![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizaż ogłupia!!!
A mi się jeszcze przypomniał ten, co nie chciał, żeby dziewczyna jechała na erazmusa, bo się natychmiastowo puści z Hiszpanem czy innym Włochem. A potem się okazało, że dziewczyna też miała tu konto
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=736002 Edytowane przez jesienny_lisc Czas edycji: 2014-04-15 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Rotmistrz
|
Nawet jak chlopak napisal tu tylko raz swoj problem, musialo to byc cos co sie dziewczynie bardzo niespodobalo. Bo na standardowe porady, jak np.porozmawiaj z nia, raczej ciezko sie gniewac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Rozeznanie
|
W 10000% zgadzam się z Autorką wypowiedzi. Niektóre z Was udzielają takich rad, które nijak imają się do rzeczywistości. Dopiero teraz widzę jak głupie jest słuchanie jakich obcych w internecie. Sama mało pytałam się o moje problemy. Jednak podświadomie niektóre wypowiedzi dźwięczą mi do dzisiaj w uszach dlatego już od prawie dwóch miesięcy się tu nie udzielam. To mój ostatni post.
Zastanówcie się czasem, że jak piszecie "rozstań się" osobie, której przez tydzień nieukłada się w związku to ma ona czasem diametralny wpływ na jej życie. Jesteście tu jak sekta. Przyjaciółki, które w życiu codziennym nie mają co robić tylko wiecznie siedzą na Wizażu, krytykują, zrzędzą. Chociaż było kilka osób, które wydają się spoko i mają swoje życie. Przede wszystkim są to dziewczyny z PTT. Mi Wizaż bardzo zaszkodził. Szczególnie jak czytałam w okresie moich stanów depresyjnych te wszystkie problemy, które sprawiały, że widziałam świat tylko w czarnych barwach.
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nie wiem co Cie tak smieszy. Ze czekolada gorzka jest gorzka?
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Co to jest PTT?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Zapewne skrót od wątku - powiedz to tutaj
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego S4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
BAN stały
|
Dziewczyny czym wy się przejmujecie? Wizaz traktowac powaznie? Toz to kopalnia trolingu. Sadze ze co trzeci watek tu to wymysl trola dla beki. Sam pewengo czasu bylem bardzo aktywny na forum ze ponad polowa watkow byla wyimaginowana przeze mnie. A smialem sie w kulak.
Pozdrawiam normalne trzymajace dystans wasz kochany troll. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to rady w tylu "rzuć ją/go" pojawiają się w sytuacjach, w których nie można poradzić nic innego. Zazwyczaj doradza się rozmowę z partnerem. Wiem, dla niektórych to hardcore, bo jak można w związku robić takie rzeczy jak jak rozmawiać ![]() Przykład Ci ewidentnie nie wyszedł. Równie dobrze można stwierdzić, że związek rozpada się przez sąsiadkę, która zdradza męża lub jakąś postać z serialu, która zauroczyła się listonoszem. Jakbym podejrzewała narzeczonego o zdradę za każdym razem, gdy przeczytam lub usłyszę o zdradzającym facecie, to pisałabym już ze szpitala psychiatrycznego. A tak to udzielam światłych rad ze zwykłego ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Gregorius raczej odpada. Raz, że o nic nie wynosi z żadnej dyskusji, a dwa, że jego panienka nie jest osobą, która byłaby w stanie samodzielnie założyć wątek bez konsultacji ze swym panem i władcą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
❤ bee happy ❤
|
Jeśli Twój facet jest aż tak podatny na sugestie innych kobiet w Internecie to chyba masz problem z nim, a nie z kobietami z wizażu
![]() Poza tym pewne sprawy powinno się załatwiać rozmawiając z osobą, z która jesteśmy, a nie pisać po kilka wątków na forum. Bo to już jest kolejny znak, że jest jeszcze większy problem z waszym związkiem.
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Zgadzam sie z Tobą autorko, jak ktos nie ma dystansu do internetu, to faktycznie moze tu zbaranieć. Pare jest tu rozsądnych, mądrych osob, ale kurcze nawet one mam wrazenie w miare udzielania sie na intymnym nieco głupieją. Nie przecze, ze mozna znalezc czasmai pozyteczne porady, ale w wiekszosci to jednak toksyczne wynurzenia,oraz jałowe dyskusje. Z kolei jest kilka fajnych działów ( np biochemia) gdzie mozna poczytac ciekawe rzeczy, nauczyc się czegoś.Zreszta chyba kazdy inny dział jest o niebo bardziej sensowny i ambitny niz akurat ten. No ale to uzytkowniczki nadają mu taki kształt, a wiekszosc jest pełna jadu, więc dla własnego dobrego samopoczucia warto z przymrużeniem oka traktowac tu wypowiedzi. Pobawic sie, pośmiać, dowiedzieć czegos, to ma sens, reszta to strata czasu tak naprawdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Skąd wiesz, że ma też tu konto? ![]() Słuchajcie, a odbijając troche od tematu- kojarzy któraś z was wątek jakiejś dziewczyny (a może faceta?) na którym doszło do kłótni z jego drugą połówką (okazało się, że połówka też tu ma konto czy coś takiego)? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak on nie ogarnie bani, to zacznie ci zatruwać życie swoimi urojonymi lękami usłyszy, że koleżanka znajomego zdradziła chłopaka - i przylezie ci truć zadek usłyszy o zdradzie aktora - i dalejże sprawdzać, czy ty nie zdradzasz to jest w jego głowie problem; nie trafiłby na wizaż - to trafilby gdzie indziej, na kwejka, na pasjans.com czy gdzieś - a że nie ma normalnego podejścia do życia, tylko mu się uroiło, że wszystkie zdradzą - to tobie życie zatruje nie nam, tylko tobie toć można na nas zwalać winę, ale to nie my ci życie zatruwamy, tylko ten człowiek - i warto zdać sobie sprawę z tego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątek pamiętam, ale linka nie posiadam. Przewijała się tam jakaś komoda, w której pani trzymała długopisy, a pan miał tak ironiczny sposób pisania o swej żonie, że z miejsca go znielubiłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Problem mają te osoby i Twój facet. Normalny człowiek o zdrowych zmysłach umie odróżnić fikcję od rzeczywistości. A fora internetowe są właśnie od tego, aby się radzić i pisać o różnych sprawach. A jeśli ktoś wylewa całe swoje życie na forum to to on ma problem.
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Troszeczkę się z autorką tematu zgadzam. Ciągle się czyta, że tu facet zdradza, tu oszukuje, tu jeszcze co innego, potem rady, które zazwyczaj wszystkie są takie same. I potem sama zaczynam się zastanawiać czy mój facet jest w porządku, czy coś czasem nie jest na rzeczy. Takie wymyślanie problemów z pupy, dzięki Bogu szybko się otrząsam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko że to nie wizaż ogłupia lecz brak dystansu do tego co się czyta i ogląda ![]() Strach się bać co by było gdyby ludzie na przykład takie Californication brali zupełnie na serio ![]()
![]() |
![]() |
#146 | |
sissy that walk
|
No to faktycznie jest o co mieć pretensje
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw chłopak założył wątek, że dziewczyna wyjedzie na Erazmusa i go zdradzi, potem dziewczyna założyła wątek, że zazdrosny chłopak nie pozwala jechać na Erazmusa i w obu wątkach pokrywało się dużo szczegółów. Nie mam linku do tematu dziewczyny, może Banana ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() chociaż mnie namierzyła jedna koleżanka właśnie po jednym z tematów, też się działo ciekawie ![]()
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
![]() Sposob postrzegania problemu rozlozyl mnie na lopatki.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.