|
|
#121 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rurki,rurki rurki...męskie rurki:]:]
zakładaj!!!!faceci wyglądaje w rurkach genialnie!
|
|
|
|
|
#122 |
|
Przyczajenie
|
torba męska
szukam męskiej torby dla chłopaka i nie uemie znależć dziewczyny mozecie dac jakies linki fajnych męskich toreb na ramie??prooosze potrzebuje bo szukamn na prezent
|
|
|
|
|
#123 |
|
BAN stały
|
Dot.: torba męska
"nie umiem znaleźć" ?!
przeszukaj allegro, pochodź po sklepach.. i nie zakładaj 2 takich samych wątków. |
|
|
|
|
#124 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: torba męska
przeszukałam..przez przypadek załozyłam 2 jestem tu nowa i nie umiem sie połapac w tym wszystkim..
nie macie jakis linków?? |
|
|
|
|
#125 |
|
Przyczajenie
|
koszula męska
witam!
chciałabym chłopakowi sprawić miły prezent. Jest on fanem Fisza, chciałabym kupić mu te koszulę: http://www.lastfm.pl/music/Fisz+and+...images/2432261 i tutaj: http://www.lastfm.pl/music/Fisz+and+...+images/254654 szukałam w kilku miejsach: house, cropp, h&m, c&a, reserved.. nistety nic nie znalazłam. czy nie wiecie może gdzie mogłabym taką koszulę dostać? pozdrawiam! kinga/kaviarnia |
|
|
|
|
#126 |
|
Przyczajenie
|
Siemka nie wiecie może gdzie moge kupić spodnie z luźnym, obniżonym krokiem zwężane w nogawkach? Coś typu rurki tylko bardziej skate..? Oczywiście dla chłopaka. Zależy mi tak na nazwach sklepów jak i na miejscowościach bardziej Kolo Krakowa, Katowic. Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Przyczajenie
|
Cześć, jestem nowy na tym forum. Załączam zdjęcie i chciałbym zebyście mi powiedzieli czy to są rurki czy są za szerokie? I poznac waszą szczerą opinie co do zdjęcia
http://odsiebie.com/pokaz/6235100---5c5f.html
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
dość szerokie jak na rurki.
ale ogólnie facet w rurkach to coś pięknego ;]
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
moim zdaniem to nie sa rurki
|
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
Widział ktoś w jakiejś sieciówce obecnie męskie rurki?
|
|
|
|
|
#131 |
|
Rozeznanie
|
Nie, nie, nie! Męskim rurkom stanowczo mówię: NIEE!!!!!
To kobiety powinny eksponować w nich swoje piękne nogi, a nie mężczyźni!
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#133 |
|
Przyczajenie
|
Czy chciałaś przez to powiedzieć że jak dziewczyna nosi obcisłe spodnie rurki to nie może się ruszać ? Sam chodzę w rurkach , dopasowanych , wręcz obcisłych na tyłku , udach i łydkach lecz nie w kostce , i nie mam ograniczonej swobody ruchów . Ale powiem szczerze że kupuje damskie modele , raz że zawierają więcej elastanu , przez co są bardziej elastyczne a co za tym idzie same wiecie , dwa to jest większy wybór modeli , trzy to akurat do mojej postury lepiej pasują damskie modele niż męskie (mam tu na myśli oczywiście rurki).Poza tym jeszcze nie widziałem ładnych męskich rurek , to co proponują to porażka , może i z tego względu co poniektórzy wyglądają w nich makabrycznie .Lecz taka jest prawda która odnosi się do kobiet jak i do mężczyzn że każdy ubiór trzeba dobrze zestawić i dopasować do siebie , bo nie wszystko wszystkim pasuje o czym poniektórzy zapominają. I dodam jeszcze że nie przynależę do żadnej subkultury , po prostu rurki mi się podobają i raczej nie zamienię ich na inne spodnie ze względu na wygodę jaką dają.
