|
|
#121 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: "Twoja twarz brzmi znajomo" - nowe show Polsatu
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Wkręciłam się w oglądanie
Podoba mi się, z tego względu, że nie ma jakieś specjalnej rywalizacji między uczestnikami, liczy się zabawa , fun i fakt., że "wygrana" idzie na cale charytatywne. Znaczenie lepsze to od kryształowej kuli , auta i tańca wśród spadających"gwiazd" ![]() Jury rzeczywiście jest najsłabszym ogniwem w całym programie, mam wrażenie, że w kółko mówią to samo, bez względu na wszystko... Gdybym miała oceniać ![]() 1 - Chamski- Justin Timberlake 2 - Paula -Anna Jantar 3 - Julka Piertucha- Shakin Dudi 4 - Skrzynecka- Madonna 5 - Włodarczyk-Amy Winehouse 6 - Totoszko-Mick Jagger 7 - Tucholski- Lou Bega 10 - Bilgun -Danuta Rinn <3
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym chciała żeby do wylosowania byli tacy wykonawcy:
M. Jackson Doda (nie przepadam za nią ale można zrobić parodię :P ) M. Rodowicz (też jest co doklejać )Wiśniewski z tego samego powodu co Doda M. Maleńczuk F. Mercury na razie tyle wymyśliłam
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sean Paul, Beyonce
|
|
|
|
#125 |
|
Rozeznanie
|
![]() Strasznie chcialabym to zobaczyc.
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tam lubie jury
![]() Walewska za duzo sie popisuje, to fakt, DJ wiecznie suszy tak zęby, ze i ja zaczelam jak go widze ![]() a Kasia z krolikiem najlepsza, zawsze sie z nich posmieje i w sumie mi ich szkoda, jak maja ocenic, jak nieraz sa wszyscy fajni no i prowadzacy mnie bawia, jak do Danuty Rinn sie przytulali na koncu, jeden do cyckow, a Gąsowski do brzucha i powiem szczerze, ze Bilgunn ( nigdy nie pamietam jak na niego mowic i mowie Biduin i kogos mi bardzo przypominal, w koncu mnie olsnilo, ze podobny do Kingii z Na dobre i na zle Agnieszka super jak zwykle, ma talent dziewczyna ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- nieraz tez mysle czy oni maja focha, ze niskie noty czy co, ale tez mysle, ze moze maja tyle na tej twarzy przylepione, ze az im ciezko nia ruszac i boja sie moze, ze cos odpadnie ![]() Kasia jako Shakira, oj jak ona brzuch pokaze , moze Tucholski w tym bylby lepszy, na taniec brzucha idealny
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakby jej tak zalozyc taka peruke i przytylaby z pare kg to bylaby w sumie identyczna ![]() Ciekawe czy bedzie 2 edycja
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno, bo mają super oglądalność jak na razie
|
|
|
|
|
#129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jackson of kors Enrique Iglesias Katy Perry Beyonce James Blunt Adam Levine Eyta Górniak Jennifer Lopez Justyna Steczkowska
||
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
też myślałam o Steczkowskiej ale ona ma niełatwy wokal
![]() z takich mało znanych mógłby być King Diamond
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciala, zeby Kasia zaspiewala Erosa Ramazotti
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Zgłasza się kolejna fanka programu "Twoja twarz brzmi znajomo", jestem zauroczona formułą show- brak namolnych próśb o smsy, nachalnych autopromocji itp, samo jury jest w tle (i swoją droga wyraźnie się chyba bawi)
Najbardziej urzekły mnie, jak dotąd, występy Skrzyneckiej i Totoszki, ale w sumie każdy uczestnik wkłada mnóstwo serca i nie boi się wygłupić! Jak dla mnie super, charakteryzacja też niewiarygodna (chociaż uważam,że 'Elton John' miał zdecydowanie za grube i sztuczne uszy) ![]() Chciałabym, żeby do wylosowania było - Rolowanie N.Urbańskiej (tutaj widziałabym A.Włodarczyk lub J.Pietruchę) Oczy Czarne V.Villas (Skrzynecka?) - zobaczyłabym to dla samej charakeryzacji i dopinek włosów coś z repertuaru Pudelsów/Maleńczuka - Jestem sam/Tango libido coś Kazika/Kultu np Mars napada - wyzwanie i w chrapliwym wokalu i tempie samego utworu ![]() Mount Everest czyli coś z repertuaru 'div' - Edith Piaf/Steczkowskiej/Górniak. W nast. programie będzie cover Walewskiej, więc zobaczymy, jak to wyjdzie. Nie mam żalu R.Przemyk - uwielbiam piosenkę i myślę, że tak nisko i dobrze mogłaby zaśpiewać właśnie Skrzynka
