![]() |
#121 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starania o maleństwo od jesieni 2014
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z szaleństwami to już tak jest, ja sama nie wiem jak wytrzymam do tego października ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny opieka nad małym dzieckiem tylko wydaje się taka skomplikowana, na początku trzeba się z dzieckiem poznać, potem to już z górki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fajny zwierzyniec, a psiak jakiej rasy? "dogaduje się" z fretkami? ![]() Ale pogoda paskudna, wieje ![]() Wczoraj przywiozłam trochę rzeczy od mamy ( ciuszki małe po córeczce) zaczęłam segregować i jestem w szoku, że ona taka mała była ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety, bo to seminarium jest z frisbee, inny termin nie wchodzi w grę ![]() Cytat:
A skąd, na razie nie, ale w promocji był w super pharmie ![]() Pies to owczarek australijski typ amerykański ![]() ![]() matko to musi być wielkie wzruszenie, takie ubranka oglądać... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sumie profilaktycznie, bo po tych naszych początkowomajowych szaleństwach nic się nie spodziewałam, zwłaszcza, że to zaraz po @ było, ale przyplątała mi się jakaś infekcja i musiałam iść do gin, więc wolałam się upewnić, że nie ma przeciwskazań do drastycznego leczenia ![]()
![]() |
#125 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]()
Miłość w kolorze czerni 05.06.2014 ![]() Oliwcia mój Aniołeczek 08.04.2016 ![]() 1cs Edytowane przez erk Czas edycji: 2014-05-16 o 18:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
Jamee- szaleństwo super ![]() Gabisun - ja tez tak sobie mysle,ze moze zaszaleje do pazdziernika szybciej ![]() kusi ![]() Jak sobie pomysle wlasnie o takim fajnym czasie z malenstwem w domku, to ah ![]() erk- pewnie, że należałoby zamrozić co nie co ![]() ![]() Ufff wysprzątałam pół mieszkania , a na drugie pół nie mam sil.Małżonek mył balkon i okna na balkonie, bo ja nie sięgam i poszedł właśnie wybiegać z psem.... ja leżę plackiem i czekam, aż podłoga wyschnie ![]() jak bede u gina 11 dc to co nie co juz mi powie o jajeczkach , prawda ? bedzie już miał oglad na to, czy jest jakiś dominujacy w tym cyklu i czy jest szansa na pyknięcie ? ![]()
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oby jutro gin już coś powiedział, trzymam kciuki! ![]()
![]() |
#128 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny psiak ![]() no wzruszenie było, nakręciłam się już na maxa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a co to za porządki piątkowe, w kompleksy nas wpędzasz ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w 11dc już powinien być widoczny dominujący pęcherzyk i być może gin określi kiedy pęknie ![]() Cytat:
Zgadzam się z tym, że z maluchem czas płynie inaczej, zwalnia się tempo. Też dosłownie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście negatywny
![]() ![]()
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację, na spacerach inaczej się chodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() w sumie to wypadałoby, żeby założycielka wątku pierwsza zaciążyła ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też się ciesze, że mamy trochę pomieszczeń totalnie nietkniętych. Np. druga łazienka ![]() ![]() w ogóle dużo mamy roboty jeszcze w mieszkaniu, bez szaf ciagle jestesmy, tylko na wieszako-stojakach i jakiś komodach ![]()
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do wykończenia też mamy sporo bo sypialnię ( panele i meble kupione czekają, trzeba pomalować ) pokój docelowy małej ( kupić panele i meble ) pokój dla drugiego dziecka ( panele plus meble) i druga łazienka z wanną, więc jeszcze trochę zostało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Ej ja się tak nie bawię
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
#135 |
Zakorzenienie
|
Sand sama nie zostaniesz bo ja na pewno muszę czekać do września
