
Ante Pante
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do tego o bezpłodnych parach i kościele, to nigdy tego nie zrozumiem. To jest przecież dyskryminacja. Bardzo przykre.
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Prepraszam za moją niewiedzę, ale skąd kościół wie, że ktoś jest bezplodny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Ante Pante
|
Cytat:
Czekajcie, tochę się zamotałam... A co jeśli, taka para będzie chciała adoptować? Fkatycznie jest coś takiego, że ślub kościelny niet dla bezpłodnych, czy to tylko takie gadanie zakonnic i prowadzących spotkania przedmałżeńskie?
chill Edytowane przez cud nie kobieta Czas edycji: 2014-07-02 o 14:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
Ja tak szczerze to o tym pierwsze słyszę. Na naukach coś mówią? Jakis malzonek się wypowie
![]() Zauważyłam paradoks. Skoro podobno seks dla samej przyjemności bez chęci splodzenia potomka jest grZechem to czemu kościół promuje kalendarzyk jako metodę antydzieciowa? Pogubilam się w tych glupotach Edytowane przez Biedroneczka_8888 Czas edycji: 2014-07-02 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Też nie ogarniam ich motania, Kościół chyba nie może odnaleźć się w dzisiejszych realiach... A co do tych ludzi bezpłodnych, to także trąci mi to dyskryminacją, ale przed przystąpieniem do ślubu kościelnego spisuje się w kancelarii kościelnej protokół, w którym obydwoje narzeczeni muszą orzec, że ich rodziny wzajemnie się poznały, że nie mają stwierdzonej ani u żadnego członka ich rodziny nie ma stwierdzonej choroby psychicznej, że nie mają stwierdzonej bezpłodności itp.. Zszokowały mnie te pytania wtedy pamiętam
![]() ![]()
![]() |
#150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I to jest przeciwwskazanie do ślubu wtedy? Np. jak matka któregoś z przyszłych małżonków ma depresję to nie powinni ślubu brać? Proszę, poprawcie mnie, jeśli się mylę. Mam nadzieję, że się mylę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.