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała, żeby ktoś zaśpiewał hmmm Whitney Hudson
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zadomowienie
|
A co powiecie na takie zestawienia? Byłby ubaw
![]() Spadochron Meli Koteluk - Bil I should be so lucky Kylie Minoque - Totoszko (koniecznie ze sceną taplania się w wannie!) Uptown Girl Billy Joel - Włodarczyk - jak ja kocham ten teledysk i piosenkę!!!
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
ciekawe czy dali by rade zaspiewac eminema albo nicki minaj tak zarapowac jak oni
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Eminema chyba nie bo też o nim myślałam - ja nie nadążam ze słuchaniem a oni mieliby z wykonaniem?
|
|
|
|
|
#137 |
|
Przyczajenie
|
Szkoda ze nikt jeszcze nie wylosowal what does the fox say mozna by sie bylo posmiac jakby kogos w kostium lisa przebrali
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=eYxNtpEoUR8
Zwiastun kolejnego odcinka
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Jak usłyszałam o tym programie to aż się za głowę złapałam, że takie coś nagrywają, ciekawe jaką ma oglądalność.
Obejrzałam fragment jednego odcinka, twarze jury nie są mi znajome, oprócz Królikowskiego nie znam nikogo... Mam wrażenie, że takie programy powstają, żeby mniej popularne gwiazdki (Paula, kto to? Albo Totoszko?) mogły się "pokazać", pobawić i zarobić. Przeczytałam ten artykuł i uważam, że mało im płacą, naprawdę. Biorąc pod uwagę, że program trwa kilka tygodni, muszą trenować, nauczyć się piosenek i choreografii, to te kwoty, zwłaszcza ostatnie, 2 tysiące za odcinek, to są niskie kwoty. Odnośnie występów, widziałam Pietruchę jak Britney, nieźle sobie poradziła, I Totoszko (któż to, muszę sprawdzić na wikipedii) jako Mansona - szok, niezłe show zrobił, naprawdę, chociaż ze strony wokalnej słabo... Włodarczyk widziałam zdjęcia, bardzo bardzo odważny strój miała jako Cher chyba... |
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam gdzieś o tym, a nie wiem czy ktoś nie wrzucał tutaj linka do artykułu.Totoszko występował w Idolu chyba, albo w jakimś innym programie muzycznym. |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wam się podoba?
![]() http://www.pudelek.tv/video/Twoja-tw...OM-JONES-4953/
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
e wole poczekac na zywo, ale zagladnelam
na nim nieraz mysle, czy to na pewno na zywo, bo tak dobrze po polsku jedzie, ze wątpie czesto
|
|
|
|
#144 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Co do Bilguna - on dobrze mówi, słychać to chociażby właśnie w materiałach z tego programu czy na próbach.
||
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Paula teraz
![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Nie podobało mi się
|
|
|
|
|
#148 |
|
Moderator
|
I ja właśnie oglądam
Podoba mi się dzisiejszy odcinek ![]() Tom Jones
|
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Mi również podobał się wczorajszy odcinek, bardzo wyrównany był.
Jedynie Paula mi się kompletnie nie podobała, jakaś taka sztywna była. Nie mam pojęcia za co jej takie wysokie oceny dawali ![]() O wiele lepsza była Agnieszka Włodarczyk albo Skrzynecka. |
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
A mnie się Paula akurat podobała. Rzeczywiście udało się jej jakoś uchwycić Boba. Dziewczyny, powiecie, kto będzie kim za tydzień?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

A przynajmniej mogliby go zaprosić do Jury, które jest najsłabszym ogniwem w tym programie. Walewska tak się nadyma, że boje się, ze w końcu pęknie, DJ jest kompletnie bez wyrazu, a Królikowski za dużo filozofuje i niepotrzebnie faworyzuje w ocenach najsłabsze wykonania wieczoru (w poprzednich odcinkach "wspierał Paullę, a w ostatnim Pietruchę)

Podoba mi się, z tego względu, że nie ma jakieś specjalnej rywalizacji między uczestnikami, liczy się zabawa , fun i fakt., że "wygrana" idzie na cale charytatywne. Znaczenie lepsze to od kryształowej kuli , auta i tańca wśród spadających"gwiazd" 
29.06.2019 r.

?