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, mamy dwie łazienki,z czego ta druga zmieści toaletę, komodę jakąś/szafkę, i umywalkę z szafką ![]() w drugiej mamy prysznic, toaletę itd z początku miałam dylemat , czy nie zrobić z tej drugiej toalety pomieszczenia gospodarczego (pralka, miejsce na wiadra, deskę itd) ale stwierdzam, że często potrzebuję drugiej toalety gdy małżonek ma posiedzenie z gazeta ![]() a my mamy jakiś synchron toaletowy :P Wykańczanie jest straszneeeee pod tym względem, że nie da się wszystkiego na raz :P My od stycznia się urządzamy i urządzić nie możemy... teraz zbieramy na..drzwi .... brzmi strasznie, że bez drzwi w łazience przez 4 msc ale nie daliśmy rady hehehe mamy firankę, dla nas nie ma problemu, ale... wypadałoby już je wstawić. Po drodze mieliśmy dwie operacje naszego psiaka, co zrujnowało nas finansowo i klapa Mam nadzieję na poczatku czerwca się zadrzwiować :P ja w piątki kończe prace o 16 i wracam po 17stej i wtedy działam do nocy, bo ja nie lubie sprzątać w weekend. Wolę się przemeczyc, ale i tak zostaly mi parapety i komoda i stoliki do odkurzenia :/ Wypadaloby tez po tych deszczach umyc okna, ale to juz zaciagne do roboty małżonka ja tez bede czekac do jesieni, bo tak mnie prosil moj malzon, ze chce miec czas jeszcze na ogarniecie mieszkania i oddech finansowy no chyba,ze przez przypadek ups tralalala coś się wydarzy ![]() Ja od 9 juz pyrtole rosołek w garnku, kocham ten zapach <3
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-05-17 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#138 |
Rozeznanie
|
Jejku jak wam zazdroszczę!
![]() Co do sprzątania ja pracuje w centrum handlowym i kończę zazwyczaj o 21, tak więc sprzątanie u mnie jest sporadycznie :banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#139 |
Zakorzenienie
|
Do tematu mieszkaniowego - my kupiliśmy kilka lat temu mieszkanie w bardzo dobrym stanie i tylko je odmalowaliśmy, chociaż nie wszystko idealnie mi się podoba np. inaczej urządziłabym łazienkę ale może będę mogła się wykazać jak będziemy kiedyś remontować lub jeśli kupimy większe mieszkanie.
Erk - co tam u Was?? |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Dlatego my się zdecydowaliśmy na kupno mieszkania w stanie deweloperskim (+miało gładzie już położone) - przynajmniej wszystko mamy tak jak my chcieliśmy
![]()
#141 |
Rozeznanie
|
U nas oki, tylko wyników ciągle brak :banghead: tża jakaś handra dopada przez ciągłe siedzenie w domu. Zaraz mam egzamin z biochemii więc trzymajcie kciuki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#142 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dla córeczki już mam upatrzone mebelki białe z Ikei ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() trzymam kciuki za wyniki badań! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
A parę sztuk w sumie
![]() Jak tam Wam weekend minął dziewczynki? ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie weekend aktywny. W sobotę sprzątanie w domu i na ogrodzie. A wczoraj byłam w Katowicach na wielkich zakupach a skończyło się na tym, że kupiłam balerinki i to w dodatku z przeceny ![]() Jutro powinnam dostać @. Ale objawów ani widu ani słychu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, ten cykl jest prawdopodobnie bezowulacyjny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() może @ spóźni się trochę, nie stresuj się ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
dzień ucieka mi przez palce ![]() Już wieczór, ja zanim pójdę spać, się wyszykuję to już noc będzie i jak zwykle niewyspana niczym hipopotam będę się zwlekała jutro z wyra. Właśnie postanowiłam, że robię mojej zerówce na koniec roku- noc w przedszkolu ( w zeszłym roku też miałam zerówkę i świetnie się udało). Więc taka siedzę już zadumana co i jak i z lekka przerażona, bo tak jak poprzednio miałam grupę 11 osobową, tak teraz prawie 20sto. Więc będzie wesoło. ![]() A tymczasem wracam do pisania scenariusza na koniec roku (na koniec czerwca) i dopracowywania szczegółów na Dzien Mamy i Taty , ktory bedziemy obchodzili w naszym p-kolu 29.05 .... masakra ![]() erk jak egzamin? ![]() ![]()
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pojawiło się plamienie więc @ nadchodzi ![]() A tak w ogóle dzień dobry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzisiaj dostałam zaporszenie na Dzień Mamy do przedszkola, 26.05 będzie ![]() ![]() Sand czyli zmiana już całkiem niedługo ![]() ![]() Jamee dlaczego myslisz, że bezowulacyjny cykl? u mnie @ przyszła jak w zegarku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:10.