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- A co w/g ciebie jest ta męskość. To jak facet chodzi jak fleja , najlepiej w filcakach , kufajce i berecie i do tego jeszcze zarośnięty i śmierdzący. Co jest w tym złego że facet chce się ubrać tak jak mu się podoba.Czy to tylko kobiety mają do tego prawo.A co powiesz o tym że kobiety chodzą w ciuchach zrobionych z myślą o facetach ??? To jest ok ? tak ? bo wam wolno czerpać z męskiej garderoby? Mi to się wydaje że niektóre z pań to obawiają się tego że faceci mogą zacząć wyglądać lepiej od nich (oczywiście nie odnosi się to do wszystkich facetów jak i kobiet), dlatego padają takie stwierdzenia . |
|
|
|
|
#134 |
|
Przyczajenie
|
Męska moda plażowa
Jak myślicie, w czym mężczyzna lepiej prezentuje się na plaży, w obcisłych kąpielówkach, bokserkach a może szortach? W jakim stroju plażowym podoba się Wam najbardziej, w jakim kolorze?
Edytowane przez Tunia Martunia Czas edycji: 2010-06-07 o 17:57 |
|
|
|
|
#135 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Męska moda plażowa
Czy to jakies badanie marketingowe, ze zakladasz ko9lejny watek o strojach kapielowych?
Faceci zdecydowanie w boardshorts lub kapielowkach o fasonie bokserek, skapym majteczkom mowimy nie. |
|
|
|
|
#136 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#137 |
|
... choć nie Westwood
|
W szortach, najlepiej takiego rodzaju, mogą być też krótsze.
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
męska bielizna
Jaka jest najbardziej ekskluzywna męska bielizna (dostępna w Polsce...)? Chciałabym kupić coś takiego facetowi, który na co dzień nosi w zasadzie tylko slipki CK
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: męska bielizna
Kup mu coś co go ucieszy a nie gacie z metką :/
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zadomowienie
|
a chodzi o to CK
http://moda.allegro.pl/ck-calvin-kle...229922913.html bo jak o to to żadna eksluzywna marka gatki po 20 zł ja myślałam ze tu chodzi o naprawdę drogie męskie gacie ![]() Te napisy na gumie masakra
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepczytalas ze zrozumieniem pytanie autorki ? koles na codzien nosi takie gacie a autorka chce mu kupic jeszcze droższa. Nie wiem co to za koles ktorego uciesza gacie od diora ![]() swoja drogą gacie za 20 zł jak dla mnie to juz przesada. |
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mojego faceta metka diora na gatkach by nie uszczęśliwiła. Męskie bokserki to mniej więcej tak 12-25zł z takiej normalnej półki cenowej. Bynajmniej mój TŻ kupuje takie 12-18zł
|
|
|
#145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
proponuję wycieczkę do TK MAXX, w mnie w Bielsku- Białej widziałam męską bieliznę w dużym wyborze, m.in właśnie CK albo Ed Hardy
|
|
#147 |
|
Przyczajenie
|
troche mi się smiać chce jak czytam te posty - faktycznie mój też brzmi śmiesznie - może nie do końca dobrze się wyraziłam.
Ale co ja poradzę że facet jest gadżeciarzem i super extra metka własnie na bieliźnie (a nie na bluzce, czapce i innym miejscu "ogólnie dostepnym") sprawi mu radochę. A tu się okazuje że ja i on jesteśmy jakimiś pustymi dziwolągami a wizażanki i ich panowie noszą jak to jedna z komentujących określiła "gacie za 20 zł". Dziwne.... i to gdzie jak gdzie ale na tym forum..... Do TK maxx właśnie się wybieram - może faktycznie coś przy okazji znajdę - dzięki za sugestię |
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
poszperaj na allegro, mam na myśli marki Hugo Boss/ Armani /Tommy Hilfiger, może coś Ci się spodoba.
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
mnie nie dziwi, ze ktos może lubić drogą bieliznę-co w tym złego
![]() jeżeli juz miałabym kupić facetowi gacie to też wybrałabym coś droższego a nie gatki ze straganu. choc generalnie uważam, że dla faceta bielizna to kiepski prezent, no ale skoro ktoś lubi, to czemu nie? też pomyślałam o TK Maxx albo sklepach typu Tommy Hilfiger, Van Graaf -tam chyba mają też markową bieliznę |
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
dlatego pytałam sama nosze droższą bieliznę bo lubie naturalne materiały, a mój facet nie patrzy na metkę na bokserkach i kupuje zwykłe. Jesli Twój lubi to ja bym radziła poszukać po sklepach, na allegro niestety nie masz 100% pewności ze to oryginał. Tak jak ja palnęłam z tą aukcją
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:20.